Doğru söylüyorsunuz, başıma gelmedik kalmaz ben öyle alavere dalavere yapsam.
Bugün bir avukatla daha görüştüm ve en çok içimi rahatlatan, en güzel yönlendiren bu oldu. Tek tek not aldı boşanmayla ilgili sebepleri, karşı tarafın hatalarını. Msjların hepsi duruyor zaten, hakaretler, beni evden kovması, ayrılmayı ilk isteyenin kendisi oldğna dair vs. Bu beni itham ettiği, hayatında biri var kesin vs msjları ağır suçlamalar! Tazminat falanda istiycez. Bu kredi meblağsı zaten benim hesabımdan gönderildi, şu şu kişiye şu plakalı araç bedeli diye. Onun çıktısını, dekontunu aldım. Kredi dökümlerini aldım. Eşyaların faturalarını çıkarttırdım.
Nette alkol şişeleriyle fotoları vardı bu pisliğin, sosyal medya hesaplarında. Onların fotolarını çektim, kanıt olsun diye. Alkol kullanıyodu vs. çıktılarını koyucam, boşanma davası için lazım olabilir belki. Alkolik gibiydi pislik diycem, nitekim öyleydi.
Tanıklar çok önemli dedi, bi kere sunucağımız için tanıkları iyi tercih etmeliyiz snradan değiştiremeyiz dedi.
Aklıma gelenler bunlar.
Ptesi vekaletname çıkarttırcam, aile bişeyi dedi avukat, unuttum adını bi kaç evrak daha saydı işte onları çıkarttırıcam.
Öyle işte kızlar:)