- 16 Haziran 2011
- 14.981
- 63.366
- 798
Arkadaşlarım vesilesiyle biriyle tanıştım. Bu kişi aynı babamın iş arkadaşının oğlu imiş, bunu sonradan öğrendik, arkadaşlarımın bana kendisinin ismini söylediği günün akşamı babası da babamı arayıp bir çayınızı içmeye gelmek istiyoruz demiş. Şu an sadece mesajlaşıyoruz. Yüz yüze görüşme için bayram sonrasını planladık. Bir hafta oldu tanışalı, çok verimli konuşmalarımız olmadı neyden hoşlanıp hoşlanmadığımız hakkında yüzeysel bahsettik. Sabaha doğru bir mesajlaşma geçti aramızda, ben kendisine mesajlaşmak için müsait olduğunda bana bilgi vermesini, bazı sorularım ve ifade etmek istediğim bazı şeyler olduğunu, birbirimize dair temel bazı konularda fikir edinip ona göre yüz yüze görüşme kararı alırız şeklinde mesaj attım. Kendisi tabii haber veririm şeklinde cevap attı. Gün içerisinde birkaç kez mesajlaşma uygulamasına giriş yaptığını görüyorum son görülmeden ancak bana henüz müsait olduğuna dair bir mesaj atmadı. Acaba müsait mi değil yoksa görüşmek mi istemiyor nasıl anlayabilirim? Görüşmeyi ilk başlatan kendisiydi sonrasında iki kez kendisi başlattıysa, iki kez de ben başlatmışımdır. Benim için olmazsa olmaz bir şey değil evlilik. Herhangi bir hoşlantı durumum da yok henüz. Sadece temel birkaç konuda görüş edinip öyle görüşme kararı almak istiyorum. Karşı taraf iletişim kurmak istemiyor mu acaba diye düşünmeye başladım, görüş önerilerinize ihtiyacım var nasıl hareket etmeliyim?
Yüzyüze görüşme işini çok ertelemişsiniz ya 1 2 gün mesajlasilirdi sonra buluşup bi bakardınız duruma. Bayramdan sonra hemen görüşün bariEvet doğru hatırlıyorsunuz. Yüz yüze görüşmeden önce şeffaf bir şekilde beklentilerimizi ve özelliklerimizi belirtip ona göre karşılıklı bir karar almayı öyle yüz yüze görüşme planlamayı düşünerek böyle bir talepte bulundum. Zoraki bir görüşme olmaması adına. Ama sanki zoraki bir görüşme zaten yaşanıyor da olabilir.
Puhahahahah kahkaha attımPrensipte anlaşırsak yarın gel beni sevmeye başla
Siz zaten evlenme taraftarı bir insan değilsiniz ki niye her şeyiniz bu kadar ciddi olmak zorunda ben olsam evlenmek zorunda kalacakmisim gibi hisseder iletişimi kesebilirdim. Yaklaşım şekliniz hadi iki kişi bir araya gelelim olumlu olursa iki aya yüzük takar sonra hemen evleniriz gibiEvet doğru hatırlıyorsunuz. Yüz yüze görüşmeden önce şeffaf bir şekilde beklentilerimizi ve özelliklerimizi belirtip ona göre karşılıklı bir karar almayı öyle yüz yüze görüşme planlamayı düşünerek böyle bir talepte bulundum. Zoraki bir görüşme olmaması adına. Ama sanki zoraki bir görüşme zaten yaşanıyor da olabilir.
Sizi bu kadar düşündüren biriyse zaten düşünmeyin o kişiyi derim. Ben böyle şeylerle pek kafa yormam ya şimdi erkekler nazlanıyor artık hiç uğraşmam mesafeli olan biriyle açıkçası çok hoşlanıyorsam bile karşılık görmeliyim.Arkadaşlarım vesilesiyle biriyle tanıştım. Bu kişi aynı babamın iş arkadaşının oğlu imiş, bunu sonradan öğrendik, arkadaşlarımın bana kendisinin ismini söylediği günün akşamı babası da babamı arayıp bir çayınızı içmeye gelmek istiyoruz demiş. Şu an sadece mesajlaşıyoruz. Yüz yüze görüşme için bayram sonrasını planladık. Bir hafta oldu tanışalı, çok verimli konuşmalarımız olmadı neyden hoşlanıp hoşlanmadığımız hakkında yüzeysel bahsettik. Sabaha doğru bir mesajlaşma geçti aramızda, ben kendisine mesajlaşmak için müsait olduğunda bana bilgi vermesini, bazı sorularım ve ifade etmek istediğim bazı şeyler olduğunu, birbirimize dair temel bazı konularda fikir edinip ona göre yüz yüze görüşme kararı alırız şeklinde mesaj attım. Kendisi tabii haber veririm şeklinde cevap attı. Gün içerisinde birkaç kez mesajlaşma uygulamasına giriş yaptığını görüyorum son görülmeden ancak bana henüz müsait olduğuna dair bir mesaj atmadı. Acaba müsait mi değil yoksa görüşmek mi istemiyor nasıl anlayabilirim? Görüşmeyi ilk başlatan kendisiydi sonrasında iki kez kendisi başlattıysa, iki kez de ben başlatmışımdır. Benim için olmazsa olmaz bir şey değil evlilik. Herhangi bir hoşlantı durumum da yok henüz. Sadece temel birkaç konuda görüş edinip öyle görüşme kararı almak istiyorum. Karşı taraf iletişim kurmak istemiyor mu acaba diye düşünmeye başladım, görüş önerilerinize ihtiyacım var nasıl hareket etmeliyim?
Ben de öyle düşünen biriyim aslında.Sizi bu kadar düşündüren biriyse zaten düşünmeyin o kişiyi derim. Ben böyle şeylerle pek kafa yormam ya şimdi erkekler nazlanıyor artık hiç uğraşmam mesafeli olan biriyle açıkçası çok hoşlanıyorsam bile karşılık görmeliyim.
Aynen ben de açıkçası karşı tarafa kendimi ifade edip ona göre mecburiyetten görüşmeye gelmek zorunda hissetmesin diye bir adım atayım dedim ama sanırım yanlış anlaşıldım.Salı günü açtığınız Evlilikten mi , kendimden mi korkuyorum ? konunuzda , bunların büyük bir kısmını anlatmıştınız.
Adamla yüz yüze görüşmeyi dahi düşünmüyordunuz , kendisini kırmadan görüşmek istemediğinizi nasıl söyleyeceğinizi düşünüyordunuz. Adam sizin yazışmalarınızdan durumu kendi anlamıştır belki.
Aile tanışması da tuhaf bir durum yaratacaktır.
Kolay kolay abayı yakan biri değilimdir, keşke mantığım bu kadar ön planda olmasaydı. Belki daha kolay olurdu birçok şey.Siz zaten görüşmek istemiyorsunuz hatta bu adam benden hoşlanırsa nasıl reddedecegim diye düşünüp duruyordunuz sanki durum tam tersi olmuş gibi siz abayi yakacaksiniz gibi geldi . Birde ilişkiler konusunda çok tecrübesizsiniz sanırım bu şekilde konuşmaya belki adam cekinmistir sanki cv si uygunsa evleneceksiniz gibi
İstese yazardıArkadaşlarım vesilesiyle biriyle tanıştım. Bu kişi aynı babamın iş arkadaşının oğlu imiş, bunu sonradan öğrendik, arkadaşlarımın bana kendisinin ismini söylediği günün akşamı babası da babamı arayıp bir çayınızı içmeye gelmek istiyoruz demiş. Şu an sadece mesajlaşıyoruz. Yüz yüze görüşme için bayram sonrasını planladık. Bir hafta oldu tanışalı, çok verimli konuşmalarımız olmadı neyden hoşlanıp hoşlanmadığımız hakkında yüzeysel bahsettik. Sabaha doğru bir mesajlaşma geçti aramızda, ben kendisine mesajlaşmak için müsait olduğunda bana bilgi vermesini, bazı sorularım ve ifade etmek istediğim bazı şeyler olduğunu, birbirimize dair temel bazı konularda fikir edinip ona göre yüz yüze görüşme kararı alırız şeklinde mesaj attım. Kendisi tabii haber veririm şeklinde cevap attı. Gün içerisinde birkaç kez mesajlaşma uygulamasına giriş yaptığını görüyorum son görülmeden ancak bana henüz müsait olduğuna dair bir mesaj atmadı. Acaba müsait mi değil yoksa görüşmek mi istemiyor nasıl anlayabilirim? Görüşmeyi ilk başlatan kendisiydi sonrasında iki kez kendisi başlattıysa, iki kez de ben başlatmışımdır. Benim için olmazsa olmaz bir şey değil evlilik. Herhangi bir hoşlantı durumum da yok henüz. Sadece temel birkaç konuda görüş edinip öyle görüşme kararı almak istiyorum. Karşı taraf iletişim kurmak istemiyor mu acaba diye düşünmeye başladım, görüş önerilerinize ihtiyacım var nasıl hareket etmeliyim?
karakteriniz mi böyle yani?e değişmeye çalışın.mesela yarın gülen emojili bir bayram mesajı yazın.ama resmi olmasın samimi olsun biraz.
Ya ben şimdi anlamadım, bu adamı istiyor musunuz istemiyor musunuz?Aynen ben de açıkçası karşı tarafa kendimi ifade edip ona göre mecburiyetten görüşmeye gelmek zorunda hissetmesin diye bir adım atayım dedim ama sanırım yanlış anlaşıldım.
arka masalarda otursak buluşmalarda filmlerdeki gibi olmaz mı?taktik verirdik kaş göz ederekTaşıma suyla değirmen dönmez ki. Buradan gelecek tavsiyelerle adamı tavlasa ne olacak , forumca mı flört edeceğiz adamla ?
Çok özür dilerim ama mantıklı davranmıyorsunuz ki düşünce yapinizla davranış şekliniz uyuşmuyor . İlişki böyle birşey değil . İki artı iki dört eder gibi . Çok kapalı bir ortamda mi yetistiniz acaba insanlar bir araya gelir bir yemek yer devamı olursa olur olmazsa kimse birşey yoamak zorunda hissetmez . Telefondan boyum şu huyum şu denilen ilişki bilmem seksenlerde kalmıştır sanırım . İletişim kurmaktan niye çekiniyorsunuz kiKolay kolay abayı yakan biri değilimdir, keşke mantığım bu kadar ön planda olmasaydı. Belki daha kolay olurdu birçok şey.
Adam kötü davrandıkca aşkından deliye dönücek ama adam azıcık iyi davransa hemen yine ay hiçYa ben şimdi anlamadım, bu adamı istiyor musunuz istemiyor musunuz?Daha çok istemem yan cebime koy der gibisiniz valla. Önce gitsine tuttunuz adamı, sonradan bir isteyecek oldunuz, onda da adam kaçıverdi işte.
a bu durumda şu an adam kaçan taraf konu sahibi de kovalayan taraf oluyor.ama adam yazsa tam tersine dönüşecek olayAdam kötü davrandıkca aşkından deliye dönücek ama adam azıcık iyi davransa hemen yine ay hiç
İstememler
İlk konusunda ay ben nasıl söylerim istemediğimi havasındayken; bu konuda ise niye yazmadı ki, lütfen yazsın, bak üzülürüm modunda. İkisi çok ayrı uçlar, evet. Mesele ego bence, ilk başta istemediğim adam nasıl şimdi bana geri dönmez.Adam kötü davrandıkca aşkından deliye dönücek ama adam azıcık iyi davransa hemen yine ay hiç
İstememler
Kesinlikle bende aynı şeyi hissediyorum konu sahibi ile ilgiliAdam kötü davrandıkca aşkından deliye dönücek ama adam azıcık iyi davransa hemen yine ay hiç
İstememler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?