Neden yazmamıştır ?

Salı günü açtığınız Evlilikten mi , kendimden mi korkuyorum ? konunuzda , bunların büyük bir kısmını anlatmıştınız.

Adamla yüz yüze görüşmeyi dahi düşünmüyordunuz , kendisini kırmadan görüşmek istemediğinizi nasıl söyleyeceğinizi düşünüyordunuz. Adam sizin yazışmalarınızdan durumu kendi anlamıştır belki.

Aile tanışması da tuhaf bir durum yaratacaktır.

Yanlış anlamayın ama tavrınız gerçekten de mulakatvari bir görüşme yapacak gibi olmuş. Yani bu ilk zamanlar biraz daha tatlı tatlı girizgahlar, biraz flortoz tınılar barındırsa iki taraf için de heyecan verici olmaz mıydı

Yüzyüze görüşme işini çok ertelemişsiniz ya 1 2 gün mesajlasilirdi sonra buluşup bi bakardınız duruma. Bayramdan sonra hemen görüşün bari ama karşınızdakine göre tavır alın yazarsa konuşun ama mesafeli konuşmayın biraz daha relax emojili falan böyle yüzyüze görüşme işini de karşıdan talep geldiği zaman ayarlayin hemen uzamasın.

Siz zaten evlenme taraftarı bir insan değilsiniz ki niye her şeyiniz bu kadar ciddi olmak zorunda ben olsam evlenmek zorunda kalacakmisim gibi hisseder iletişimi kesebilirdim. Yaklaşım şekliniz hadi iki kişi bir araya gelelim olumlu olursa iki aya yüzük takar sonra hemen evleniriz gibi

Sizi bu kadar düşündüren biriyse zaten düşünmeyin o kişiyi derim. Ben böyle şeylerle pek kafa yormam ya şimdi erkekler nazlanıyor artık hiç uğraşmam mesafeli olan biriyle açıkçası çok hoşlanıyorsam bile karşılık görmeliyim.

Ben de öyle düşünen biriyim aslında.

Görücü usulü ayarlanmış evliliklerde tanışma Faslı öyle olurdu eskiden. O bile değişti şimdi. Aileler bile ayarlasa çift normal sevgili olmaya çalışıyor. Sanki ev planı çizilecek şartlarda anlaşmak nedir ? Ayrıca kimse özelliklerim şu bu demez, dese de davranış önemli asla söz değil. Elektrrik alıp alamamak apayrı bir konu zaten
Yaklaşımınız anlaşmalı veya mantık evliliğini çağrıştırıyor sevgi barındırmayan çıkar barındıran
Değiştirin bakış açınızı bence

Aynen ben de açıkçası karşı tarafa kendimi ifade edip ona göre mecburiyetten görüşmeye gelmek zorunda hissetmesin diye bir adım atayım dedim ama sanırım yanlış anlaşıldım.

Kolay kolay abayı yakan biri değilimdir, keşke mantığım bu kadar ön planda olmasaydı. Belki daha kolay olurdu birçok şey.

İstese yazardı
İstememiş

Aynen ben de açıkçası karşı tarafa kendimi ifade edip ona göre mecburiyetten görüşmeye gelmek zorunda hissetmesin diye bir adım atayım dedim ama sanırım yanlış anlaşıldım.
Ya ben şimdi anlamadım, bu adamı istiyor musunuz istemiyor musunuz? Daha çok istemem yan cebime koy der gibisiniz valla. Önce gitsine tuttunuz adamı, sonradan bir isteyecek oldunuz, onda da adam kaçıverdi işte.

Taşıma suyla değirmen dönmez ki. Buradan gelecek tavsiyelerle adamı tavlasa ne olacak , forumca mı flört edeceğiz adamla ?
arka masalarda otursak buluşmalarda filmlerdeki gibi olmaz mı?taktik verirdik kaş göz ederek

Bir insani sevdikce evlilik dusunulmez mi? Evlenmek icin biriyle tanismak bir tek bana mi garip geliyor?
Ayrica sizinki mulakat gibi olmus tanisinca konu konuyu acar hoslanirsin ya da hoslanmazsin once mulakata alip olursa gormek biraz garip sanirim

A
Kolay kolay abayı yakan biri değilimdir, keşke mantığım bu kadar ön planda olmasaydı. Belki daha kolay olurdu birçok şey.
Çok özür dilerim ama mantıklı davranmıyorsunuz ki düşünce yapinizla davranış şekliniz uyuşmuyor . İlişki böyle birşey değil . İki artı iki dört eder gibi . Çok kapalı bir ortamda mi yetistiniz acaba insanlar bir araya gelir bir yemek yer devamı olursa olur olmazsa kimse birşey yoamak zorunda hissetmez . Telefondan boyum şu huyum şu denilen ilişki bilmem seksenlerde kalmıştır sanırım . İletişim kurmaktan niye çekiniyorsunuz ki

Ya ben şimdi anlamadım, bu adamı istiyor musunuz istemiyor musunuz? Daha çok istemem yan cebime koy der gibisiniz valla. Önce gitsine tuttunuz adamı, sonradan bir isteyecek oldunuz, onda da adam kaçıverdi işte.
Adam kötü davrandıkca aşkından deliye dönücek ama adam azıcık iyi davransa hemen yine ay hiç
İstememler

Adam kötü davrandıkca aşkından deliye dönücek ama adam azıcık iyi davransa hemen yine ay hiç
İstememler
İlk konusunda ay ben nasıl söylerim istemediğimi havasındayken; bu konuda ise niye yazmadı ki, lütfen yazsın, bak üzülürüm modunda. İkisi çok ayrı uçlar, evet. Mesele ego bence, ilk başta istemediğim adam nasıl şimdi bana geri dönmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…