• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Neden renkli gözler beğenilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
renkli göz güzel ama her gözü renkli olanı güzel bulmuyorum ben. açıkçası yakışanı var yakışmayanı var. benim renkli gözü beğenme sebebim açık renk olması. ışık çok daha güzel yansıyor renkli gözde ve göz farklı mekanlarda değişik tonlara bürünüyor. bu da büyüleyici bir şey bence, kahverengi gözde bu çok az farkediliyor.

türkiyede açık renk göz makbul. çünkü daha az.ama gidin ,ısveçe oradada, koyu renk gözlüler dikkat çekiyor ve beğeniliyor. bir tanıdığımız, Amerikalıyla evlenmişti. çocukları,, koyu renk gözlü olduğu için bütün aile mutluluktan uçmıuşmuş. öyle söylüyorlardı....... yani az olan dikkati çekiyor tabii...

yaşasın renkli gözlerrr hihoyyytkaydirigubbakcemile3
kızlar renkli gözler nankör olurmuş ööle diyolar onlar bizim gözlere kurban olsunlar =))) :P:P:P

ıyy ben hiç sewmiom renkli diede çok saçma sewmek aksine itici masmawi kedi gibi bakıyolarr :)

bence cok saçma her renkli göz güzel degil :jeyyar:
bazı renkli gözler insana yakısıyo yüz güzelliginin filanda katkısı var ama kaydirigubbakcemile5
bazı renkli gözlerde hiç hoş durmuyo itici geliyo bakınca ürpertiyoo :kızgın:
yani gözü renkli olan herkes güzel degildir :lepi:

hee bide şu var kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş hesabıı :1closedeyes::delphin:

gözün rengi değil , gözün, kaşın ve yüzün şekli ile alakalı bir durum diye düşünüyorum..ne kahverengi gözlüler var şahane gözlere sahipler..ne renkli gözlüler var hiç bi albenisi yok..gerçi ben yeşil gözlüyüm herkes çok beğenir ama herzaman gözümün şekli ve kaşımla ilgilide hemen güzel şeyler söylerler yani bir bütün olarak görünüyor bence..ha tabii bi de ülkemizde az olmasının da etkisi var kesinlikle..ben şahsen erkeklerde renkli gözü hiç ama hiç sevmem kahverengi göz ve kahverengi saç acayip tatlı gelir bana erkeklerde..sırf gözü renkli diye hayatta da bi erkeği beğenmişliğim yoktur ... ama dediğim gibi ülkemizde az olduğu için, kızlar renkli gözlü bi erkek görsünler vaaauuvv süperrr yakışıklı derler, yada erkekler renkli gözlü bi kız görsünler vaaaayyy ne güsel kız derlerr..bence gözü renkli olan herkes kesinlikle güzel veya yakışıklı değildir onlar kendilerini kandırıyolar..zaten ben öle kolay kolay herkesi beğenmem izmirliyim ya ondandır şakkıdı :enbuyukkk:

Birçok arkadaşın dediği gibi: az olana yoğunlaşılıyor genelde. Yine arkadaşların belirttiği gibi; açık renk gözlü insanların bol olduğu ülkelerde, koy renkli gözlü insanlara talep artıyor.

Şahsen, uzun/kısa boy, siyah/sarı saç, şu marka/ bu marka gibi kriterlerim hayatım boyunca olmadığından bu yönde şu güzel, bu değil diyemeyeceğim.

Anne tarafımda da baba tarafımda da açık renk gözlü insanlar çoğunlukta. Hele baba tarafımda kardeşim ve ben ela gözlü olmamıza rağmen en koyu renk gözlüler arasındayız.kaydirigubbakcemile3

Eski eşim siyah gözlüydü, şu anda beraber olduğum sevdiğim insan açık renk gözlü. O gözlerin insana ne söylediği önemli bence.:asigim:

Not: "Açık renkli göz güzeldir!" benim için ne kadar yetersiz bir açıklamaysa, "Açık renkli göz kötüdür!" de aynı anlamı taşımaktadır. İnsan/yüz bir bütündür. Tek tek yorumlanmamalı diye düşünüyorum. :1closedeyes:

en anlamlı bakan gözler renkli gözlerdir.:jeyyar: onun için erkeklere daha çekici geliyo .arkadaşlar bide diyosunuz ya yurtdışında renkli göz doğal karşılanıyo diye.sonuçta biz türkiye de yaşıyoruz avrupa da değil.

yaşasın renkli gözlerrr hihoyyytkaydirigubbakcemile3
kızlar renkli gözler nankör olurmuş ööle diyolar onlar bizim gözlere kurban olsunlar =))) :P:P:P

Ben nankör deilim kötükedihüso

ıyy ben hiç sewmiom renkli diede çok saçma sewmek aksine itici masmawi kedi gibi bakıyolarr :)

kedi gözü yeşil olur cnm benimde göz rengim kedilerin nin göz rengi ve yapısına çok benziyor
kimsenin kötü dediğini duymadım aksine herkes beğeniyor hatta lisede kedi derlerdi
ama gözlerim güzel olduğu için derlerdi bunu şakkıdı

kahverengi olupta güzel olan göz yok mu yani yok demek saçmalık olur çünkü ne fıstıklar var koyu renk gözlü delikafadulden

o yüzden lütfen renkli gözlerin hepsinin kötü diye eleştirmeyelim :delphin:
Şekil A: sositososito

en anlamlı bakan gözler renkli gözlerdir.:jeyyar: onun için erkeklere daha çekici geliyo .arkadaşlar bide diyosunuz ya yurtdışında renkli göz doğal karşılanıyo diye.sonuçta biz türkiye de yaşıyoruz avrupa da değil.

Özellikle dr. olan erkeklere mi ? -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Özellikle dr. olan erkeklere mi ? -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

hayır canim lütfen çağın gerisinde kalmayalım artık onlar eski yakıştırmalar.renkli gözleri bütün erkekler severler seviyorlar ve de seveceklerrrr

:oklava:

hayır canim lütfen çağın gerisinde kalmayalım artık onlar eski yakıştırmalar.renkli gözleri bütün erkekler severler seviyorlar ve de seveceklerrrr

:oklava:

Çağın gerisinde kalmak mı ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bütün erkeklerin neyi sevdiğini nerden biliyorsun ki canım ????

-tatlicadiarzu-

kara göze ve kara kaşlara bayılırım ben de aksine.... hem özenirim.... benim gözlerim iki renk o sebeple çok arada kalmışım..... ama çok şanslıyız k ii gözlerimiz var, görüyoruz.....daha ne olsun...

geçenlerde yabancı bir sitede en güzel gözlü 10 ünlü isimli bi yazı vardı sadece 1 tanesi kahverengi gözlüydü diğer dokuzu yeşil ya da mavi gözlüydü. bu türkiyeye ve türklere özgü bişey değil yani renkli göz genel olarak beğeniliyor. ama ben koyu renk gözleri daha çok beğeniyorum :utangac:

bilimsel yaklaşayım : bildiğiniz üzere herkesin enrjisi vardır ve bu dokunduğumuz yanından geçtiğimiz herşeyi etkiler evrene enerjimizi yayarız . doğal olarak gözlerimizinde enerjisi vardır ve bu renkli gözlülerde daha yoğundur karşıdakini bu yoğunluk çeker :delphin:

yaşadığımız ülkeye göre daha az olanın daha kıymetli olduğu görüşüne katılıyorum...
ben almanyada doğdum ve orda sokakta gezerken insanlar beni özellikle durdurup severlermiş karakaşım karagözüm siyah saçım dolayısıyla çok dikkat çekermişim...ben küçük olduğum için hatırlamıyorum ama ailem böyle böyleydi diyor...
ama tabi türkiyede durum daha değişik...ne yazıkki heryerin güzel de olsa bir çift yeşil göz senin güzel olan heryerinden daha üstün sayılabiliyor ve bir çift göz uğruna insanlar senin güzel olan heryerini bir anda silip görmezden gelebiliyor...oysa bakıyorsunuz o kişinin de gözünün yeşil olması dışında hiçbir başka güzelliği de yok....

Son düzenleme:
ben buna katılmıyorum öyle olduğunu hiç görmedim tabi senin görüşün. ama zaten soru neden renkli gözlüler beğenilir değil neden renkli gözler beğenilir. burda söz konusu sadece göz. bütün bir insan olarak düşünürsek genelleme yapmak mümkün değil çünkü her insanın kendine has bç güzelliği vardır yerimseniben

Son düzenleme:
Back