Yokluktan değil. Gayet kibar davrandım. Zaten her kim olsa iyi davranırım o kadar zahmet edip gelmiş.Açılmak isteyen açılır. İş yaptığımız insanlar diyorum. Kendimi rezil edemem. O net adım atmadan adım atamam.Dogru durust davranmak "adim atmak" mi?
Rahatsiz oldugunuz, hoslanmadiginiz kisiyle 5 saat oturmazdiniz herhalde.
Gecistirerek tesekkur etmek yerine.
Benim icinde guzel bir geceydi diyip daha hos bir sekilde tesekkur edebilirdiniz hoslandiysaniz.
Ben olsam boyle davranan birinin yanindan bile gecmezdim bi daha ama bazi erkeklerde yokluktan bu haldeler iste mecbbbur.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neden aramadı? Yardım edin kızlar. Aklınıza ihtiyacım var.
- Konu Sahibi su7
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ilişkiler #ilkbuluşma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.624
- 798
Ya niye öyle diyorsun canim bende hoslansaydim senin dediğin gibi yapardım ama bazi insanlar yani bazi kadinlar biliyorsun biraz çekimser oluyor ya da soğuk oluyor. Hoşlandım diyor zaten arkadasa taktik vermek lazim galiba :)
Hayatta adim atmam dedigi icin verecek bir taktik bulamadim. Simdi ne desen adim atmak olacak. ondan...
- 8 Mayıs 2013
- 879
- 1.634
- 113
Kız sen çok komik ve espritüelsin haa yanlış anlama ama olurmuş, olumlu manada ve güldüğüm için söyledim.Ama "harikasın " yazmasına ben biraz gıcık oldum. Başıma gelse de gıcık olurdum.
Sen ne hissettin öyle yazınca ?
İkizmizin de durumu iyi. Çok yakışıklı değil. Çirkin de değil. Yalnız dürüst, namuslu insanlar. Bu önemliydi benim için.Ne iş yapıyor? Durumu nasıl
Yakışıklı mı? Nereli ay merak ettim. Evlendim evleneli hic boyle seyler yaşanmadığı icin cevremde çatlıyorum çöpçatanlık da yapamiyorum
- 8 Mayıs 2013
- 879
- 1.634
- 113
Eder bence merak etmeyinBilmiyorum ya mesajla tekrar davet eder dedim.
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Tesekkür ederim canim benimKız sen çok komik ve espritüelsin haa yanlış anlama ama olurmuş, olumlu manada ve güldüğüm için söyledim.
Bide gercekte tanısan beni ohoo gülmekten bayılırsın :)
Yok söyle:)Hayatta adim atmam dedigi icin verecek bir taktik bulamadim. Simdi ne desen adim atmak olacak. ondan...
- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.624
- 798
Yokluktan değil. Gayet kibar davrandım. Zaten her kim olsa iyi davranırım o kadar zahmet edip gelmiş.Açılmak isteyen açılır. İş yaptığımız insanlar diyorum. Kendimi rezil edemem. O net adım atmadan adım atamam.
Hala acilmak isteyen acilir diyorsun, adim atmak filan diyorsun.
Yahu " Benim icin de guzeldi" diyince etrafiniza rezil rusva olacak ve ilk adimlari atmis olacaksaniz, acilmak isteyen acilacaksa niye aramasini bu kadar bekliyorsunuz???? Bosverin acilan acilirmis ya.
Haa O adim atti diyelim. Surekli sizin bu " rezil olmak, adim atmak" kasıntızla o iliski cok surmez zaten. Surse bile nereye kadar rol yapacaksiniz?
Iliskiye basladiginizda da o kisi sizin is cevrenizden olmaya devam edecek.
- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.381
- 88
- 35
1) Eğer senin aklın hala eskisinde ise umarım aramaz. Zira yara bandı olarak kullanılacağı bariz. Zaten giderken dahi aklımda diğeri vardı çünkü kendisini sürekli hatırlatıyor diyorsun. Adam seni milyon defa aldatmış, hatırlatsa dahi mide bulantısından başka bişey hissediyorsan diyecek bir şeyim yok.
2) aklında eskisi yoksa zaten bu adam yapılacak herşeyide yapmış daha ne yapsın açılmak adına kapında serenat mı yapsın...
2) aklında eskisi yoksa zaten bu adam yapılacak herşeyide yapmış daha ne yapsın açılmak adına kapında serenat mı yapsın...
- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
Canım rol yapmadım. Biraz isteksiz gittim. Ama efendiliğiyle etkiledi. Teşekkür ederim yazdım zaten. Belki daha sıcak olabilirdim. Fakat üstümden sanki kamyon geçmiş bir önceki iliskimi kimseye yansıtmaya hakkım yok ama biraz güvensizdim yani artık bir süre kimseyle olmak istemiyorum kafasındaydım. Hala daha bi süre arkadaşça görüşmek isterim arasa da. Hemen aşk konularına girmek istemiyorum. Bi süre flört etmeli insanlar.Hala acilmak isteyen acilir diyorsun, adim atmak filan diyorsun.
Yahu " Benim icin de guzeldi" diyince etrafiniza rezil rusva olacak ve ilk adimlari atmis olacaksaniz, acilmak isteyen acilacaksa niye aramasini bu kadar bekliyorsunuz???? Bosverin acilan acilirmis ya.
Haa adim atti diyelim. Surekli sizin bu " rezil olmak, adim atmak" kasıntızla o iliski cok surmez zaten. Surse bile nereye kadar rol yapacaksiniz?
Iliskiye basladiginizda da o kisi sizin is cevrenizden olmaya devam edecek.
Yok eskisini net istemiyorum. Cevaplamıyorum onu. Midem bulandı ondan.1) Eğer senin aklın hala eskisinde ise umarım aramaz. Zira yara bandı olarak kullanılacağı bariz. Zaten giderken dahi aklımda diğeri vardı çünkü kendisini sürekli hatırlatıyor diyorsun. Adam seni milyon defa aldatmış, hatırlatsa dahi mide bulantısından başka bişey hissediyorsan diyecek bir şeyim yok.
Teşekkürler. Moralim düzeldi.Bence bu cocuk sana tekrar yazar. Zaten bi adim atmis..
- 23 Haziran 2017
- 299
- 487
- 23
- 43
- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.624
- 798
Canım rol yapmadım. Biraz isteksiz gittim. Ama efendiliğiyle etkiledi. Teşekkür ederim yazdım zaten. Belki daha sıcak olabilirdim. Fakat üstümden sanki kamyon geçmiş bir önceki iliskimi kimseye yansıtmaya hakkım yok ama biraz güvensizdim yani artık bir süre kimseyle olmak istemiyorum kafasındaydım. Hala daha bi süre arkadaşça görüşmek isterim arasa da. Hemen aşk konularına girmek istemiyorum. Bi süre flört etmeli insanlar.
Tamam da hem acilcaksa acilsin diyorsun hem de hemen ask konularina girmek istemiyorum diyorsun. Acilirsa biseyler daha hizli ilerler. Ama acilmadi diye boyle soguk olursan da hic ilerlemeyebilir.
Cok abartiyorsun. Tesekkkur ederim demissin bunu dedikten sonra "benim icin de cok guzeldi" diyerek daha olumlu bir izlenim birakabilirdin. Bunu demen ne seni rezil eder ne de ilani ask etmis olursun. Kafanda fazla buyutme azcik rahat ol.
Tamam teşekkürler. Zaten emin olamadım davranışımdan sizlere yazdım o yüzden.Tamam da hem acilcaksa acilsin diyorsun hem de hemen ask konularina girmek istemiyorum diyorsun. Acilirsa biseyler daha hizli ilerler. Ama acilmadi diye boyle soguk olursan da hic ilerlemeyebilir.
Cok abartiyorsun. Tesekkkur ederim dedikten sonra benim icin de cok guzeldi diyerek daha olumlu bir izlenim birakabilirdin. Bunu demen ne seni rezil eder ne de ilani ask etmis olursun. Kafamda fazla buyutme azcik rahat ol.
Hiç yazma diyen çıkmadı. Buradaki yorumları dogru buluyorum. Bir mesaj atabilirim. Haklısın.Görüşemedik nasılsın gibi bir mesaj atabilirsin. Yemeğe çıkılmış zaten laf söylenecek olsa onu da yapmamalıydın :) İnsan sonradan çok pişman olabiliyor. Abartmadan ufak bir ipucu vermenin zararı olmaz.
Yani acilma derken neyi kastettiginizi anlamadim cunku yasiniz var ve ergen gibi adam size seni seviyorum hoslaniyorum demesini beklemediginizi dusunuyorum ya da benimle cikar misin falan
Gayet acik bi sekilde tekrar goruselim, vaktini ayirdigin icin saol cok guzeldi demis
Genelde yasi buyuk insanlar bu sekilde birbirlerini taniyip sonrasinda bir karara variyorlar ama acaba yasiniz mi kucuk bilemedim
Gayet acik bi sekilde tekrar goruselim, vaktini ayirdigin icin saol cok guzeldi demis
Genelde yasi buyuk insanlar bu sekilde birbirlerini taniyip sonrasinda bir karara variyorlar ama acaba yasiniz mi kucuk bilemedim