• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın ölümü ile ilgili.

İyi akşamlar daha önce de yazmıştımbundan 2 ay önce babam intihar etti işyerinde odasında kendini kablo ile astı ve içkiliymiş. Babamın genç çalışanı ile ilişkisi olduğunu öğrendik ve kız babamı sömürüp alacagnı almış ondan ayrılınca başkası ile görüşüyor babamla tartışıyorlar sonrasında akşam bu durum oluyor . Babam olaydan 3 4 gün önce çevresinden birine blöf yapayımda biraz gözü korksun gibisinden bişeyler söylemiş . Sizce blöf yapan insan intiharı başka bi yolla denemezmi ? Asan insanın kur tulma ihtimali varmıdır yani bunun blöfü olabilirmi? İnsan bi kızın dikkatini çekmek içşn bunu nasıl yapar aklım almıyor buna ayrı deliriyorum üzülmek ayrı sinir ayrı duygularım karmakarışık sadece şunu anlamak istiyorum ilaçla yada daha basit bir yöntemi seçmezmiydi blöf olsa? Son hafta Personellere kendimi öldürmek istşyorum demiş ama kimse ciddiye almamış stresten söylüyor sanmışlar. Neye üzüleyim bilmiyorum blöfse eğer kurtulmak isteyip te kurtulamadıysa bu çok acı. Blöf değilse bi kız için ailesini parçalaması bizi düşünmeden bu yolu seçmesi de canımı acıtıyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum cünkü gerçekten mantıklı düşünemiyorum.
Bence düşünüyormuş ama emin değilken anlık gaza gelip yapmış çünkü blöf olsa bu şekilde yapmazdı. Allah rahmet eylesin:(

her şeyin hayırlısı. ölüsü olan 1 gün ağlar, delisi olan her gün ağlar. siz 1 gün ağlayıp hayatınıza devam edin. babanız sizi her gün ağlatmış. şimdi yapmanız gereken hayatınıza devam etmek. sürekli bu konuyu deşmeyin. psikolojik destek alın. yolunuza bakın.

Back