Ne yapmaya çalışıyor???

İnternet bulunduğum yerden ağır çekiyor,mesajları hemen göremiyorum.Peki senin ailende bu işlerden anlayan biri yokmu,babanın tanıdığı güvenilir avukat filan.Yapılacak birşey mutlaka vardır.Usta bir avukat lazım sana.

Kalbinin yarısı sen miymissin?? O yuzden mi zulüm ustune zulüm yapmış.. Defolsun gitsin bi ya.. Isi gucu demagoji, laf salatasi..
Arabayı abisinin üstüne yapmış,altınların koyulduğu kasayı açmış,aldımı bilmiyor ama almıştır bence.Lafla oyaladı hatırım yokmu filan,arkadan işler çevirmiş adi.

Benimde şuan için öyle görünüyor. Hatta borçlu çıkaracaklardı değil çıkardılar bile bunlar....

Valla iyi niyeti geçtim mallıkmış benimkisi.. Ama gerçekten bu kadarını yapacağını düşünmemiştim, bukadar alçalacapınu düşünmemeiştim

Amin inşallah çok tşk ederim..
Yokki hiç tanıdığımız avukat yani babamın vs. Bu gittiğim arkadaşımın kardeşi oluyodu. Bi tanıdığım var boşanmış, onunla konuştum. O da mutlaka yapılacak bişeyler vardır fln diyor ama herifler kötülükte uzman olmuşlar. Her türkü dalavereyi kılıfına uydurup hareket etmişler.

Kalbinin yarısı sen miymissin?? O yuzden mi zulüm ustune zulüm yapmış.. Defolsun gitsin bi ya.. Isi gucu demagoji, laf salatasi..
Kesinlikle lavanta, hangi yüzle bu sözleri söylüyor... Iyyyy bi gün iş çıkışı gelmişti, ağlamıştı bide bu biliyomusun? Yok seviyomuşta ama unutcakmışta bla bla blaaa

Kesinlikle lavanta, hangi yüzle bu sözleri söylüyor... Iyyyy bi gün iş çıkışı gelmişti, ağlamıştı bide bu biliyomusun? Yok seviyomuşta ama unutcakmışta bla bla blaaa
Berbat insanlar ya bunlar, kafanda soru işareti olacak hic bisey yok bence.. Haklarin neyse yanlarina birakma, seni bi de mağdur duruma dusurmesine izin verme ne olur..

ablacım neden anlasmalı boşanıyorsun bırak çekişmeli olsun sürünsün adi herif tazminat al arabanın yarısını al eylüle kadar zaten cogu odenmiş olur.düğünde takılan altınlar senin üstüne birde nafaka al otur sıkma canını süründür

IcimdekiSonsuzDeniz Parasini kadin odesin ama araba bizim olsun, oh ne ala memleket! Ya bi insana şeref lazim, haysiyet lazim.. Sorsan mangalda kül birakmazlar, ahkam keserler, adamlik bu mu peki? Resmen iş çevirmek, mal kaçırmak hatta ustune yatmak..
Bunlarin hakkindan gel ne olursun konu sahibi..
Allah yardim etsin..
Ben de bosandim, ne evin bi esyasina tenezzul etti eski esim ne de 1 kuruşun derdine düştü, aksine fazlasini verdi.. "Benim evliligim bitiyor, yuvam dagiliyor, para pul umrumda mi" demişti hatta.. Şimdi bunlari duyunca ben cok asil bi sekilde ayrılmışım dedim kendi kendime..

Aynen, nisanda dugunde takilan miktar kadarini vermek zorunda sana paşa paşa veya eşşek gibi.. Kadinin hakki onlar direkt.. Hakkini yedirme bunlara.. Anlasilacak tipler değiller..

Yok anlaşmalı olmayacak zaten ablacım, çekişmeli olacak.
Berbat insanlar ya bunlar, kafanda soru işareti olacak hic bisey yok bence.. Haklarin neyse yanlarina birakma, seni bi de mağdur duruma dusurmesine izin verme ne olur..
Berbat ötesi insanlar!!! Bende sizin gibi bitirmek isterdim, ki böyle çirkinlikle yaklaşmadım zaten. Bittiğini söylerken bile bundan sonrası için birbirimizi kırmayalım daha fazla, Allah gönlünüze göre bi kız çıkarsın vs dedim hep. Ama bunlar!!!! Kapımda ağlarken arkadan arabayı, altınları kaçırmış ikiyüzlü adi.

şerefsiz! bu erkekler varya en son güvenilcek mahluklar ya.Ayıp bu kadar mı ucuzlar biz kadınlar cok saf düşünüyoruz donuna kadar alacaksın ortada kalacak.Arkadasımda seninle aynı durumda aldık altın paralarını tazminatını nafakayı oh iyi oldu bir kadının hayatını karartmak neymiş öğrensinler.

Eylülde toplu olarak verecek gücü varsa şimdi neden vermiyor. Asla güvenme hiçbir dediğine.kızkardeşim boşandı 6 ay önce ne söz verdiyse hiçbirini tutmadı. Evini bile tamamen bizden habersiz boşalttı gitti. Çeyizini bile götürdü kızın. Çocuğunun odasını bile aldı .Ama sözde hepsini verecekti. Sakın sakın hiçbirşeyine güvenme

Aynen, nisanda dugunde takilan miktar kadarini vermek zorunda sana paşa paşa veya eşşek gibi.. Kadinin hakki onlar direkt.. Hakkini yedirme bunlara.. Anlasilacak tipler değiller..
Onlar benim canım ama altınları bozdurduysa ki yüksek ihtimalle bozdurmuştur, bana ödemesi sıkıntılı. Üstüne mal yok şuanda. Maaşına haciz konulabilir, maaşa hacizde de bana aylık küçük küçük ödenir. Gerçi bu gidip kendini sigortasız bile gösterebilir bence. Herşeyi bekliyorum artık.

Ben nafakayı az vereyimde dedi ödeyemezsem devlet yakama yapışmasın kredi ödüyorum ya dedi,ama ben çocuğumun hertürlü ihtiyacını karşılarım elden para veririm dedi. 250 lira nafakanın dışında 1 kutu süt almadı çocuğuna . Kardeşim inandı ama siz Aklınızı kullanın söke söke alın herşeyinizi

İnsanın böyle bildiği tüm küfürleri saymak geliyo içinden dimi?

İnsan,ayrılabilir evet,ama bu kadar çirkefliği kimse beklemez lavanta.Gerçi bu adam müsveddesi her türlü belli etmişti düğünden beri karakterini.Senin eşinle yollar ayrılsa da, adam diye anarsın.Bu ne şekilde anılır.Her türlü adiliği kar saymış ahlaksız.

Yok canım benim inanmıyorum, laflarına inanılır mı böyle haysiyetsizlerin?! Allah yardımcısı olsun kardeşinizinde, ortada bide çocuk varmış

Ayyy yaa nasıl bir adilikk... Al birini vur ötekine!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…