• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor???

Okadaer para yoktu ellerinde ama altınları bozdurup onun parasını girdi çıktı göstermiş olabilirler.

Büyük ihtimalle bu herif bi avukata danışmış, benim avukat dedi çünkü; böyle bir konudan gittiyse mutlaka arabayı devretmesini ve altınları almasını sylemiştir danıştığı avukat diye

Bide bana diğer yarım dediğim insan avukatlara gidip benimle ilgili koz arıyor, dünya çok garip bir yer demez mi? Iyyyyyyyy iğrenç pislik ikiyüzlü yaaa..
Senden çıkar belki bu para ama onda kalmaz,o kesin.Bu onlarla bulaşılacak belanın en hafifi.Şaşılacak olan onların şu anda yaptıkları değil,böyle çirkeflerin senin gibi bir kızın karşısına nasıl olupta çıktığı.Diyorlarya,aşkım bana kıyamaz hiç,bu konuyu genç kızlar iyi okusun.Ve o bir gözyaşına dünyayı yakarım diyenlerin,asıl kimi yakmaya çalıştığını görsün.

siz şimdi arabanın kredisini odediginizi kanitlayin satış zamanı boşanma durumunda olduğunuzu mal kaçırmak için yapıldığını vs. altınlar zaten düğünde takildiysa ve video ile kanitlanirsa sizin
Ama araba konusu biraz bulanık görünüyor
son gittiğiniz avukati dinleyin ve onunla devam edin
ayrıca bu adam size diyor ya akıl hocanız var diye kendisi akil hocalarindan okul kurmuş kesin
Ayrıca bu adam nafaka ve tazminat da isteyecek bekleyin ve görün
hatta 90 binlik masrafı bile ister
Jessey,ben bu araba ev alıp eşine ihtiyaç kredisi çektirenlerin bilinçli yaptığını düşünüyorum.Sanıyorum nereye harcandığını ispat daha zor oluyor değilmi?
Burada okumuştum yine,bir üyeye eşi ihtiyaç kredisi çektirerek araba alıp,annesinin üstüne yapmaya çalışıyordu.Araç kredisi çekmesini türlü bahanelerle engelliyordu.Canım denilenlerin girdiği hesaplar çok iğrenç.

siz şimdi arabanın kredisini odediginizi kanitlayin satış zamanı boşanma durumunda olduğunuzu mal kaçırmak için yapıldığını vs. altınlar zaten düğünde takildiysa ve video ile kanitlanirsa sizin
ayrıca bu adam size diyor ya akıl hocanız var diye kendisi akil hocalarindan okul kurmuş kesin
Yıhhhhh yaa.. Peki alabilir mi nafaka tazminat vs? Hakaret içerikli msjlar duruyo, ameliyatlı olduğum zaman evden kovdu pislik o msjları duruyo, hıııı evin tüm faturaları benim üzerimeydi evin idamesi bendeydi yani, işsiz kaldığı bile oldu bu iğrencin...

Senden çıkar belki bu para ama onda kalmaz,o kesin.Bu onlarla bulaşılacak belanın en hafifi.Şaşılacak olan onların şu anda yaptıkları değil,böyle çirkeflerin senin gibi bir kızın karşısına nasıl olupta çıktığı.Diyorlarya,aşkım bana kıyamaz hiç,bu konuyu genç kızlar iyi okusun.Ve o bir gözyaşına dünyayı yakarım diyenlerin,asıl kimi yakmaya çalıştığını görsün.
Aynen denizcimmm ibret olsun bu hikaye yaaa... Hiç bir erkeğe güvenmeyin, sevgi aşk meşk boş işler... Karakter lazım karakter... Adamlık lazım, vicdan, merhamet lazım!!!

Arabayı aldığımız kişiye ben göndermiştim araba bedeli olan 62bini, kredi zaten benim üzerime 28bin çekmiştim. Hala ödeniyor. Hesap hareketlerinden çıkar bunların hepsi. Abisine aracın yarı değerinde para girdi çıktısı yapsa (altınları bozupta yapmış olma ihtimali çok yüksek) yinede benim aleyhime mi olur sizce? Satışın sahte olduğunu kabul eder mi hakim? Anlatabildim mi bilmiyorum ama.

Yok yok yapmam öyle bişi! Peki evdeki eşyalarıma zarar verebilirler mi? Yada evi çoktan boşaltmışta olabilirler bu insanlar... Beyaz eşyaların faturaları vs benim üzerime...

Her şeyi yapmış olabilirler
Siz de bütün maddi yükü ustlenmissiniz adam resmen beleş yaşamış
eğer abisine satış yaptı gibi gosterdiyse ve belirli bir para varsa ortada ben avukatiniz olsam araba evlilik içinde alındığı için edinilmiş mal onun satışından elde edilen para da edinilmiş mal yerine geçer bu sefer o paranın üstünde hak iddia ederdim
altını ayrı tutuyorum çünkü siz onu zaten ayrıca isteyin
nafaka ve tazminat konusunda ise bu adam kesin ister ama alamaz bence
tabii bir hile hurda yapmazsa

Her şeyi yapmış olabilirler
Siz de bütün maddi yükü ustlenmissiniz adam resmen beleş yaşamış
eğer abisine satış yaptı gibi gosterdiyse ve belirli bir para varsa ortada ben avukatiniz olsam araba evlilik içinde alındığı için edinilmiş mal onun satışından elde edilen para da edinilmiş mal yerine geçer bu sefer o paranın üstünde hak iddia ederdim
altını ayrı tutuyorum çünkü siz onu zaten ayrıca isteyin
nafaka ve tazminat konusunda ise bu adam kesin ister ama alamaz bence
tabii bir hile hurda yapmazsa
Bu bana sürekli hayatında başka biri mi var, kesin başka biri var falan tarzında msjlar atıyordu. Kışkırtıyodu beni, en sonunda "lanet olsun eet var" diyecek noktaya gelmiştim. Belkide öyle demiş olsaydım onu kanıt gösterip, benim onu aldattığımı bile söyleyebilirdi dimi? Tazminat isteyebilirdi.

Şimdi şimdi taşlar yerine oturuyor.

en başından her şey planlıymış canım.
kına bahanesiyle seni ailenden tamamen koparıp maaşınla kendilerini abad edeceklerdi. afedersin sen onlar için maaştın. tabirimi mazur gör, sağılacak inektin.
kına yüzünden gününü zehir eden adama kredi çekmeyecektin ama işte canım, aşkımla seni elinde tuttu.
eğer gözün açılmasaydı sen kredilerle ev de alırdın, tatillere de gönderirdin.

artık çok açık ki sen değil paran sevilmiş.

mal kaçırma davasında genelde hakim kanaati etki ediyor sonuca. benim gördüklerim öyle. bir arkadaş dava açılmadan hemen önce evi arabayı başkasına devretti. hakim kusurlu bulmadı.

Bu bana sürekli hayatında başka biri mi var, kesin başka biri var falan tarzında msjlar atıyordu. Kışkırtıyodu beni, en sonunda "lanet olsun eet var" diyecek noktaya gelmiştim. Belkide öyle demiş olsaydım onu kanıt gösterip, benim onu aldattığımı bile söyleyebilirdi dimi? Tazminat isteyebilirdi.

Şimdi şimdi taşlar yerine oturuyor.

adamdaki şeytanlığa bak
bunlar çok fena artık siz de öyle olun
anlaşma falan sakın yapmayın bunlar o anlaşmayı da manipüle eder

denizim şimdi okudum . Abisinin üzerine mi geçirmiş pislik herif.

Hani bana güvenmiyor musun? Yemedin içmedin bunun peşine mi düştün diyordu. Kendisi yememiş içmemiş arabayı abisinin üstüne geçirmiş .. o kadar çok sinirlendim ki anlatamam.

Elini çabuk tut deniz avukatla görüş üstüne yıkacak bu adam herşeyi , bununla anlaşmalı boşanılmaz !

adamdaki şeytanlığa bak
bunlar çok fena artık siz de öyle olun
anlaşma falan sakın yapmayın bunlar o anlaşmayı da manipüle eder
Aynen anlaşmayı falan düşünmüyorum. Acaba bunların yaptığı gibi pislik mi yapsam? Birini ayarlasam, bi kız. Bu kızla yazıştırsam, buluştursam, fotolarını falan çeksem beni aldatıyo diye kanıtlasam tazminat alır mıyım?

Aynen anlaşmayı falan düşünmüyorum. Acaba bunların yaptığı gibi pislik mi yapsam? Birini ayarlasam, bi kız. Bu kızla yazıştırsam, buluştursam, fotolarını falan çeksem beni aldatıyo diye kanıtlasam tazminat alır mıyım?
bence hiç öyle şeylere gerek yok.
MissCherryBlossom MissCherryBlossom dediği gibi mahkeme sonucu senin aleyhine sonuçlanırsa, arabayı birilerine havale edip perte çıkarttırırsın.
arkadaş değil de işini ciddiye alan bir avukatla devam etmen daha iyi.

yine şerefsiz kaynım geldi aklıma.
biz yeni evliyken evi baştan sona yeniledik. ev harabeyken saray gibi oldu. kv ve kaynım bir olup evleri değişin. orası abinin hakkı vs pislik yapmaya çalıştılar. çünkü kaynımın evi bakımsız, virane, cimri bir de, tamir ettirmez filan.

baktılar kabul etmiyoruz. eşimi gözümün önünde dövmeye kalktı. o gün taşınmaya karar verdik. gizlice her şeyi ayarladık. eşim, ben evimi ona yar etmem, dedi. taşınmadan bir gece önce balyozla her yeri kırdı. avizesinden, elektrik düğmelerine varana kadar yenilediği her şeyi söktü.
biz taşındıktan sonra kv kayın çıldırmışlar tabi.
ne bize yar oldu, ne onlara. iyi de oldu.

Gayet iyi olur bence tuzak kur
Yardım edecek herifin tanımadığı kız arkadaşın var mı?
İşyerinden birine de yaptırabilirsin
Ben uzakta olmasam gönüllüydüm :)

hiç gerek yok böyle şeylere siz hakkınız olanı almaya çalışın yeter
iyi insanlar böyle islere kalkistigi zaman kötü şeyler oluyor ama kötüler e hiçbir şey olmuyor

Back