Teşekkürler cevabın için olabilir. Bir önceki ilişkim beni öyle hırpaladı ki hiç akĺımda yoktu yeni biri. Biraz bu yüzden galiba. Hayatta da adım atamam:) bekleyecem artık.Senden yüz bulamamış. Adam daha ne yapsın
Hoşlandım.Peki açılsa senin tepkin ne olacak?
Bide sen hoşlandın mi adamdan ? Ona gore cevap yazcam..
Bilmiyorum ya mesajla tekrar davet eder dedim.Adam daha ne yapsındıı..birde neden aramadı demiş, şakamısınız kuzum siz..
Tamam o zaman süper.. sen hoşlandığın icin kafan karışmış ama adam senden yüz bulamamış iyi de olmus bence böyle devam etHoşlandım.
Tabi tanımak için fırsat olursa:) Aynen bir süre görüşüp tanımak lazım. Yazarsa artık.Cok erken degil mi? Bence biraz daha tanisan.
Teşekkürler:) arar diyorsun o zaman. İlk buluşmada çünkü üstüne atlayamazdım.Tamam o zaman süper.. sen hoşlandığın icin kafan karışmış ama adam senden yüz bulamamış iyi de olmus bence böyle devam et
Bir 2 boyle devam et,daha sonra sen plan yaparsin. 2.planı o yapsın ama bulusma planini bence
Daha sonra sen mesaj atarsin
Bir yerlerde oturup kahve icer miyiz? Gibisinden..
Adam zaten gönüllü
Tamam der ..
Teşekkürler:) arar diyorsun o zaman. İlk buluşmada çünkü üstüne atlayamazdım.
Yani işle ilgili bi konudan dolayi dedi. Yakınlaşmaya çalışıyor diye düşündüm. Ama ne yazayım. Onun yerine tekrar buluşalım demeliydi.Ama "harikasın " yazmasına ben biraz gıcık oldum. Başıma gelse de gıcık olurdum.
Sen ne hissettin öyle yazınca ?
Teşekkürler.Adim kadar eminim hemde.
Tabi iyi yapmışsın bence takdir ettim. Bazi kızlarımız bu konularda hata yapiyor,hoşlandığını belli ediyor. Ya da sürekli yazıyor. Daha ileri gidip trip atan,kiskanani ds var
Hep yazan her zanan zavallıdır. O seni arayacak. Görürsün :)
Yani işle ilgili bi konudan dolayi dedi. Yakınlaşmaya çalışıyor diye düşündüm. Ama ne yazayım. Onun yerine tekrar buluşalım demeliydi.
Iste ben de onu diyorum. Bekleme diyorum yani. Yazarsa yazarsin. Gorusmek isterse sen de istersen eger gorusursun. Kismetse de olur zaten.Tabi tanımak için fırsat olursa:) Aynen bir süre görüşüp tanımak lazım. Yazarsa artık.
Dogru durust davranmak "adim atmak" mi?
Rahatsiz oldugunuz, hoslanmadiginiz kisiyle 5 saat oturmazdiniz herhalde.
Gecistirerek tesekkur etmek yerine.
Benim icinde guzel bir geceydi diyip daha hos bir sekilde tesekkur edebilirdiniz hoslandiysaniz.
Ben olsam boyle davranan birinin yanindan bile gecmezdim bi daha ama bazi erkeklerde yokluktan bu haldeler istemecbbbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?