ne yapmalıyım ?

beni hep şaşırtır ama bu sefer kesinlikle böyle bişey beklemiyordum böyle şeyler sanki sadece filmlerde olur gibi geliyordu bana tabiki sizin yorumlarınızı gördükçe bende ağlıyorum hala içeri personel girse noluyor diyecek :KK70:

evet evet gördüm :)
canım benim çok sağol sanki gitme kararı vermesem bunlar olmayacaktı ama.. o yüzden galiba en kötü karar karasızlıktan iyidir sözü bir kez daha tescillenmiş oldu benim için..çok şüküüür :KK200:
pembesu pembesu gel kız bi sarılıp öpcem seni:KK60:

Çok sevindim senin adına. Ben şunu bilir şunu söylerim. Başkası üzülmesin diye kendini feda eden insan ömür boyu üzülmeye mahkumdur. Kendine değer verip mutlu olmak için çabalayan insan da her zaman olmasa da genellikle mutlu olmanın bir yolunu bulur. Başkaları için kendini feda etmediğin, kendi mutluluğun için çabaladığın, kayınvalidenin duygu sömürülerine kapılmadığın için seni tebrik ederim. Eşinle olan sevginiz saygınız da ömür boyu artarak devam eder inşallah. Yeni evinde huzurla yaşamanı dilerim

Sevgi emekti :KK200: Of sabah sabah duygular şelale bende. Hamile de değilim ki ne oluyor :deli: Ben de Cemşit' ciyim. Hatta ilk izlediğimde çok üzülmüştüm ya giderse bırakıp diye ama bırakmadı.

Bir de ikinci evliliğinde huzuru bulan kadınlar beni çok mutlu ediyor. Hep huzurlu olun inşallah:nazar:
"Heee ne ağlıyorsunuz:KK67:" diye atarlanacaktım,şu mesajından sonra ben de koptum!:cry: Yok yok sadece,toz kaçtı benim gözüme..
Amin amin amin hepimizin yuvasında sağlık ve huzur versin Rabbim inşallah...:KK37:
Herkes eşini sevsin,korusun,öpsün,koklasın.:KK68:
Herkes eşine sarmaşsın,herkes eşiyle sevişsin...:dondurma:
Oyyy oyyy tamam bitsin ağlamaklar,gelsin kahkahalar!!!!:spor:

Çok sevindim pembesu.
Gerçekten öyle.
Yalnız düşünmeden edemedim kaybetme korkusu neler yaptırıyor adama diye.
İyi de oldu.
Eşinin kafasına sonunda dank etti bir şeyler.
Mutluluğunuz daim olsun.

Evet kaybetme korkusu çok başka bişeymiş.. he bende dün yaşadım onu diyorum ya arabada iki kelime etse yelkenleri suya indirecek kadar güçsüz durumdaydım zor tutuyordum kendimi göndeme beni dememek için ama iyiki dememişim :oops:

Ay ben de ağladım :KK23:

Pembesu, inan bana o kadar çok sevindim ki son habere.
Sen de eşin de çok mantıklı insanlarsınız. İnşallah sonsuza dek mutlu olursunuz.

GelenKutusu GelenKutusu ahh sende beni evine çağırdıgında çok ağlatmıstın :(
hiç tanımadan bilmeden o çaresizliğime üzülüp bana gel demiştin hatırlıyorum o günü o kadar ağlamıştım ki..
çok teşekkür ederim tekrardan :KK61:

En sevdiğim dizinin mutlu sonla bitmesi gibi oldu, çok çok sevindim. Şükür enişte seni fazlasıyla seven biriymiş:nazar: bana da hep öyle hissettirdi seni bırakacağına ihtimal vermiyordum. Allah mutluluğunuzu daim etsin ennn kısa zamanda bebek nasip etsin kv ye de akıl fikir versin, tedavi olur düzelir umarım.

pembesuu baska evlerede bak istersen icine sinmediyse

ay yok kız adam aramış bulmuş kiralık heryere baktım zaten yok hiç ev küçücük b yer dedi..
hiç bakmıcam gidip yerleşcem direk zaten sözleşmede yapmış kandırdıgını düşünmeyeyim diye :D

aceleye geldi ev tuttum desem inanmazsın belki diye hemen kontrat yaptırdım dedi :KK60:

"Heee ne ağlıyorsunuz:KK67:" diye atarlanacaktım,şu mesajından sonra ben de koptum!:cry: Yok yok sadece,toz kaçtı benim gözüme..
Amin amin amin hepimizin yuvasında sağlık ve huzur versin Rabbim inşallah...:KK37:
Herkes eşini sevsin,korusun,öpsün,koklasın.:KK68:
Herkes eşine sarmaşsın,herkes eşiyle sevişsin...:dondurma:
Oyyy oyyy tamam bitsin ağlamaklar,gelsin kahkahalar!!!!:spor:
bu mesajin ustune bende esimin yanina gidiyorum sarilcam valla cok pis gaza geldim aska geldim aska 15 lik kiz gibiyim ne nese gii buuu

Günaydın...:KK51:
Gece biraz bakmıştım da şimdi tam olarak okudum...
Eğer ki pembe gittiyse ben doğru olanı yaptığını düşünüyorum.:KK14:
Ben olsam beni terminale bile bırakmasına izin vermezdim,açık söyleyeyim.
Çünkü yol boyunca ve otobüs beklerken içindekileri kusup pembeyi ağlatıp üzmeye devam edecek besbelli.:cry:
Ha tam otobüs kalkacağı sırada sarmaşıp da "Bırakmam seni,gel Fizan'a taşınalım,ömrü billah onun da yüzünü görme,yeter ki senin yüreğin gülsün,hadi sil gözlerini" diyerek Türk filmi minvalinde bir sahne yaşattıysa ne ala!!!:KK60:
İnşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine haklarında hayırlısı olur,açık söyleyeyim pembe nasıl mutlu olacaksa öyle olur. Hep kadınlardan yanayım evet!!! :KK68:
Gidip gitmediği muammadır,herşey iyi olsun inşallah...:KK51:

Pembesu saat yedi olmasın beni almaya gelmesin gitmeyim diye iç geçiriyordu ya; gece boyu eşinin pembesunun gitmesini istemeyip ,tamam herşey senin istediğin gibi olsun , senden vazgeçemem buran çıkıp gidelim demesini istedim.Olayların bu hale gelmesi üzdü ağlattı beni.
Kayınvaldeye olan öfkem arttı.Önceden iyiniyetliydim ama bu iyi niyetle halledilecek noktayı geçmiş.İki oğlu var ve onların hayatını mahvediyor parmağında oynatıyor resmen.Birisine gece nöbeti tutturuyor bu çocuğun ileriki hayatını düşünemiyorum öbürünün evine gizlice giriyor gelinin sinirlerini altüst ediyor.Belliki oğlunun zayıf noktasını biliyor o mutfağa masraf yaptınızda bilmem nede diye evden gitmesin diye her yolu deniyor.Evi sattırmam kiracı gelsin gelen kiracınında burnundan getirir.En iyisi o kayınvaldedende evinden de medet ummayıp herşeye sıfırdan başlamak önce kocanın aklının başına gelmesi lazım.Pembesu bütün gemileri yakınca adamda inada bindirdi.

Oh yaa :))) bundan sonra gecmisteki kirginliklara sunger cekip yepyeni bir hayata sifirdan baslayin canim. O kapidan iceri sadece askiniz ve huzurunuz girsin. Gercekten cok sevindim...

Esin de annesinin her ihtiyac duydugu an gidebilecek mesafede oldugu icin cokta dert etmesin, gene eli annesinin ustunde olur. Sen de artik sakin annesiyle ilgili kotu hicbirsey soyleme. Esin gercekten kendisi icin imkansiz birseyi gerceklestirmis helal olsun. Bunun rövansini nasil yapacaksin bilmiyorum, ne yapsan az kalir artik :D

Yaa :):KK73: o kadar kızdım söylendim burda sana hakkını helal et, cok mutlu oldum okuyunca simdi benim bile gözlerjm doldu burda.:KK68:

Oh sevenler ayrılmadı:halay:

yok yahu sen hep eşin seni çok seviyor gitme dedin kötü bişey demedin ki senin gibi eşimide savunan çok kişi oldu burada seviyor ama o da annesi abartma diyenler aynı zamanda ana kuzusu annesini seviyor bi ömür çekeceksin diyenler..

hepiniz bana başka göz başka ses oldunuz kimseye kızmadım başka yerden görebilmek için açtım konuyuda hepiniz çok sağolun
sen hep aşktan yana oldun :KK200:

pembesu pembesu , yemin ediyorum okurken hüngür hüngür ağladım. Allahtan ofiste kimse yok da rahat rahat salya sümük döktüm ne varsa. Kendimi de kattım ağladım... Çok ama çok sevindim.
Ben eşinin sana olan sevgisinden hiç şüphe etmemiştim, aferin çok güzel ispat etti.
Eski eşim senin eşinin yaptıklarının onda birini yapsa onu baştacı eder, bir daha da bırakmazdım demiştim bir keresinde.
Taaaa buralardan hissettim seni çok sevdiğine.
Lütfen yuvanızı yıkmayın hiçbirşey için.

yok yahu sen hep eşin seni çok seviyor gitme dedin kötü bişey demedin ki senin gibi eşimide savunan çok kişi oldu burada seviyor ama o da annesi abartma diyenler aynı zamanda ana kuzusu annesini seviyor bi ömür çekeceksin diyenler..

hepiniz bana başka göz başka ses oldunuz kimseye kızmadım başka yerden görebilmek için açtım konuyuda hepiniz çok sağolun
sen hep aşktan yana oldun :KK200:

Ya, oturdum ağlıyorum simdi iste.:KK61:

Insallah bundan sonraki konuların ufack tefecik tatlı dertler olur pembesu, aranızdaki aşkı hic kaybetmeyin insallah :KK36::KK200:

pembesu pembesu , yemin ediyorum okurken hüngür hüngür ağladım. Allahtan ofiste kimse yok da rahat rahat salya sümük döktüm ne varsa. Kendimi de kattım ağladım... Çok ama çok sevindim.
Ben eşinin sana olan sevgisinden hiç şüphe etmemiştim, aferin çok güzel ispat etti.
Eski eşim senin eşinin yaptıklarının onda birini yapsa onu baştacı eder, bir daha da bırakmazdım demiştim bir keresinde.
Taaaa buralardan hissettim seni çok sevdiğine.
Lütfen yuvanızı yıkmayın hiçbirşey için.
Ağladım yazan mesajları gördükçe ağzım yüzüm yamuluyo benimde :)

Back
X