• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor???

Ah boylesine basimin gozumun sadakasi olsun senin gibi birinden kurtuldugum icin diyecen de zorla kasiniyolar.
Nasil rahat ediyolar o vicdanlari hicmi akillarina gelmiyo.hicmi bu dunyanin ustu varsa bide alti var deyip dusunmezler.kul hakki bu ya.erkeklik mi simdi bu.aksine seni magdur etmemek icin cabalamasi lazim.onun da durumu yoksa bile orta yolu bulursunuz.sen de kotu bi niyet tasimiyon ki sonucta
5-6 bin olsa borç başımız gözümün sadakası olsun sizden kurtulduğuma derim ama 23bin yaa. Bi araba parası. Ben kendime araba alırım o parayla yaa. Nasıl kullanbilecek borcunu benim ödediğim arabayı yaaa? Hiç mi kazadan korkmucak?

Erkekliği geçtim kuzu insanlık mı bu yaaaa insanlık mı?

Sen bana guvenmiyor musun diye demagoji yapinca umursamaz ve emin bi sekilde "evet, guvenmiyorum" desene ne olur ya :KK53: kendini cok akilli sanip kelime oyunu yapan insanlardan hep igrenmisimdir..
Bak lavanta gördün mü,laga lugaların altından ne çıktı.Adam cambaza bak cambaza yaptı, yankesici gibi cepleri boşalttı.@MissCherryBlossom tam sana göre iş var,istediğini söyle...

Sıkma canini bosver.yapabilecegin seyler illaki vardir o oyle yapiyosa sende yap.
Valla kimsenin iyi niyetine birakmiyacan herkesi de kendin gibi dusunmuyecen.
Bende cok aci bi tecrubeyle anladim bunu.
Cok ayrintiya girmeyim de o kadar borc odedim en son borcu olan sahsin babasina dedim ki bunu da siz odeyin bugune kadar hicbi beklentim olmadi ama icinizde allah korkusu varsa bunuda siz odeyin dedigim de BİZİ İRGALAMAZ DEMİSTİ Cunku imza benim senet benim.
Allah buyuk sabir dedim sadece.elbet birgun hesaplascaz.
Elbet onlarında bi yerlerinden çıkacak canım! Tıpkı bunların çıkacağı gibi... Okdr çok ah ettimki şu araba olayını öğrendiğimde... Kaza yapsın yaa kaza yapsın felç kalsın pislikkkk.. Hem anasının yüreği yansın hem kendi yüreği yansın. Hayrınıda görmesin o arabanın inşallah.

Sen bana guvenmiyor musun diye demagoji yapinca umursamaz ve emin bi sekilde "evet, guvenmiyorum" desene ne olur ya :KK53: kendini cok akilli sanip kelime oyunu yapan insanlardan hep igrenmisimdir..
Bak lavanta gördün mü,laga lugaların altından ne çıktı.Adam cambaza bak cambaza yaptı, yankesici gibi cepleri boşalttı.@MissCherryBlossom tam sana göre iş var,istediğini söyle...

Elbet onlarında bi yerlerinden çıkacak canım! Tıpkı bunların çıkacağı gibi... Okdr çok ah ettimki şu araba olayını öğrendiğimde... Kaza yapsın yaa kaza yapsın felç kalsın pislikkkk.. Hem anasının yüreği yansın hem kendi yüreği yansın. Hayrınıda görmesin o arabanın inşallah.
Görmez sen demesende,a.i herif.Hatırım yokmu filan zaman kazanıyormuş.Zaten lafı uzatandan her zaman işkillenirim.

Valla o buyukler akil veriyosa ya.yoksa benim oyle bi derdim olsa ne babam ne kardesim nede baska bi akrabam biseyi ustune almaz.aksine kizarlar bana yaptigin dogru degil diye.ona akil veriliyo belliki
Hepsi pislikki. Anası babası abisi akrabaları hepsi pislik. Herifin düğün için masraf yaptırdın dediğinden belliymiş zaten. Zaten pislik olmasalar kına gecesinde yaşanan saçma sapan mevzuyu uzatorlar mıydı?

Görmez sen demesende,a.i herif.Hatırım yokmu filan zaman kazanıyormuş.Zaten lafı uzatandan her zaman işkillenirim.
Deniz inanamıyorum ya. Bana daha dün gece yok kalbimin yarısı, ömrümün yarısı dediğim insan bankalarla, avukatlarla görüşüp koz arıyor benim hakkımda. Dünya çok ilginç bir yer. Bundansnra kimseye güvenemem ben, sana çok güvenmiştim diye msj attı bu pis herif yaaa.. İnanbiliyomusun?

Salak kafama doymayayım cheery, herif arabayı abisinin üstüne geçirmiş

Bir şey olmaz kankaaa
Araba siz evliyken alınmış
Kredinin senin maaşından ödendiği belgeli
Mahkemede alırsın dolandırıcılık davası da açarsın
Avukatına söyle dolandırıcılık davası açsın hemen şimdi
Boşanma davasını da hemen aç yaptığı hırsızlık için de maddi manevi tazminat iste

Deniz inanamıyorum ya. Bana daha dün gece yok kalbimin yarısı, ömrümün yarısı dediğim insan bankalarla, avukatlarla görüşüp koz arıyor benim hakkımda. Dünya çok ilginç bir yer. Bundansnra kimseye güvenemem ben, sana çok güvenmiştim diye msj attı bu pis herif yaaa.. İnanbiliyomusun?
Birde sana diyordu değilmi, avukatla görüşüp koz topluyor,akıl hocaları çok diye.Kişi kendinden bilir işi.Erkek milleti,izmirli arkadaş vardı,unuttum adını.Adam gece sarılıp yattığı karısına sabah sana sevgim bitti,boşanalım demişti.

Birde sana diyordu değilmi, avukatla görüşüp koz topluyor,akıl hocaları çok diye.Kişi kendinden bilir işi.Erkek milleti,izmirli arkadaş vardı,unuttum adını.Adam gece sarılıp yattığı karısına sabah sana sevgim bitti,boşanalım demişti.
Demiştir canım beklerim herkesten herşeyi artık. Aynen aynen bide akıl hocaların çok diyodu bana. Asıl kendisinin akıl hocaları çokmuşki böyle bi adilik yaptı.. Iyyyy tiksiniyorum şuan yaaa hepsinden. Anasındanda babasındanda abisidende kendisindende...

Deniz önce bi sakin ol.
Hemen avukat tut.
Arabanın yarısı da senin altınlar da senin. Senin kredi borcunun yarısı da o kocan olacak ... Nın
Biraz uzun sürer ama hepsini ispat eder ve kazanırsın .
Yeter ki davanı bi aç.

Aynen katılıyorum
Davayı hemen aç boşver 1 yılı falan çekişmeli aç deniz kanka
Yaptığı 2 dolandırıcılık var altınlar ve araba açıkça çalmış
Ayrıca hırsızlık/dolandırıcılık davası da aç
En az 400 000 tl tazminat iste bu 2 olay için deniz
Son olarak denizcim öyle bir olasılık yok ama mahkemeden istediğini alanazsan dolu depoya bir çakmağa bakar
Madem parasını sen ödüyorsun ateşe verme hakkı da senin
Arabayı ne olursa olsun yar etme bindirme kimseye

Bir şey olmaz kankaaa
Araba siz evliyken alınmış
Kredinin senin maaşından ödendiği belgeli
Mahkemede alırsın dolandırıcılık davası da açarsın
Avukatına söyle dolandırıcılık davası açsın hemen şimdi
Boşanma davasını da hemen aç yaptığı hırsızlık için de maddi manevi tazminat iste
Avukatı aradım arabayı kaçırdığını öğrenince. Şayet para girdi çıktısı yapmışsa abisine, yapabileceğimiz bişey olmaz dedi. Yani herşey prosedüre uygun olabilir. Ki altınları yürüttüğüne göre bozdurup paraya çevirip abisine gerçekten satış yapmış gibi göstermiş olabilir hayvan.

Aynen katılıyorum
Davayı hemen aç boşver 1 yılı falan çekişmeli aç deniz kanka
Yaptığı 2 dolandırıcılık var altınlar ve araba açıkça çalmış
Ayrıca hırsızlık/dolandırıcılık davası da aç
En az 400 000 tl tazminat iste bu 2 olay için deniz
Son olarak denizcim öyle bir olasılık yok ama mahkemeden istediğini alanazsan dolu depoya bir çakmağa bakar
Madem parasını sen ödüyorsun ateşe verme hakkı da senin
Arabayı ne olursa olsun yar etme bindirme kimseye
Açacam cheery açacam.. Şeytan diyo zaten git parçala arabayıııııı..

Avukatı aradım arabayı kaçırdığını öğrenince. Şayet para girdi çıktısı yapmışsa abisine, yapabileceğimiz bişey olmaz dedi. Yani herşey prosedüre uygun olabilir. Ki altınları yürüttüğüne göre bozdurup paraya çevirip abisine gerçekten satış yapmış gibi göstermiş olabilir hayvan.
Ya bu kadar kolay olsa,herkes istediğini yapar. Jessey Jessey müsaitsen bakabilirmisin,işin içinden çıkamadık.

O zaman satılan arabanın parası bölüşülmeli
Sen yarın al avukatını abi şerefsizinin de bu itin de ofislerini sırayla bas
O abiden ağzını burnunu kıra kıra alın o anahtarı sana geri satış imzalasın
Olmazsa adam tut dövdür tehditle dayakla geri sattır arabayı
Sen çirkefleşmicem dedin ama denizcim ben sana baştan dedim
Avukatında iş yok bence
Sende boşanmakta ayrı olduğunuza dair tonla mesaj var
Bu durumda adamın ne b.k yemeye satış yaptığı belli
Satışı durdurmak için hemen mahkeme emri çıkartsın avukatın

O zaman satılan arabanın parası bölüşülmeli
Sen yarın al avukatını abi şerefsizinin de bu itin de ofislerini sırayla bas
O abiden ağzını burnunu kıra kıra alın o anahtarı saba geri satış imzalasın
Olmazsa adam tut dövdür tehditle dayakla geri sattır arabayı
Sen çirkefleşmicem dedin ama denizcim ben sana baştan dedim
Avukatında iş yok bence
Sende boşanmakta ayrı olduğunuza dair tonla mesaj var
Bu durumda adamın ne b.k yemeye satış yaptığı belli
Satışı durdurmak için hemen mahkeme emir çıkartsın
Benimde avukatı gözüm tutmadı.Mıy mıy mıy.Başka bak denizlili.

Back