- Konu Sahibi denizlililili
-
Bence görüşmelisin,işini şansa bırakma.Offf başka bi avukatla daha mı görüşsem bilemedimki.
Emniyetten bi tanıdık vardı ona sordurdukNasıl öğrendin arabayi gecirdigini
Bilmiyorum kafam çok karışık yaa.. Bi diyorum; dayısından çok korkar bu pislik, benim tanıdıklardan biri dayısıyla konuşsa arabayı altınları kaçırdı yeğeniniz, borcuda denize ödetiyo, bi çaresine bakın mı dese? Bi diyorum; ben kendim mi söylesem bu pisliğe, tehdit içerikli tazminat isticem arabayı kaçırdın, altınları kaçırdın vs.O zaman satılan arabanın parası bölüşülmeli
Sen yarın al avukatını abi şerefsizinin de bu itin de ofislerini sırayla bas
O abiden ağzını burnunu kıra kıra alın o anahtarı sana geri satış imzalasın
Olmazsa adam tut dövdür tehditle dayakla geri sattır arabayı
Sen çirkefleşmicem dedin ama denizcim ben sana baştan dedim
Avukatında iş yok bence
Sende boşanmakta ayrı olduğunuza dair tonla mesaj var
Bu durumda adamın ne b.k yemeye satış yaptığı belli
Satışı durdurmak için hemen mahkeme emri çıkartsın avukatın
Süper fikir cherry, tutar bu iş valla. En başta ben gelirim senin şirkete:)Deniz kanka yok mu şöyle dişli bir arkadaşın akraban sen fazla naifsin:)
Ben orda olsam şimdi o herifin kapısına dayanmıştım indirir yerlerde sürürdüm ağzına .....dım
Böyle bir şirket fikrim var aslında ezilen üzülen destek arayan kadınlar beni aricak ben de yanıma ayı tipli kuzenimi alıp gelip fırtına gibi esicem
Kız sen ince birşeye benziyorsun,kemiklerini kırıp eline vermesinler.Deniz kanka yok mu şöyle dişli bir arkadaşın akraban sen fazla naifsin:)
Ben orda olsam şimdi o herifin kapısına dayanmıştım indirir yerlerde sürürdüm ağzına .....dım
Böyle bir şirket fikrim var aslında ezilen üzülen destek arayan kadınlar beni aricak ben de yanıma ayı tipli kuzenimi alıp gelip fırtına gibi esicem
Bilmiyorum kafam çok karışık yaa.. Bi diyorum; dayısından çok korkar bu pislik, benim tanıdıklardan biri dayısıyla konuşsa arabayı altınları kaçırdı yeğeniniz, borcuda denize ödetiyo, bi çaresine bakın mı dese? Bi diyorum; ben kendim mi söylesem bu pisliğe, tehdit içerikli tazminat isticem arabayı kaçırdın, altınları kaçırdın vs.
Kız sen ince birşeye benziyorsun,kemiklerini kırıp eline vermesinler.
Dayıya söyleme fikri iyi sanki,bir akıllı oysa.Bilmiyorum kafam çok karışık yaa.. Bi diyorum; dayısından çok korkar bu pislik, benim tanıdıklardan biri dayısıyla konuşsa arabayı altınları kaçırdı yeğeniniz, borcuda denize ödetiyo, bi çaresine bakın mı dese? Bi diyorum; ben kendim mi söylesem bu pisliğe, tehdit içerikli tazminat isticem arabayı kaçırdın, altınları kaçırdın vs.
Kazıkki ne kazık cherry yaa.. biz ev mev almayı düşünüyoduk bunla bideHele dur
Alamazsan o zaman sen bir şey yapma , tut 3-5 it kopuk levyeyle paramparça etsinler
Arabadan hakkını alamazsan kimseye yar etme kazık atmanın kolay olmadığını görsünler
Akıllı gibi sanki ama bu kadar şerefsizlik içinde kestîremiyorumki dayısı hakkı hukuku gözetir mi?Dayıya söyleme fikri iyi sanki,bir akıllı oysa.
Aynen canım, bunca şerefsizliğin içinde dayısı "hee siz haklısınız" der mi bilemedim. Bunlardan her türlü pisliği bekliyorum artık. Gitsek ağzını burnunu kırsak, darp raporu alıp tazminat bile isterler bu adiler.Bak canımcım yazılı kanıt bırakma öncelikle mesaj atma
Babanı ara gidin basın evini şimdi
Yerde sürüyün bir ya para ya senin de kardeşinin de başına bela olucaz adam tutup ağzınızı burnunuzu kırdırcaz diyin
Bunların topu şerefsiz gibime geldi dayısından bir şey çıkmaz gibi
Aynen canım, bunca şerefsizliğin içinde dayısı "hee siz haklısınız" der mi bilemedim. Bunlardan her türlü pisliği bekliyorum artık. Gitsek ağzını burnunu kırsak, darp raporu alıp tazminat bile isterler bu adiler.
Aynen deniz yaa aynen.. Sanki bi onlar masraf etti! Lannnn şeref yoksunu biz etmedik mi masraf? Senelerime yazık be... Ayy vallahi naiflik çizgimden çıkardılar ya beniii, düşün ne kadar kötü olduklarını... Kusura bakmayın cidden çok sinirli olduğumdan ağzımdan çıkıyor kötü sözler.Vallahi bu iş iyice pisleşti,elinden geleni ardına koyma.Düğüne masraf etmiş,kim edecekti ya,ben mi?Adam olsaydı da iş buralara gelmeseydi.Masraf etti diye köle aldı sanki.Sanki her kız valizini alıp gidiyor,masraf etmeyenmi var.Adam kapasiteyi baştan belli etmişte,işte.Erkeğim diyen kına işini diline dolarmıydı ya.Anne bir sus derdi,biterdi.
Son durum neymis, hangi msjda yaziyor? Ben kacirdim sanirimBak lavanta gördün mü,laga lugaların altından ne çıktı.Adam cambaza bak cambaza yaptı, yankesici gibi cepleri boşalttı.@MissCherryBlossom tam sana göre iş var,istediğini söyle...
Kalbinin yarısı sen miymissin?? O yuzden mi zulüm ustune zulüm yapmış.. Defolsun gitsin bi ya.. Isi gucu demagoji, laf salatasi..Deniz inanamıyorum ya. Bana daha dün gece yok kalbimin yarısı, ömrümün yarısı dediğim insan bankalarla, avukatlarla görüşüp koz arıyor benim hakkımda. Dünya çok ilginç bir yer. Bundansnra kimseye güvenemem ben, sana çok güvenmiştim diye msj attı bu pis herif yaaa.. İnanbiliyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?