neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

eşin neden annesiyle konuşman için seni öne sürüyor.kendisi söylesin yda eşin yanındayken aç konuyu hatta bence en güzeli kilidi değiştirin ond kesin yedek anahtar vardır çünkü.

Fırsat doğmuş işte. Al anahtarı elinden. Daha da ileri giderse eşin tehdit etsin. Böyle devam edersen buradan taşınırız diye. Eşinle konuş öyle desin.

Allah yardımcın olsun.. çok kötü birşey yaa inanmıyorum, hem gününüzü mahvedip hemde seni kapatmayı nasıl düşünebiliyorlar. Çok ters tepmiştir. Içinde varmış inşallah en güzel şekilde olur ama bencede taşınmalısın, laftan anlamayacaklar gibi geldi bana.

aynı binada oturmanın cilveleritaşının biran önce kurtulun

Canım bu planlanmış bişi bildiğin toplantı yapmış dedikoducular sonra senin eve icraata geçirmeye gelmişler o kadar laf sokmana rağmen bir tanesinin alınıp kalkmadıığından belli gerçekten sinir bozucu bence eşin gitsin konuşsum istemiyprum gelmenizi eşim rahatsız desin bu arada aallah yardımcın olsun

Anahtarın yedeği olabilir, Riske girmeyin.. Hemen kapı kilidini değişitirin olsun bitsin.. Başka eve taşınmakta kurtuluş olmayabilir şehri terkedin bence..

Üslubun çok çirkin
Sürü psikolojisi yaşayan kayınvalideye de anahtar vermek çok çılgınca

Okurken ben sinirlendim bu ne yuzsuzluk ya
Esinede helal olsun benimki agzini acamiyor anne babasina(haksiz olduklarinda asiri patavazsizlar)
Artik tek cozum esinin ciddi bi sekilde anahtari isteyip anne bizim mahremimize gizlice giremezsin diyip kesip atmasi

Anlasilan o ki kayinvalidenin ahlak anlayisi din anlayisi sadece giyimde kusamda insanin imani kalptedir bunuda hem davranislari hem giyim kusamiyla tasdikler hadi seni kapatti bunu gonulden istekli olarak yapmadiktan sonra dinen ne anlami var zorla guzellik olmaz ayrica esine gelince buna bir dur demeli ne bu canm kapali istiyorlarsa kapali gelin alsalarmis

Bencde bişi demeden anahtarnı degıstr anlasılan kadın degısmeyecek e artık eşinde sana hak vermıs annesını savunmaktan vaxgecmıs bence cok cıngar cıkarma cınku buyuk olaylar cıkarırsan esın annesının tarafna gecer yıne sen lafını syle gec kafana da takmamaya calıs bu dertlerı buyutursrn evlılıgınız cok yıpranır

Ay genede karşılık verebiliyorsunuz. Bu bile çok güzel. Ben aynı durumda olsam içimde tuta tuta kendimi bitirirdim

aynı şeyleri yaşadım yaşıyorum evi defalarca taşıdık yine aynı eşim konuştu ben konuştum yine aynı küstük barıştık yine aynı ben en son delirdim 7 8 ay önce agzıma ne geldiyse söyledim de az düzeldi artık daha az geliyor 7 8 aydır çok şükür yine yapacagını yapmaya çalişiyorda eşim engel oluyor elinden geldiğince arsız insanla ugrasılmıyor şimdi de o eltimden bıkmış geçen bana şikayet ediyor işte .... hep tepemde tüm evime düzenime karışıyor kırılacak oglumla aram bozulacak diye sesde edemiyorum diyor eltim temizlik yapacagım diye kv denin eski danteli tabagı neyi varsa hepsini atmış :) sabah da kendi evini temizler temizlemez kv deye çıkıp ögleni akşamı orda geçirip yatacagında evine geçiyormuş çarşıya pazara giderken kv deyi de götürüyormuş ihtiyacı olan ı aldırıyormuş

bendede var o takımdan çok şükür ki artık pek bişey yapamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…