- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
beni hep şaşırtır ama bu sefer kesinlikle böyle bişey beklemiyordum böyle şeyler sanki sadece filmlerde olur gibi geliyordu bana tabiki sizin yorumlarınızı gördükçe bende ağlıyorum hala içeri personel girse noluyor diyecek
evet evet gördüm :)
canım benim çok sağol sanki gitme kararı vermesem bunlar olmayacaktı ama.. o yüzden galiba en kötü karar karasızlıktan iyidir sözü bir kez daha tescillenmiş oldu benim için..çok şüküüür
"Heee ne ağlıyorsunuzSevgi emektiOf sabah sabah duygular şelale bende. Hamile de değilim ki ne oluyor Ben de Cemşit' ciyim. Hatta ilk izlediğimde çok üzülmüştüm ya giderse bırakıp diye ama bırakmadı.
Bir de ikinci evliliğinde huzuru bulan kadınlar beni çok mutlu ediyor. Hep huzurlu olun inşallah
hem evime de kimse oturmayacak madem içimde rahat artık :) ay bişey diyim mi o ev herkeste takıntı yapıyor galiba ben bile kiracı oturmayacak deyince bi mutlu oldum
Çok sevindim pembesu.
Gerçekten öyle.
Yalnız düşünmeden edemedim kaybetme korkusu neler yaptırıyor adama diye.
İyi de oldu.
Eşinin kafasına sonunda dank etti bir şeyler.
Mutluluğunuz daim olsun.
Ay ben de ağladım
Pembesu, inan bana o kadar çok sevindim ki son habere.
Sen de eşin de çok mantıklı insanlarsınız. İnşallah sonsuza dek mutlu olursunuz.
pembesuu baska evlerede bak istersen icine sinmediyse
bu mesajin ustune bende esimin yanina gidiyorum sarilcam valla cok pis gaza geldim aska geldim aska 15 lik kiz gibiyim ne nese gii buuu"Heee ne ağlıyorsunuz" diye atarlanacaktım,şu mesajından sonra ben de koptum! Yok yok sadece,toz kaçtı benim gözüme..
Amin amin amin hepimizin yuvasında sağlık ve huzur versin Rabbim inşallah...
Herkes eşini sevsin,korusun,öpsün,koklasın.
Herkes eşine sarmaşsın,herkes eşiyle sevişsin...
Oyyy oyyy tamam bitsin ağlamaklar,gelsin kahkahalar!!!!
bu mesajin ustune bende esimin yanina gidiyorum sarilcam valla cok pis gaza geldim aska geldim aska 15 lik kiz gibiyim ne nese gii buuu
Günaydın...
Gece biraz bakmıştım da şimdi tam olarak okudum...
Eğer ki pembe gittiyse ben doğru olanı yaptığını düşünüyorum.
Ben olsam beni terminale bile bırakmasına izin vermezdim,açık söyleyeyim.
Çünkü yol boyunca ve otobüs beklerken içindekileri kusup pembeyi ağlatıp üzmeye devam edecek besbelli.
Ha tam otobüs kalkacağı sırada sarmaşıp da "Bırakmam seni,gel Fizan'a taşınalım,ömrü billah onun da yüzünü görme,yeter ki senin yüreğin gülsün,hadi sil gözlerini" diyerek Türk filmi minvalinde bir sahne yaşattıysa ne ala!!!
İnşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine haklarında hayırlısı olur,açık söyleyeyim pembe nasıl mutlu olacaksa öyle olur. Hep kadınlardan yanayım evet!!!
Gidip gitmediği muammadır,herşey iyi olsun inşallah...
Yaa :)o kadar kızdım söylendim burda sana hakkını helal et, cok mutlu oldum okuyunca simdi benim bile gözlerjm doldu burda.
Oh sevenler ayrılmadı
yok yahu sen hep eşin seni çok seviyor gitme dedin kötü bişey demedin ki senin gibi eşimide savunan çok kişi oldu burada seviyor ama o da annesi abartma diyenler aynı zamanda ana kuzusu annesini seviyor bi ömür çekeceksin diyenler..
hepiniz bana başka göz başka ses oldunuz kimseye kızmadım başka yerden görebilmek için açtım konuyuda hepiniz çok sağolun
sen hep aşktan yana oldun
Ağladım yazan mesajları gördükçe ağzım yüzüm yamuluyo benimde :)pembesu , yemin ediyorum okurken hüngür hüngür ağladım. Allahtan ofiste kimse yok da rahat rahat salya sümük döktüm ne varsa. Kendimi de kattım ağladım... Çok ama çok sevindim.
Ben eşinin sana olan sevgisinden hiç şüphe etmemiştim, aferin çok güzel ispat etti.
Eski eşim senin eşinin yaptıklarının onda birini yapsa onu baştacı eder, bir daha da bırakmazdım demiştim bir keresinde.
Taaaa buralardan hissettim seni çok sevdiğine.
Lütfen yuvanızı yıkmayın hiçbirşey için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?