Teşekkür ederim samimiyetiniz için herkes için üşenmeden dakikalarinizi ayırıp uzun uzun yazıyorsunuz hemde hiç bir cikariniz olmadan sadece motive olsunlar birakmasinlar sizin tattiginiz mutluluğu onlar da tatsinlar diye işte tamda bu sebeple az önceki mesajda yazdıklarım kelimesi kelimesine çok doğru hatta az bile söylemişimAyy cok teşekkür ederim gülümseyerek yaziyorum şuan çok mutlu oldum yaböyle hissetmeniz ne kadar guzel. Siz güzel baktığınız için güzel görüyorsunuzdur
Şimdi asıl sorunumuza gelecek olursak, ben sezeryanla doğum yaptım. Acayip bozuk bir vucudum vardı. Göbeğim sezeryan çizgisinin üzerine 4 parmak kadar düşüyordu. Göbeğimi yukarı kaldırarak bakımını yapıyordum. Doğum sisi indikten sonrada bu değişmedi. Bildiğin göbekli ve sarkık goguslu bir kadındim. Şimdi sonradan mucizeler oldu demeyeceğim neyse onu söyleyeceğim sana. 80 kiloyken 70 kiloyken ve 60 kiloykenki fotoğraflarımı yandan çektim. Eğer eski hallerimi görmemiş olsaydım bana sorarsan ben şuanda da göbekliyim. Ama eski hallerimle olan devasa farkı gördükten sonra yine de iyi olduğunu düşünüyorum. Göğüslerim biraz yayganlasti zayıflayınca. Ama önceden de çok güzel göğüslerim yoktu. Yani biraz da fiziki yapıyla alakalı. Benim göğüslerim dik degil. Sorun de etmedim bunu. Ben göbeğimi sorun ediyorum. Ama yolculuğum henüz bitmedi. 55 kiloya ulaştığım zaman bir resim daha cekicem. Her türlü en iyi halini alacağını düşünüyorum.
Vücudundaki farkları görebilmek adına her ay bu fotoğraflari cekmeni öneriyorum. Ve diyetle beraber spor yapmak da kesinlikle daha sıkı görünmeni sağlayacak. Vücudundaki yağ oranı azalıp kas kutlen arttıkça karın bölgesinde kas çizgisini görmeye başlayacaksın. Bacakların güzelleşecek. Karın egzersiz programı "göbek eriten" kullanıyorum. İçinde keşfet bölümünde bacaklar için egzersizlerde var. Daha kolayına gelen hareketleri seçerek kendinde bir program oluşturabilirsin. Kesinlikle suanki ruh halinden kurtulacağına eminim. Şuan biraz daha yolumuz var. Yağ kaybetsende hala şekle girmediğini düşünmen çok normal. Biraz zaman tanimaliyiz.
Göbeğin suanki halı gibi olmayacak bundan emin olabilirsin. Göbeğin bu kadar sarkık da olmayacak. Olabildiği kadar çekilecek. Dümdüz bir karnımız olmayacak. Ama yinede cok iyi hissettirecek. Sadece sporu bırakmayalım ve protein almaya da özen gösterelim. En iyi versiyonunu oluşturuyorsun
Evet 100 lu kilolarda 9 kilo hiç birşey değil gibi ama fotoğrafta çok belli verdiğiniz hemde her yerden vermişsiniz bende karar verdim ayda 1 foto cekicem bendeEdeceksin inşallah :) bol bol resim çek sonra oncesi sonrasi yapmak icin. Ben ekimde başladım 2.5 ayda ancak gormeye basladim fark 9 kg da :)
Adım adım her değişimi yaşıyorsun aijoGobegim suan tam tarif ettigin gibihamile gobegi gibiyken suan sarkti 4 parmak vardir senin gibi. Eşim bimden bir alet aldi. Bir de şu pilates lastiklerinden alsam diyorum mekik icin. Sadece yuruyus ve eliptik fayda saglamayacak gobuse
Evet ben hep beraber sevinelim istiyorumTeşekkür ederim samimiyetiniz için herkes için üşenmeden dakikalarinizi ayırıp uzun uzun yazıyorsunuz hemde hiç bir cikariniz olmadan sadece motive olsunlar birakmasinlar sizin tattiginiz mutluluğu onlar da tatsinlar diye işte tamda bu sebeple az önceki mesajda yazdıklarım kelimesi kelimesine çok doğru hatta az bile söylemişimbu arada ben normal doğum yaptım sezeryanla doğum yapan arkadaşlarım ne güzel hiç göbeğin yok diyorlar kıyafet üstünden zaten hiç belli olmuyor yok gibi ama ciplakken göze batıyor mutlaka incelme oluyor ki olmayan kıyafetler oluyor artık dediğinizi dinleyip foto cekicem ayda bir kez bundan sonra
15 günde bile degisim yasadim ben. Ustelik sporumu duzgun yapamiyorum cocuklardan.. olmayan pantolonun icine girmek harika bir duyguEvet 100 lu kilolarda 9 kilo hiç birşey değil gibi ama fotoğrafta çok belli verdiğiniz hemde her yerden vermişsiniz bende karar verdim ayda 1 foto cekicem bende
İnşallah bende başarırımEvet ben hep beraber sevinelim istiyorumçünkü karar vermek ne kadar zor biliyorum. Bir şekilde vesile olabilmissem çok çok seviniyorum ama asıl güç sizsiniz duygulandım
İnan ki incelme oluyor ve şekle de giriyor. Aynen fotoğraflarla farkı görmek çok çok iyi olur. Ben mini bir şort ve yarım atletle çekiyordum. Göbeğimi komple açıkta bırakarak çekiyordum ki farkı göreyim. İlk resimde bacaklarım portakal kabuğu gibi her yeri selülit. Son resimde hiç yok şükürler olsun. Böyle söyleyince zor gibi görünüyor. Değil ama birlikte halledeceğiz
CansınBekliyoruz her zaman yardıma hazırim
Ya bu sarkan göbüşler için ameliyat varmış aldırıyorlarmış falan.genelde unluler yaptiriyormus.ne kadardir acaba maliyetiGobegim suan tam tarif ettigin gibihamile gobegi gibiyken suan sarkti 4 parmak vardir senin gibi. Eşim bimden bir alet aldi. Bir de şu pilates lastiklerinden alsam diyorum mekik icin. Sadece yuruyus ve eliptik fayda saglamayacak gobuse
Gidecek bak görürsünİnşallah bende başarırımbacaklarım benimde aynen öyle onun falan gidebileceğini hayal bile edemiyorum
30 bin civarında olduğunu biliyorum. Çünkü onu da sorusturdum. Doktor bu durumda ideal kiloya yaklaşıp yine de memnun kalinmazsa o şekilde yapmayı öneriyor. Tam karın germe veya mini karjn germe yapılıyor. Ameliyatını bile seyrettimYa bu sarkan göbüşler için ameliyat varmış aldırıyorlarmış falan.genelde unluler yaptiriyormus.ne kadardir acaba maliyeti
Çok iyi canım senin adına çok sevindimMerhabalaaar günaydın
Ne güzel mesajlar birikmiş öyle,okudukça daha da motive oluyor insan ,iyi ki varsınız
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,hep birlikte inşallah fazla kilolarımızı verip zaferimizi kutlayacağız burda.
Benimde maalesef sezeryan göbeğim var ama göğüs problemim yok çok şükür.50 kg verdikten sonra göğüs küçültme ameliyatı oldum ben.Küçültmeden ziyade toparlama ameliyatı oldu bu daha çok.İçindeki doku tamamen erimiş,büzüşmüş bir deri kalmıştı.Şuan çok güzel oldular yaklaşık 3 yıl oldu ameliyatı olalı,hiçbir sorun yaşamadım çok mutlu ve özgüvenli hale geldim.Badiler gömlekler giymeye başladım ama şu son 18 kiloyu alınca hafif irileştiler.Olsun eksi halinden çok çok iyi en azından sarkık göbeğime kadar inen göğüsler yok artık
Ameliyat çok korkutucu geliyor bana sanırım cesaret edemem30 bin civarında olduğunu biliyorum. Çünkü onu da sorusturdum. Doktor bu durumda ideal kiloya yaklaşıp yine de memnun kalinmazsa o şekilde yapmayı öneriyor. Tam karın germe veya mini karjn germe yapılıyor. Ameliyatını bile seyrettim
Zaten ideal kilolarımiza ulaştıktan sonra eğer sporla da devam etmissek buna hiç gerek olmayabilir. İlla dümdüz olsun gibi bir takintimiz yoksa tabiAmeliyat çok korkutucu geliyor bana sanırım cesaret edemem
Zaten öyle baklavalı kaslı bir karın hayali bile kuramam biraz toparlansin yeterZaten ideal kilolarımiza ulaştıktan sonra eğer sporla da devam etmissek buna hiç gerek olmayabilir. İlla dümdüz olsun gibi bir takintimiz yoksa tabi
Mide bölgesinde özellikle yani üst karinda karın kası zayıfladıkça kendini gosteriyor. Kas çalıştıkça gelişiyor üstündeki yağ tabakası azaldikcada belli oluyor. Yani en azından üst karın için hayalini kurabilirsinZaten öyle baklavalı kaslı bir karın hayali bile kuramam biraz toparlansin yeter
Bu arada ben ameliyatımı hiçbir ücret ödemeden oldum.Heyet raporuna girdi sağlık sorunu yarattığı için.Çok iyi canım senin adına çok sevindimhele bir ideal kilomuza inelim sporla da destekleyerek inşallah, sonrasında geldiğimiz duruma göre bir kararlar verebiliriz. Tabi ki maddi imkanlar dahilinde. Çünkü işin birde orası var.. Bıçak altına yatmak isteyecek kadar ihtiyac duyacak miyiz.. Belki de hiç gerek duymayiz. Burada beraberce karar verebiliriz her kadının aşağı yukarı bazı deformasyonları oluyor. Ameliyatsız göğüsleri dik ve diri olan çok az kadın vardır. Belki çok zayıf olup küçük göğüsleri olan kadınların o şekilde olabilir. Ama özellikle emzirdikten sonra kilo alıp verdikten sonra ortak noktamız haline geliyor. Önemli olan bununla barışık miyiz yoksa depresyona mı sokacak
Yaa çok özendim şu an sizeMide bölgesinde özellikle yani üst karinda karın kası zayıfladıkça kendini gosteriyor. Kas çalıştıkça gelişiyor üstündeki yağ tabakası azaldikcada belli oluyor. Yani en azından üst karın için hayalini kurabilirsinalt katında da olabilir ama o çok zor gibi şuan için. Evde bazen Yüksek bel bir pantolon giyiyorum ustunede gobegi açık bir badi giyiyorum. Bakınca üst karın da ortadan kas cizgisi görünüyor. Baklava falan değil tabi ama o kas cizgisi çok seksi bir şey. 55 kiloya ulasabilirsem belki daha çok belli olur. Bende sizin gibi aylar sonra spora yeniden başlıyorum. Karina ağırlık vererek
Nasıl bir saglik sorununa yol açıyordu canım?Bu arada ben ameliyatımı hiçbir ücret ödemeden oldum.Heyet raporuna girdi sağlık sorunu yarattığı için.
Tabi karın germe için aynı şey geçerli olmaz o tamamen estetiğe giriyor ki gerek de duymam sanırım.Dediğin gibi eriyebildiği kadar erisin o hali bile şimdikinden iyi olacaktır.Doğru bir beslenme ve destekleyici spor aktiviteleriyle olabileceğinin en güzel haline getirmeye çalışalım biz buna şükür diyeceğiz zaten
Leslie kaç mil yapıyorsun.Çok güzel şekillendiriyor o da.Ben çok yaptım zamanında şimdi eliptiğim var onunla çalışmaya çalışıyorumYaa çok özendim şu an sizekeşke bende şimdi 62 olsaydım ve bunu diyebilseydim ben şu an daha verilecek kilom çok olduğu için Leslie yapıyorum sonra bölgesel çalışmayı düşünüyorum çünkü bebeğim var ve Leslie üstüne birde bölgesel çalışamıyorum Leslie yap hemen duş al gel 1 saat zaten keşke bölge bölge çalışıp zayiflarken aynı zamanda tüm vücut sıkılaşsam sonra bir daha ugrasmasam ama maalesef şimdilik sadece Leslie yapabilsem hergun ona seviniyorum