neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

kaç yaşında kadınsın açık kapalı onlara ne

Nasıl haksız kılıyormuş? Son derece de haklı konu sahibi.
Siz önceki konuları bilmiyorsunuz. Kaldı ki bir önceki konusunda eşiyle tartıştığı için pişman olmuştu konu sahibi. Ki orada da son derece haklıydı.
Anne olması, orasının oğlunun evi olması, mahremiyete önem vermek gereği duymaması ve izinsiz evlerine girip karıştırmasının serbest olduğu anlamına gelmez. Haftasonu olmuş karı koca evde kimbilir ne durumdalar? Evli bu insanlar ötesi var mı?

Benim kv zerre saygısızlık yapmadı ama bunları yapsa ben kimbilir daha ağır kelimeler kullanırdım.

Kv ve ekibi son derece kötü niyetli insanlar. Öyle olmasalardı olmayan bebek üzerinden can yakmaya çalışmazlardı.
Bir kadına sırf kapansın, onlar gibi görünsün, 'istediğimi yaptırdım' sevincini yaşamak için bebek üzerinden yürümek müslümanlığın neresine yakışıyor? Daha büyük günaha girdiğinden haberi yok çünkü cahil.

Konu Sahibi Nerede saygisizlik yapmış anlamadım
Bence ilk kapıdan koymakla hata etmiş

İşaretlediğim yerler benim için büyük saygısızlık..
Konusahibi haksız demiyorum.
İnanılmaz pişkin insanlar diyorum..
Bunlardan biri bana yapılsa derhal terkederim diyorum..

Neden siz anahtar verdınız ki cok saçma kesınlıkle alın onu ondan cok karşıyım öyle şeylere
evlendiğinden beri bi yedek anahtar kaynanasında hatta bazen habersiz gelip eşyaların yerini değiştiriyor temizlik yspıyormuş

Ne yapsanız anlamayacaklar demek ki..
Kovmaktan beter etmenize rağmen..
Allah sabır versin size..

bebeği Allah nasip eder ne cahil insanlar ya bu kaynana takımı yeter artık

İşaretlediğim yerler benim için büyük saygısızlık..
Konusahibi haksız demiyorum.
İnanılmaz pişkin insanlar diyorum..
Bunlardan biri bana yapılsa derhal terkederim diyorum..

evet anladım ben ne demek istediğinizi aynen öyle bu lafları duvara söylesen çatlar da bi tepki verir ben böyle yüzsüz hayasız insanlar görmedim hayatımda.

Terbiyesizler.
Ben de sulaledeki tek acik gelinim. Bana Allahtan boyle bir muamele ile gelen yok. Dogduguna pisman ederim. Bir kere esimin halasi evde misafir varken sortla oturuyor demis, dedikodumu yapacak gibi olmuslar. Tesadufen esimi aradi iki gun sonra, evimde yedigin bir lokmayi bile helal etmiyorum'dan girip agzina tukurdum. Daha evime gelenin agzini actigi gorulmedi.
Sonuna kadar haklisin.
Ama iyi tarafindan bak, ortaligi yik. Anahtarını al mesafine de bi koy.
Bi daha geleni de kapidan cevir.
Su kapaliligi zorlayan dangalaklardan nefret ediyorum.

Tasin ordan, bu insanlarin laftan sozden hakaretten kovulmaktan anlayacagi yok, kapidan kovsan bacadan girerler.
Bu arada ben de esimin ailesindeki tek acik gelinim. Kimseyi de ilgilendirmez, begenmiyorlarsa iletisimi kessinler, kendilerine benzetmeye calismasinlar.

Bu denli sinirlenmekte haklısın size özel hayat bırakmadıkları icin amA ne olursa olsun anneye ses yükseltilmez bagirilmaz. Vebalı ağır olur

hıc konusma o ınsan bozuntusuyla dırek anahtarı degıs lutfen
anahtarı ıstemeye tenezzul bıle etme o anahtarla yenı kılıdı acmaya calıssın bakalım
ayyy cok sinirlendım
nasıl ınsanlar ya

Çok hatalı kaynanan yaptığı çok ayıp. Kapınızı arkadan kilitleyin üstünde yan olarak bırakın giremez tak diye. Anahtar engeller açmasını.

şükürler olsun ki artık eşim de görüyor gözündeki perde kalktı.

perde kalktıda, kayınvalidenizin için perdenin kalkması mühim değil dinlemiyor hiç birinizi çünkü.o evden bayağı uzak bir eve taşınmadıkça işiniz zor.kocası yok mu başka çocuğu yok mu sizden başka uğraşacak.bu kadar kayınvalidesiyle aynı binada oturan insan gördüm böylesini hiç duymadım.nasıl inat bir kadın illa kendi dediği olacak diye kulaklarını tıkamış duymuyor sizi.

Eski konularınızı bildiğim için okurken hem güldüm,hem sinir oldum
Bu ne pişkinlik yaa ben size daha öncede örnek vermiştim kilitleyin kapınızı giremesin yoksa sende o kv varken ha duvara konuş ha kv konuş

Ben zaten şimdiye kadar evdeyken arkadan takardım anahtarı giremezdi. İşteyken de bütün iç kapıları kitlerdim koridorda takılır geri çıkardı. Siz konuşuyosunuz cevabını veriyosunuz ama yetersiz kalıyo kadın anlamıyo ki. O yüzden anladığı gibi konuşcaksınız. O misafiri istemiyosanız orda diceksiniz gelmeyin girmeyin. Kapa yüzüne ya. Çirkeflik böyle olur. Tak arkaya anahtarı da. Bu ne be. Her hafta çekilir mi bu?

Taşın ama uzağa değil. Yakınlarda olsun ki gelsin gitsin. Kalmasın da yani. En azından merdivenden her inişte şak şuk girmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…