Ne yapmaya çalışıyor???

Gercekten berbat ya, bi insana her seyden once haysiyet, şeref lazim, adamlık lazim.. Dedigin gibi, en basindan belli etmisler kendilerini aslında ama ortada bi evlilik olunca konu sahibi hep bi umit beklemis duzelir diye..
Neyse ki uzun yillarini vermedi bu herife ve cocuk yok ortada, sukredecek durumlar cok..
Ne insanlar var ya, ne gecti ellerine simdi, neyi basardilar?
InsaAllah konu sahibi bu olanlari ve o insanlari mutlulukla unutur, o taraf da konu sahibinin mutlulugunu duyar sürekli..

Offf davayı ben açarsam nafaka isteyemez mi jessey? Hemen yarın açıcam, hemen! Dediğin gibi nafaka bile ister bu adi!!! Avukat bugn dedi elinîzi çabuk tutun size tavsiyem, keşke buzamana kadar beklemeseydiniz diye

Offf davayı ben açarsam nafaka isteyemez mi jessey? Hemen yarın açıcam, hemen! Dediğin gibi nafaka bile ister bu adi!!! Avukat bugn dedi elinîzi çabuk tutun size tavsiyem, keşke buzamana kadar beklemeseydiniz diye
Yanlis biliyor olabilirim, evliyken edinilen mallari birinin uzerine gecirmek/satmak vs isteyince eşin onayi gerekmiyor mu? Nasil abisinin ustune yapabiliyor arabayi?

İnşallah lavantam inşallah... Beddua etmek istemiyorum ama insanın zoruna gidiyor yaa, bana gelip seviyorum diye ağlarken altınları, arabayı kaçırması!!! Ben ameliyatlı halimle ailemin yanına döndüğümde, daha net boşanma olacak diye konuşmadan adam gitmiş altınları çalmış ya!!! Bu zoruma gidiyor.

Yanlis biliyor olabilirim, evliyken edinilen mallari birinin uzerine gecirmek/satmak vs isteyince eşin onayi gerekmiyor mu? Nasil abisinin ustune yapabiliyor arabayi?
Araba onun üzerine ya, resmiyette evliyiz malesef hala. Dolayısıyla yapabiliyor canım. Ahlaki olarak iğrenç bir durum ama hukuki olarak maalesef yapabiliyor.

Zoruna gitmesi normal ama sasilacak bisey yok be canim, diger yaptiklari bu yapacaklarinin teminati gibi olmus.. Herkes kendine yakışanı yapar, seninki bosanmaktan da öte "kurtuluş".. Karsindakiler cok tehlikeli insanlar..

Haramdan korkana bak hele
Ay çok pis sövmek istiyorum
Ben içimden çok sövdüm, soğudu azıcık
içim:) sende sövebilirsin canım.

Herşeye rağmen şükrediyorum ama varya... İyiki çocuk mocuk yok! İyiki seneler geçmedi üstünden! İyiki ev mev gibi daha büyük bir borç yok ortada!

Araba onun üzerine ya, resmiyette evliyiz malesef hala. Dolayısıyla yapabiliyor canım. Ahlaki olarak iğrenç bir durum ama hukuki olarak maalesef yapabiliyor.
Ben eşin rızası lazim diye biliyordum.. Hemen yarin aç davayi, uzamasin, yoksa daha cok kılıfına uyduracak gibi bunlar bi seyleri..

Zoruna gitmesi normal ama sasilacak bisey yok be canim, diger yaptiklari bu yapacaklarinin teminati gibi olmus.. Herkes kendine yakışanı yapar, seninki bosanmaktan da öte "kurtuluş".. Karsindakiler cok tehlikeli insanlar..
Doğru söylüyorsun, gönlü güzel kadın

Rabbim bu tehlikeli, kötü insanların şerlerinden korusun beni. Bu tarz insanları uzak etsin hepimizden.

Aynen canım, 1 gün dahi kaybetmemeliyîm artık. Bu kadar mı saf mışım ben yaaa bu kadar mı kör müşüm?

Ama konu sahibesi sana taaa en başından yazanlar oldu ben ve Jessey dahil bu adam şerefsizleşecek kaytarmanın yolunu yapıyor diye. Ben hiç şaşırmadım durumun bu hale gelmesine. Levye seni çağırıyor bu kadar diyeyim.

Aynen canım, 1 gün dahi kaybetmemeliyîm artık. Bu kadar mı saf mışım ben yaaa bu kadar mı kör müşüm?
Insan bazen gercekten goremiyor, bu kör veya saf olmakla alakali degil, bunlar hep yaşanacakmış, kader boyutuyla bakmak lazim.. Bazi seylerin yoluna girmesi icin komple raydan cikmasi gerekiyor bazen de.. Sadece bu saatten sonra bu adama inanirsan kör veya saf olabilirsin, onu da zaten yapmazsin..

Anaaamm arabayı kardeşinin üstüne yapmış demek ABOV resmen kızlar hiçbirimiz tahmin edemedik bunu dün gece, yazıklar olsun bize :)

Deniz hanım, kasanın olması, kardeşinin üzerine arabayı devretmesinin tarihi, aranızdaki mesajlaşmalar (sakın silmeyin) nedeniyle hala umut var sizin için. Ama yaman bir avukat bulun, zorlu dava bu. Klasik boşanma olsa mahalleden avukat bulsan bile olur ama sizin durum farklı. Ben iyi bi avukat tanıyorum, yarın sorucam sizin bu konuyu.

O zamana kadar da borcu ödemeyin, taşıt kredisi çekmediniz mi? İcra gelir taşıta

Dikkat et eylüle kadar arbayi satmak için seni oyalaya bilir .. arabayi satip borcu sana birakabilir..bi arkadasimizin esi bu sekilde butun mal varligini ustunden cekmisti ayrildiginda mal varligi bolunmesin diye... aman ha dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…