• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden aramadı? Yardım edin kızlar. Aklınıza ihtiyacım var.

Yani acilma derken neyi kastettiginizi anlamadim cunku yasiniz var ve ergen gibi adam size seni seviyorum hoslaniyorum demesini beklemediginizi dusunuyorum ya da benimle cikar misin falan:halay:
Gayet acik bi sekilde tekrar goruselim, vaktini ayirdigin icin saol cok guzeldi demis
Genelde yasi buyuk insanlar bu sekilde birbirlerini taniyip sonrasinda bir karara variyorlar ama acaba yasiniz mi kucuk bilemedim o_O
Yok küçük değilim. Bazen insan yanlış yapabiliyor işte. Dışardan fikir almak iyi geldi. Yalnız konu nasıl kapanıyor bulamadım. Artık kapatayım diyorum. Yardımcı oldunuz saolun.

Merhabalar. Tam bir hafta önce biriyle buluştum. İsten dolayı tanışıyoruz. Kardeşiyle daha çok işle ilgili görüşüyordum. İki yıldır sosyal medyamda ekliydi. Bir yildır ara ara işi bahane edip arıyordu. Kendisini bir iki defa görmüştüm. En son rastladım bir yerde ayak üstü sohbet ettik, sonra yine aradı işi bahane edip buluşmak istedi. Tamam dedim. Buluştuk. Bu arada 5 ay önce birinden ayrıldım. Beni defalarca aldatmış biriydi. Aldatmalarından emin olunca ayrılmıştım. Bu 5 ay içinde defalarca barışmak istedi kabul etmedim. Fakat işte kendini sürekli hatırlattığı için aklım ondaydı. Yani cok istekli gitmedim buluşmaya. Neyse çok güzel davrandı. Önce bir kafede buluştuk. Ben de resmi fakat gayet iyi davrandım. Sonra yemek yemek istedi. Bırakmadı gideyim. Başka yere yemeğe geçtik. Yemekte daha ilgili davrandı. Çok heyecanlıydı. Anladım yani ilgisini. Ben arkadaşça davrandım. Toplam 5 saat beraberdik. Sonra kalkalım dedim. Eve yakın bir yerdeydik. Yürüyerek döndük. Bana ne zaman buluşuruz dedi. Konuşuruz dedim. Eve geldim. Instadan mesaj geldi yaklaşık bir saat sonra kalp emojisi koymuş. Cevap vermedim. Yani ne demek istedi anlamadım. Çocuk yaşlarda değiliz cevap vermedim ne diyebilirdim. Açılmak isteyen açılır dedim. Whatsupdan da mesaj yazmış bildirime kapalı benim whatsupım. Sabah gördüm. Cok güzel bir geceydi, vaktini bana ayırıp buluştuğun için teşekkür ederim yazmış gece ayŕıldıktan bir saat sonra. Ben de sabah on gibi mesajı görüp ben de teşekkür ederim yazdım. Bu arada beni arayacağından aşırı emindim. Aramadı. Yalnız iki gün sonra işle ilgili benim mesaj atmam gerekti. Isle ilgili konustuk cok sicak davrandı. En son harikasın yazdı bir şey demedim. Açılmadı bana. Ben açılmasını bekledim. Acaba benden yüz mü bulmadı. Ben onu aramam da sizce bu begenmedi mi yoksa benden mi emin olamadı. Şunu söyleyeyim. Kardeşlerini tanıyorum. O da benim ailemi tanıyor. Yani çekinmiş olabilir mi? Yoksa bazen de diyorum niyetini belli etmek isteyen eder. Kızlar sizce durum nedir?
Artık "açılma" olayı pek kalmadı aslında. Yani böyle emojilerle, "harikasın"larla, konuşa konuşa muhabbet ilerliyor ve bir bakıyorsunuz sevgili olmuşsunuz. Bence adama çok soğuk davranmışsınız, istemediğinizi düşünmüş ve kendini geri çekmiş. Biraz daha sıcak davranıp ilk adımı atarak mesaj vb. gönderirseniz devamı gelir diye düşünüyorum, eğer bu olayların üzerinden çok zaman geçmediyse tabi.

Yok küçük değilim. Bazen insan yanlış yapabiliyor işte. Dışardan fikir almak iyi geldi. Yalnız konu nasıl kapanıyor bulamadım. Artık kapatayım diyorum. Yardımcı oldunuz saolun.
Sanirim Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanimdan rica etmelisiniz :)
Yani aslinda ben size diyorum da bende esimle gorucu usulu tanistim gorucu usulu olmasa evlenemezdim odunspor forever cunku insanlarin davranislarinin hoslanmak oldugunu hic anlayamazdim en son ya yeter hoslaniyorum senden diyene kadar :halay:
Kelin ilaci olsa basina surer misali bide size diyorum ki direk acilsin mi bende az manyak degilim hani:KK48::rapci:

Back