Neden yazmamıştır ?

Aynen ben de açıkçası karşı tarafa kendimi ifade edip ona göre mecburiyetten görüşmeye gelmek zorunda hissetmesin diye bir adım atayım dedim ama sanırım yanlış anlaşıldım.

Yüz yüze görüşmediğiniz insanla yazışmamak daha mantıklı. Tesadüfen bir forumda tanışıp konuşsanız hadi neyse.

Sizin zaten büyük bir isteğiniz yoktu , şimdi bir de adamın babası , babanızın arkadaşı çıktı.

Babanızın iş arkadaşı ve eşi : normalde evde misafir ettiğiniz insanlar değillerse , eve gelmeleri durumu daha da garip bir hale sokacak.

Nasıl konular ki bunlar , zaten çok uç olmasanız bilirdiniz

Konu sahibi , sizi tenzih ederim ancak geçen gün bir üye : henüz yüz yüze görüşmediği adamın yazdıklarıyla ilgili konu açmıştı. Yazışma en son cinsel içeriğe kaymış ve bu yüzden bütün erkeklere hakaret eden üyeye , herkes kızmıştı.

Mesajlarınız adeta , "yüz yüze görüşülmeyen adamlarla konu nasıl farklı yerlere kayabilir" sorusunun cevabı niteliğinde olmuş.

tanışma aşamasında en sevmediğim şey ne seversin ne sevmezsin nelerden hoşlanırsın muhabbetleri.
bunların akıştaki sohbet sırasında kendiliğinden ortaya çıkması lazım. biri bana seninki gibi yazsa asla dönüş mönüş yapmam hayırdır ya bu nasıl bir giriş

en iyisi herşeyi yazacaksın bir kağıda.fotokopiyle de çoğaltacaksın.bir adamla tanışır tanışmaz önüne atacaksın kağıdı ahan da ben buyum işine gelirse diye

Hoslansa havada karada bulusma ayarlardi. Ayni anda baskasi ile de goruştu bence. Basn hislanmayan erkek ilerde de hislanmiyir esinden bos bir evlilik oluyor. Bitirin bence

Size tavsiyem. Biri ile bulusma ayarlanirsa kesinlikle mesajlasmayin. İlk randevuya dogrudan gorusmeye gidin. Mesaj ile gorme coook farklı. Mesaj dili ile karsilikli olmak arasinda cok fark var. Mesajda etkilenirsin yuzyuze begenmezsin ya da mesajda etkilenmez bitirirsin ama yuzyuze olsan begeneceksindir gibi.

Estağfurullah, belki öyle anlaşılmış olabilirim ama inanın öyle değil.

Babanızın iş arkadaşı ve eşi : normalde evde misafir ettiğiniz insanlar değillerse , eve gelmeleri durumu daha da garip bir hale sokacak.
İnanın benim karşımdaki kişiye bu mesajı atmamın nedeni lamı cimi olmadan, çok şeffaf bir şekilde kendimi ifade edip bunun önüne geçmekti. Konuşma çoğunlukla benden kaynaklı resmî geçti ama yüz yüze görüşme aşamasına geçmeden önce kendimi net bir şekilde ifade edip aynı sonra kendi görüşünü alıp ona göre adım atılmasını sağlamaktı. Biraz karmaşık bir hal aldı benden kaynaklı durum. Normalde babam babasıyla konuşuyordur belki ancak evimize gelen, evlerine gittiğimiz kişiler değiller. Bu nedenle de ben temel konularda tamamen zıt düşüncelere sahipsek hiç böyle bir adım atılmasın görüşündeyim. Kendimi ifade etmekte sıkıntı yaşıyorum galiba.

Asiri asiri resmiyet kasinti konusmalar gerek varmiydi bunlra? Normal muhabbet etseydiniz zamanla tanimaya biraksaydiniz hersey cok daha yolunda giderdi

Çok merak ettim nedir bu temel konular?

İnanın öyle değil aslında bu noktaya gelmesinin nedeni de benim kendimi doğru düzgün ifade edemeyişim diye düşünüyorum. Hemen evlilikten bahsetsek evlilik meraklısı gibi görüneceğiz, yok yavaştan alsak iki kanka mı yabancı mıyız muallakta kalacağız. Ben kendimi ifade edip karşı tarafa da buyum, hayattan evlilikten beklentim de budur. Sizin düşünceleriniz, karakter yapınız tamamen zıtlık barındırıyorsa hiç aileleri bir araya getirmeyelim düşüncesindeydim. Kaderdi bir insanım, olursa olur olmazsa da hayatımı yalnız ve mutlu bir şekilde geçirebilecek biriyim. Nasıl bir iletişim yolu izlemem gerektiğini kestiremediğim için ne anlayabildim ne de anlaşılabildim.

Kendinizce olayların gelişeceği yönü ve şekli hiç hasar almadan kontrol altına almaya çalışmışsınız anlıyorum ama zamana bırakıp yaşamak gerekiyor, önlemler almak tahminler yapmak değil bence.. anı yaşamaya bakın en azından şu andan itibaren... .
İçinizden geldiği gibi davranın..

Babanız ne dedi size ? Birden bire bu çay içmeye gelme isteğiyle alakalı düşüncesi nedir ?

Niyet oğullarını sizinle tanıştırmaksa ; babanız bu tür durumlardan hoşlanmadığını ve istemediğini belirtip kibarca reddedebilir.

Siz 30 , adam 32 yaşında. İkiniz de iş güç sahibi insanlarsınız. Aracıya ihtiyacınız yok ki ; adamla görüşmek isterseniz görüşür , istemezseniz görüşmezsiniz.

Ne kadar naziksiniz, herkese çok teşekkür ediyorum görüşlerini paylaştığı için. Sizin yorumunuz benim hislerime ayna oldu resmen. Tamamen bu yönde hareket ettim ancak öyle de kimse birbirini anlayamıyor tabii ki. Kendimi kasmadan düşüncelerimi ifade etmeye çalışacağım. Sonrası da nasip kısmet.

Babam herhangi bir şekilde olur veya olmaz yanıtı vermemiş. Ben bahsettim ondan sonra evet arkadaşım aradı beni böyle böyle dedi. Kızım sen bilirsin ben karışmam, iyice düşün taşın şeklinde bir konuşma yaptı. Bana bıraktı tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…