Ne yapmaya çalışıyor???

Ben içimden öyle güzel anıyorumki onuuuuu Yatacak yeri yok o adi, ahlaksız, haysiyetsiz ve ailesinin...

Ben Allaha Havale ettim.Bende boşanma aşamasındayım canım konumu okursan ne çektiğini ben bilirim şimdi senin.
Okudum canım, allah yardımcımız olsun ikimizinde...

Ama biz güçlü kadınlarız. Bunu da atlatıcaz tamam mı?

Senin durumun tabi benim gibi değil, eşin major depresyonda olduğundan bırak onu, yoluna bak diyemiyorum sana! Ama bildiğim birşey varki; hiç kimse senden daha değerli değil şu hayatta! Maddi ve manevi en değerli sensin, sen olmalısın! Oyüzden mücadele ettin ve baktın olmuyor mu? Bas tekmeyi gitsin!

Adamda ne kin varmış ya
Kendimi kindar sanıyordum bende
İnsan kınada aksilik oldu diye yuvasını dağıtır mı
Süper manyak
Boşandıktan sonra 1 kilo kına alıp gönder de bu defa nasıl istiyorsa öyle yaksın bari

Sen yat kalk,çocuğun olmadığına şükret canım,yoksa yandığın gündü.Bu işlere de benzemezdi evlat meselesi.
Aynen canım yaaaa.. Şu hayatta verdiğim en doğru kararlar; 1.çocuk yapmamak 2.boşanmak.

Çocuk olsaydı bide ortada düşünemiyorum nasıl pislik yapacaklarını. Şimdi en kötü ihtimalle 1 sene 2 sene davayla uğraşıcam sonra free.. Ama çocuk olsaydııı ömrümün sonuna kadar ortak nokta! Böyle insanlarla ömür boyu muhattap olmak fikri bile ürkütücü!!!! Vallahi ucuz kurtuluyorum aslında ben.

Deve kiniymiş bunlardaki!!! Hala yuvanın dağılmasından ben ve ailem sorumluyuz onların gözünde, onlar suçsuz:) çünkü kınada kaldırmadık, kınada hoşgeldin demedik!!!! (Kına kadar başlarına taş düşesiceler)

Ya bişe sorcam
Adamın kasaya ne zaman gittiğini bankaya gitmeden nasıl öğrendiniz
Telefon bankacılığı mı
Söylüyorlar mı

Yalnız konuyu okudukça çöküyorum yemin ederim
Ne adi yaratıkmış ne pislik pişkin bişeymiş bunlar ailecek

Okuz olmus ortaklik bozulmus ne hatiriymis bu.

Her sekilde ödemek zorunda, yani eninde sonunda ödeyecek, herkes salak da bi o mu akilli?

Yalnız konuyu okudukça çöküyorum yemin ederim
Ne adi yaratıkmış ne pislik pişkin bişeymiş bunlar ailecek
İnsan iğreniyor dimi? Bu kadar aşağılık olabileceklerini düşünmezdim! Adam bana gelip seviyorum bilmem ne diye ağlarken çoktan kasadan altınları uçurmuş bile meğer..

biraz daha beklerseniz boşanma davasini açmayı adam kendini işsiz gösterip üstüne üstlük sizden nafaka bile isteyecek tiynet te biri
avukatiniz niye bu kadar oyalaniyor onu anlamadım
ben size demiştim o arabaya tedbir konulmalı diye
hemen yarın açın artık davayı
böyle giderse siz acmazsaniz
gelecek hafta bu adam size dilekceyi yollamazsa ben de jessey değilim

Yarın açıcam jessey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…