Neden aramadı? Yardım edin kızlar. Aklınıza ihtiyacım var.

Yok küçük değilim. Bazen insan yanlış yapabiliyor işte. Dışardan fikir almak iyi geldi. Yalnız konu nasıl kapanıyor bulamadım. Artık kapatayım diyorum. Yardımcı oldunuz saolun.

Artık "açılma" olayı pek kalmadı aslında. Yani böyle emojilerle, "harikasın"larla, konuşa konuşa muhabbet ilerliyor ve bir bakıyorsunuz sevgili olmuşsunuz. Bence adama çok soğuk davranmışsınız, istemediğinizi düşünmüş ve kendini geri çekmiş. Biraz daha sıcak davranıp ilk adımı atarak mesaj vb. gönderirseniz devamı gelir diye düşünüyorum, eğer bu olayların üzerinden çok zaman geçmediyse tabi.

Yok küçük değilim. Bazen insan yanlış yapabiliyor işte. Dışardan fikir almak iyi geldi. Yalnız konu nasıl kapanıyor bulamadım. Artık kapatayım diyorum. Yardımcı oldunuz saolun.
Sanirim MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanimdan rica etmelisiniz :)
Yani aslinda ben size diyorum da bende esimle gorucu usulu tanistim gorucu usulu olmasa evlenemezdim odunspor forever cunku insanlarin davranislarinin hoslanmak oldugunu hic anlayamazdim en son ya yeter hoslaniyorum senden diyene kadar
Kelin ilaci olsa basina surer misali bide size diyorum ki direk acilsin mi bende az manyak degilim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…