- 28 Şubat 2011
- 13.698
- 14.648
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Oyy kıyamam neden emmedi ki istemedi miBir kez emdi o da 5 dk güzel bir duyguydusütüm de o kadar çoktu ki sağmayla başa çıkamadım
Hastanede sütüm gelmedi biberon vermek zorunda kaldık acaba ona mı alıştı bilemiyorum göğüslerim de güzeldir ama beğenemedi hanımefendiOyy kıyamam neden emmedi ki istemedi mi
Ben de biberon verdim süt gelmeyince. Sonra takviye yaptım sütüm azdı.. Göğüslerin güzelliği onların değil kocaların ilgi alanıHastanede sütüm gelmedi biberon vermek zorunda kaldık acaba ona mı alıştı bilemiyorum göğüslerim de güzeldir ama beğenemedi hanımefendi
Şaka yaptım yaaaBen de biberon verdim süt gelmeyince, sonra takviye yaptım sütüm azdı. Göğüslerin güzelliği onların değil kocaların ilgi alanı
Aynen değil.Şaka yaptım yaaabiberon değil o zaman sebep sizi emmiş çünkü biz hep biberona bahane bulduk
Allah bağışlasın ne güzelBen 8 yıl sonra yaptım ben keske daha erken olsaydi diyorum. Ama o zaman istemiyordum. Corana zamani evlere kapandığımizda oğlum cok yalniz kaldi. Daha sonra çok istedi ilkokula baslamsti bizde osyedik bir süre olmadı,bir düşük sonunfa allah bağışlasın oldu. Tabi ki en rahat edilecek zamanda olmuş oldu ama sevgisinden şuanda aklima dahi gelmiyor.ama istemiyorsaniz yapmayin
Ben hep sey düşünüyordum olsaydi kaza maza olurdu olacaksa, burda çoğu kişi korunurken hamile kaldim diyorEvetttt aralarda kaçırdığım mesaj olduysa müsait bi ara okuyacağım yine şu karara kaydı kafam böyle devamke kafam karman çorman oldu kaza kurşununa şans tanımak gibi bir ihtimali değerlendirmeye alıyorum
Valla nasıl kazayla kalıyorlar anlamıyorum 4 yıl kazaya kurşun gitmedi bizimBen hep sey düşünüyordum olsaydi kaza maza olurdu olacaksa, burda çoğu kişi korunurken hamile kaldim diyorolsaydi olurdu diyordum
Ben 21 senelik evlilikte şimdi gezmeye başladım dört çocuktan sonra 21 yaşında iki tane ikiz oğlan olmuştu 19 ve 17 yaşında da kızlarım var şimdi gezmeye başladıkKızım 7 yaşına bastı ama benim hâlâ 2.çocuğa cesaretim yok eşim birkaç kez söyledi bir daha da söylemedi çok istiyor annem de çok baskı yapıyor bir gün bizde iken Cuma saati kızımı okula hazırlarken Allah'ım bunlara ikiz bebek var Yarabbim diye dua etti ya ikiz olursa ilk bebeğimde kimseden destek almadım ayrıca lohusa depresyonu oldum ya yine olursam diye korkuyorum. Kızım da hiç kardeş istemiyor bana kalsa ben de istemiyorum ama sonra yaşlandığımızda biri ziyaret etmese biri ziyaret eder diyorum. Tam rahata alışmışken Allah da verirse tabii ki yeniden bulantı kusma sezaryen uykusuz geceler falan ben gezeyim tozayım derdindeyim var mı ben gibi cesaret edemeyen?
Yumurtlama günüm düzenli ve bellidir. Hafif ağrı ve akıntıdan. Adetten iki hafta sonra olur. Ben de bu düzene güvenerek adetin bittiği gün -takvim yöntemi diye bir yöntem varmışAnlatsana nasıl bir kaza oldu. Bir şey deneyeceğim de
Araları 20 ay olan iki oğlan annesiyim ben de. Küçük henüz 1 aylık. Şu an alışma dönemindeyiz. Bazen ikisi birden ağlayınca işler sarpa sarıyorYani çok yaş farkı olduktan sonra yapmaya bende cesaret edemem çünkü tam herşey bitmiş rahata ererken sıfırdan başlamak istemem eşimle hayallerimiz bu yönde çocuklar büyüdükten sonra kısa süreli de olsa kv ye vs emanet edip baş başa tatillere çıkmak istiyoruz büyüttükten sonra çocuk yapsam bunlar daha da gecikecek ayrıca daha zor oluyor sanki İlk çocuk gibi herşeyi unutmuş oluyorsun bunu komşum söylüyor o da 5 yıl sonra yaptı 2.yi keşke çok beklemeden yapsaydım diyo benim 2.süpriz oldu araları 20 ay küçük şimdi 10 aylık yani bana kalırsa zor oldu ama iyiki de olmuş alışkın oldugum tempoda devam edip büyüttüm zaten uykusuz olmaya çocuk bakmaya alışmış düzen kurmuştum hiç bozmadan devam etmek kolay oldu onun için yakın yaş yapmaya sıcak baktım eskiden 3 yıl sonra düşünürüm derdim şimdi 3. Yaparsam çok beklemem modundayım tabi istemiyoruz şuan eşim de bende düşünmüyoruz ama eşimin bütün rüyaları çıkıyor ve 2 oglumuz olacagını yaşlarının yakın oldugunu saç rengine vs hep görmüştü gerçekten de hepsi aynı oldu rüyasına bakılırsa 1 de kızımız olacak diyo o da çıkarsa şaşırmam artık
Amin inşaAllah hepimizin yavrularıDemekki gerçekten kız senesiydihadi bakalım sağlıkla gelsin
Eğer gerçekten istiyosanız yaş arası dahada açılmadan yapın, cünkü suan bile olsa doğana kadar 8 yaşa yakın oluyor. Biri 16 yasında liseliyken biri ilkokul olacak paylasacak bir seyleri yok oyun vs gibi. İkinci 10 yasindayken buyuk olan uni, is hayati vs gibi seylere atılacak yani kardes olsun beraber olsunlar mantigi zaten olmuyor. Sadece çok daha ileri yaşlarda sohbettir destektir olursa olur, ondada yas araligi fazla olunca abla/abi surekli kucuk kardesin sorumlulugunu sirtlaniyo oda yanlis bence. Yaşınız kaç, oda önemli bi etkenEvetttt aralarda kaçırdığım mesaj olduysa müsait bi ara okuyacağım yine şu karara kaydı kafam böyle devamke kafam karman çorman oldu kaza kurşununa şans tanımak gibi bir ihtimali değerlendirmeye alıyorum
Valla çok güzel sefanız olsun sağlıkla mutlulukla gezinBen 21 senelik evlilikte şimdi gezmeye başladım dört çocuktan sonra 21 yaşında iki tane ikiz oğlan olmuştu 19 ve 17 yaşında da kızlarım var şimdi gezmeye başladık
Ama değiyor çocuklar büyüyünceValla çok güzel sefanız olsun sağlıkla mutlulukla gezin
33 yaşım eşimin 38Eğer gerçekten istiyosanız yaş arası dahada açılmadan yapın, cünkü suan bile olsa doğana kadar 8 yaşa yakın oluyor. Biri 16 yasında liseliyken biri ilkokul olacak paylasacak bir seyleri yok oyun vs gibi. İkinci 10 yasindayken buyuk olan uni, is hayati vs gibi seylere atılacak yani kardes olsun beraber olsunlar mantigi zaten olmuyor. Sadece çok daha ileri yaşlarda sohbettir destektir olursa olur, ondada yas araligi fazla olunca abla/abi surekli kucuk kardesin sorumlulugunu sirtlaniyo oda yanlis bence. Yaşınız kaç, oda önemli bi etken
İnşallah benim de ikinci cocukta daha rahat olur sağlıkla büyüsünler inşallahBende cesaret edememiştim. Kızım zor bir cocuktu,dogumum bence korkunçtu,normal diye gidip bebegin kalp atışlari düzensiz denilip baya korkarak, kendi doktorum gelemeden(yoldaydı) apar topar genel anestezi ile sezeyana alındım. Hala düşünunce irkiliyorum.
Ama kızım 5 yaşındayken oğluma hamile kaldım. Inanın dogumumu kendim ayarladım,doktoruma tek dediğim herşeyi planlayalım,ilk dogumumda boyle bir sorun yaşadım asla aynısinı yasamak istemiyorum,genel anestezi istemiyorum beni uyutmayın. Bunlar hallolunca zaten ikincide lohusalik depresyon vs olmuyor bence,öyle bir vakit olmuyor zira ilk çocukla extra ilgilenmek gerekiyor,biri uyurken diģeriyle vakit geçirmek sart. Benim ikinci çocukta kafam gerçekten daha rahattı. Daha meşguldum haliyle daha yorucu olsada (bedenen)ruhen daha kolay atlattım.