• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden herkes çok gergin bu sitede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burası bir forum her çeşit insan var, gergini de var, sakin yapılı olanı da, mesafeli ya da daha samimi olan da, geyiği seven de var, sosyopat olan da; bir konu açıyorsanız farklı farklı insanlar yorum yaptığı için şaşmamak gerek. Lakin kurallar var, şikâyet edebiliyorsunuz. Kural ihlâli yapanlar, üslubu sıkıntılı olanlar, polemiği uzatanlar banlanıyor. Mesela siz banlanacaksınız, üyelerle alâkalı konu açmak yasak.
Sorun değil ya banlanabilirim bunu göze alarak açtım öfkem içinde kalmasın istedim

Sorun beklediğim cevabın gelmesi değil bana doğru bir yolda sunabilirler ama onlar aksine kötü ters tepki veriyorlar
peki cevap vermek zorunda mısın ? hayır__
reel hayatta olduğu gibi herkes aynı olmayabilir karakterler hepsini aynı değil kimi mizahcı kimi tavrı öyle ..

Sorun değil ya banlanabilirim bunu göze alarak açtım öfkem içinde kalmasın istedim
Konu açtığınızda konunuza istemediğiniz üyenin/üyelerin yazmasını engelleyebiliyorsunuz, şikâyet seçeneği de var. Öfkenizi doğru kanalize edin; siz banlanacağınıza onlar banlansın.

Buradaki herkes neden gergin ne soru sorsam ters cevaplar alıyorum daha önce iki tane daha böyle kadinlarla ilgili uygulama kullandım ama hiç kimse böyle terslemedi hep güzel güzel konuştuk buradakiler kendini birşey sanıyor sanki ayriyetten uygulamada erkeğin ne iai
Demek ki herkes kendinden yansıyanı görüyor çünkü ben kendine değer veren, güçlü kadınlar görüyorum.

Demek ki herkes kendinden yansıyanı görüyor çünkü ben kendine değer veren, güçlü kadınlar görüyorum.
Ben göremiyorum hep kıskanç haset kadınlar var tabi iyi olanda var ama kötüler hep bana denk geldi galiba ve ben asla kötü biri değilim insan gibi soru sormuştum sorduğuma pişman ettiler bana nasihat edebilirdiler ters tepki vermek yerine

Belki sorunun saçmalığıninn farkında ama kadınlardan güzel fikirler doğru şeyler duymak istiyordur ne bilim bir nasihat bile olabilirdi
Baktım önceki konularına cevaplarına gayet normal cevaplar da almışsın ne istiyorsun anlamadım ki, gelip burada milleti kışkırtmaya çalışıyorsun. Sen busun ki böyle cevaplar alıyorsun, yoksa sorduğun sorulara normal cevap verilmiş kendinde bı problem olduğunu düşündün mü hiç. Sadece burda değil hayatında da hep suçu karşıda arama herkes sana aynı şeyi söylüyorsa bı durup kendine bak problem hep karşıda mi bende de olabilir mi diye. Yaşın da genç üzülürsün alacağın tepkilerle böyle yürümez ilişkiler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back