- 20 Ağustos 2021
- 1.109
- 1.214
-
- Konu Sahibi tuuggccee3434
Gün aşırı normal bencede abartılı değilGün aşırı da molasız sıkar be bilader
Adam ayda 3 kez saç traşına gider yazık valla
Evet dönemsel duruma göre değiştiğini bizzat gördümSorun falan yok aslında, hormonal bir durum kişiden kişiye hatta kişinin dönemsel durumuna göre değişiyor. Sen nasıl istersen öyle davran ama seksi seven erkek için istekli kadın bulunmaz nimettir. Çeşit çeşit insan var günde 3 defaya hayır demeyen de var 3 günde bire çok diyen de, bu tamamen kişiye özel bir zevk
Bence keyfini çıkarın, o bebek doğunca libido valizini toplayıp gidiyorEvet dönemsel duruma göre değiştiğini bizzat gördümNormalde o da çok isteklidir de son zamanlarda biraz doz aşımı oldu
Yani eskiden de günaşırı olurdu ama atıyorum arada 3-4 gün olmadığı da olurdu şimdi rutin olduGün aşırı normal bencede abartılı değil
Ayy çok korkuyorum o durumdan özellikle mesela sarılarak uyuma yok olursa aşırı üzülürümBence keyfini çıkarın, o bebek doğunca libido valizini toplayıp gidiyor
Yok canım kastettiğim o değil, şefkatin yeri başka, ama yorgunluk cinsel isteği gölgeliyorAyy çok korkuyorum o durumdan özellikle mesela sarılarak uyuma yok olursa aşırı üzülürüm
İlk çocuğum olacak ve beni neyin beklediğini bilmiyorum yaşayıp görecez bakalımYok canım kastettiğim o değil, şefkatin yeri başka, ama yorgunluk cinsel isteği gölgeliyor
Yani iki türlü de oluyo aslında. Planlıları ben plansızları o yapıyo sadeceYa söyle düşünün rutin sartlanmis gibi olur ama her an her zaman olabilme durumuda oluyor yani plansız kendiliğinden oluşması daha iyidir
Ufak tefek şeyleri sorun etme o zman bosverYani iki türlü de oluyo aslında. Planlıları ben plansızları o yapıyo sadece
Teşekkürler canımUfak tefek şeyleri sorun etme o zman bosver
Valla ben hamile olsam pamukluları giyer otururum helal olsunGün aşırı normal bencede abartılı değil
Valla bende bişey olur korkusuyla adamı yaklaştırmamValla ben hamile olsam pamukluları giyer otururum helal olsun
Yok hiç almadığım şeyleri aldımValla ben hamile olsam pamukluları giyer otururum helal olsun
2. Trimesterdeyim o yüzden içim rahatValla bende bişey olur korkusuyla adamı yaklaştırmam
Bence hamilelik alınganligi olmus olabilir sizdeAcaba beni kırmamak için mi söyledi diye düşündüm şu anlık çok şükür bir sakınca yok
Her konuda aynı soru penis ile derdin nePenisi küçük olabilir mi?
Açtığım konuya bakar mısın lütfenHer konuda aynı soru penis ile derdin ne