- Konu Sahibi denizlililili
Ay yavrum "nası binebilecek o arabaya" falan yazmışsınız Çok tatlısınız, o şerefsiz 2.düğününe gelin arabası bile yapar onu, herkes de vicdan yok maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama konu sahibesi sana taaa en başından yazanlar oldu ben ve Jessey dahil bu adam şerefsizleşecek kaytarmanın yolunu yapıyor diye. Ben hiç şaşırmadım durumun bu hale gelmesine. Levye seni çağırıyor bu kadar diyeyim.
Adam arabayı abisinin üstüne geçirmiş bileeeee.. Atı alan üsküdarı geçmiş yaniii..Dikkat et eylüle kadar arbayi satmak için seni oyalaya bilir .. arabayi satip borcu sana birakabilir..bi arkadasimizin esi bu sekilde butun mal varligini ustunden cekmisti ayrildiginda mal varligi bolunmesin diye... aman ha dikkat
tövbeeee tövbeler tövbesiiii.. Bu pisliklerini gördüm yaaa, bi daha tek bir kelimesine inanmam!!!Insan bazen gercekten goremiyor, bu kör veya saf olmakla alakali degil, bunlar hep yaşanacakmış, kader boyutuyla bakmak lazim.. Bazi seylerin yoluna girmesi icin komple raydan cikmasi gerekiyor bazen de.. Sadece bu saatten sonra bu adama inanirsan kör veya saf olabilirsin, onu da zaten yapmazsin..
Canım levye olmazsa sopa olur
Zararın neresinden dönülse kârdır cherry, bı noktadan sonra kurtuluşuma odaklanıcam... Levye diye diye beni yoldan çıkarmaaaa.. Gece gece evlerine gitçem bak.. Camlarına levye atçam..
Msjların hepsi duruyor, evi terketmeden önceki gece yazdıkları falan bile. Silmedim bilerek.Anaaamm arabayı kardeşinin üstüne yapmış demek ABOV resmen kızlar hiçbirimiz tahmin edemedik bunu dün gece, yazıklar olsun bize :)
Deniz hanım, kasanın olması, kardeşinin üzerine arabayı devretmesinin tarihi, aranızdaki mesajlaşmalar (sakın silmeyin) nedeniyle hala umut var sizin için. Ama yaman bir avukat bulun, zorlu dava bu. Klasik boşanma olsa mahalleden avukat bulsan bile olur ama sizin durum farklı. Ben iyi bi avukat tanıyorum, yarın sorucam sizin bu konuyu.
O zamana kadar da borcu ödemeyin, taşıt kredisi çekmediniz mi? İcra gelir taşıta
Adam arabayı abisinin üstüne geçirmiş bileeeee.. Atı alan üsküdarı geçmiş yaniii..
Öyle olsa kimse boşanmada zırnık alamaz
Bu kadar adice olmasa da kimse iyi ayrılmıyor sonuçta
Sor sen bunu
Bu normal bir devir işlemi değil çünkü
Msjların hepsi duruyor, evi terketmeden önceki gece yazdıkları falan bile. Silmedim bilerek.
Taşıt kredisi değil maalesef ihtiyaç kresiydi. Şayet ben ödememezlik yaparsam krediyi, ben zor duruma düşerim. Maaşıma haciz gelir, kırmızı kalem yerim vs. Oyüzden ödemek zorundayım krediyi.
Aynen aynen haklısınız valla. Bu insanlardan herşey beklenir! Nasıl bu kadar vicdansız, haysiyetsiz, onursuz, şerefsiz olabiliyorlarki? Yaa valla aklım almıyo yaa. Ben hayatımda bunlar kadar kötü insan tanımadımki!Ay yavrum "nası binebilecek o arabaya" falan yazmışsınız Çok tatlısınız, o şerefsiz 2.düğününe gelin arabası bile yapar onu, herkes de vicdan yok maalesef
Öldürün beniii vallahi salaklığıma doymıyim!!! Ama inanın ben insanların bu kadarda adi olabileceklerini hayal edemezdim. Adam daha boşanacaz diye konuşma olmadan gitmiş çalmış yaa... Bi de bana gelip yok ben seviyorum halada ama unutacamda laga luga yapıyo pislik mikropAnladım ah deniz hanım ah.. hadi evi bırakıp gittin bu kadar zaman tedbir vs konulmadan durulur mu? Bir de herifi tanıyorsun da
Sordum kuzum onları. 2 dava açıcaz dedi biri boşanma için biride ziynet ve araba için mal paylaşımı davası.Deniz arabayı ve altınları sormayı unutma
Onun için boşanma dışında başka bir dava gerekebilir
S Sinem989 canım bu araba işini öğrenimce hemen avukatı aradım, sordum. Avukat dediki aile mahkemesi bakmaz bu işe onun konusu değil, iptali in başka dava açmamız gerekecek. Ama şayet abisinin hesabına belli bir miktar para girdi çıktısı yaptıysa, bunun prosedürlere uygun olduğınu kanıtlamış olurlar oyüzden bişey yapamayabiliriz dedi.
Yok be daha nelerKızlar arabanın yedek anahtarı bende, çantamın dip köşelerinde kalmış. Napsam ki yaa arabayı kaçırsam mı
Bunlar çalıntı ihbarı yaparlar gene benim başım yanarki.
Okadaer para yoktu ellerinde ama altınları bozdurup onun parasını girdi çıktı göstermiş olabilirler.Dua edicim onu akıl edememiş olsunlar bari
Varmıdır sence arabanın değeri kadar nakit ellerinde
Arabanın değeri 62bindi, altınlar 34bindi. Acaba aradaki farktan mahkeme satışın sahte oldğunu düşünür mü JesseyDua edicim onu akıl edememiş olsunlar bari
Varmıdır sence arabanın değeri kadar nakit ellerinde
Kuzu benim bişey yapmama gerek kalmayacak rabbim ona gösterecek inşallah!!!Yok be daha neler
Ama yinede sakla sen onu
Boşandıktan sonra perte falan çıkacak olursa lazım olur
Arabanın değeri 62bindi, altınlar 34bindi. Acaba aradaki farktan mahkeme satışın sahte oldğunu düşünür mü Jessey