• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden erkekler cinselliğe düşkün?

Kumsall97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
15
6
1
28
Merhaba ablalarım
Ben 23 yaşındayım. Karşıma çıkanlar hep cinselliğe düşkün kişiler oldular. Bugün birisiyle buluştum(3 senedir tanışıyoruz) bugün görüşelim dedik. Kendisi iyi bir işi olan birisi. İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi. 30 yaşında bu zamana kadar doymadın ya. Her şey iyi güzeldi bi ara bana dudakların botoks mu dedi hayır dedim bir tek o yani, eve bıraktı biraz konuştuk bana demez mi dudakların çok etkileyici öpmek istedim tamam insanlar sevince etkileşim olur tabi ama bu nedir yani cidden kendimi sorgulama başladım dışarıdan nasıl gözüküyorum diye :( bana gelenler neden hep sapık düşünceli insanlar oluyor anlamıyorum ki.. Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi? İnanın evlilikten soğuyorum artık.

Merhaba ablalarım
Ben 23 yaşındayım. Karşıma çıkanlar hep cinselliğe düşkün kişiler oldular. Bugün birisiyle buluştum(3 senedir tanışıyoruz) bugün görüşelim dedik. Kendisi iyi bir işi olan birisi. İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi. 30 yaşında bu zamana kadar doymadın ya. Her şey iyi güzeldi bi ara bana dudakların botoks mu dedi hayır dedim bir tek o yani, eve bıraktı biraz konuştuk bana demez mi dudakların çok etkileyici öpmek istedim tamam insanlar sevince etkileşim olur tabi ama bu nedir yani cidden kendimi sorgulama başladım dışarıdan nasıl gözüküyorum diye :KK43: bana gelenler neden hep sapık düşünceli insanlar oluyor anlamıyorum ki.. Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi? İnanın evlilikten soğuyorum artık.

artık insanlar fazla rahat, ne var en kötu reddeder ben de sıradakine geçerim diyor.
bizim zamanımızda diyerek başlıcam o adam yaşlarındayım, ama ben 22-23 yaşındayken hiç böyle muhabbetler yoktu, gerçekten aşk sevgi falan olurdu, kimse durduk yere kimsenin yanına gidip seni bi kere öpim mi diye sormazdı mesela durduk yere.

Merhaba ablalarım
Ben 23 yaşındayım. Karşıma çıkanlar hep cinselliğe düşkün kişiler oldular. Bugün birisiyle buluştum(3 senedir tanışıyoruz) bugün görüşelim dedik. Kendisi iyi bir işi olan birisi. İpsiz sapsız da değil elini sallasa 300 tane kız bulacak birisi. 30 yaşında bu zamana kadar doymadın ya. Her şey iyi güzeldi bi ara bana dudakların botoks mu dedi hayır dedim bir tek o yani, eve bıraktı biraz konuştuk bana demez mi dudakların çok etkileyici öpmek istedim tamam insanlar sevince etkileşim olur tabi ama bu nedir yani cidden kendimi sorgulama başladım dışarıdan nasıl gözüküyorum diye :KK43: bana gelenler neden hep sapık düşünceli insanlar oluyor anlamıyorum ki.. Gerçekten dürüst, iyi erkeklerin devri bitti mi? İnanın evlilikten soğuyorum artık.
Size hep böyle tiplerin denk gelmesi ilginc.
Disardan acaba fazla rahat gibi mi duruyorsunuz ?
Siz belki iyi niyetlisiniz ama fazla samimi davranislari erkekler yanlis yorumluyor olabilir.

Merhaba ablalarım
Amannn buldugumu öpeyım diyor.Olursa olur olmazsa olmaz.Sereflı kalmadıkı .

Dürüst ve iyi erkekler de cinselliğe düşkün oluyor. Çünkü neden olmasınlar? Ne alakası var ki?

Görüştüğünüz kişinin konuya giriş şekli itici. Elini sallasa 300 kişiye çarpacak adam böyle cümlelerle girmez olaya.
Size öyle görünmüş ama gerçekte öyle değil belli ki.
Mesleğinden dolayı diyelim ona, yurt dışında da çok çok imkanı var anlamıyorum yani.

Cinsellik güzel bir şey çünkü. Sadece erkekler değil, pek çok kadın da cinselliğe düşkün. Ama sizin anlattığınız örnekteki adamın ifade sıkıntısı var. "30'una gelmiş doymamış mı" da pek gerçekçi bir yaklaşım değil. Yani gömüp üstüne toprak atmalık bir yaş değil 30 yaş cinsellik için.

Yani öpüşmek sevişmek doğal da bu şekilde ifade etmek doğal değil. O nasıl üslup yahu?
Ha bir de yeni trend sevgili/nişanlıyken böyle düz duvara tırmanıp evlenince ayda 1 sevişen erkekler... Onları da çözemedik araştırıyoruz🙄
Amacım konuyu baltalamak değil öncelikle. Uzun zamandır profiliniz kapalıydı görmüşken sormak istedim. Siz yoğun bir evlilik hazırlığı içindeydiniz geçen yıl. Evlendiniz mi?

Konu sahibi, bence artık çoğu erkek bu yaklaşımda. Karşıdaki kişiyle ilgisi yok.

Yani öpüşmek sevişmek doğal da bu şekilde ifade etmek doğal değil. O nasıl üslup yahu?
Ha bir de yeni trend sevgili/nişanlıyken böyle düz duvara tırmanıp evlenince ayda 1 sevişen erkekler... Onları da çözemedik araştırıyoruz🙄

Çünkü evlenmeden önce cinsellik bir "ihtimal". Yakalarsan kaçırmaman lazım. Evlendikten sonra ihtimal olmaktan çıkıp "kesinlik" halini alıyor.

Cinsellik güzel bir şey çünkü. Sadece erkekler değil, pek çok kadın da cinselliğe düşkün. Ama sizin anlattığınız örnekteki adamın ifade sıkıntısı var. "30'una gelmiş doymamış mı" da pek gerçekçi bir yaklaşım değil. Yani gömüp üstüne toprak atmalık bir yaş değil 30 yaş cinsellik için
30 una gelmiş doymamış mı dedim evet. Ergen insanlar gibi direk bu konudan bahsetmesi canımı sıktı.

Sevdiğin insanla cinsellik yaşamak istersin ya da çekici bulduğun insanla. Ama dan diye ilk buluşmada bu şekilde yaklaşması itici elbette, durumu kendiniz için kronikleştirmeyin bir şeyi ne kadar iterseniz o kadar çekersiniz. O yüzden istek ve beklentileriniz uyuşmuyorsa iletişimi kesin bence. Ki 3 senedir tanışıyormuşsunuz elbet yazışmanın birinde ufak tefek bunun sinyalini vermiştir.

İnsan sevdiği, sevgilisi olan insanla elbet cinsellik yaşar fakat önüne gelen her kadına cinsel amaçlı yaklaşmak bence sapıklık, haklısınız.

Her erkek böyle değil ama çoğu böyle galiba. Eğitimin kalitesi düşüp teknolojide herşeyi göz önüne serince bu olmazsa öteki olur mantığıyla rahatlar. Hadi ona da tamm üç beş sefer görüşürsün öpüşürsün hatta istersen sevişirsin ama ilk görüşmede resmen abazalık yani

Back
X