- 3 Ağustos 2021
- 209
- 72
- 34
-
- Konu Sahibi tuuggccee3434
Acaba beni kırmamak için mi söyledi diye düşündüm şu anlık çok şükür bir sakınca yokAdam istiyorum demiş daha ne desin? Hamilelikte sakınca yoksa kendine uygun pozisyonlarda ilişkiye girebilirsin
Valla şimdi istek varken yapın yarın çocuk varken hiçte canınız istemeyecekAcaba beni kırmamak için mi söyledi diye düşündüm şu anlık çok şükür bir sakınca yok
Doğru, az önce benzer bişey okumuştumValla şimdi istek varken yapın yarın çocuk varken hiçte canınız istemeyecek
DoğruAllah erkek milletine sabır versin. Buluttan nem kapıyor çoğu kadın.
Evet ben daha çok üşenirim hatta. Aslında normal rutinimiz biraz sıklaşınca o yüzden de olmuş olabilir diye düşünüyorumŞaka yapmistir ya sonuçta en azından bizim gibi saç kurutma dertleri olmuyor
Hiç bu sözünün altında bişey arama banyo yolu gözüktü demesinde bis yok eşini daha iyi tanıyan sensinEvet ben daha çok üşenirim hatta. Aslında normal rutinimiz biraz sıklaşınca o yüzden de olmuş olabilir diye düşünüyorum
Surat ifadesi beni düşündürmüştü ama ona da hak veriyorum şimdilik ben yanaşmayacam artık onu bekleyecemHiç bu sözünün altında bişey arama banyo yolu gözüktü demesinde bis yok eşini daha iyi tanıyan sensin
Tabi sen daha bilirsinSurat ifadesi beni düşündürmüştü ama ona da hak veriyorum şimdilik ben yanaşmayacam artık onu bekleyecem
Yok aslında alınganlıktan ziyade sorunu kendimde aradım biraz geri durmam gerekiyor sanırımAlınganlık yapmışsınız
Haklısınız biraz geri duracamGün aşırı da molasız sıkar be bilader
Adam ayda 3 kez saç traşına gider yazık valla
Sorun falan yok aslında, hormonal bir durum kişiden kişiye hatta kişinin dönemsel durumuna göre değişiyor. Sen nasıl istersen öyle davran ama seksi seven erkek için istekli kadın bulunmaz nimettir. Çeşit çeşit insan var günde 3 defaya hayır demeyen de var 3 günde bire çok diyen de, bu tamamen kişiye özel bir zevkYok aslında alınganlıktan ziyade sorunu kendimde aradım biraz geri durmam gerekiyor sanırım