ne yapmalıyım ?

Çok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam.Bizide ağlattın gözüm şiş uykusuzluktan ve ağlamaktan

Aşkınız galip geldi .Biliyordum kocanın seni çook sevdiğini.Çok şükür

Aramızda kalsın hiç kimseye söylemeyin de GelenKutusu seni davet ettiğinde ben de çok ağlamıştım.
O çaresizliği,o el uzatışı yüreğimin en derininden hissetmiştim şu an gibi... Korktum ama hep yumuşarsın diye...
Sırf sen gücünü topla diye ters ters konuştum ben de mesela. Hiç bir gram bile yumuşamadım.
Gerçekten çok seviyorum burayı çooook...

ben taşınalım derken hiç bi zaman ilçe değiştirelim demedim aynı mahalle bile olsa olur diyordum eşimde milletin ağzına laf vermek doğru değil taşındık ama iş için demek lazım annesiyle karısı anlaşamadı falan hiç hoş değil mantıklı bişey bulmam gerekiyordu dedi böyle bişey düşünmüş..
Allahım inşallah bize bi bebek nasip eder bende ona o haberi veririrm eminim benim mutlulugum onun yanında hiç kalır

ah canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah dilerim herkes eşiyle çoluğuyla çocuguyla mutlu olur..
konuyu okuyup benim kadar üzülüp yorum yapıp merak ettiniz hepinizden Allah razı olsun
pembesu bugün birini sevindir
Biyere bi bağış yardım bisey yap küçükte olsa olur mu

benimde içimden geçti ramazan olmasa tatlı alacaktım şirkete dağıtacaktım da belki birine ramazan kolisi falan veririm bugün aklımda ama yapcam
Tüylerim diken diken oldu okuyunca. Çoook sevindim. Yeni ev bişeye benzemesin boşver, senin olacak ya her kıyısı köşesiyle oh mis

Bence sarıl herkese deli deli sevin

aynen öyle hiç önemli değil hatta benim için önemli olan eşimin bunları düşünüp böyle hunharca beni üzüp sonra ev tutması

Ya, oturdum ağlıyorum simdi iste.

Insallah bundan sonraki konuların ufack tefecik tatlı dertler olur pembesu, aranızdaki aşkı hic kaybetmeyin insallah

amin canım inşalllah
Ağladım yazan mesajları gördükçe ağzım yüzüm yamuluyo benimde :)

ah bende bi gülüyorum bi ağlıyorum

Pembesu çok mutlu oldum.
En sert eleştiren hep bendim eşini, yalan yok böyle bir atak beklemiyordum. Helal olsun dedim ama.
Çok mutlu olun ya vallahi.
Sabrın ve tavizsiz dik durmanın karşılığını aldın. Bundan sonra da aman hastalandım falan derse merhametine yenik düşüp başa sarma nolursun. Çok çektin artık mutlu ol.
Umarım yeni yuvanda mutlu olursun. Bunu tüm kalbimle diliyorum çünkü çok sabrettin çok çektin çok hak ettin.

Çok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam.Bizide ağlattın gözüm şiş uykusuzluktan

Aşkınız galip geldi .Biliyordum kocanın seni çook sevdiğini.Çok şükür

sağol canım benim

bende çok seviyorum ya gerçekten inanın benim kadar mutlu oldugunuzu hissediyorum resmen güne mutlu başladık hep beraber üzülürken ağlarkende adıma üzüldüğünüzü biliyordum sonucu böyle beklemiyordum içimde hep gitme pembe gitme diyordu ama sanki saygımı kaybetmemek için gitmek zorundaydım yorumlarda hep kamçılıyordu tabi bazen iyi bazen kötü çok ağladım kaç gün oldu bilmiyorum ama hepiniz en baştan beri takip edip yanımda oldunuz o yüzden Allah razı olsun sağolun

evet biliyorum canım başka biri açsa konuyu bende benzer yorumlar yapardım herhalde..
artık şu saatten sonra ciddi bi hastalık bela olmadıgı sürece taviz verrmem inşallah

Boşversenize utanan biz olalım pembesu mutlu olsun

Aslında hep sabırlı ve olgun bir kadın olduğun için kayınvalidenin bunu kullanmasına delirmiştim ben. Yani yumuşak bulunca astarını isteyenlerdendi cadı. Bak dişini çıkardın tamam taşının, tamam tedavi olacağım dedi. Ben buna sinirlenmiştim. Yani iyi niyetli bir kadın görünce bu kadar sabrını zorlamalarına üzülmüştüm. Cidden hak etmiyordun bu kadar üzülmeyi. İyi kalpli bir insansın diye bunu kullanmalarına sinirlenmiştim.
Ama çok şükür geçti, geride kaldı. Çok mutlu olacaksın umarım.

pembesu valla gözlerim doldu inanır mısın,

çok sevindim. umarım tüm sorunların biter, eşinle çok mutlu olursun. sen de fevri olmayı bırak biraz, adam da rahat etsin. o da yoruldu nihayetinde.

yalnız çocuk olursa kayınvalide bakar vs diyodun. bu kararını iki kere üç kere düşün.

Bir de pembe'nin böyle garip bir samimiyeti var,yani garip diyorum da kızma da bana komik geliyordu.
Kayınvalide geldi banyoyu akıttı,duvara elini sürdü ohhhh dedi gibisinden hikayeler hatırlıyorum. Pembe izin vermese bunları nasıl yapacak,kıyamıyordu biliyorum o da.
Benim kayınvalide benim banyomda 10 dakikadan fazla kalsa ambulans çağırırım düştü mü bayıldı mı diye nerede su tutacak?
Kadının bıraktığı gözlemelere ben dellenirken pembe ağlıyordu.
Benim de kızdığım pembenin bu samimi duruşunu kullanmalarıydı.
Ben de samimi olduğumu düşünürüm ama çizgilerim çok kalındır. Pembe de maalesef yaya geçitinden başka çizgi yoktu o kadın yüzünden...
Aman pembe kıyamaz,aman pembe idare etti yine eder.
Yok ya var mı öyle dünya!
Oh çok şükür... Sonsuz kere şükür...

valla gece girip yazacaktım içimden de geçirdim kızlar merak etmiştir diye ama eşime sinir olmadan sarılmanın öpmenin onunla sırt sırta değil omuzunda uyumanın güzelliğine nasıl hasret kaldıysam elim bilgisayara gitmedi.. sabaha kadar heyecandan mutluluktan uyuyamadım ama olsun
gördüm dün yazılanları hatta iki farklı taraf olmuş kimi iyi yaptı gitti demiş kimi hata demiş.. benim yüzümden atışanlar bile olmuş.

iyiki varsınız ya.. vallahi hepiniz iyiki varsınız.
insanı bazen bu kadar kendi ailesi düşünmüyor.
bana senin için dua etcem yazan olmuş kadın ben kimim neciyim bilmiyor düşünsene duasında bana yer vermiş.
okuyunca tüylerim diken diken oldu ee şimdi ağladım diyor insan ben siz ağladım yazdıkça daha çok ağlıyorum..

ayrıca kocaman bir amiin artık gerçekten bi bebiş olabilir stressiz bi şekilde

daha dün bile yazdım kvnin kötü biri oldugunu düşünmüyorum saf yada saf ayagına yatıyor diye..
ama bundan sonra hiç kimseye o yumuşak tarafımı göstermicem eşim bile gidebileceğine ihtimal vermemiştim ama anladım dedi.. o bile bu kadar delirdiğimi daha önce görmedi.
kv tedavi olur mu bilmem ama ne yazıkki ki ona karşı hala nefret sevgi karışımı bişiyler hissediyorum kızgınım kırgınım ama garip şekilde üzülüyorum..
bir daha taviz vermem zaten Allah onu da ıslah etsin inşallah düzelir bizden öte kendisi için düzgün davranır bundan sonra.
çünkü korkarım ki diğer oğlu da evlenince yalnız kalır bu gidişle..
inşallah herkes çok mutlu olur

bende de bi sevgi patlaması var ki sorma vallahi iş yerinde kimi görsem sarılıp ağlayasım geliyor
Konulari bastan beri okuyordum acaip mutlu oldum. Bu iste ya bu olmali.
Su adamlara vazgecilmez oldugu dusundurdugumuz an herseyi mustahak goruyolar bize. Nasilda cark etti gidecegini anlayinca.
Bundan sonra cok mutlu olun insallah
Resti çekmeseydin gidiyorum demeseydin o evde o kadına katlanmak zorunda kalacaktın.Haplarla yaşayacaktın belkide.Şimdiye kadar idare ettiğin için anlayamadılar.Eşininde kayınvaldeninde etekleri tutuştu.Kaybetme korkusunu yaşadılar.Ayrılsaydınız emin ol oğluda annesine kızacaktı ömür boyu.İnşallah bundan sonra güzel haberlerinizi alırız.Yuppi tatil var sırada belki peşinden bebek.Huzurla mutlulukla oturun yeni yuvanızda

Aynı şeye sinirlenmişiz.
Ben de çoğu insana göre keskin ve vicdansız gelirim. Hiç sevmem ağlayan kayınvalide falan. İyice tersleşirim karşımda biri öyle ağlarsa. Kötü huylu gelirim herkese mizacım serttir pek sevilmem Pembesu da tam tersi iyi kalpli, naif, düşünceli ve vicdanlı bir kadın. İki ağlasa kendini suçluyordu. Tam ideal gelin aslında merhametli falan.
Pembesunun vicdanını sızlatan, kendini sorgulamasına neden olan her şey benim tüylerimi diken diken etmişti çok sinirlenmiştim. Ben olsam mesafe koyardım pembesu mesela hastalanınca ay yazık anahtarı versem mi yine diyordu. Yada gözleme olayı bana duygu sömürüsü yapmış pis cadı dediğim bir olayken pembesuya canım yaa kıyamam oluyordu. Bu kadar temiz kalpli ve vicdanlı bir kadın biliyor ve ona oynuyordu kadın. Ben de ona sinirlenmiştim en çok.
Çok şükür ama kurtuldu oradan. Kendim ayrı eve çıksam anca bu kadar sevinirdim. Ferahladım resmen

Bak hala üzülüyorum diyor!!!!
Biliyorum şu merhametini!!!!
Aaaaa tamam ama yeter,üzülme!
Bırak oğlu üzülsün,tedavi yaptıracak mı,evlendirecek mi,Esra Erol'a mı gönderecek kendi bilir!

Çok iyi bir insansın ya.Tertemiz bir kalbin var. Umuyorum artık hak ettiğin mutluluğu ve huzuru yaşayacaksın yeni yuvanda. Maşallah ama nazar değmesin eve de kocaman nazar boncuğu tak bu ara da hep üstünde nazar boncuğu taşı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…