Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
neden bebeğim olmadığını biliyor musunuz ?
- Konu Sahibi pembesu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
Ahhaha tepkiye gel. Sanki malını mülkünü elinden almışsınız, çoluğunu çocuğunu mağdur etmişsiniz. Kilidin onda olmamasına nasıl bir anlam yüklediyse. Ayrıca bu kadar tepki vermesi eve giremeyeceğinden. Evinize girmeyi takıntı yapmış çünkü.
En geç 1 hafta sonra unutulup gidecek, herkes alışacak. En azından artık kafanız rahat olur.
Ama olur da ana oğul vicdan yaparlar, "içeri girilmeyecek sadece anahtar kalacak onda" denir, farklı bir anahtar verirsiniz. Sözünü tutup içeri girmeye kalkmazsa sorun yok. Sonsuza kadar öğrenemez. Ama yok sözünde durmayıp girmeye kalkıp giremeyince de en azından sözünü tutmadığını anlamış olursunuz.
vayy anamm vay
bu aklımın en üst yerinde duracak ve bigün öyle bişi derse eşim yada kv mutlaka denicem bunu olley be
valla içimi rahatlattı yorumlarınız yumru kalktı kelekbekler uçuşuyor açtım yazıklarıma baktım eskiden çektiklerime sıkıntılarıma çoktan haketmiş.. bu kadar abartmasınada gerek yoktu evette işte üzüldüm bende napayım
- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
kesinlikle katılıyorum eğer oğlu annesinden yana olsaydı var yaaa.. düşünemiyorum o kadın konu sahibinin tepesine çıkardı evde at koştururdu her istediğini yaptırırdı. konu sahibine de kv ayrı dert koca ayrı dert olup ya boşanmak düşerdi ya da kanser hastası olmak.
ben ilk başta da dedim eşinin destekçi olması öyle büyük bi şans ki. inşallah benimki de öyle olur. adaletli olsun körü körüne ailesini tutmasın gene yeter bana.
pembesu bence sen kocanla bu konuyu hiç konuşma üzüldüm falan deme. onun keyfini yerine getirecek şeyler yap mutlu etmeye çalış. hatta artık kv deye de iyi davran hiçbişey olmamış gibi. sonuçta artık istediğini yaptın sen
ama o konu açılırsa falan sakın alttan alayım deme. kendisi zorladı bunu yapmaya kusura bakmasın.
canım benim eşimde en baştan beri direndi annem napayım kocası yok beni bunaltma falan dilan ahhh ne kadar uğraştım onla da ama yılmadım. o da bir süre sonra bunaldı gerçekleri gördü ve benim gerçekten rahatsız olduğumu artık dayanamadığımı anladı anca ondan sonra tepkisiz kalmaya başladı yoksa benimkide en baştan hır gür çıkardı annesi için
- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
yok anahtarı tekrar vermek gibi bi niyetim kesinlikle yok ama halinede üzüldüm..
evet 3-4 güne normale döner diye ümit ediyorum.
hiç birşey olmaz o tiplere merak etme. duygu sömürüsü yapıyor kendince.
utanacağı yerde ne duruma sokmuş sizi ve kendisini. bence rahat olun. haketti.
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Kayın validenize Oscar ödülü vermek istiyorum
Vallahi ne oyuncuymuş mübarek
Tüm bu olanlardan sonra hala "mağdur" rolü oynayarak, hem de ağlayarak değme artistlere taş çıkartıyor.
Ve sizin vicdanınıza oynuyor ve de etkilemeyi başarıyor.
Pes.
Çok büyük ödül hak ediyor ve Türkiye'de harcanıyor.
Tüm bu olanlardan sonra hala "mağdur" rolü oynayarak, hem de ağlayarak değme artistlere taş çıkartıyor.
Pes.
- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
Dünya kvleri arası oskar yarışması yapılsa tüm dallarda birincilikleri kimselere kaptırmaz bizimkiler emin ol.Kayın validenize Oscar ödülü vermek istiyorum
Pes.
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Kayın validenize Oscar ödülü vermek istiyorum
Pes.
ama bu oyunculuğu ben hissederek yaşadığını düşünüyorum.
hani yıllarca kendini inandırarak gelmiş bu düzeye, oğlum gelinim ben bir aileyiz diyerek.
yoksa eve gidip kıs kıs güldüğünü düşünmüyorum.
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
ama bu oyunculuğu ben hissederek yaşadığını düşünüyorum.
hani yıllarca kendini inandırarak gelmiş bu düzeye, oğlum gelinim ben bir aileyiz diyerek.
yoksa eve gidip kıs kıs güldüğünü düşünmüyorum.
Tabi tabi hissettiği için zaten mükemmel oynuyor
Öyle mükemmel oynuyor ki rolüne kendisi bile inanıyor.
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Tabi tabi hissettiği için zaten mükemmel oynuyor
Öyle mükemmel oynuyor ki rolüne kendisi bile inanıyor.
çok tanıdık geliyor.
ama ben de oyunculuğa inanıp kadına üzülenlerdenim ne yalan söyleyeyim.
yüzde yüz haksız olduğunu bile bile...
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
çok tanıdık geliyor.
ama ben de oyunculuğa inanıp kadına üzülenlerdenim ne yalan söyleyeyim.
yüzde yüz haksız olduğunu bile bile...
Ben de üzülüyorum ama tedavi alamayan psikolojik hasta olduğu için. Kimbilir altta yatan ne nedenler var da kadın bu durumda şu anda.
Ama konu sahibine daha çok üzülüyorum.
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Ben de üzülüyorum ama tedavi alamayan psikolojik hasta olduğu için. Kimbilir altta yatan ne nedenler var da kadın bu durumda şu anda.
Ama konu sahibine daha çok üzülüyorum.
yok ben konu sahibinin yerinde olsaydım bu raddeye kadar sabredemezdim zaten.
o konuda konu sahibi hiç bir pişmanlık yaşamasın kesinlikle.
ay ne bileceğim, kadıncağız ağlamış ya
benim kv de ağlar iki ayrı fikirde olsak, bakın tartışma bile değil, yaşlı kadın hem sinir olurum hem de üzülürüm.
en çok da eşime üzülürüm ama, babası hayatta değil ve annesine bağlılığı bir yük haline gelmiş.
konu sahibinin ve kv sinin durumlarını yaşamasak da sonucu benzer olan vakalar benim hayatımda da var ve olmaya devam ediyor. sadece ben biraz daha tembel ve bencil olduğum için kimse bana ve evime saramıyor.
- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
herkese tekrar tekrar teeşkkürler :)
arada bi kaç sorular olmuş tekrar söylüyorum ki tabiki simitçiye gecelikle gitmedim
eve dönünce değiştim üstümü çünkü öyle kahvaltı etmek hoşuma gidiyor ee malum çalıştııgım içinde sadece haftasonları öyle keyifli oluyorum..
kp yok vefat etti o yüzden alt katına taşındık.
evet misafire öyle davranılmaz bende biliyorum ama misafirde böyle eve girmeyi göze alıyorsa sonucuna katlanacak..
şimdi asıl mevzu dün eşime yine bi tiripler attım o bana yanaşmaya çalıştı vs..
bi baktım çiçeklerim sırılsıklam olmuş eşime dedim sen mi su döktün bunlara yoo dedi he o zaman yine annen eve girmiş dedim eşimde yok bebeğim olur mu girse bile annem dokunmaz senin çiçeklerine dedi.
aradım anne çiçeklere sen mi suladın dedim evet üstleri kurumuştu dedi , bende sana dök dedim mi anne senin psikolojik sorunların mı var bak ben artık dayanamıyorum senin yüzünden hergün kavga ediyoruz dedim duuur kızım sakin ol aşağı geliyorum dedi
geldi insan gibi dedim ki - çok saygısızım ya - vallahi düzgün konuştum.
anne bak yardım isteyene edilir dedim senin bu yaptıkların sana doğru geliyor ama beni bunaltıyor biz hergün kavga ediyoruz neden bunu yapıyorsun ben sen yokken evine girsem böyle şeyler yapsam ne hissedersin dedim ben kötü niyetle yapmadm diye ağlamaya başladı - içimden üzülüyorum ya hekza bosver tamam gr de diyorum ama ucuna kadar gelmişim artık-
hiç ağlama anne insan başkasının evine giremiyorum diye ağlamaz dedim eşimde yeter uzatmayın bi huzur bırakmadınız diye çemkirdi bende sen sus işine geldiğinde anca konuşuyorsun diye çıkıştım ona. oda bana bağırdı ama sallamadım bile
ya anahtarı vereceksin yada ben tüm evin kapılarını kitlicem artık çünkü seninle 3-4 ay önce konuştuk söz verdin yapmıcam dedin yine yavaş yavaş heryere elin kolun uzanıyor dedim. sonra kadın delirdi bi daha girersem en adiyim ne kıymetli evin varmışta o sadece öyle bi girip dolaşıyomusta ben ne istiyormusum ondanda bende sakin ol bağırınca haklı olmuyorsun dedim.
bizde evlendik kv ye böyle konusamazdık bu devirde büyüğe hürmet yok vs bişiler diyor.
bende biz senine aynı şartlarda evlenmedik sen eline mendil alıp gelip gelmişsin ben a dan z ye kendim kurdum bu düzeni dedim.. evet haklısın kızım ben köy kızıyım sen okumussun tabi fark var falan dedi ama sırf duygu sömürüsü.
valla anne nasıl istiyorsan öyle anla ben hayatım boyunca kimseyi küçük görmedim hep anlayışlı olmaya çalıştım asla yapmayacagım bişeyi yapıp bu kadar dipdibe oturdum bunun karşılığı bu olmamalı yeter artık dedim.. sinirden ağlıcam yanlarında durmadım gittim mutfaga da fırlattım çiçekleri balkondan aşağa
içerden eşim anne yeter artık siz kırılmayın aman tatsızlık çıkmasın diye saçım beyazladı niye herşeye karışıyorsun kızın hevesi var işte bi bıraksan, belki kendi anne gir şunu yap bunu yap diyecek dedi.
tamam oğlum tamam girmicem ev alevde alsa söndürmem bundan sonra dedi çıktı yukarı.
hemen gittim içeri bıraktı mı anahtarı dedim
yok dedi
bugünde eşim evde ben ona rağmen mutfağı kitledim
annen iner kahvaltı yapmaya kahve içmeye çalışırsınız istemiyorum çık yukarda ye iç dedim normalde yatak odamı falanda kitleyecektim eşim evde olmasa
neyse eşim kızdı iyice saçmalamaya başladın sen akşama kadar napcam şimdi dedi azcık bağırdı bende siz bunu hakettiniz dedim kapattım telefonu saf diğer kapıların anahtarlarını denese belkide açar
yani bakalım görcez artık bu kadar şey oldu daha hala girerse kökten evi yakmayı düşünüyorum şimdi linç edebilirsin
Favorimsin tatlı baaaağyan Gerçekten yani kimse kimsenin evine giremediği için ağlamaz o kadının istediği gibi eve girip çıkamicağını bilmesi lazım amaç iyi yada kötü ne fark eder ben istemiyorum ev benim sadece ben girer çıkarım anahtarla bunun dışındaki herkeste kapımı çalıp zile basıp ben kapıyı açıyım diye bekleyerek girmek zorundadır.normalide budur. Yani anne biraz oğlunun yakasından düşmesi gerektiğini oğlunun evinin kendi evide olmadığını bilmesi lazım. Doğru düzgün anlamıyorsa kavga etmekten baska carede kalmıyor. Çare göz yummanız değil sonucta anlaması için baska bir çare bulmanız. O yüzden ben yaptıklarınızı tepeden tırnağa destekliyorum. Ve artık gelmesse o eve ben sevincem yani. Delirmemek elde değil. Kendi evleri sanıyolar çocuklarının eşleriyle yaşadıkları evi ya şaka mı bu. Biz kendi evimiz sanıyomuyuz kaynananın evini hayret bişey. Saçma sapan işler. Yardır pembesu
- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
Konularını takip ediyorum büyük bi merakla okudum anahtarı almışmısınız diye.yok.... Önceki konularında da dedim yine diyorum bu kadın resmen ruh hastası sen anahtarı almadan bu konu çözülmez. Nasıl bi insansa ben anlamadım anahtarı vermemek ne demek değiştir kilidi hiç düşünme çözüm süreci uzuyor bu şekilde sadece.
Ne diye giriyo sizin evinize hasta resmen ya bu kadar sorun oluyo kendisi vermesi lazım anahtarı. Benim sabrın kalmadı burda senin sabrına hayran kaldım
Hakkaten kız pembesu değiştir şu kilidi kurtul o anahtarı bırakıcağı yok o kadının. Deli midir nedir.
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
Kayınvalidenizin psikolojisi hiç yerinde değil anladığım kadarıyla, keşke bir psikologa gitse. Mahremiyetinizi hiçe sayması, istediği olmayınca çocuk gibi ağlaması filan hastalıklı hareketler. Başka çareniz kalmamış, yapmak zorunda olduğunuz şeyi yapmışsınız. Sakın vicdanınıza oynamasına izin verip, geri adım atmayın. Hayatınız, özeliniz kimsenin oyun sahası değil neticede. Herkesin belli bir mesafede durması, saygı göstermesi gerekiyor.
- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
KİLİDİ DEĞİŞTİRDİM CUMA GÜNÜ
eşimle kısa bir tatile çıkacaktık bildiğiniz gibi iş yerlerimizden izin aldık..
iş çıkışı çıktım anahtarı vermeyi unuttun anne dedim. vermicem ama girmicem de söz dedi.
bak anahtarı vermezsen kilidi değiştirmek zorunda kalcaz iş inada bindi iyice dedim gülüyor saf saf vermicem dedi ama yeminler olsun ki siz söylemeden girmicem dedi. perşembe gecesi konuştum gerçekten efendi gibi konuştum.. sonra baktım vermiyor inanmıyorum sana sen bilirsin o zaman dedim.
nasılsa izinliyim kilidi halledip öyle gideyim madem dedim eşim gönülsüz ama artık kafam şişti napıyorsan yap gidelim bi yerlere diye biran önce olsun istedi.kafamda nasıl büyüttüysem olayı sanki kapı değişecek aman bi sürü iş diyordum ki adam geldi pıt diye göbeği söktü yenisini taktı
kv indi aşağı napıyorsun inanmıyorum sana hırsız mıyım ben bu ne rezillik ömrümde böyle şey görmedim falan adam da bakıyor noluyor diye.
eşimde zavallı anne tamam sus içeri geç dedi neyse işimiz bitti ,biz küçük bi valiz kvde ağlaya ağlaya çıktı evine ama bağayı ağladı içerledi bana bunu yaptığınıza inanmıyorum falan dedi.
bindik arabaya,eşim biraz rahatsız hissetti kendini açıkcası bende çaktırmıyorum ama mideme bi yumru oturdu. kendimi kötü hissettim. gittik zaten yakın bi yere gittik pazar gecesi dönecektik ama ben kalmak istemedim biraz dolaştık keyfimiz kaçtı felaket derecede. kendimi birine ihanet etmiş gibi berbat hissediyordum.
eşim beni suçlar bi konuşma yapmadı hiç hatta hiç bu konuda geçmedi aramızda ama ikimizde acayip mutsuzduk döndük o gece evde yattık.. haftasonuda kv bize hiç inmedi kardeşlerine gitti hatta teyzesi eşimi arayıp yaptığınız çok büyük ayıp hekza için herkes çok iyi gelin maşallah diyordu hiç yakıştıramadık dedi.
eşimde her iki tarafta kendine göre haklı ben huzursuzluktan bıktım teyze beni böyle şeyler için arama dedi.
dün akşam geldi eve dış kapının sesini duyduk açtım kapıyı gel anne kahve içelim dedim yok istemem dedi. eşim gelsene görüşemedik haftasonu falan dedi geldi kahve içti kalktı gitti hiç bişi söylemedi ama gözleri çökmüş resmen ağlamaktan harap olmuş. insan 2 günde çöker mi bilmem ama bana çok bitik halde geldi.
o kadar üzüldüm ki anlatamam size. he ben ister miydim böyle olmasını asla. hiç kimse bilmiyorsa siz biliyorsunuz Allah biliyor çok uğraştım düzelsin dinlesin diye. vallahi istemezdim sonucun böyle olmasını.
şimdi kafam rahat ama midem de hala aynı yumru ile çalışmaya çalışıyorum...
eşimde o günden beri huzursuz bişey demiyor tatsızlık çıkarmıyım diye ama üzgün hali tavrı bi acayip keyifsiz. e bende öyleyim ama maalesef bugün bunları yaşıyorsak onun yüzünden
Oh be sonunda!
Yeminle şu konuya yine ne yaptı kv diye girdim. Sonra mesajlarının içinden buldum son durumu.
Merak etme bu duygu hep böyle kalmayacak zamanla alışacaksınız ikiniz de. O kadın bunu haketti gözyaşlarıyla ancak dalton kardeşlerini kandırır. Ki onlar da aynı kafada zaten.
Şu konuyu ilk yazışını hatırla oku orayı. O haftasonu ne büyük terbiyesizlik yapmışlardı sana hatırla. Ayıbı o yapıyordu şimdiye kadar sen iyi bile dayandın. Sana burada saygısız diyenin aklına şaşarım.
Şimdi ağlar, yeminler eder girmem diye bak gör en fazla 1-2 hafta sonra çat kapı gelir. Yüzsüz çünkü.
- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
Hic uzulecek bi sey yok valla. İnsan olan cikarir verirdi anahtari. Valla girmicem ama vermeyim ne demek, siz gidin ben girerim demek.
Gereksiz vicdan yapmaya hic gerek yok.
Esinize biraz daha anlayis gosterebilirsiniz ama bence, adam cogu kocanin yapmayacagi seyi yapiyo sizi one attigi falan yok siz bi cemkirseniz arkanizdan geliyor zaten. Daha fazla bi sey beklememek lazim.
Gereksiz vicdan yapmaya hic gerek yok.
Esinize biraz daha anlayis gosterebilirsiniz ama bence, adam cogu kocanin yapmayacagi seyi yapiyo sizi one attigi falan yok siz bi cemkirseniz arkanizdan geliyor zaten. Daha fazla bi sey beklememek lazim.
- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Ohhh beee değiştirmişsin kilidi. Artık normal insanlar gibi izinsiz evine kimse giremez, ama kv cidden rahatsız ya ağlamaktan komayada girse sakın verme anahtarı bi daha. Herkes haddini bilsin ya bu ne hadsizlik istediği kadar ağlasın delimidir nedir.
Böyle bişey olabilir mi psikopat gibi evine girip dolanıyo, gitsin kendi evinde dolansın. Hiç vicdan falan yapma, anormal olan durumu normale çevirmişsin. Valla şu kvni sarsasım geliyo nasıl bi kafa ben anlamadım neye inanamıyomuşki, kendi evinin anahtarınıda başkasına versin onun evinde dolansınlar az bakalım nasıl hissedicek.
Neyse canım cidden gözün aydın. Sakın sakın vicdan yapma, herkesin kapısı ayrı düzeni ayrı, koskaca kadının çocuk kaprisleriyle uğraşmak zorunda değilsin. Bunu kendi annende yapsa bu böyle
Böyle bişey olabilir mi psikopat gibi evine girip dolanıyo, gitsin kendi evinde dolansın. Hiç vicdan falan yapma, anormal olan durumu normale çevirmişsin. Valla şu kvni sarsasım geliyo nasıl bi kafa ben anlamadım neye inanamıyomuşki, kendi evinin anahtarınıda başkasına versin onun evinde dolansınlar az bakalım nasıl hissedicek.
Neyse canım cidden gözün aydın. Sakın sakın vicdan yapma, herkesin kapısı ayrı düzeni ayrı, koskaca kadının çocuk kaprisleriyle uğraşmak zorunda değilsin. Bunu kendi annende yapsa bu böyle
- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
gönülden kocamaaaan öpücükler yolluyorum hepinize
nasıl rahatım içim huzurlu bilemezsiniz işe geldiğimde artık acaba eve girdi mi yatağa oturdu mu ne yapıyor diye düşünememek harika bi duygu.
evet üzüldüm çünkü çok ağladı. sanırım evi kendi evi gibi benimsemişti onun olan bişeyi alıyormusum gibi davrandı çünkü. ama alışacak. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum..
nasıl rahatım içim huzurlu bilemezsiniz işe geldiğimde artık acaba eve girdi mi yatağa oturdu mu ne yapıyor diye düşünememek harika bi duygu.
evet üzüldüm çünkü çok ağladı. sanırım evi kendi evi gibi benimsemişti onun olan bişeyi alıyormusum gibi davrandı çünkü. ama alışacak. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum..