neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

Suan gidip kapi anahtarinin gobegini degistirmekten sizi ne alikoyuyor? Firsat bu firsat bence. Kocaniza bile sormayin cagirin bir usta halletsin. Simdi yapamazsan hicbir zaman yapamazsin.
eşiyle arası bozulmasın erkek ler hemen tavır degiştirebiliyor bir anda

eşin bu denli senden yana olup, k. valıdenın şaka gibi izinsiz misafir getırmesı, oğlunun bazı düşüncelerını bildiği halde imalı hediyeler ...
peki bu cesaret nereden onu anlayamadım ben!

Okurken nasıl kasmışım kendimi anlatamam. Sinir bozucu bir durum, allahtan eşiniz sizi anlıyor, birde anlamayanlar var, öyle olsaydı hepten delirirdiniz.

O sinirinizi o kadar iyi anlıyorumki.herkesin düzeni ve planı var.bende geçen hafta birşey danıştım burda ,misafire acıyan bile oldu ki benim bu kadar yakınım değilken.zoraki misafir nedir yahu?

Anahtarı almayla zaman geçirmeyin kilidi değiştirin.yol geçen hanı olmadığını görsün herkes.insan bazen kendine bile fazla geliyor .kendi planlarını kendi evlerinde gerçekleştirsinler.

Kapanma mevzusuda çok tuhaf olmuş.yani içinden gelir kapanırsın veya kapalı olsanda alsalar neyse.benim eşimin ailesi tamamen müftü ,imam, hoca olmasına karşın bir defa kapan demediler bana.içimden ne geldiyse onu yaptım.

Ayrıca güzel birgün olmuş olsaydı, eve giriş ve teyzelerin sorularını anlatımınıza çok gülerdim.

teyzeler cınım nıldı diye sorup durdu
ebenizin a.. oldu diyemedim
bi haftasonumuz var onuda her hafta böyle 1938904 kişiyle geçiriyoruz o yüzden böyleyim dedim..

ığlııım vallahii kiti niyit yik diye zırvalayıp durdu..
Yarıldım gülmekten...Rabbim inşallah gönlüne göre verir.

Valla kayinvalide ömürlük onun kardeşleri sülalesi ayrı bi alem ama ben eşinizi takdir ettim yine de benim eşim olsa kötü niyetli değiller bilmem ne diye zirvalar beni gıcık ederdi.sizin yerinizde olsam direk yüzüne söylerdim eşiniz cesaret vermis nasılsa

o kadının anlayacagını sanmıyorum en iyisi kildi degiştirmek

Daha önce de yazmıştım anahtarı al ama sen kendi psikolojini bozmak için uğraşıyorsun sanki bı kadar uzatma inın ne anlamı var git al anahtarını hazır eşinde sana hak veriyorken

Esin de iyi yapmış almış atmışo pardesuyu aayaklarının dibine annesinin. Benim esimde kapanmamı istemez. Zorla olmaz ya bu iş.

Esini çok takdir ettim. Seni ezdirmiyor ne güzel kiymetini bil :)

Cagir bi çilingir değiştir anahtarı olsun bitsin konuşmaya gerek yok bence anlar zaten .
Esinde senden yana iyi yapmışsın der oh mis kafanız rahat olur :)

eyleme geçemeyip sürekli şikayet edenleri gerçekten anlamıyorum. ya kabul edersiniz durumu, ya keser atarsınız. bunun arası falan yok.

ya lafınızı esirgemiyorsunuz yine bile oturuyorlar pişkin pişkin. inanmıyorum okurken sinir oldum. hallolar inşallah da bir daha giremez evinize izinsiz. bir de pazar günü de gelmiş oturmuş 2 saat. Allah yardımcınız olsun

İsin zor valla kardes..anlayissiz bi insan kayinvaliden..keza kardeşleri de oyle sanirim..eşini tebrik ettim..senin arkanda durup seni savunmuş..arkadaşlara katiliyorum evini tasi..eğer imkanin varsa tabi..rabim yardimcin olsun

Ne korkuyosun ya git degistir kiliti bu kadar basitttt!!!!!!
Acma kapiyi isimiz vardi oldu bittii..

Vay anasını ne insanlar var ya insan nasıl bu kadar pişkin olur aklım almıyor.

Bence sizi bu kadar sabırlı yapan eşinizi kaybetme korkusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…