Ne yazacağımı bilemedim

tuuggccee3434

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
209
72
34
Merhaba kk üyeleri..

Konuya nasıl gireceğimi hiç bilmiyorum kusura bakmayın öncelikle..

Eşimle güzel ve hareketli denecek bir cinsel hayatımız var öncesinde bazı problemler yaşamıştım ama eşimin desteğiyle yendim ve beni hiç zorlamadı sağolsun. Problemleri aştıktan sonra hamile kaldım ve sanırım çok afedersiniz eskisinden daha fazla cinsellik arzuluyorum eşim de beni hiç reddetmedi.

Geçen gün yeni bir takım aldım eşimin karşısına çıktım anlaşılan yine duş almak zorunda kalacaz dedi.. Öyle diyince beni istemediğini düşündüm ama eşim öyle olmadığını çok heyecanlandığını o yüzden ağzından öyle çıktığını söyledi.

En kötü ihtimalle günaşırı oluyor.

Acaba biraz ara mı vermemiz gerekiyor eşimi sıkıyor olabilir miyim?
Bana her zaman istediğini onu yormadığını söylüyor. Biraz ara vermek mantıklı mı? Lütfen yadırgamadan yardımcı olabilecek yorumlar yapın..

Yok aslında alınganlıktan ziyade sorunu kendimde aradım biraz geri durmam gerekiyor sanırım
Sorun falan yok aslında, hormonal bir durum kişiden kişiye hatta kişinin dönemsel durumuna göre değişiyor. Sen nasıl istersen öyle davran ama seksi seven erkek için istekli kadın bulunmaz nimettir. Çeşit çeşit insan var günde 3 defaya hayır demeyen de var 3 günde bire çok diyen de, bu tamamen kişiye özel bir zevk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…