neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

Aynen ben de asla kabul etmezdim.
Gitmek isteyene de "içerisi uygun değil" derdim.

ah canım eşim söyledi zaten teyzeleri resmen zorla soktu eve.
istersen iş üstünde ol hiç umrunda değil siz takılın ben beklerim der öyle akılsız.

tamam yaşlı kadın eşi yok kimse size kırın dökün demiyor. ama her şeyin bir sınırı var bence. sizin kaç hayatınız var? ömrünüz bu kadının size yaptığı emrivakilerle mi geçecek? siz hiç kendi hayatınızı yaşamayacak mısınız? amacım sizi fişeklemek değil ama ben böyle düşünüyorum. herkesin tek hayatı var kimseyi çekmek zorunda değil bence

sırf anne diye oğlunun özeline burnunu sokmaya rahatsız etmeye hakkı var yani

bu tiplerede bayılıyorum yani.. nolacak canım dövmemiş ya diyenlerle aynı fabrikadan..

kendi annem böyle rezillikler yapsa gelinden önce ben bi uyarırırım napıyosun sen kendine gel diye.

çok doğru düşünüyorsunuz.. bende söylüyorum eşime ben bi daha mı gelicem dünyaya diyorum haklıısn diyor..

birde yaşlı değil 45-46 yaşında. o yüzden böyle akıl hastası gibi davrnaıyor ya. kendini benimle bir tutuyor.

ya inanmıyorum Allah sabır versin
benimde başım açık acaba ondan mı çocuğum olmuyor tövbe tövbe

ozaman daha kırıcı olmadan bir çözüm bulacaksınız ki bence o evden taşınmak kalıyor geriye...
yoksa annenin bile değil gelinin evladının bile özeline karışmamalı... ama maalesef ki bizim gelenek göreneklerimiz çok geride kalmış... amaç kalp kırmadan çözüm bulmak.. şu anki kavgalar ileride senin evliliğine yansır allah korsun

işte en büyük korkum bu.. Allah korusun bi gün adam dayanamıyorum diye isyan edecek bazen geliyolar zaten

sırf anne diye oğlunun özeline burnunu sokmaya rahatsız etmeye hakkı var yani
asla yok... olmamalı da ... benim demek istediğim kırıcı olmadan çözüm bulmak ileride bizlerde yaşlanınca belki öyle olacağız!!!! onun mantığı farklı gelenek görenekler var maaşesef bu konuda geri kalmışız... bu duruma en kesin çözümü oğlu bulacaktır aslında.. ama oda sesisiz kalmış hep

işte en büyük korkum bu.. Allah korusun bi gün adam dayanamıyorum diye isyan edecek bazen geliyolar zaten
anlatmak istedğim buydu zaten şimdilik senden yana görünür ama unutma ki anneler hep baskın çıkar... sen usulunca o evden taşınmaya bak.. yada daha akıllıca çözümler bulmaya çalış... hakaretle küçümseme ile bu işler olmaz canım benim

ya hala neden anahtarları almıyosunuz da bak böyle devam ederse alıcam filan demeyi düşünüyosunuz. kadın laftan anlamıyor farkında değil misiniz? bence direkt kapısına çıkın anahtarları isteyin. bu ne ya. tiksindim valla.

ve mümkünse taşının.

Sana hayran kaldım. Çok güzel kendini ifade ediyorsun arkadaşım.
Yola getireceksin herkesi eminim :)
Anahtarı almasanız bile kesinlikle kapıyı kitlemeni öneririm..

Madem esinizde gercegi gormus kabul etmis o evde bedava mi oturuyorsunuz ? Tasinin baska yere o kadin manyak eder sizi cekilecek gibi degil ben sizin yerinize gicik oldum cidden.

Bu kadinlar neden karsilarindakini cahil aptal yerine koyup kendilerini akilli saniyorlar anlamiyorum, onlar bir padesu bir basortu getirdi diyemi birden aydinlanma gelecek aninda kapanmaya karar alacaksiniz? akillarindan ne geciyor bunlari yaparken anlamiyorum cidden.

Mumkunati varsa durmayin tasinin

Tam zamanı, o evden taşınmanın TAM ZAMANI...

Eşinin gözü önünde olmuş herşey, sana destek veriyor. Anahtarı almakla bu iş çözülmez, sadece ertelenir. TAŞINMALISIN

Bacım Nasıl kv öyle o ya benım annem varya abime zar zor gider geline sorar gelelım mı ama bizim gelin biraz farklı . Benım kv öyle degıl sagolsun valla kesınlıkle konuş o ne öyle ya cok üzücü durum kesınlıkle o kadına tatlı söz geçmez gayet acık olman lazım ayrıca tabikş kapalılık namaz nıyaz emir yapmamz gereken ama kısmet inş hepsı düzene girer hepimiz için dıyorum yanlış anlama benım de cok eksiğim var Allh yardımcın olsun bacım

canım ben bütün konularını biliyorum gerçekten çok haklısın bunlar nasıl insanlar ya taşınmak gibi bir çözüm ya da eşinle kavga etmeden kaynanaya mesafe off içim sıkıldı

Neden siz anahtar verdınız ki cok saçma kesınlıkle alın onu ondan cok karşıyım öyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…