Neden ikinci çocuğa cesaret edemiyorum yok mu benim gibi olan?

Evetttt aralarda kaçırdığım mesaj olduysa müsait bi ara okuyacağım yine şu karara kaydı kafam böyle devamke kafam karman çorman oldu kaza kurşununa şans tanımak gibi bir ihtimali değerlendirmeye alıyorum

Ben 8 yıl sonra yaptım ben keske daha erken olsaydi diyorum. Ama o zaman istemiyordum. Corana zamani evlere kapandığımizda oğlum cok yalniz kaldi. Daha sonra çok istedi ilkokula baslamsti bizde osyedik bir süre olmadı,bir düşük sonunfa allah bağışlasın oldu. Tabi ki en rahat edilecek zamanda olmuş oldu ama sevgisinden şuanda aklima dahi gelmiyor.ama istemiyorsaniz yapmayin

Allah bağışlasın ne güzel

Ben hep sey düşünüyordum olsaydi kaza maza olurdu olacaksa, burda çoğu kişi korunurken hamile kaldim diyor olsaydi olurdu diyordum

Ben 21 senelik evlilikte şimdi gezmeye başladım dört çocuktan sonra 21 yaşında iki tane ikiz oğlan olmuştu 19 ve 17 yaşında da kızlarım var şimdi gezmeye başladık

Anlatsana nasıl bir kaza oldu. Bir şey deneyeceğim de
Yumurtlama günüm düzenli ve bellidir. Hafif ağrı ve akıntıdan. Adetten iki hafta sonra olur. Ben de bu düzene güvenerek adetin bittiği gün -takvim yöntemi diye bir yöntem varmış riskin güya en az olduğu gündü- korunmasız tek ilişkimi yaşadım. Sonrasında hep korunduk, dikkat ettik. Korunmasız dediğim de kimine göre korunmalı, geri çekilme de vardı çünkü o ilişkide. Aslında pek kaza sayılmaz ama ihtimal çok çok azdı. Buna rağmen hamile kaldım. Bu yöntemi uygula, kız bebek garanti skskskskk

Araları 20 ay olan iki oğlan annesiyim ben de. Küçük henüz 1 aylık. Şu an alışma dönemindeyiz. Bazen ikisi birden ağlayınca işler sarpa sarıyor 10. Ayda durumlar nasıl acaba.

Bende cesaret edememiştim. Kızım zor bir cocuktu,dogumum bence korkunçtu,normal diye gidip bebegin kalp atışlari düzensiz denilip baya korkarak, kendi doktorum gelemeden(yoldaydı) apar topar genel anestezi ile sezeyana alındım. Hala düşünunce irkiliyorum.
Ama kızım 5 yaşındayken oğluma hamile kaldım. Inanın dogumumu kendim ayarladım,doktoruma tek dediğim herşeyi planlayalım,ilk dogumumda boyle bir sorun yaşadım asla aynısinı yasamak istemiyorum,genel anestezi istemiyorum beni uyutmayın. Bunlar hallolunca zaten ikincide lohusalik depresyon vs olmuyor bence,öyle bir vakit olmuyor zira ilk çocukla extra ilgilenmek gerekiyor,biri uyurken diģeriyle vakit geçirmek sart. Benim ikinci çocukta kafam gerçekten daha rahattı. Daha meşguldum haliyle daha yorucu olsada (bedenen)ruhen daha kolay atlattım.

Eğer gerçekten istiyosanız yaş arası dahada açılmadan yapın, cünkü suan bile olsa doğana kadar 8 yaşa yakın oluyor. Biri 16 yasında liseliyken biri ilkokul olacak paylasacak bir seyleri yok oyun vs gibi. İkinci 10 yasindayken buyuk olan uni, is hayati vs gibi seylere atılacak yani kardes olsun beraber olsunlar mantigi zaten olmuyor. Sadece çok daha ileri yaşlarda sohbettir destektir olursa olur, ondada yas araligi fazla olunca abla/abi surekli kucuk kardesin sorumlulugunu sirtlaniyo oda yanlis bence. Yaşınız kaç, oda önemli bi etken

33 yaşım eşimin 38

İnşallah benim de ikinci cocukta daha rahat olur sağlıkla büyüsünler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…