• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

bende kapalıyım Allahın emirlerine uyuyorum ama bebeğimiz olmuyo. o çok bilmiş kv ye sorsana bizimki niye olmuyomuş. insana zorla bişey yaptırılırmı ya ondan ne hayır gelir.
bende yedim yiyeceğimi size afiyet olsun dedim
yok bişi bi haftasonumuz var onuda her hafta böyle 1938904 kişiyle geçiriyoruz o yüzden böyleyim dedim..
evine gittiğim ev sahibi bana böyle cümleler kurcak, bende buna rağmen saatlerce yüzsüz yüzsüz oturcam bu ne genişlik Ya Rabbim.
yok bu kaynana iyi niyetli falan değil. her gün eve girip ne haltlar karıştırıyo kim bilir. eşinde arkanda o kaynanayı uzaklaştırman lazım artık evden

Valla bugün on sayfa boyutundaki kayınvalide şikayetinizi çekemiycem. İnsanlar öldü 16 yaşında çocuklar öldü bugün de kaynanayı çekiştirmeyi bırakıverin.

canım zaten çekmek zorunda değilsin okumazsın olur biter..
neden yorum yapma ihtiyacı duyuyorsun silah zoruyla mı okutuyoruz
töbe yarabim ya.

tek tek dolaşıp bunu mu yazıyosun konulara ? okuma o zaman bu kadar basit.

aynen o da aynen bunu diyor kapıdan kovsan bacadan girer evi değiştiresem emin ol daha beterlerini yaşamak zorunda kalırsın annem atmam onu da ömür boyu küs kalamam en fazla yapacağım bu diyor.

söyledi gerekirse ben söyleyeyim ama senin istemeden daha doğru olur istemediğini anlar ben istesem sen beni doldurmuş gibi olacak böylesi daha dürüst olur dedi. ama dünden sonra eşime git sen al desem alır çünkü onunda sabrı taştı artık.
sizin yerinizde olsam eşim üzerinden iletirdim. ne demek sen doldurmuş gibi olursun. kendisi öyle bir izlenim vermezse hiçte öyle olmaz. sonuçta dün yaşananlardan kendisi de rahatsız olmuş. karısıyla kahvaltı etmek varken maaile kahvaltı edilmiş üstelik siz sabahlıkla filan ne kadar ayıp ya. sizi öyle görüp gelen enişteye teyzeye ne demeli ? inşallah başkaları yüzünden eşinizle birbirinize olan sevgi ve saygınızı kaybetmezsiniz. eşiniz biraz daha dişli olmalı bence tüm sorumluluğu size yıkmamalı.

Masallah mahremiyet algilari tavan seviyede!
yani einiz ile sizin eviniz. O an uygunsiz bir aniniz olabilirdi. Gerci böyle de cok uygunsuz olmus gercekten hic hos degil.
allah kolaylik versin.
esiniz size desrek ise biran önce kilidi degistirin kimseye seslenmeyin. Anahtarda yalnizca ikinizde olsun.
Evet tesettür Allah'in bir emri ancak bu durum bu sekilde asla söylenmez. Ne ic iyiligi ne dış iyiliği birisi eksik olursa halimiz duman.. ki bu durumlarda aile yapisina tek farkli olan sizmissiniz üzerinize cok gelmis ve geleceklerdir. Hic kulak asmayin. Ve hatta öfke dahi duymayin. Herkes kendi yaptiklariyla sonucunu görecek.
Dini tek tarafli olarak görmek hastaligi bizim halkimizdaki..
sadece başörtüsü ile bitmiyor. Arkadan dedikodu iftira..
peygamber efendimiz onlarin yaptigini yapiyor muymus hic?
veya sadece benim kalbim temiz deyip allahin emrettiklerinden uzak olmak..
allah aile hayatiniz icin cooook kolaylik versin. Tez zamanda çözüme kavusursunuz inşallah.
gercekten cok can sıkıcı bir durum..

ben bu emirlere karşı geldiğim içinde bebeğim olmuyormuş..

Ofh... Bu ne çeşit bi anlayıştır? Aman Allahım...
Emrivakiler vs vs.

Senin daha önceki konuna yazmıştım, galiba hafif de ılımlı şeylerdi ama bunlar çok ağır ya :KK43:
Emrivaki, pişkinlik, umursamazlık... En nefret ettiğim şeyler.
Bir gün değil, 2 gün değil, hafta değil, ay değil... Her gün...
Ben olsam bi sinirle, aynı gün o mangala hediyeleri atıp cayır cayır yakardım herhalde gözlerinin önünde.

Sabır dilemiyorum size, Allah tez vakitte kurtarsın diyorum. Sabır dileme, Selamet dile, kurtuluş dile.
Laf anlatsan anlamazlar, ruhum sıkıldı okurken :KK43:

Mümkünse o evden çıkın.

Önceki konularınızı bilmiyorum bu yüzden yapacağım yorum umarım yanlıs olmaz. Eşiniz sizin yanınızda ne güzel destek veriyor size. Sizde lafını esirgemeyen pısırık olmayan bir insansınız sanırım çünkü genelde burdaki konuların çoğunda gelinler kv sinir oluyorlar ama konuları okuyorum bi bakıyorum burda saydırdıkları kadar kvlerine saydırsalar kvler bir daha yapabiliyor mu fitne fesat..
Allah yardımcınız olsun ya işiniz zor onlara mı kalmıs kapanıp kapanmamanız çok sinir oldum

Her konunda şok üstüne şok yaşıyorum. Bir de kahve içmeye geliyor yüzsüz.
Sen zaten bir çoklarına fazla gelecek şeyleri yüzüne karşı söylüyorsun daha eşinin istediğini söyle demesi çok tuhaf. O anda direk 'anne evin anahtarlarını ver bir daha habersiz girme' deseydi keşke sana bırakmasaydı iyiydi.
Sadece kv değil ki kardeşler de arıza. Bence bir daha habersiz geldiğinde veya misafir getirdiğinde kapıyı açma veya içeri alma.
Ben türbanlı değilim bu arada. Kv ye sorar mısın bizim gibilerin nasıl oluyormuş bebeği?
Bu kadın yedek anahtar da yaptırmıştır demedi deme.

inanın onlardan daha düzgün yaşıyorumdur hayatımı.
Kuran da bile geçiyor başkalarının evlerine onların rızaları olmadan girmeyin diye..
bi kaç kez bunu da söyledim kendisine. ne yaptığını bilmeyen kendince dünyanın en iyi insanı işte bu kadın..
Yahu kime ne , nasil istersen oyle yasarsin hayatini, esinle birbirinizden memnunsunuz olay bitmistir boyle de mudahale edilmez ki insanin evine ailesine? Kaynana tam cahil, boylelerine inat o kilidi degistiririm ondan sonra da bikini giyer tatillere giderim ben olsam

Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum.
Olay kayınvalidenin senin evine sen yokken girip çıkması ya da şu an anlattığın açık kapalılık değil.
Eşin istediği kadar seni koruyor görünsün,aslında sana hiç acımıyor,sana birazcık kıyamasaydı o evde başından beri oturmanıza müsade etmezdi.
"Altlı üstlü oturup da ben çok memnunum,çok mutluyum tey teyyyy teyyyy" diyen kaç kişi tanıyorsun?

Her konunda şok üstüne şok yaşıyorum. Bir de kahve içmeye geliyor yüzsüz.
Sen zaten bir çoklarına fazla gelecek şeyleri yüzüne karşı söylüyorsun daha eşinin istediğini söyle demesi çok tuhaf. O anda direk 'anne evin anahtarlarını ver bir daha habersiz girme' deseydi keşke sana bırakmasaydı iyiydi.
Sadece kv değil ki kardeşler de arıza. Bence bir daha habersiz geldiğinde veya misafir getirdiğinde kapıyı açma veya içeri alma.
Bu kadın yedek anahtar da yaptırmıştır demedi deme.

şimdi haklarını yemiyim hep diken üstünde oturdular öyle çok mutlu değildiler ama kalkıpta gitmediler.
beni öyle bi durumda hiç kimse tutamaz o evde.
helede böyle başbaşa kahvaltı masası görcem bi dk durmam. hepsi kvnin suçu

şimdik canlarım hepinizin bildiği gibi evime benden habersiz giren bir kayınvalideciğim var..
haftasonu yaşadıklarım tam bir rezaletti..

şok üstüne şok yaşadım.

cumartesi sabah uyandım evimi temizledim sevgilimle daha çok vakit geçireyim diye erkenden kalkıp tüm işimi bitirdim hava da mis.. balkona hazırladım kahvaltımı..

gittim simitçiden de 3 simit aldım 2 ona 1 bana..

derken kocacım uyandı ee tabi tüm işleri bitirmişim sevindi adam mutfaktan mis kokular taaak kapı..
töbe yarabbim diyerek kapıya gittim biliyorum kim olduğunu ya neyse.. geldi bizimki, teyzenlere geliyor oğluşum dedi dış kapının zili çaldı teyzecikleri geldi kv heh gelin böyle çıkmayın bi daha yukarı dedi bende kahvaltı yapacaktık falan dedim bizde yaparız dediler geldiler.. üstümde sabahlık var düşünün halimi..

eşim anne çıkın isterseniz kahvaltıdan sonra inersiniz dedi ama yok duymuyor kadın gelin gelin diye tüm milleti topladı başımıza 3 teyze 5 çocuk 2 enişte var..

balkonum afedersiniz g.t kadar masamız bile 2 kişilik nereye sığacaksınız acaba dedim sesli bi şekilde kv sığarız sığarız dedi o balkona hiç utanmadan doluştular inanır mısınız ? enişte rahatsız oldu abla çıkalım yukarı ineriz sonra çaya dediyse de kv inat etti oturdu yedi o simitleri. ben ama çatladım çatlıcam eşim gözümün içine bakıyor.
çocuklar ortalığın anasını belledi zaten.. neyse ben tek lokma yemedim eşim ağzıma vermeye çalışıyor kv de yesene kız hazırlamışsın o kadar dedi bende yedim yiyeceğimi size afiyet olsun dedim kalktım masadan gittim içeri çocukların yanına.. eşim geldi aşkım vallahi ne desen haklısın tek annem olsa bişi dicem ama misafir var ne yapayım allah aşkına yapma söz veriyorum konuşcam herkes gidince dedi.

bende git yap kahvaltını ben gelmiyorum dedim.. neyse kahvaltı bitti çaylar içildi kıç kadar yerde üst üste kahvaltı yapmaya çok meraklı olan biricik teyzeleri bahçede mangal yakmak istedi..
ne hikmetse herşey bizim evden taşındı benim yine surat beş karış yine yemedim bütün gün eşim insanların içinde bana şakalar yaptı güldürmeye çalıştı gülmedim teyzeler cınım nıldı diye sorup durdu ebenizin a.. oldu diyemedim yok bişi bi haftasonumuz var onuda her hafta böyle 1938904 kişiyle geçiriyoruz o yüzden böyleyim dedim..

bi tanesi biz size engel olmayalım madem gidin gezin dedi bende gezmek gibi bi planımız yoktu tüm günü evde geçirecektik başbaşa ama olmadı dedim..
neyse mangallar yakıldı çaylar içildi sohbetler edildi eşim mahçup ben sinir küpüyüm altın vuruş en büyük teyzeden geldi..

canım sana hediye almıştım da ne zamandır veremedim dedi.. paketi bir açtım..

eşarp.
kv de bende dün aldım da teyzenlerin vermesini bekledim al bak bakalım dedi açtım pardesü gibi ayak bileğime kadar hırka..

bunlar olurken beyler maç izliyor bizde kadınlar bi yerde oturuyoruz..

şok oldum eşim görse hepsini bi güzel haşlar. ailede açık gelin yok benide her defasında böyle laflarla bunaltıyorlardı eşim bi kaç kez işinize bakın vs diye uyardı..

kv aman oğluşum duymasın kızar sonuçta senin içinde var ben gözlerinden anlıyorum falan dedi.
bende evet içimde var Allah herkesin içine versin de içimde olan şey başımı kapatmak değil Allah korkusu dedim. oda buda allahın emiri dedi bende sizi ilgilendirmez haddinizi bugün fazlaca aştınız vs dedim.
altım hediyelerimi indim aşağı. eşimle eniştelerle aşağıda oturdum çay vs verdim sonra misafirler gitti..
kv de onları yolcu ederken indi aşağı.

gittim odadan hediyeleri getirdim. eşime bak tatlım bugün ki organizasyonun sebebi buymuş örgütlenip bana böyle şeyler almışlar vs dedim eşim elimden aldığı gibi fırlattı annesinin ayağına, size bin kere mi söylemem gerekiyor ne laftan anlamaz insanınız size mi kaldı benim karımın kapanmış kapanaması ben istemiyorum kaldı ki kendi aklı yok mu falan diye saydı saydı bağırdı bi ton annesi de

ığlııım vallahii kiti niyit yik diye zırvalayıp durdu..
hesapta ben ateşte yanmayayım istiyolarmış ve ben bu emirlere karşı geldiğim içinde bebeğim olmuyormuş..
eşim bunları duydukça elimden bi kaza çıkacak kes sesini falan dedi annesine. sen sustukça tepemize çıktın ayıp falan dedi.

neyse efendim kv yi postaladık eve ben nasıl sinirliyim adamda ne diyeceğini bilemiyor bana sabahtan beri rezilliklerin ardı arkası kesilmiyor.
yattım uyudum hiç seslemedim bizimkine.. konuşmadık daha fazla uyuduk başım çatlıyordu ağrıdan.

pazar bilerek kalkmadım hevesim kursağımda kaldı çünkü beraber kalktık konuştuk ben seni artık daha iyi anlıyorum ama bu kadar söyleyebiliyorum bundan sonra rahatsız olduğun ne varsa direkt beklemeden sen söyle bende devreye girerim özellikle bu eve girme konusunda anne artık eve girmeni istemiyorum eğer girmeye devam edeceksen kapıları kitlicem yada anahtarı almak zorunda kalcam de dedi.
he bu arada pazar günü öğleden sonra kv yine geldi hiç bişi olmamış gibi hadi kahve içelim dedi eşime bende kahve bitti dedim mal mal oturdu 2 saat tv izledi evine gitti. öylede bi yüzsüz.

şimdi bende yeni bi olay olmasına fırsat vermeden bu akşam konuşmayı düşünüyorum.
yaşadıklarımı hepiniz biliyorsunuz bu haftasonu olan olaylar benim diğer yaşadıklarım yanında hiç bişey değil çünkü benim hala en rahatsız olduğum şey sürekli eve izinsiz girmesi.
hazır eşimde tam kıvama gelmişken bu akşam bu işi bitirmem gerek.

burada da çok merak eden arkadaşlar olmuştu bana yardım eden etmeye çalışan makale atan yaşadıklarını anlatan herkese sonsuz teşekkür ederim.

ve ben bu yaşımda şunu anladım gerçekten dünyadaki en rahatsız insan tipi bu pişkinler. suratına tükürsen yarabbi şükür diyen insanlar. gerçekten ben böyle ruh hastası bi insan daha görmedim.

bu derece konuşman ve kayınvalidene bu derece hakaret etmen ve bu tür yakıştırmalar çok yanlış ve seni haksız kılıyor !!! senin kendi annene gelini bu şekilde yapsa tavrın sözlerin yine aynı olurmuydu ??? senin kayınvalidene bu tavrın ileride kocanla aranı da açacaktır... Herşeyden önce senden yaşça büyük ve ne olursa olsun bir ANNE ye bu davranışını ve bu sözlerini yakıştıramadım sana...

Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum.
Olay kayınvalidenin senin evine sen yokken girip çıkması ya da şu an anlattığın açık kapalılık değil.
Eşin istediği kadar seni koruyor görünsün,aslında sana hiç acımıyor,sana birazcık kıyamasaydı o evde başından beri oturmanıza müsade etmezdi.
"Altlı üstlü oturup da ben çok memnunum,çok mutluyum tey teyyyy teyyyy" diyen kaç kişi tanıyorsun?

bazen bende sizin gibi düşünüyorum ama bir yandan da annesi diyorum e babası yok vicdanı sızlıyodur pişkinde olsa sorunluda olsa annesi işte. düşünüyorum kendimi anne babam dünyadaki en kötü şeyide yapsa vazgeçemem ama dipdibe de oturmam yani evet aslında haklısınız. evimizi taşıyabilir. bu sefer de emin ol daha beter olur devamlı bizde kalır diyor.
bilmiyorum ama bu kadın inş biizm sonumuz olmaz...

Ben okurken çok sinir oldum seni düşünemiyorum Allah sabir versin herkesin bi derdi var esin destek oluyo en azından bu herşeye değer :-(

bu derece konuşman ve kayınvalidene bu derece hakaret etmen ve bu tür yakıştırmalar çok yanlış ve seni haksız kılıyor !!! senin kendi annene gelini bu şekilde yapsa tavrın sözlerin yine aynı olurmuydu ??? senin kayınvalidene bu tavrın ileride kocanla aranı da açacaktır... Herşeyden önce senden yaşça büyük ve ne olursa olsun bir ANNE ye bu davranışını ve bu sözlerini yakıştıramadım sana...

valla benim yerime geçp sadece 1 gün yaşasanız daha fazlasını hakettiğini görürdünüz.
bende aileye girer girmez böyle konuşmaya başlamadım hep bi aşama aşama aşama sonrası bu işte..

daha içimde soğumuyor emin olun. kat be kat fazlasını hakediyor.

şimdik canlarım hepinizin bildiği gibi evime benden habersiz giren bir kayınvalideciğim var..
haftasonu yaşadıklarım tam bir rezaletti..

şok üstüne şok yaşadım.

cumartesi sabah uyandım evimi temizledim sevgilimle daha çok vakit geçireyim diye erkenden kalkıp tüm işimi bitirdim hava da mis.. balkona hazırladım kahvaltımı..

gittim simitçiden de 3 simit aldım 2 ona 1 bana..

derken kocacım uyandı ee tabi tüm işleri bitirmişim sevindi adam mutfaktan mis kokular taaak kapı..
töbe yarabbim diyerek kapıya gittim biliyorum kim olduğunu ya neyse.. geldi bizimki, teyzenlere geliyor oğluşum dedi dış kapının zili çaldı teyzecikleri geldi kv heh gelin böyle çıkmayın bi daha yukarı dedi bende kahvaltı yapacaktık falan dedim bizde yaparız dediler geldiler.. üstümde sabahlık var düşünün halimi..

eşim anne çıkın isterseniz kahvaltıdan sonra inersiniz dedi ama yok duymuyor kadın gelin gelin diye tüm milleti topladı başımıza 3 teyze 5 çocuk 2 enişte var..

balkonum afedersiniz g.t kadar masamız bile 2 kişilik nereye sığacaksınız acaba dedim sesli bi şekilde kv sığarız sığarız dedi o balkona hiç utanmadan doluştular inanır mısınız ? enişte rahatsız oldu abla çıkalım yukarı ineriz sonra çaya dediyse de kv inat etti oturdu yedi o simitleri. ben ama çatladım çatlıcam eşim gözümün içine bakıyor.
çocuklar ortalığın anasını belledi zaten.. neyse ben tek lokma yemedim eşim ağzıma vermeye çalışıyor kv de yesene kız hazırlamışsın o kadar dedi bende yedim yiyeceğimi size afiyet olsun dedim kalktım masadan gittim içeri çocukların yanına.. eşim geldi aşkım vallahi ne desen haklısın tek annem olsa bişi dicem ama misafir var ne yapayım allah aşkına yapma söz veriyorum konuşcam herkes gidince dedi.

bende git yap kahvaltını ben gelmiyorum dedim.. neyse kahvaltı bitti çaylar içildi kıç kadar yerde üst üste kahvaltı yapmaya çok meraklı olan biricik teyzeleri bahçede mangal yakmak istedi..
ne hikmetse herşey bizim evden taşındı benim yine surat beş karış yine yemedim bütün gün eşim insanların içinde bana şakalar yaptı güldürmeye çalıştı gülmedim teyzeler cınım nıldı diye sorup durdu ebenizin a.. oldu diyemedim yok bişi bi haftasonumuz var onuda her hafta böyle 1938904 kişiyle geçiriyoruz o yüzden böyleyim dedim..

bi tanesi biz size engel olmayalım madem gidin gezin dedi bende gezmek gibi bi planımız yoktu tüm günü evde geçirecektik başbaşa ama olmadı dedim..
neyse mangallar yakıldı çaylar içildi sohbetler edildi eşim mahçup ben sinir küpüyüm altın vuruş en büyük teyzeden geldi..

canım sana hediye almıştım da ne zamandır veremedim dedi.. paketi bir açtım..

eşarp.
kv de bende dün aldım da teyzenlerin vermesini bekledim al bak bakalım dedi açtım pardesü gibi ayak bileğime kadar hırka..

bunlar olurken beyler maç izliyor bizde kadınlar bi yerde oturuyoruz..

şok oldum eşim görse hepsini bi güzel haşlar. ailede açık gelin yok benide her defasında böyle laflarla bunaltıyorlardı eşim bi kaç kez işinize bakın vs diye uyardı..

kv aman oğluşum duymasın kızar sonuçta senin içinde var ben gözlerinden anlıyorum falan dedi.
bende evet içimde var Allah herkesin içine versin de içimde olan şey başımı kapatmak değil Allah korkusu dedim. oda buda allahın emiri dedi bende sizi ilgilendirmez haddinizi bugün fazlaca aştınız vs dedim.
altım hediyelerimi indim aşağı. eşimle eniştelerle aşağıda oturdum çay vs verdim sonra misafirler gitti..
kv de onları yolcu ederken indi aşağı.

gittim odadan hediyeleri getirdim. eşime bak tatlım bugün ki organizasyonun sebebi buymuş örgütlenip bana böyle şeyler almışlar vs dedim eşim elimden aldığı gibi fırlattı annesinin ayağına, size bin kere mi söylemem gerekiyor ne laftan anlamaz insanınız size mi kaldı benim karımın kapanmış kapanaması ben istemiyorum kaldı ki kendi aklı yok mu falan diye saydı saydı bağırdı bi ton annesi de

ığlııım vallahii kiti niyit yik diye zırvalayıp durdu..
hesapta ben ateşte yanmayayım istiyolarmış ve ben bu emirlere karşı geldiğim içinde bebeğim olmuyormuş..
eşim bunları duydukça elimden bi kaza çıkacak kes sesini falan dedi annesine. sen sustukça tepemize çıktın ayıp falan dedi.

neyse efendim kv yi postaladık eve ben nasıl sinirliyim adamda ne diyeceğini bilemiyor bana sabahtan beri rezilliklerin ardı arkası kesilmiyor.
yattım uyudum hiç seslemedim bizimkine.. konuşmadık daha fazla uyuduk başım çatlıyordu ağrıdan.

pazar bilerek kalkmadım hevesim kursağımda kaldı çünkü beraber kalktık konuştuk ben seni artık daha iyi anlıyorum ama bu kadar söyleyebiliyorum bundan sonra rahatsız olduğun ne varsa direkt beklemeden sen söyle bende devreye girerim özellikle bu eve girme konusunda anne artık eve girmeni istemiyorum eğer girmeye devam edeceksen kapıları kitlicem yada anahtarı almak zorunda kalcam de dedi.
he bu arada pazar günü öğleden sonra kv yine geldi hiç bişi olmamış gibi hadi kahve içelim dedi eşime bende kahve bitti dedim mal mal oturdu 2 saat tv izledi evine gitti. öylede bi yüzsüz.

şimdi bende yeni bi olay olmasına fırsat vermeden bu akşam konuşmayı düşünüyorum.
yaşadıklarımı hepiniz biliyorsunuz bu haftasonu olan olaylar benim diğer yaşadıklarım yanında hiç bişey değil çünkü benim hala en rahatsız olduğum şey sürekli eve izinsiz girmesi.
hazır eşimde tam kıvama gelmişken bu akşam bu işi bitirmem gerek.

burada da çok merak eden arkadaşlar olmuştu bana yardım eden etmeye çalışan makale atan yaşadıklarını anlatan herkese sonsuz teşekkür ederim.

ve ben bu yaşımda şunu anladım gerçekten dünyadaki en rahatsız insan tipi bu pişkinler. suratına tükürsen yarabbi şükür diyen insanlar. gerçekten ben böyle ruh hastası bi insan daha görmedim.

Benim anlamadigim neden n teyzeleri sizde ağırlıyor kv
Kendi evinde agirla işte be kadın
İsteyen iner asağı uğrar
İsteyen çıkar yukarı

Ben olsam kahvaltıdansonra bizim sözümüz vardı der çıkardım
Yada
İlk gelirken ben müsait değilim yeni uyandım teyze buyrun siz annemlere çıkın biz oraya gelelim der kv ye bir ters bakış atardim o anlardi

bazen bende sizin gibi düşünüyorum ama bir yandan da annesi diyorum e babası yok vicdanı sızlıyodur pişkinde olsa sorunluda olsa annesi işte. düşünüyorum kendimi anne babam dünyadaki en kötü şeyide yapsa vazgeçemem ama dipdibe de oturmam yani evet aslında haklısınız. evimizi taşıyabilir. bu sefer de emin ol daha beter olur devamlı bizde kalır diyor.
bilmiyorum ama bu kadın inş biizm sonumuz olmaz...

Bence de kalır hatta yerleşir bile.
Çünkü eşin hiç bir zaman anne-oğul ilişkisini ayarlayamamış ki...
Şu saatten sonra da çok zor bence.

sırf anne diye oğlunun özeline burnunu sokmaya rahatsız etmeye hakkı var yani

Back