neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?

tüh. aslında eşin demiş ya anahtarı bırakmadı gitti diye. keşke sende git anahtarı almadan dönme bıktım diyeydin. aslında adamı biraz evliliğin bitme ihtimaliyle korkutmak da işe yarar ama ona daha erken. kv den anahtarı bıraktırmayı bekleme. köprüleri yakmışsın artık bağır çağır eşini yolla al elinden bu nedir ya evlilik hayatı yaşamıyosunuz siz

Kızım senin sinirlerin iyice gerirmiş, kV bir türlü anlamak istemiyor ,ne demek istediğini yada umursamıyor, eşine de üzüldüm onada yazık bır taraftan anne ,bir taraftan eş ,bu ailede akıllı biri yokmu derdini anlatta bileceğin kv biraz akıl VERSIN

Ayyy arkadaşım Rabbim sabır versin. Bu ara evet biraz sabrın taşmış ama sakinleş. Tamam eşin de ne şiş yansın ne kebap derdinde ama yine de iyi bir adam.
Bu arada hakikaten yüzsüz, laftan anlamayan, anlayışsız ama sevgi pıtırcığı insanlarla anlaşmak çok zor. Bunu gerçekten çeken bilir. Dışardan bakıyorsun aaaa ne kadar sevgi dolu iyi niyetli kv var içine giriyorsun tövbe estafirullah yani.

Ben 14 saatlik yolda gelinken insanlığımdan çıkardılar beni. Altlı üstlü otursak kesin yolardım o kadar net söylüyorum. Gaza getirme çabası da değil sakın yanlış anlaşılmasın. Kendimi biliyorum ben. Ben de bir konu açtım burda off bana da giydirmeyen kalmadı ama inanın kimse durup dururken böyle olmuyor. Gözün üstünde kaşın var denmeyle hemen pöfkürmüyorsunuz. Zamanla birike birike artık sabır taşınız çatlıyor.

Pembesu ben de konuna katkı yapayım derken Bi baktım destan yazmışım oku oku bitmiyor hakkına girmeyim dedim sildim.

Madem iş her yönle sana devroldu kendi kuşağını kendin kescen bacım. Çünkü bizde çook tartıştık. Ben eşime annesine güzellikle söylesin ki kendine çeki düzen versin istedim. Çünkü kv seni s... Takmıyo ama oğulları ne derse ikiletmiyorlar. O da şiş kebap meselesine getirdi.O yüzden ben mümkün mertebe görüşmüyorum. En azından sinirlerim gerilmiyo görüştüğüm Zaman çerçevesinde de durup durup Bi patlıyorum o oluyo ama 2 dk sonra yine aynı yüzsüzlük. Hiç öyle küsüyüm çekileyim de yok
Ben de iyice bileniyorum leyn adam hesabına mı alınmıyorum diye

Öyle işte

Umarim senin evladin da sana ilerde boyle davranir. ( bana bile beddua ettirdiniz ya pes!!!! ) Insanlari kalkip kiracagina git 100 lira ver kilidi degistir be. Ayip ya ayip. Senin kocanin da erkekligine yaziklar olsun. Pes!!!
Edit: O kadinin yerinde olsam sizi o evden kovardim kiraciya verir gül gibi, stressiz yasardim..

Bence hem anahtarı alın hem de bir çilingire gidip kilidi değiştirin. Son konuşmanızdan sonra gidip çoğaltmış olabilir. Zor bir şey değil.

Hatta bence şifreyle girilen ve ne zaman hangi şifreyle girilmiş takip edilebilen bir güvenlik sistemi taktırın. Eşinizden şifreyi öğrense bile girişleri inceleyip saat 14:00'te senin şifreyle kim girdi eve diye sorabilirsiniz.

Kapınıza hırsıza karşı alarm da taktırabilirsiniz. Alarm susturma şifresini ona söylemezsiniz. Eşiniz dayanamayıp şifreyi ona söylese bile gelişmiş bir sistemde alarm hangi zamanlarda sustururmuş görebilirsiniz sanırım.

Kapınıza kamera taktırıp internetten takip de edebilirsiniz.

Ben anlamıyorum bir insanın evinin anahtarı neden bir başkasında olur? Ben ailemde böyle bir şey görmedim. Ben vermem kendi aileme bile anahtarı ne gerek var.

Ben anlamıyorum bir insanın evinin anahtarı neden bir başkasında olur? Ben ailemde böyle bir şey görmedim. Ben vermem kendi aileme bile anahtarı ne gerek var.

ben de tam tersi, güvendiğim bir komşum olsa da anahtarı versem diye düşünürüm, dünyanın binbir türlü hali var diyerek.

eski yaşadığım yerde yardımcımda da vardı anahtarım, ben yokken evi temizleyip giderdi.

ben bu konuda anahtarı istemeyin diyen tek kişi olarak numunelik kaldım, pembesu beni pamuklara sar

Konu sahibinin bu hallere nasıl geldiğini göstermesi açısından eski konusu:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evinize-siz-yokken-giren-kayinvalide.901913/

Bu konuşma ilk değil, daha önce defalarca konuşulmuş. Yıllardır eve girme deniyor yine de giriyor. Bir daha asla girmem deyip yine giriyor. Kavga ettikçe hiçbir şey olmamış gibi şen şakrak davranmaya devam ediyormuş. Kayınvalidesine sorsanız, "kavga edelim problem değil, yeter ki kilidi değiştirmesinler" diyebilir.

Kilit değiştirme konusu da daha önce mümkün değildi sanırım. Konu sahibinin eşi onun yanında değildi, idare et diyordu. Hala da kilit değiştirmeye sıcak bakar mı bilmiyorum. Bence de konu sahibi kilitleri değiştirmeli.

Allah askina kavgaya o kadar alismislar, konu sahibi cagirsin cilingir kilidi degistirsin, esiyle onun icin de bi kavga eder olur biter ne de olsa her gun kavga var evde. Hicbir mantikli aciklamasi yok kilidi degistirmemenin kimse kusura bakmasin.
Boyle dili olan biri cok da rahat kilidi değiştirirdi .

Evet bence de kilitler değiştirilmeli.

Senin kV de yüzsuzlukte tavan yapmış ona ne desen anlamaz hiç uğraşma direk kilidi degistir onu da anliycani sanmam gerçi yeni anahtarları isteyebilir

bildiğim kadarıyla ev konu sahibi ve eşinin kendi birikimleriyle alınmış ve onlara ait, kv nin onları kovup kiracı alma durumu yok yani.

konudaki karşılıklı muhabbetlerde seviye baya yerlerde, haklısınız, ama ben konu sahibine kızamıyorum. O da ne yapacağını bilemiyor ve buraya danışıyor. genel olarak farklı yönlerden de bakmaya çalışıyor, hatta bu durumu kendince kabullenmeye bile çalışmış ama kabullenememiş.

herkes aynı olgunlukta ve vericilikte olamaz.

kv ye ayrı ayrı bir çok şekilde eve müdahale etmemesi gerektiği söylenmiş, hani bazı şeyler dillendikçe değerini yitirir ya, bu konuda da öyle olmuş. konu dile düştükçe seviye düşmüş.

bu iş buradan nasıl çevrilir, nasıl huzurlu bir ortam kurulur bilemeyeceğim.

konu sahibine taşının önerileri de yapıldı ama yaptıkları masraf ve girdikleri borç nedeniyle bu da mümkün değil sanırım.

ne yapsın bu kız, kafayı mı yesin, evini paylaşmak istemiyor.

Ne yaptınız? Anahtarı verdi mi? Kilitleri değiştirdiniz mi?

Anahtarı bile alsa , kilidi bile değiştirse çilingir çağırır açtırır o kapıyı yine girer bu kadın benden soylemesı...
Manyak kadın dicem şimdi olmıcak ama tutamadım vallahi kendimi...
Bence en iyisi taşınmak... oğluşu da çok istiyosa her gün işten sonra uğrasın anacığına. Ama tek kurtuluş bu bence...

Evet ya son durum nedir konu sahibi ?
Ne yaptınız? Anahtarı verdi mi? Kilitleri değiştirdiniz mi?

KİLİDİ DEĞİŞTİRDİM CUMA GÜNÜ

eşimle kısa bir tatile çıkacaktık bildiğiniz gibi iş yerlerimizden izin aldık..

iş çıkışı çıktım anahtarı vermeyi unuttun anne dedim. vermicem ama girmicem de söz dedi.
bak anahtarı vermezsen kilidi değiştirmek zorunda kalcaz iş inada bindi iyice dedim gülüyor saf saf vermicem dedi ama yeminler olsun ki siz söylemeden girmicem dedi. perşembe gecesi konuştum gerçekten efendi gibi konuştum.. sonra baktım vermiyor inanmıyorum sana sen bilirsin o zaman dedim.

nasılsa izinliyim kilidi halledip öyle gideyim madem dedim eşim gönülsüz ama artık kafam şişti napıyorsan yap gidelim bi yerlere diye biran önce olsun istedi.kafamda nasıl büyüttüysem olayı sanki kapı değişecek aman bi sürü iş diyordum ki adam geldi pıt diye göbeği söktü yenisini taktı

kv indi aşağı napıyorsun inanmıyorum sana hırsız mıyım ben bu ne rezillik ömrümde böyle şey görmedim falan adam da bakıyor noluyor diye.
eşimde zavallı anne tamam sus içeri geç dedi neyse işimiz bitti ,biz küçük bi valiz kvde ağlaya ağlaya çıktı evine ama bağayı ağladı içerledi bana bunu yaptığınıza inanmıyorum falan dedi.
bindik arabaya,eşim biraz rahatsız hissetti kendini açıkcası bende çaktırmıyorum ama mideme bi yumru oturdu. kendimi kötü hissettim. gittik zaten yakın bi yere gittik pazar gecesi dönecektik ama ben kalmak istemedim biraz dolaştık keyfimiz kaçtı felaket derecede. kendimi birine ihanet etmiş gibi berbat hissediyordum.
eşim beni suçlar bi konuşma yapmadı hiç hatta hiç bu konuda geçmedi aramızda ama ikimizde acayip mutsuzduk döndük o gece evde yattık.. haftasonuda kv bize hiç inmedi kardeşlerine gitti hatta teyzesi eşimi arayıp yaptığınız çok büyük ayıp hekza için herkes çok iyi gelin maşallah diyordu hiç yakıştıramadık dedi.
eşimde her iki tarafta kendine göre haklı ben huzursuzluktan bıktım teyze beni böyle şeyler için arama dedi.
dün akşam geldi eve dış kapının sesini duyduk açtım kapıyı gel anne kahve içelim dedim yok istemem dedi. eşim gelsene görüşemedik haftasonu falan dedi geldi kahve içti kalktı gitti hiç bişi söylemedi ama gözleri çökmüş resmen ağlamaktan harap olmuş. insan 2 günde çöker mi bilmem ama bana çok bitik halde geldi.
o kadar üzüldüm ki anlatamam size. he ben ister miydim böyle olmasını asla. hiç kimse bilmiyorsa siz biliyorsunuz Allah biliyor çok uğraştım düzelsin dinlesin diye. vallahi istemezdim sonucun böyle olmasını.
şimdi kafam rahat ama midem de hala aynı yumru ile çalışmaya çalışıyorum...

eşimde o günden beri huzursuz bişey demiyor tatsızlık çıkarmıyım diye ama üzgün hali tavrı bi acayip keyifsiz. e bende öyleyim ama maalesef bugün bunları yaşıyorsak onun yüzünden

ay sakın vicdan azabı çekip de yeni anahtarı verme. siz girme dediğiniz halde eve giriyor, iç çamaşırınıza kadar kurcalıyor yani sırf bunları yapamıyorum diye ağlayıp kendini paralamasına gerek yok. olayları bu hale getiren kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…