Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öhö. genelleme yapmasak
. bütün erkekler renkli göz sevmezler.
benim ağabeyim sevmezdi mesela.
ben bayılırım bu arada.
ama ona bak şu kızın gözleri ne güzel . renkli dediğimde bakar,hiçte beğenmedim. derdi.
renki göz beğenmiyorum diyede eklerdi.
http://img36.imageshack.us/img36/1941/fotoraf0182.jpg bu benm gzöm nasl şeklii gzlmi
en anlamlı bakan gözler renkli gözlerdir.:jeyyar: onun için erkeklere daha çekici geliyo .arkadaşlar bide diyosunuz ya yurtdışında renkli göz doğal karşılanıyo diye.sonuçta biz türkiye de yaşıyoruz avrupa da değil.
benim bir hocam var üni de onunki bu rengin biraz daha grsi ve kadın sanırım far olarak gri
yeşil karışımı birşey sürüyor gözleri çok güzel ortaya çıkıyor sen sana yakışanı bir bulsam
bu gözlerle baktığın yeri delersin:jeyyar:
kaşta okypete haklı çok oynamasan da biraz toparlamalısın
saoll :) ya 15 yaşnda olduum için annm izin vermio kaşlarm kirpklerm gür ben kailarmı hiç sevmiorm gür diee yhaa aldırmk istiormm
benim bir hocam var üni de onunki bu rengin biraz daha grsi ve kadın sanırım far olarak gri
yeşil karışımı birşey sürüyor gözleri çok güzel ortaya çıkıyor sen sana yakışanı bir bulsam
bu gözlerle baktığın yeri delersin:jeyyar:
kaşta okypete haklı çok oynamasan da biraz toparlamalısın
saoll :) ya 15 yaşnda olduum için annm izin vermio kaşlarm kirpklerm gür ben kailarmı hiç sevmiorm gür diee yhaa aldırmk istiormm
yaşın küçük diye tabii. olsun gözlerin böylede çok güzel.
maşallah
gür kaş güzeldir her şekli alır ama sen şimdilik elleme bencede anneni dinle bi sene falan daha sonra iyi
birine aldır abartmadan alsın ama kaz yolar gibi yapmasın şimdi zaten doğal kaşlar moda
(moda lafına da bayırım ya).okadar da almalısın denicek durumda değil 20 olsan kesin al
derdim daha kadınsı olsun diye ama sen daha küçüksün uğraşması zor bi de a.skaydirigubbakcemile3
senin kaşların güzel canım dağınık değil bence doğallığını bozma alanlara özenip benim senin gibi kaşım
olsa şimdi ellemezdim dağınık değil çok hoş ve koyu olduklarından da gözlerinin rengini ortaya çıkrıyor
bence. MAşallah
Evet yaa ben de çok beğenirim siyah saç,beyaz ten ve mavi göz üçlemesini .:asigim:ben siyah saçta gök mavisi mavi gözü seviyorum ya da esmer ve renkli göz. Bende nasıl olurdu
hiç bilmiyorum ama yakışanda güzel duruoır renkli göz. ben de lensle suni renkli olurum belki bir ara.
herkes kendinde olmayanı beğeniyor sanırım ama hepsinin güzelliği başkaa