• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor???

İnsan,ayrılabilir evet,ama bu kadar çirkefliği kimse beklemez lavanta.Gerçi bu adam müsveddesi her türlü belli etmişti düğünden beri karakterini.Senin eşinle yollar ayrılsa da, adam diye anarsın.Bu ne şekilde anılır.Her türlü adiliği kar saymış ahlaksız.
Ben içimden öyle güzel anıyorumki onuuuuu:KK62: Yatacak yeri yok o adi, ahlaksız, haysiyetsiz ve ailesinin...

Ben Allaha Havale ettim.Bende boşanma aşamasındayım canım konumu okursan ne çektiğini ben bilirim şimdi senin.
Okudum canım, allah yardımcımız olsun ikimizinde...

Ama biz güçlü kadınlarız. Bunu da atlatıcaz tamam mı?

Senin durumun tabi benim gibi değil, eşin major depresyonda olduğundan bırak onu, yoluna bak diyemiyorum sana! Ama bildiğim birşey varki; hiç kimse senden daha değerli değil şu hayatta! Maddi ve manevi en değerli sensin, sen olmalısın! Oyüzden mücadele ettin ve baktın olmuyor mu? Bas tekmeyi gitsin!

Adamda ne kin varmış ya:silah:
Kendimi kindar sanıyordum bende
İnsan kınada aksilik oldu diye yuvasını dağıtır mı
Süper manyak
Boşandıktan sonra 1 kilo kına alıp gönder de bu defa nasıl istiyorsa öyle yaksın bari o_O

Sen yat kalk,çocuğun olmadığına şükret canım,yoksa yandığın gündü.Bu işlere de benzemezdi evlat meselesi.
Aynen canım yaaaa.. Şu hayatta verdiğim en doğru kararlar; 1.çocuk yapmamak 2.boşanmak.

Çocuk olsaydı bide ortada düşünemiyorum nasıl pislik yapacaklarını. Şimdi en kötü ihtimalle 1 sene 2 sene davayla uğraşıcam sonra free.. Ama çocuk olsaydııı ömrümün sonuna kadar ortak nokta! Böyle insanlarla ömür boyu muhattap olmak fikri bile ürkütücü!!!! Vallahi ucuz kurtuluyorum aslında ben.

Adamda ne kin varmış ya:silah:
Kendimi kindar sanıyordum bende
İnsan kınada aksilik oldu diye yuvasını dağıtır mı
Süper manyak
Boşandıktan sonra 1 kilo kına alıp gönder de bu defa nasıl istiyorsa öyle yaksın bari o_O
Deve kiniymiş bunlardaki!!! Hala yuvanın dağılmasından ben ve ailem sorumluyuz onların gözünde, onlar suçsuz:) çünkü kınada kaldırmadık, kınada hoşgeldin demedik!!!! (Kına kadar başlarına taş düşesiceler)

Deve kiniymiş bunlardaki!!! Hala yuvanın dağılmasından ben ve ailem sorumluyuz onların gözünde, onlar suçsuz:) çünkü kınada kaldırmadık, kınada hoşgeldin demedik!!!! (Kına kadar başlarına taş düşesiceler)
Ya bişe sorcam
Adamın kasaya ne zaman gittiğini bankaya gitmeden nasıl öğrendiniz
Telefon bankacılığı mı
Söylüyorlar mı

Yalnız konuyu okudukça çöküyorum yemin ederim
Ne adi yaratıkmış ne pislik pişkin bişeymiş bunlar ailecek

İyi akşamlar hanımlar,

Boşanma aşamasındayım. 1 sene dolmadığı için eylül ayını bekliyorum dava için. Büyük ihtimalle anlaşmalı bitecek ancak karşı taraf biraz dengesiz.

Daha öncede konu açmıştım bununla alakalı. Kredisini benim çektiğim, eşimin üzerine olan bir araba var ortada. Kredi ihtiyaç kredisi olduğu için benim hesabımdan kesiliyor otomatik olarak. 1450 tl kredi miktarı. Tek maaşa düştüğüm için ve ev kirası vs beni zorluyor açıkcası. Ex eşime geçen hafta msj atmıştım, "ayın 20sinde kredi kesilecek, bankayla görüştün mü, ne yapmayı düşünüyorsun" diye. O da "henüz görüşmedim, bu aylık elden versem olur mu" dedi. Tamam deyip hesap numaramı gönderdim. Hesabıma yatıracaktı sözde... Tabiiki yatırmadı!!!

Dün aradı, önce açmadım fakat krediyle alakalı olacağını bildiğim için sonra döndüm. Krediyi boşanma gerçekleşmeden üstlenmek istemediğini, eylül ayında bu aylarda dahil hepsini toplu vermek istediğini söyledi. Bende zorlandığımı, 4 ay idare edemeyeceğimi söyledim. Sonrasında kimsenin hakkı bende kalmaz, haramdan korkarım, bana güvenmiyomusun falan diye hikaye anlatmaya başladı. Neyse... En son bankayla görüşelim, uzun vadeli, ödeme tutarları daha düşük olacak şekilde olursa kendisi kredi çekip benim üzerimdekini sıfırlayacak şeklinde konuştuk.

Bugün bankayla görüşmeye gittim. Maaş bordrosunu istemek için bankacı bayan aradı kendisini. E mail adresine göndermesini söyledi bayan. Tamam dedi bu ve ben ayrıldım bankadan. Yolda msj atmaya başladı; "yazıklar olsn, yemedin içmedin bankaya mı gittin, ben sana eylülde hepsini vereceğimi söylemedim mi, ben sana güveniyorum ama akıl hocan çok senin, akıl hocalarına güvenmiyorum oyüzden boşanma olmadan üstlenmek istemiyorum" falan bi sürü şey yazdı. Bende; "sadaka istemiyorum senden, bu borç arabanın borcu, araba senin araban, dolayısıyla borçta senin borcun" dedim. "Bu kadarda hatrım yokmuş" dedi. Saçmalamaya başladı yani, hatırla ne alakası varsa bu işin! Sonra ben "4 ay bekleyemeyeceğim, zorlanıyorum bu miktarı öderken" dedim. Ozaman protokol imzalayalım şimdiden, üstüme alayım dedi.

Protokolde bu vereceği miktarı belirtsek tazminat olarak falan yazsa, boşanma gerçekleştikten sonra ödememe gibi bir durumu olabilir mi?

Aklım, beynim durdu! Amacı ne kestiremiyorum. Buarada sürekli onlara masraf yaptırdığımı, ekimde 90bin tl ödemelerinin olduğunu, madem ayrılacaktın neden masrafa soktun bizi falan diyip duran bir şahıs bu(!) Sanki ben veya ailem hiç masraf yapmamışız gibi...

Kızlar sizce ne yapmaya çalışıyor bu kişi? Ben ne yapmalıyım?
Okuz olmus ortaklik bozulmus ne hatiriymis bu.

Onlar benim canım ama altınları bozdurduysa ki yüksek ihtimalle bozdurmuştur, bana ödemesi sıkıntılı. Üstüne mal yok şuanda. Maaşına haciz konulabilir, maaşa hacizde de bana aylık küçük küçük ödenir. Gerçi bu gidip kendini sigortasız bile gösterebilir bence. Herşeyi bekliyorum artık.
Her sekilde ödemek zorunda, yani eninde sonunda ödeyecek, herkes salak da bi o mu akilli?

Onlar benim canım ama altınları bozdurduysa ki yüksek ihtimalle bozdurmuştur, bana ödemesi sıkıntılı. Üstüne mal yok şuanda. Maaşına haciz konulabilir, maaşa hacizde de bana aylık küçük küçük ödenir. Gerçi bu gidip kendini sigortasız bile gösterebilir bence. Herşeyi bekliyorum artık.

biraz daha beklerseniz boşanma davasini açmayı adam kendini işsiz gösterip üstüne üstlük sizden nafaka bile isteyecek tiynet te biri
avukatiniz niye bu kadar oyalaniyor onu anlamadım
ben size demiştim o arabaya tedbir konulmalı diye
hemen yarın açın artık davayı
böyle giderse siz acmazsaniz
gelecek hafta bu adam size dilekceyi yollamazsa ben de jessey değilim

biraz daha beklerseniz boşanma davasini açmayı adam kendini işsiz gösterip üstüne üstlük sizden nafaka bile isteyecek tiynet te biri
avukatiniz niye bu kadar oyalaniyor onu anlamadım
ben size demiştim o arabaya tedbir konulmalı diye
hemen yarın açın artık davayı
böyle giderse siz acmazsaniz
gelecek hafta bu adam size dilekceyi yollamazsa ben de jessey değilim

Yarın açıcam jessey

Back