neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

bende kapalıyım Allahın emirlerine uyuyorum ama bebeğimiz olmuyo. o çok bilmiş kv ye sorsana bizimki niye olmuyomuş. insana zorla bişey yaptırılırmı ya ondan ne hayır gelir.
bende yedim yiyeceğimi size afiyet olsun dedim
yok bişi bi haftasonumuz var onuda her hafta böyle 1938904 kişiyle geçiriyoruz o yüzden böyleyim dedim..
evine gittiğim ev sahibi bana böyle cümleler kurcak, bende buna rağmen saatlerce yüzsüz yüzsüz oturcam bu ne genişlik Ya Rabbim.
yok bu kaynana iyi niyetli falan değil. her gün eve girip ne haltlar karıştırıyo kim bilir. eşinde arkanda o kaynanayı uzaklaştırman lazım artık evden

Valla bugün on sayfa boyutundaki kayınvalide şikayetinizi çekemiycem. İnsanlar öldü 16 yaşında çocuklar öldü bugün de kaynanayı çekiştirmeyi bırakıverin.

canım zaten çekmek zorunda değilsin okumazsın olur biter..
neden yorum yapma ihtiyacı duyuyorsun silah zoruyla mı okutuyoruz
töbe yarabim ya.

tek tek dolaşıp bunu mu yazıyosun konulara ? okuma o zaman bu kadar basit.

sizin yerinizde olsam eşim üzerinden iletirdim. ne demek sen doldurmuş gibi olursun. kendisi öyle bir izlenim vermezse hiçte öyle olmaz. sonuçta dün yaşananlardan kendisi de rahatsız olmuş. karısıyla kahvaltı etmek varken maaile kahvaltı edilmiş üstelik siz sabahlıkla filan ne kadar ayıp ya. sizi öyle görüp gelen enişteye teyzeye ne demeli ? inşallah başkaları yüzünden eşinizle birbirinize olan sevgi ve saygınızı kaybetmezsiniz. eşiniz biraz daha dişli olmalı bence tüm sorumluluğu size yıkmamalı.

Masallah mahremiyet algilari tavan seviyede!
yani einiz ile sizin eviniz. O an uygunsiz bir aniniz olabilirdi. Gerci böyle de cok uygunsuz olmus gercekten hic hos degil.
allah kolaylik versin.
esiniz size desrek ise biran önce kilidi degistirin kimseye seslenmeyin. Anahtarda yalnizca ikinizde olsun.
Evet tesettür Allah'in bir emri ancak bu durum bu sekilde asla söylenmez. Ne ic iyiligi ne dış iyiliği birisi eksik olursa halimiz duman.. ki bu durumlarda aile yapisina tek farkli olan sizmissiniz üzerinize cok gelmis ve geleceklerdir. Hic kulak asmayin. Ve hatta öfke dahi duymayin. Herkes kendi yaptiklariyla sonucunu görecek.
Dini tek tarafli olarak görmek hastaligi bizim halkimizdaki..
sadece başörtüsü ile bitmiyor. Arkadan dedikodu iftira..
peygamber efendimiz onlarin yaptigini yapiyor muymus hic?
veya sadece benim kalbim temiz deyip allahin emrettiklerinden uzak olmak..
allah aile hayatiniz icin cooook kolaylik versin. Tez zamanda çözüme kavusursunuz inşallah.
gercekten cok can sıkıcı bir durum..

ben bu emirlere karşı geldiğim içinde bebeğim olmuyormuş..

Ofh... Bu ne çeşit bi anlayıştır? Aman Allahım...
Emrivakiler vs vs.

Senin daha önceki konuna yazmıştım, galiba hafif de ılımlı şeylerdi ama bunlar çok ağır ya
Emrivaki, pişkinlik, umursamazlık... En nefret ettiğim şeyler.
Bir gün değil, 2 gün değil, hafta değil, ay değil... Her gün...
Ben olsam bi sinirle, aynı gün o mangala hediyeleri atıp cayır cayır yakardım herhalde gözlerinin önünde.

Sabır dilemiyorum size, Allah tez vakitte kurtarsın diyorum. Sabır dileme, Selamet dile, kurtuluş dile.
Laf anlatsan anlamazlar, ruhum sıkıldı okurken

Mümkünse o evden çıkın.

Önceki konularınızı bilmiyorum bu yüzden yapacağım yorum umarım yanlıs olmaz. Eşiniz sizin yanınızda ne güzel destek veriyor size. Sizde lafını esirgemeyen pısırık olmayan bir insansınız sanırım çünkü genelde burdaki konuların çoğunda gelinler kv sinir oluyorlar ama konuları okuyorum bi bakıyorum burda saydırdıkları kadar kvlerine saydırsalar kvler bir daha yapabiliyor mu fitne fesat..
Allah yardımcınız olsun ya işiniz zor onlara mı kalmıs kapanıp kapanmamanız çok sinir oldum

Her konunda şok üstüne şok yaşıyorum. Bir de kahve içmeye geliyor yüzsüz.
Sen zaten bir çoklarına fazla gelecek şeyleri yüzüne karşı söylüyorsun daha eşinin istediğini söyle demesi çok tuhaf. O anda direk 'anne evin anahtarlarını ver bir daha habersiz girme' deseydi keşke sana bırakmasaydı iyiydi.
Sadece kv değil ki kardeşler de arıza. Bence bir daha habersiz geldiğinde veya misafir getirdiğinde kapıyı açma veya içeri alma.
Ben türbanlı değilim bu arada. Kv ye sorar mısın bizim gibilerin nasıl oluyormuş bebeği?
Bu kadın yedek anahtar da yaptırmıştır demedi deme.

Yahu kime ne , nasil istersen oyle yasarsin hayatini, esinle birbirinizden memnunsunuz olay bitmistir boyle de mudahale edilmez ki insanin evine ailesine? Kaynana tam cahil, boylelerine inat o kilidi degistiririm ondan sonra da bikini giyer tatillere giderim ben olsam

Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum.
Olay kayınvalidenin senin evine sen yokken girip çıkması ya da şu an anlattığın açık kapalılık değil.
Eşin istediği kadar seni koruyor görünsün,aslında sana hiç acımıyor,sana birazcık kıyamasaydı o evde başından beri oturmanıza müsade etmezdi.
"Altlı üstlü oturup da ben çok memnunum,çok mutluyum tey teyyyy teyyyy" diyen kaç kişi tanıyorsun?

şimdi haklarını yemiyim hep diken üstünde oturdular öyle çok mutlu değildiler ama kalkıpta gitmediler.
beni öyle bi durumda hiç kimse tutamaz o evde.
helede böyle başbaşa kahvaltı masası görcem bi dk durmam. hepsi kvnin suçu

bu derece konuşman ve kayınvalidene bu derece hakaret etmen ve bu tür yakıştırmalar çok yanlış ve seni haksız kılıyor !!! senin kendi annene gelini bu şekilde yapsa tavrın sözlerin yine aynı olurmuydu ??? senin kayınvalidene bu tavrın ileride kocanla aranı da açacaktır... Herşeyden önce senden yaşça büyük ve ne olursa olsun bir ANNE ye bu davranışını ve bu sözlerini yakıştıramadım sana...

bazen bende sizin gibi düşünüyorum ama bir yandan da annesi diyorum e babası yok vicdanı sızlıyodur pişkinde olsa sorunluda olsa annesi işte. düşünüyorum kendimi anne babam dünyadaki en kötü şeyide yapsa vazgeçemem ama dipdibe de oturmam yani evet aslında haklısınız. evimizi taşıyabilir. bu sefer de emin ol daha beter olur devamlı bizde kalır diyor.
bilmiyorum ama bu kadın inş biizm sonumuz olmaz...

Ben okurken çok sinir oldum seni düşünemiyorum Allah sabir versin herkesin bi derdi var esin destek oluyo en azından bu herşeye değer :-(

valla benim yerime geçp sadece 1 gün yaşasanız daha fazlasını hakettiğini görürdünüz.
bende aileye girer girmez böyle konuşmaya başlamadım hep bi aşama aşama aşama sonrası bu işte..

daha içimde soğumuyor emin olun. kat be kat fazlasını hakediyor.

Benim anlamadigim neden n teyzeleri sizde ağırlıyor kv
Kendi evinde agirla işte be kadın
İsteyen iner asağı uğrar
İsteyen çıkar yukarı

Ben olsam kahvaltıdansonra bizim sözümüz vardı der çıkardım
Yada
İlk gelirken ben müsait değilim yeni uyandım teyze buyrun siz annemlere çıkın biz oraya gelelim der kv ye bir ters bakış atardim o anlardi

Bence de kalır hatta yerleşir bile.
Çünkü eşin hiç bir zaman anne-oğul ilişkisini ayarlayamamış ki...
Şu saatten sonra da çok zor bence.

sırf anne diye oğlunun özeline burnunu sokmaya rahatsız etmeye hakkı var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…