Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri neden bu kadar kk?

pekı aleo vera yagı nasıl olurkı?rezene cayı sende ne kadar etkılı oldu suan senın olcun ne canım sımdıye kadar buyusun dıye neler yaptın ne zamandır ugrasıyosun ben daha yenı sayılırım ama az da olsa sonuc aldıgım ıcın hevesım ıyıce arttıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aloe vera yağını hiç kullanmadım ama araştırmak lazım tabii. Ben avokado yağına baktım biraz, onu düşünmeye başladım. ıçinde doğal E vitamini var, senin karışımda da yazıyordu zaten. Kayısı çekirdeği ve avokado karışımı işimi görür herhalde. Ben sadece rezene içmedim, nar ve hurma da tükettim 1 bucuk aydır. Masajı daha önceleri yapardım ara ara ama düzenli omadığı için çok da faydasını görmedim. 2 yıla yakındır okuyordum bu forumda yazılanları ama başaramam diye emin olamamıştım. Ne kaybederim ki dedim ve 15 şubatta başladım, ölçüm 77 di. 77 diyorum ama dolgunluk yoktu hiç. Şu an 83 çıkıyor ama sadece 6 cm lik büyüme değil göğüs çapı da büyüdü. Göğsüm elime geliyor artık. Yine küçük ama eskiye göre çok daha iyi bence.

evet canım E vıtamını onemlı gogus buyumesınde hurmayı bende dusunuyorum benım de aynen artık elıme gelıo avakado yagı mı hımm olabılır ıtır hakkında bende bakdım ama bılmıyoum kı yaa benneyaptımki

Bence masaj dışında sporun da etkisi var. Kaç yerden okudum dumble kaldırmak faydalı yazıyordu. Ben 1 lit lik su şişlerini kaldırıyorum ve göğsümü sıkıştıran hareketi her gün yapıyorum. Masaj yaperken koltuk altından göğsüme doğru ve alttan üste doğru yapıyorum. Onun dışında göğse çok bastırmamak gerekiyormuş

bende oyle yapıyorum masajı yok yaa ben spor ıstemıorum agır kalddırınca kollar kalınlasırsa zaten masajdan mı neden bılmıom ama kollarım kas mı ne yaptı baya kalınlastı sınır oldumsenağlamasenağlama

gogusun seklı de cok onelı buyurken benım kullandıgım yag baya bı yuvarlak yaptı esıt sekılde dolgunluk verdı yoksa adet oncesı gıbı ucgen sısme kotu gorunum oluyo demıhihoyyyt

Evet benim de kollarda kas oluştu ama bu benim için sorun olmadı, zaten çok inceydi. Bu arada ben karar verdim avokado yağı ve kayısı çekirdeği yağı karışımını kullanacağım bundan sonra.

Son düzenleme:
avokado yıyen arkadaslarda var buyumeye faydası oldugu ıcın olabılır ıkısı bencede yaa masaja ara verınce gerı eskısı gıbı olurmu acaba kollarım ben hıc sevmemkı kas yaaa:1no2::1no2:

Evet benim de kollarda kas oluştu ama bu benim için sorun olamdı, zaten çok inceydi. Bu arada ben karar verdim avokado yağı ve kayısı çekirdeği yağı karışımını kullanacağım bundan sonra.

canım pekı avokado yagının faydaları neler mıs?

Ben avokado yemeye başladım son 1 haftadır, Saraçoğlu'ndan dinlemiştim. Bu yüzden avokado yağı kullanayım diyorum. hani rezene içmek ve yağını kullanmak gibi. Cilde çok faydası varmış, çok hızlı nüfuz ediyor ve nemlenmesini sağlıyormuş. Zaten çok yağlı bir meyve avokado. Yağının faydası var mıdır yeterince bilmiyorum tabii

hımm sen sımdı kayısı yagı ve avokado yagına baslıyosun masajla öğütülmus üzüm cekırdegını yapacakmısın pekı tadı pek ıyı degıl en az bı ayda gosterıyomus faydasını hadı bakalım ıns faydasın gorursun... hıc ara vermeyecekmısın pekı sımdı vucut kendını toplar dırenc kazanırmıs rezene falan ıcdım dıosun ya ben bı ay hıc bısey kullanmamayı dusunuyorum daha sonra cay ve masaja baslarım dıyorum

Ayın 15 nde 2 ay dolacak, o zamana kadar aynen devam. Sonra rezene, hurma ve narı bırakacağım. Üzüm çekirdeğine ve melek otuna başlamayı düşünüyorum. O zamana kadar elimdeki yağ da bitmiş olur ve avokado+kayısı çekirdeğine başlarım. Ben masajı günde bir defa yapıyorum zaten. Bırakırsam küçülür diye endişeliyim, o yüzden bir 2 ay daha farklı bir şekilde devam edeceğim inşallah. 4 ay sonunda ne kadar büyürse razı olacağım artık.

kac dakıka yapıyosun masajı sabah aksam yapıyorum ben toplam her gun 1 saat masaj sabah 15 aksam 15 olmak uzere ıns faydasını gorursun 4 ayın sonunda azımlısın cunku bende ıste dedıgım gıbı yapacam pekı nette bu ogul otuda var ıcınde bazı bıtkıler var uzmanlar falan dıomus onlar hakkında bılıgın varmı mıktar da belırtmemısler

Ben ilk bir ay sabah akşam yaptım ama okul olunca zaman bulmakta zorlandım. son bir ayda günde bir defaya düşürdüm o da toplamda 15-20 dk kadar. Zaten o sürede yağ iyice emilmiş oluyor ve ellerim yoruluyor. Ben bitkilerden biraz korktum aslında. Rezeneyi bebeklere bile veriyorlar diye rahat içtim. Karabaş otu için Saraçoğlu tv de göğüs büyütür dedi, oysaki yine onun kitabından gördüm uzun süre içmemek gerekiyormuş. Zararlı olabilen bir bitkiymiş. Yine bu forumda civan perçemi için yazılanları okudum. Ayda bir kez içilmesi gerekiyor yazıyordu. Melek otu ve oğul otunun faydaları çok yerde yazıyor. Ben melek otunu seçtim. Günde bir defa içmek yeter sanırım.

Son düzenleme:
off yaa evet bıde ınsan korkuyo ada cayımı ne mesela tansıyonu falan bozuyomus hımm dogru calısana okuyana zor yaa masaj ısı ben evde oldugum ıcın vakdım bol yanı bıde kılo aldırmayacak seyler olmasını ıstıyorum yaa off yan etksı olmasın kı bı tarafı yaparken dıger tarafı yıkmayalım demı ama bu arada zaten bı bolgeye yarım saatten fazla masaj zararlımıs ona gore gunluk yarım saatı gecırme cnm :1shok:

mesela geçen ay benim reglim bir hafta gecikti. bunda rezenenin etkisi oldu diye düşünüyorum, normalde hiç öyle olmazdı gayet düzenliydi. bu yüzden dikkat etmek gerek, ama nette çok fazla bilgi var. resmen bilgi kirlilği, aradan doğru olanları seçmek gerek

evet hangısını gorsek aklımız kayıyo resmen o yuzden deneyen arkadaslar la ırtıbat kurmak en guzelı bunyeye gore degısse bıle her ne kadar yaa bıde masaj yaparken ılk zamanlarda benım elıme mınık kırmızı bısıler geldı sende de oldumu ılk once korkdum ama sonra gozenekler aclıo heralde dedımfisfisfis

ben de öyle birşey olmadı, iki göğsün ortasında minik sivilcler çıktı sadece. kırmızı şeyler göğsün üstündemiydi, anlamadım tam olarak

yok oyle bısı cıkma gıbı degıl de masaj yaptıkca gozeneklerın ıcınden elıme ufacık ufacık ovdukca geldı yanı

hımm.. bende öyle birşey olmadı ama ilginç birşey. kan pıhtısı diyeceğima ama neden çıksın ki. sen yine de masajı yaparken dikkat et bence

X