• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden erkekler cinselliğe düşkün?

Mesleğinden dolayı diyelim ona, yurt dışında da çok çok imkanı var anlamıyorum yani.
Neden tanımadığı insanlarla yapsın ki cinsel hastalık kapar hırsızı var ugursuzu var ...senin gibi kızları kendine aşık eder yapar sonra sıradaki gelsin der hem duygu yüklü olur iyi olur yani elini sallasam ellisi olmuyor bak virüs mikrop dolu heryer

Canım zaten en baştan bakınca 23 yaşında genç bir kadının 30 yaşında bir adamla ne işi var diye düşünüyorum.. Yani ben böyle düşündüm.. Bu adamlarda zaten böyle küçük kızları ağına düşürmeye çalışıyor.. Parasını, işini bazen de karizmasını kullanarak işte.. Bana 23 yaşında biri için 30 yaşında biri ile konuşulması baştan gereksiz geliyor.

Hiç üzülme. Sorun sende değil. Erkeklerin hepsi olmasa bile çoğu böyle maalesef. Bana da denk geliyor. En son ki gelen kişi, kadına doymuş adamın, adamlığına doyum olmaz dedi sonra da daha ilk buluşmada farklı davranmaya çalıştı. Dur bakalım Bi tanıyalım biraz zaman geçsin dimi...

Merhaba ablalarım
Ben 23 yaşındayım. Karşıma çıkanlar hep cinselliğe düşkün kişiler oldular. Bugün birisiyle buluştum(3 senedir tanışıyoruz) bugün görüşelim dedik. Kendisi iyi bir işi olan birisi. İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi. 30 yaşında bu zamana kadar doymadın ya. Her şey iyi güzeldi bi ara bana dudakların botoks mu dedi hayır dedim bir tek o yani, eve bıraktı biraz konuştuk bana demez mi dudakların çok etkileyici öpmek istedim tamam insanlar sevince etkileşim olur tabi ama bu nedir yani cidden kendimi sorgulama başladım dışarıdan nasıl gözüküyorum diye :KK43: bana gelenler neden hep sapık düşünceli insanlar oluyor anlamıyorum ki.. Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi? İnanın evlilikten soğuyorum artık.
Yaa canım daha küçüksün ama cinsellik sadece erkekler için değil . Hele ki birbirini seven insanların arasında böyle bi çekim olması normal . Sadece beyefendi heyecanından çekimini nasıl yansıyacağını bilememiş 😁

Yine size istegini soylemis, 1 gomlek iyi diyebiliriz . Evlenmeden once arkadaslik kurdugum Subay 1 cocuk, arabada otururken uzerime egilip opmeye kalkmisti ansizin , ortada romantizm falan da yoktu, soguktan kaloriferi aciyordum. Hepimiz boyle tatsizliklar yasamisizdir ama ender de olsa sapiklik yapmayan erkekler var.

Kadınların düşkün olmayacak kadar vücudunu, kendini tanımaması ve cinselliği öcü, tü kaka görmesini mi sorgulasak ne? Taciz, zorlama olmadığı sürece rıza dahilinde cinsellik güzeldir. Neden yemek, içmek gibi hayatın bir parçası olarak değerlendirmiyoruz anlamıyorum.
(Bu mesajdan önümüze gelenle sevişmeliyiz, fikrini çıkaranlar az ötede oynasınlar.)

Merhaba ablalarım
Ben 23 yaşındayım. Karşıma çıkanlar hep cinselliğe düşkün kişiler oldular. Bugün birisiyle buluştum(3 senedir tanışıyoruz) bugün görüşelim dedik. Kendisi iyi bir işi olan birisi. İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi. 30 yaşında bu zamana kadar doymadın ya. Her şey iyi güzeldi bi ara bana dudakların botoks mu dedi hayır dedim bir tek o yani, eve bıraktı biraz konuştuk bana demez mi dudakların çok etkileyici öpmek istedim tamam insanlar sevince etkileşim olur tabi ama bu nedir yani cidden kendimi sorgulama başladım dışarıdan nasıl gözüküyorum diye :KK43: bana gelenler neden hep sapık düşünceli insanlar oluyor anlamıyorum ki.. Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi? İnanın evlilikten soğuyorum artık.
hormonlarından dolayıdır diye düşünüyorum aslında bu adam bana dürüst geldi. her erkek dudağını beğendiği kadını öpmek ister ama hepsi söylemez bu adam dürüstçe söylemiş. dışardan çekici gözüküyorsunuzdur belki bence bu gayet güzel bir şey. benim bi arkadaşıma da sevgilsi dudakların çok güzel falan derdi kız anlatırdı. sizi etkileyici bulmuş ve dürüstmüş söylemiş diye algıladım ben valla.

Bir an once bir sonraki asamaya gecmek isteyen insan tipi , duygusal mevzulari bir cirpida halledip konuyu seviskenlige getiren tipte bir insan , evlenince on sevismeyi atlayip direk geliyorummmm demek isteyen erkek tipidir yani hafi insanligini bir tarafa biraktim madem sevisken bir adam ama gördüğünüz üzere yaptığım hesaplara göre cinsel yönden de epey zayıf kalıyor.

Kadınların düşkün olmayacak kadar vücudunu, kendini tanımaması ve cinselliği öcü, tü kaka görmesini mi sorgulasak ne? Taciz, zorlama olmadığı sürece rıza dahilinde cinsellik güzeldir. Neden yemek, içmek gibi hayatın bir parçası olarak değerlendirmiyoruz anlamıyorum.
(Bu mesajdan önümüze gelenle sevişmeliyiz, fikrini çıkaranlar az ötede oynasınlar.)
Orası doğru evet ama, ben his olmadan pek sıcak bakmıyorum açıkcası, direk niyetini belli etti:)

Böyle adamların yaşı büyüdükçe kız tavlama yaşı gittikçe düşüyor. Ters orantı! Orta yaş bunalımına az kalmış adamın e ne yapsın o da ‘Giderim var di mi?’ mantığıyla yanaşıyor genç kızlara. 25 üstü evlenmek ister, yaşıtı desen akıl melekeleri yerinde erkeğin huyuna dikkat kesilmiş, öyle boş ilişkilere harcayacak (israf edecek) zamanı yok ve onu da kandırıp sürekli yatağa atmak kolay değil. Çünkü gecelik ya da uzun süreli yatak hayatına da doymuş bu yaş kadınlar. E ne oldu şimdi kolay lokma 25 altı kaldı. (20-30 yaş arası birçok kadınında sevgilisi, nişanlısı, kocası olduğunu da düşünürsen) Yani zannettiğin kadar çok seçenekleri yok. Onu bi baştan söyleyeyim dedim. Şimdi diğer bir başlığa gelelim 45-50 yaşa kadar gayet istekli, yüksek performans sergiledikleri bir cinsel hayatları oluyor insanların. Bu yaşta belki bunu bilmeyebilirsin ama 30 da doymuş olmasını beklemene şaşırdım :KK14:
Adamın tavrına gelirsek de adamı karakterden yoksun bırakmışlar. Abazalık bu kadar da belli edilmez ki. Nasıl bir yokluktaysa artık! Benim de önerim 27-28 yaş üstüyle görüşmemeniz yönünde. Daha düzgün erkeklere denk gelme ihtimalinizin bu yaş sınırında daha çok olacağına inanıyorum.

Merhaba ablalarım
Kaç kurtar kendini

3 senedir tanıyorsanız az çok nasıl biri olduğunu biliyorsunuzdur bence, yoksa 3 senedir öylesine uzaktan birbirinizi tanıyıpta yeni mi görüşmeye konuşmaya karar verdiniz onu bilemem. benim kendi fikrimce flörtleşiyorsanız öpmek istemesi çok acayip bir sapıklık değil. söyleme tarzı tabi ki itici o konuda zaten hemfikiriz. ama sadece erkekleri cinselliğe cok düskün olarak görmekte bir toplum genellemesi

Back
X