• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden erkekler cinselliğe düşkün?

Herkez adamın yaşına takmış . 23 yaşında eşimle tanıştım , oda 30 yaşlarındaydı ve bir şey söyleyimmi hayatımda tanıdığım en mükemmel adam. Eh ne var adamın yaşında yahu ? Ayrıca beyefendi , 23/25 yaşındaki bi kişinin cesaret edip söyleyemeyeciği bişey söylemiş . Hangi erkek güzel bulduğu dudakları öpmek istemiyor ? Kaldıkı birde karşı taraftan bişeyler hissettiyse .
adama sapık damgası vurmayın . Bence Cesur ve duygularını dillendire biliyor . Ayrıca güzelde bi iltifat .

Merhaba ablalarım
Ben 23 yaşındayım. Karşıma çıkanlar hep cinselliğe düşkün kişiler oldular. Bugün birisiyle buluştum(3 senedir tanışıyoruz) bugün görüşelim dedik. Kendisi iyi bir işi olan birisi. İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi. 30 yaşında bu zamana kadar doymadın ya. Her şey iyi güzeldi bi ara bana dudakların botoks mu dedi hayır dedim bir tek o yani, eve bıraktı biraz konuştuk bana demez mi dudakların çok etkileyici öpmek istedim tamam insanlar sevince etkileşim olur tabi ama bu nedir yani cidden kendimi sorgulama başladım dışarıdan nasıl gözüküyorum diye :KK43: bana gelenler neden hep sapık düşünceli insanlar oluyor anlamıyorum ki.. Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi? İnanın evlilikten soğuyorum artık.
Sadece erkekler değil en az erkekler kadar kadınlar da düşkün cinselliği bacım boş geç üzülme

Merhaba ablalarım
Ben 23 yaşındayım. Karşıma çıkanlar hep cinselliğe düşkün kişiler oldular. Bugün birisiyle buluştum(3 senedir tanışıyoruz) bugün görüşelim dedik. Kendisi iyi bir işi olan birisi. İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi. 30 yaşında bu zamana kadar doymadın ya. Her şey iyi güzeldi bi ara bana dudakların botoks mu dedi hayır dedim bir tek o yani, eve bıraktı biraz konuştuk bana demez mi dudakların çok etkileyici öpmek istedim tamam insanlar sevince etkileşim olur tabi ama bu nedir yani cidden kendimi sorgulama başladım dışarıdan nasıl gözüküyorum diye :KK43: bana gelenler neden hep sapık düşünceli insanlar oluyor anlamıyorum ki.. Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi? İnanın evlilikten soğuyorum artık.

bak canım cinsellik aşşırı normal bir şey, iki bireyin birbirini arzu etmesi çok olağan ve aslında gerekli ve sağlıklı..
sen kendini kocana saklıyor olabilirsin ona saygım sonsuz. fakat cinselliğe düşkünlük sadece erkeklerin tekelinde değil. senin cinsellik ile ilgili niyetini bu konuda bir şey sormadan nasıl bilebilir ki? belki sen de talepli olacaksın?
adam sorar sen reddedersin kabul ederse devam edersiniz etmezse biter.. çok ısrar etmediği sürece zaten ortada bi anormallik yok.
yani tüm erkeklere azgın, doymamış yaftasını elinizde gezdirip yapıştırmayın lütfen..
seks yeme içme gibi bi ihtiyaç artık bunu kabullenin..

adam eger sizinle dogru durust ilgilense yani butun aksam boyu sohbet edip sizi tanimaya calissa, amacinin sadece cinsellik olmadigini hissettirse opusmek rahatsiz edici olmazdi. ama demek ki tavirlarinda bir gariplik var ki siz de istemediniz.

maalesef o cikma teklifleri, uzun uzun flortler el tutmamalar falan eskide kaldi. insanlarin cogu artik olaya kendi islerine geldigi gibi bakiyor cunku imkan cok. sen olmasan baskasi olur, o da olmasa internetten biri olur vs.

Cinselliğe düşkün olmak kötü değil aksine güzel birşey hele ki cinsel uyum varsa.

Fakat sizin durumunuz cinselliğe düşkünlük değil de, sizden sadece faydalanmak için görüşen insanların yaklaşımının avamlığı.

Sadece bunun için de yaklaşıyor olabilirler ama üslup avam. Fakat bunun için illa sizin birşey yapmanız gerekmez, kendinizi suçlamanız da gerekmez. Dünya artık böyle bir döngü içinde.

Yani öpüşmek sevişmek doğal da bu şekilde ifade etmek doğal değil. O nasıl üslup yahu?
Ha bir de yeni trend sevgili/nişanlıyken böyle düz duvara tırmanıp evlenince ayda 1 sevişen erkekler... Onları da çözemedik araştırıyoruz🙄
Bu evlilikte neymiş arkadaş 😂 aşkı öldürüyor, cinselliği öldürüyor 😂 biz zavallı kadınlar da mutlu olacağız diye evlilik hayali kuralım duralım..

Merhaba ablalarım
Bir dudak olmazsa başka dudakları öperim mantığı gütmüş öküzde.

dudakların çok etkileyici öpmek istedim

hep sapık düşünceli insanlar

Dudaklarından öpmek istemesi sapıklık değildir. Eğer ilk buluşmada dudaklarına yapışıp öpseydi oha yavaş diyebilirdin ama adam iltifat etmiş. Dudaklarını çekici bulmuş ve sen adama sapık diyorsun.

İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi

Kusura bakmayın ama çok kötü bir yaklaşım. Kızları el sallayarak tavlamaz erkekler. Biliyorum benzetme yaptınız ama beğenmediğim bir benzetme.

Sadece erkekler degil kadinlar da cok duskun. Ben öyleyim en azindan.

Yalniz su erkeklerin midesizligi beni yoruyor, her cicekten bal alirim tarzi bir dusuncede olan erkek sayisi cok fazla. Kadinlar daha duygu yogunlugu olan sevismeleri tercih ediyor, hepsi bu.

Merhaba ablalarım
Yo bitmedi neden bitsin?
Sadece bulması daha zor.
Ayrıca erkeklerden çok kadınlar cinselliğe düşkündür emin olun.
Biraz yumuşak yüzlü iseniz gelip böyle konuşma cesareti bulmuştur.

Sevgili iken düşkün evlenmissin bi bakmissin form da eşinden sikayetcisin ilişkimiz kötü diye

Dudaklarından öpmek istemesi sapıklık değildir. Eğer ilk buluşmada dudaklarına yapışıp öpseydi oha yavaş diyebilirdin ama adam iltifat etmiş. Dudaklarını çekici bulmuş ve sen adama sapık diyorsun.

Kusura bakmayın ama çok kötü bir yaklaşım. Kızları el sallayarak tavlamaz erkekler. Biliyorum benzetme yaptınız ama beğenmediğim bir benzetme.
Dudaklarını öpmek istemesi ortada bu kadar samimiyet yokken dile getirildiyse
sapıklıktan da öte hadsizliktir.
Ortada bunu diyecek kadar samimiyet olur o zaman eyvallah.

Dudaklarını öpmek istemesi ortada bu kadar samimiyet yokken dile getirildiyse
sapıklıktan da öte hadsizliktir.
Ortada bunu diyecek kadar samimiyet olur o zaman eyvallah.

hadsizliği kabul ederim ama sapıklığı asla. Ayrıca 3 senedir zaten bir birlerini tanıyorlar.

mesele cinselliğe düşkün olmak değil
Mesele bunu hayvansı şekle sokup karşındaki kişiyi kırmak onun insan olduğunu duygularını unutup olayı taciz boyutuna getirip etrafa sapık gibi görünmek
Her erkek böyle değil ama o yaş grubu biraz öyle
Cinsellik tabu olduğu için toplumda kime iş atsam da bir şey çıkarsam diye düşünüyor.
elini sallasa 300 kız bulamıyor aslında sadece öyle gösteriyor kendini etrafa

Back
X