• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
çok güzel . rengine bayıldım.çok güzel rengi. yeşil.
kaşlarını alırsan gözlerinin biçimi ve rengi daha ortaya çıkar.

Tabiki az olduğu için dikkat çekiyo..Ama bende çok beğenirim renkli gözleri:asigim:
Bide koyu renk gözler,renklilere oranla daha anlamlıymış..Yani gözleri koyu renk olan hatunlar daha anlamlı bakıoyerimseniben

öhö. genelleme yapmasak:delphin:
. bütün erkekler renkli göz sevmezler.
benim ağabeyim sevmezdi mesela.
ben bayılırım bu arada.
ama ona bak şu kızın gözleri ne güzel . renkli dediğimde bakar,hiçte beğenmedim. derdi.
renki göz beğenmiyorum diyede eklerdi.

bencede katılıyorum genelleme yapmak cok yanlıs ...
onemli olan gozun renkli olup olmaması degil anlamlı bakıslardır ...gozleri renkli olupta bos bos bakan bir hatun ne erkekler begenir ne de hemcinsleri ...

en anlamlı bakan gözler renkli gözlerdir.:jeyyar: onun için erkeklere daha çekici geliyo .arkadaşlar bide diyosunuz ya yurtdışında renkli göz doğal karşılanıyo diye.sonuçta biz türkiye de yaşıyoruz avrupa da değil.

gözlerin rengi değil bakışlardır anlamlı olan.
türkan şorayın gözleri koyu . ama ben onun kadar anlamlı bakan 2.ci bir göz görmedim.

benim bir hocam var üni de onunki bu rengin biraz daha grsi ve kadın sanırım far olarak gri
yeşil karışımı birşey sürüyor gözleri çok güzel ortaya çıkıyor sen sana yakışanı bir bulsam
bu gözlerle baktığın yeri delersin:jeyyar:
kaşta okypete haklı çok oynamasan da biraz toparlamalısın

saoll :) ya 15 yaşnda olduum için annm izin vermio kaşlarm kirpklerm gür ben kailarmı hiç sevmiorm gür diee yhaa aldırmk istiormm

ben siyah saçta gök mavisi mavi gözü seviyorum ya da esmer ve renkli göz. Bende nasıl olurdu
hiç bilmiyorum ama yakışanda güzel duruoır renkli göz. ben de lensle suni renkli olurum belki bir ara.
herkes kendinde olmayanı beğeniyor sanırım ama hepsinin güzelliği başkaa

saoll :) ya 15 yaşnda olduum için annm izin vermio kaşlarm kirpklerm gür ben kailarmı hiç sevmiorm gür diee yhaa aldırmk istiormm

yaşın küçük diye tabii. olsun gözlerin böylede çok güzel.
maşallah:nazar:

benim bir hocam var üni de onunki bu rengin biraz daha grsi ve kadın sanırım far olarak gri
yeşil karışımı birşey sürüyor gözleri çok güzel ortaya çıkıyor sen sana yakışanı bir bulsam
bu gözlerle baktığın yeri delersin:jeyyar:
kaşta okypete haklı çok oynamasan da biraz toparlamalısın

doğru sölüosnn şimdi de başka resm koyaym ona da bir baknn olrmu

gür kaş güzeldir her şekli alır ama sen şimdilik elleme bencede anneni dinle bi sene falan daha sonra iyi
birine aldır abartmadan alsın ama kaz yolar gibi yapmasın şimdi zaten doğal kaşlar moda
(moda lafına da bayırım ya).okadar da almalısın denicek durumda değil 20 olsan kesin al
derdim daha kadınsı olsun diye ama sen daha küçüksün uğraşması zor bi de a.skaydirigubbakcemile3

gür kaş güzeldir her şekli alır ama sen şimdilik elleme bencede anneni dinle bi sene falan daha sonra iyi
birine aldır abartmadan alsın ama kaz yolar gibi yapmasın şimdi zaten doğal kaşlar moda
(moda lafına da bayırım ya).okadar da almalısın denicek durumda değil 20 olsan kesin al
derdim daha kadınsı olsun diye ama sen daha küçüksün uğraşması zor bi de a.skaydirigubbakcemile3

ewwet ewt bana da öle gelio

senin kaşların güzel canım dağınık değil bence doğallığını bozma alanlara özenip benim senin gibi kaşım
olsa şimdi ellemezdim dağınık değil çok hoş ve koyu olduklarından da gözlerinin rengini ortaya çıkrıyor
bence. MAşallah

senin kaşların güzel canım dağınık değil bence doğallığını bozma alanlara özenip benim senin gibi kaşım
olsa şimdi ellemezdim dağınık değil çok hoş ve koyu olduklarından da gözlerinin rengini ortaya çıkrıyor
bence. MAşallah

teşekkür edermm

ben siyah saçta gök mavisi mavi gözü seviyorum ya da esmer ve renkli göz. Bende nasıl olurdu
hiç bilmiyorum ama yakışanda güzel duruoır renkli göz. ben de lensle suni renkli olurum belki bir ara.
herkes kendinde olmayanı beğeniyor sanırım ama hepsinin güzelliği başkaa
Evet yaa ben de çok beğenirim siyah saç,beyaz ten ve mavi göz üçlemesini .:asigim:
Şu aşkı memnu daki evin kızı gibi :asigim:

Maşallah canım :nazar: Şeniz

avrupa ülkelerinde koyu renkli gözleri çok seviyorlar. çünkü onlar da her gün renkli göz görmekten bıkmışlar :)

sanırım daha az bulunduğu için beğeniliyor
her renkli göz güzeldir diyede birşey yok bence göz yapısı ver rengin tonuda önemli
ben kendi adıma çok sevmiyorum renkli gözü bayanlarda güzelde erkeklerde hoş bulmuyorum:delphin:

türkiyede siyah yada kahverengi gözler yaygında ondan...

ben ise iranlı hanımların gözlerini hayranım.

zatalimin gözleride böyledir de...zemuszemus

qözLéri RenkLi oLan insan Daha aZ oLduqu iCin renkLi qözLér beqeniLor

Back