Neden aramadı? Yardım edin kızlar. Aklınıza ihtiyacım var.

su7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
130
102
103
İstanbul
Merhabalar. Tam bir hafta önce biriyle buluştum. İsten dolayı tanışıyoruz. Kardeşiyle daha çok işle ilgili görüşüyordum. İki yıldır sosyal medyamda ekliydi. Bir yildır ara ara işi bahane edip arıyordu. Kendisini bir iki defa görmüştüm. En son rastladım bir yerde ayak üstü sohbet ettik, sonra yine aradı işi bahane edip buluşmak istedi. Tamam dedim. Buluştuk. Bu arada 5 ay önce birinden ayrıldım. Beni defalarca aldatmış biriydi. Aldatmalarından emin olunca ayrılmıştım. Bu 5 ay içinde defalarca barışmak istedi kabul etmedim. Fakat işte kendini sürekli hatırlattığı için aklım ondaydı. Yani cok istekli gitmedim buluşmaya. Neyse çok güzel davrandı. Önce bir kafede buluştuk. Ben de resmi fakat gayet iyi davrandım. Sonra yemek yemek istedi. Bırakmadı gideyim. Başka yere yemeğe geçtik. Yemekte daha ilgili davrandı. Çok heyecanlıydı. Anladım yani ilgisini. Ben arkadaşça davrandım. Toplam 5 saat beraberdik. Sonra kalkalım dedim. Eve yakın bir yerdeydik. Yürüyerek döndük. Bana ne zaman buluşuruz dedi. Konuşuruz dedim. Eve geldim. Instadan mesaj geldi yaklaşık bir saat sonra kalp emojisi koymuş. Cevap vermedim. Yani ne demek istedi anlamadım. Çocuk yaşlarda değiliz cevap vermedim ne diyebilirdim. Açılmak isteyen açılır dedim. Whatsupdan da mesaj yazmış bildirime kapalı benim whatsupım. Sabah gördüm. Cok güzel bir geceydi, vaktini bana ayırıp buluştuğun için teşekkür ederim yazmış gece ayŕıldıktan bir saat sonra. Ben de sabah on gibi mesajı görüp ben de teşekkür ederim yazdım. Bu arada beni arayacağından aşırı emindim. Aramadı. Yalnız iki gün sonra işle ilgili benim mesaj atmam gerekti. Isle ilgili konustuk cok sicak davrandı. En son harikasın yazdı bir şey demedim. Açılmadı bana. Ben açılmasını bekledim. Acaba benden yüz mü bulmadı. Ben onu aramam da sizce bu begenmedi mi yoksa benden mi emin olamadı. Şunu söyleyeyim. Kardeşlerini tanıyorum. O da benim ailemi tanıyor. Yani çekinmiş olabilir mi? Yoksa bazen de diyorum niyetini belli etmek isteyen eder. Kızlar sizce durum nedir?

Peki açılsa senin tepkin ne olacak?
Bide sen hoşlandın mi adamdan ? Ona gore cevap yazcam..

Tamam o zaman süper.. sen hoşlandığın icin kafan karışmış ama adam senden yüz bulamamış iyi de olmus bence böyle devam et

Bir 2 boyle devam et,daha sonra sen plan yaparsin. 2.planı o yapsın ama bulusma planini bence
Daha sonra sen mesaj atarsin

Bir yerlerde oturup kahve icer miyiz? Gibisinden..

Adam zaten gönüllü
Tamam der ..

Ama "harikasın " yazmasına ben biraz gıcık oldum. Başıma gelse de gıcık olurdum.

Sen ne hissettin öyle yazınca ?

Teşekkürler:) arar diyorsun o zaman. İlk buluşmada çünkü üstüne atlayamazdım.

Teşekkürler:) arar diyorsun o zaman. İlk buluşmada çünkü üstüne atlayamazdım.

Adim kadar eminim hemde.
Tabi iyi yapmışsın bence takdir ettim. Bazi kızlarımız bu konularda hata yapiyor,hoşlandığını belli ediyor. Ya da sürekli yazıyor. Daha ileri gidip trip atan,kiskanani ds var

Hep yazan her zanan zavallıdır. O seni arayacak. Görürsün :)

Teşekkürler.

Ne iş yapıyor? Durumu nasıl
Yakışıklı mı? Nereli ay merak ettim. Evlendim evleneli hic boyle seyler yaşanmadığı icin cevremde çatlıyorum çöpçatanlık da yapamiyorum

Dogru durust davranmak "adim atmak" mi?
Rahatsiz oldugunuz, hoslanmadiginiz kisiyle 5 saat oturmazdiniz herhalde.
Gecistirerek tesekkur etmek yerine.
Benim icinde guzel bir geceydi diyip daha hos bir sekilde tesekkur edebilirdiniz hoslandiysaniz.
Ben olsam boyle davranan birinin yanindan bile gecmezdim bi daha ama bazi erkeklerde yokluktan bu haldeler iste mecbbbur.

Yani işle ilgili bi konudan dolayi dedi. Yakınlaşmaya çalışıyor diye düşündüm. Ama ne yazayım. Onun yerine tekrar buluşalım demeliydi.

Hee tamam o zaman ya sapikca değil yani yürüme anlaminda degil anladim :)

Der ama dur yeni bulusmussunuz daha der bu hafta icinde o. Bekle azcık

Tabi tanımak için fırsat olursa:) Aynen bir süre görüşüp tanımak lazım. Yazarsa artık.
Iste ben de onu diyorum. Bekleme diyorum yani. Yazarsa yazarsin. Gorusmek isterse sen de istersen eger gorusursun. Kismetse de olur zaten.

Reactions: su7

Ya niye öyle diyorsun canim bende hoslansaydim senin dediğin gibi yapardım ama bazi insanlar yani bazi kadinlar biliyorsun biraz çekimser oluyor ya da soğuk oluyor. Hoşlandım diyor zaten arkadasa taktik vermek lazim galiba :)

Reactions: su7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…