Ne yapmaya çalışıyor???

Deniz kanka yok mu şöyle dişli bir arkadaşın akraban sen fazla naifsin:)

Ben orda olsam şimdi o herifin kapısına dayanmıştım indirir yerlerde sürürdüm ağzına .....dım

Böyle bir şirket fikrim var aslında ezilen üzülen destek arayan kadınlar beni aricak ben de yanıma ayı tipli kuzenimi alıp gelip fırtına gibi esicem

Bilmiyorum kafam çok karışık yaa.. Bi diyorum; dayısından çok korkar bu pislik, benim tanıdıklardan biri dayısıyla konuşsa arabayı altınları kaçırdı yeğeniniz, borcuda denize ödetiyo, bi çaresine bakın mı dese? Bi diyorum; ben kendim mi söylesem bu pisliğe, tehdit içerikli tazminat isticem arabayı kaçırdın, altınları kaçırdın vs.

Süper fikir cherry, tutar bu iş valla. En başta ben gelirim senin şirkete:)

Kız sen ince birşeye benziyorsun,kemiklerini kırıp eline vermesinler.

Bak canımcım yazılı kanıt bırakma öncelikle mesaj atma
Babanı ara gidin basın evini şimdi
Yerde sürüyün bir ya para ya senin de kardeşinin de başına bela olucaz adam tutup ağzınızı burnunuzu kırdırcaz diyin
Bunların topu şerefsiz gibime geldi dayısından bir şey çıkmaz gibi

Dayıya söyleme fikri iyi sanki,bir akıllı oysa.

Hele dur
Alamazsan o zaman sen bir şey yapma , tut 3-5 it kopuk levyeyle paramparça etsinler
Arabadan hakkını alamazsan kimseye yar etme kazık atmanın kolay olmadığını görsünler
Kazıkki ne kazık cherry yaa.. biz ev mev almayı düşünüyoduk bunla bide Herhalde ev olsaydı ömrüm bunlarla uğraşmakla geçerdi... Şimdikide kötü ama en en en kötü 1,5 seneme mal olur bu olay.

Vallahi bu iş iyice pisleşti,elinden geleni ardına koyma.Düğüne masraf etmiş,kim edecekti ya,ben mi?Adam olsaydı da iş buralara gelmeseydi.Masraf etti diye köle aldı sanki.Sanki her kız valizini alıp gidiyor,masraf etmeyenmi var.Adam kapasiteyi baştan belli etmişte,işte.Erkeğim diyen kına işini diline dolarmıydı ya.Anne bir sus derdi,biterdi.

Aynen canım, bunca şerefsizliğin içinde dayısı "hee siz haklısınız" der mi bilemedim. Bunlardan her türlü pisliği bekliyorum artık. Gitsek ağzını burnunu kırsak, darp raporu alıp tazminat bile isterler bu adiler.

Biz yapmadık, alacaklısı vardı onlara da kazık attı şimdi de iftira atıyor diceksiniz bu kadar. Siz en iyisi adam tutun abi kardeş dövdürün.

Aynen deniz yaa aynen.. Sanki bi onlar masraf etti! Lannnn şeref yoksunu biz etmedik mi masraf? Senelerime yazık be... Ayy vallahi naiflik çizgimden çıkardılar ya beniii, düşün ne kadar kötü olduklarını... Kusura bakmayın cidden çok sinirli olduğumdan ağzımdan çıkıyor kötü sözler.

Canım yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Kitabına uydurmuşlar. Çok iyi niyetliymişsin. Özellikle erkekler boşanırken cok çirkefleşiyor. Evi terketmeden tedbir kararını koydurman gerekirdi. Hukuki yollarla da sonuca ulaşabileceğini sanmıyorum.Çok benzerini arkadaşım yaşadı. Nerdeyse mahkemede üstüne borçlu çıkaracaklardı.

Çok geçmiş olsun.. Bence senin yerinde durup olanları seyredecek vaktin yok ablacım. Gerçekten aptallık çünkü bu seni aptal yerine koyuyor resmen. Allah kimsenin başına vermesin.. Ben olsam bir saniye dahi durmam basarım abiler toplayıp ya zorla arabayı verecek ya parayı.. Bekletmek sadece oyalamak.. söyledikleri göz boyamak.. her türlü hukuki işlemide başlatır hiçbirşeyi yanına kâr etmezdim.. Allah kolaylık versin

Kalbinin yarısı sen miymissin?? O yuzden mi zulüm ustune zulüm yapmış.. Defolsun gitsin bi ya.. Isi gucu demagoji, laf salatasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…