• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden yazmamıştır ?

Müsait olduğu zamanı söylemesini rica etmeniz biraz ilginç olmuş sanki siz hep müsaitsinizde onun müsaitliğini bekler gibi.. Hoşlanma durumu yok demişsiniz fakat ben çok sevmiş olsamda bi erkeğe böyle egolanmasına neden olmazdım:110:

Arkadaşlarım vesilesiyle biriyle tanıştım. Bu kişi aynı babamın iş arkadaşının oğlu imiş, bunu sonradan öğrendik, arkadaşlarımın bana kendisinin ismini söylediği günün akşamı babası da babamı arayıp bir çayınızı içmeye gelmek istiyoruz demiş. Şu an sadece mesajlaşıyoruz. Yüz yüze görüşme için bayram sonrasını planladık. Bir hafta oldu tanışalı, çok verimli konuşmalarımız olmadı neyden hoşlanıp hoşlanmadığımız hakkında yüzeysel bahsettik. Sabaha doğru bir mesajlaşma geçti aramızda, ben kendisine mesajlaşmak için müsait olduğunda bana bilgi vermesini, bazı sorularım ve ifade etmek istediğim bazı şeyler olduğunu, birbirimize dair temel bazı konularda fikir edinip ona göre yüz yüze görüşme kararı alırız şeklinde mesaj attım. Kendisi tabii haber veririm şeklinde cevap attı. Gün içerisinde birkaç kez mesajlaşma uygulamasına giriş yaptığını görüyorum son görülmeden ancak bana henüz müsait olduğuna dair bir mesaj atmadı. Acaba müsait mi değil yoksa görüşmek mi istemiyor nasıl anlayabilirim? Görüşmeyi ilk başlatan kendisiydi sonrasında iki kez kendisi başlattıysa, iki kez de ben başlatmışımdır. Benim için olmazsa olmaz bir şey değil evlilik. Herhangi bir hoşlantı durumum da yok henüz. Sadece temel birkaç konuda görüş edinip öyle görüşme kararı almak istiyorum. Karşı taraf iletişim kurmak istemiyor mu acaba diye düşünmeye başladım, görüş önerilerinize ihtiyacım var nasıl hareket etmeliyim?
Bana biri boyle msj atsa sonsuza kadar musait degilim yazarim kibarlik yapmis yine kacirmissin yenisi geldiginde yapma

Cevap yazdı, yoğunluğundan dolayı özür dileyerek açıklama yaptı. Benim açımdan önemli olan hususları belirttiğim, düşüncelerimi yazdığım mesaja yönelik aynı görüşte olduğunu, yüz yüze görüşmek istediğini belirtir bir mesaj yazdı. Sosyal medyadan biraz araştırma yaptım farklı isimde bir hesap kullandığını gördüm, beğenilerine paylaşımlarına baktığımda rahatsız edici şeyler olmasa da, ilgi alanlarımızın, görüşlerimizin aslında uymadığını anladım. Kendisine bunu söylemedim ancak uygun bir şekilde açıklama yaptım ve kapattım konuyu.

Çok keskiniz. Hayatın kendisi bu kadar net değil. Yani hayata bakış açısından, siyasi görüş açısından bir paralellik beklenir belki ama birebir bir aynılık beklerseniz olmaz ki. Mutluluğun böyle bir formülü de yok.
Eşimle siyasi açıdan, hayat tarzı açısından paraleliz. Ama çok farklılıklarımız var. Bu kadar önyargıyla zor işiniz

Çok keskiniz. Hayatın kendisi bu kadar net değil. Yani hayata bakış açısından, siyasi görüş açısından bir paralellik beklenir belki ama birebir bir aynılık beklerseniz olmaz ki. Mutluluğun böyle bir formülü de yok.
Eşimle siyasi açıdan, hayat tarzı açısından paraleliz. Ama çok farklılıklarımız var. Bu kadar önyargıyla zor işiniz
Zaten bunların ortak olabilmesi bile yeterli bizim çoğu siyasi görüşümüz bile uymaz hayatta birebir ikizinle birlikte olmak sıkıntılı . Zamanla ortak ilgi alanları oluşuyor

Sorularınızı yüzyüze sormanız gerekir.sen sorularıma cevap ver,cevapları beğenirsem görüşürüz durumu pek hoş olmamış.bu yaklaşımınız adama itici gelmiş olabilir.sonucta görüşmeniz sadece birkaç saat zamanınızı alır.gorusmemekte hata etmişsiniz ama yinede siz bilirsiniz

Çok ama çok keskinsiniz , o hesabın onanait olduğunu nerden biliyorsunuz ve gorusmeme kararı alacak ne yapmış olabilir. Kimse ile yüzde yüz uyumlu değiliz , bunu bekliyorsanız yalnız kalma ihtimaliniz yüksek
Hesabın ona ait olduğunu teyit ettim öyle kontrol ettim. Tüm sosyal medya hesaplarında aynı isim ve profil resmini kullanmış. Ayrıca ailesinde de o hesapla gönderilerde etiketlenmiş. Yüzde yüz uyum beklemiyorum elbette ancak iletişim sırasında her konuda evet aynen ben de öyle düşünüyorum cevabı bana samimi ve doğru gelmiyor. Yalnız kalmaktan korkmam, yanlış insanla yola çıkıp hayal kırıklığı yaşamaktan korkarım. Çok teşekkür ediyorum hepinize destekleriniz ve yorumlarınız için.

Çok fevri davranmışsınız gibi geldi, bu evlilik işleri bir anda ha diyince olmuyor, önce tanımak lazım, ön yargı da güzel bir şey değil bazen uzaktan gördüğümüz insanla tanıdığımız insan çok başka olabiliyor defalarca gördüm bunu. Kimse dört dörtlük değil ama önemli olan ortak noktalar yakalayabilmek. Belki çok güzel ortak noktalarınız olacaktı ama ciddi ve kesip atan bir yaklaşımla bu ihtimali öldürmüşsünüz.
Teşekkür ediyorum yorumunuz ve tavsiyeniz için. Belki en başta enerji hissedememem böyle mesafeli yaklaşmama sebep olmuştur. İletişim esnasında her konuda aynı fikirde olduğunu belirterek gerçek hayatta ve sanal ortamda farklı profiller çizilmesi benim çok hoşlandığım bir şey değildir. Hayırlısını diliyorum her zaman. Ancak temelde içime şüphe düşüren herhangi bir ilişkiye başlamak doğru gelmiyor bana.

Sorularınızı yüzyüze sormanız gerekir.sen sorularıma cevap ver,cevapları beğenirsem görüşürüz durumu pek hoş olmamış.bu yaklaşımınız adama itici gelmiş olabilir.sonucta görüşmeniz sadece birkaç saat zamanınızı alır.gorusmemekte hata etmişsiniz ama yinede siz bilirsiniz
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Umarım herkes hakkında hayırlısı olur.

Müsait olduğu zamanı söylemesini rica etmeniz biraz ilginç olmuş sanki siz hep müsaitsinizde onun müsaitliğini bekler gibi.. Hoşlanma durumu yok demişsiniz fakat ben çok sevmiş olsamda bi erkeğe böyle egolanmasına neden olmazdım:110:
Farkında olmadan öyle hissettirmiş olabilirim. 😊 Ben pek uygun olmadığımıza karar verip iletişimi sonlandırdım. Belki benim isteksiz olmam ve böyle bir şey için hazır hissetmemem enerji alamamama neden olmuştur. Hayırlısı olsun diyorum. 😊

Bana biri boyle msj atsa sonsuza kadar musait degilim yazarim kibarlik yapmis yine kacirmissin yenisi geldiginde yapma
Hayırlısı olsun artık 😊 Teşekkür ediyorum görüşünüzü paylaştığınız ve tavsiyeniz için. 😊

Hesabın ona ait olduğunu teyit ettim öyle kontrol ettim. Tüm sosyal medya hesaplarında aynı isim ve profil resmini kullanmış. Ayrıca ailesinde de o hesapla gönderilerde etiketlenmiş. Yüzde yüz uyum beklemiyorum elbette ancak iletişim sırasında her konuda evet aynen ben de öyle düşünüyorum cevabı bana samimi ve doğru gelmiyor. Yalnız kalmaktan korkmam, yanlış insanla yola çıkıp hayal kırıklığı yaşamaktan korkarım. Çok teşekkür ediyorum hepinize destekleriniz ve yorumlarınız için.
Peki mesele neydi sizi bu kadar uzaklaştıran , sorun yalnız kalmaktan korkmak degil hayatında biri olması herkesi mutlu eder

Elbette haklı olduğunuz noktalar var. Ancak ben iletişim esnasında her beyanımda aynı düşündüğünü söyleyip farklı gerçekte profil çizen kişilere güvenemiyorum. Baştan da çok olumlu hissedemediğim için bu karar net ve kolay karar aldım sanırım. Yorumlarınız tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. 😊

Peki mesele neydi sizi bu kadar uzaklaştıran , sorun yalnız kalmaktan korkmak degil hayatında biri olması herkesi mutlu eder
Belirttiğim her konuda aynı fikirde olduğunu beyan edip, sosyal medyada ve sosyal hayatta birbirinden farklı profiller çizen insanlara pek güvenemiyorum, ısınamıyorum. Karşı tarafın, hayatımda biri olsun da, evleneyim de nasıl biri olursa olsun tarzında yaklaşımı olduğunu hissedince geri çekiliyorum. Umarım herkes hayatında güzelliklerle karşılaşır. Hayırlısı olsun artık. 😊

Cevap yazdı, yoğunluğundan dolayı özür dileyerek açıklama yaptı. Benim açımdan önemli olan hususları belirttiğim, düşüncelerimi yazdığım mesaja yönelik aynı görüşte olduğunu, yüz yüze görüşmek istediğini belirtir bir mesaj yazdı. Sosyal medyadan biraz araştırma yaptım farklı isimde bir hesap kullandığını gördüm, beğenilerine paylaşımlarına baktığımda rahatsız edici şeyler olmasa da, ilgi alanlarımızın, görüşlerimizin aslında uymadığını anladım. Kendisine bunu söylemedim ancak uygun bir şekilde açıklama yaptım ve kapattım konuyu.
Uzgunum ama tavirlarinizin cok garip ve keskin oldugunu dusunuyorum. Sevgilimle dunyanin en farkli iki insaniyiz benim sevmediklerim onun en sevdikleridir benim tarzim onun zittidir vs ama iyi adamdir merhametlidir comerttir ve gayet anlasiriz.
Bu islerin bir formulu yok ki, bir insani tanimak sizi neden bu kadar korkutuyor? Enerji, bir gulumseme, konustugu bir cumle insani etkileyen bir cok sey var…
eger fikriniz dogru olsaydi herkes anket doldurur cevaplari ayni olanlar evlenirdi.
Yine de siz bilirsiniz umarim pisman olmazsiniz bu sekilde😊

Back