ne yapmalıyım ?

Kusura bakmayında aklınımı oynatsaydı.
İster iyi niyetli ister kötü niyetli bu kadına dayanılmaz.Herkesin bir sabır noktası vardır.Sana saygı duyulmayan yerde ne işin var.
Hasta kadın etrafınıda hasta eder.Düşünemiyorum çocuk baktığını obsesif birine çocuk emanet etmek intihar bence.Onun yanında büyüyen çocukta takıntılı olur .Ayrıca başa sararlar kadın çocuğuna bakıyorum diye yine ondan taviz vermesini bekler.

Herkesin anne babasımı bakıyor bulunur bir çare.

Son düzenleme:
Konunun mutlu sonla bitmesine çok sevindim.hep böyle devam eder inşallah.

Bak pembesu kayınvalidemgilde aile apartmanı yaptırdı. Temelinden itibaren eşim ilgilendi. Odaların modeline, kapısına, camına, kapı kulplarına, fişlerine, parkelerine kadar herşeyi kendim seçtim. 4 sene oturdum ama mutlu olmadım. Kv, eltim, kv nin kvsi..ailem rahat rahat yanıma gelemiyordu, her misafirlerinde benimde canım çıkıyordu, ne yapsak eve ne alsak haberleri oluyordu. Şimdi eşimle başka bir ilçeye kiraya taşındık hemde eski bir eve.. ama inanın o ev hiç gözümde kalmadı yerime öbür eltim taşındı. Bazen aklıma geliyor ama kendi kendimi ikna ediyorum. O EVDE MUTLU DEĞİLDİM. çocuğumu bile istediğim gibi yetiştiremiyordum.

uzun zamandır bu forumun sessiz takipçiyim seni ve açtğın konuları çok iyi biliyorum. şimdide sırf bu konuya yorum yapabilmek için üye oldum :) günlerdir ilk işim senin konuna girip bi gelişme varmı diye kontrol etmek oldu ve şu an senin istediğin bi şekilde sonuçlanmasına çok çok sevindim. eşinin kıymetini bil nice eşler varki annesine tek laf ettirmez benim eşiminde olduğu gibi. senin durumunda ben olsaydım kesinlikle laf ettirmeyip istemiyosan sen gidersin diyeceğine o kadar eminimkii. bundan snra herşey istediğin gibi olur inşaallah mutluluğunuz daim olsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatla mutluluğunuza mutluluk katsın...

canım beniim çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
herşey gönlünce olsun inşallah

işte sanırım bende sizin gibi olcam :) şükür çıktım dicem inşallah az kaldı

Yupppiiii inan rüyamda bile seni gördüm. .gitmemiştin.. o kadar sevindim dua ettim ki anlatamam. İnş çok mutlu olursunuz bebeklerinizke birlikte. .

yaa
teşkkür ederim yaa vallahi hepinize ayrı ayrı iyiki varsınız deyip sarılmak istiyorum
Şurda eş bağlılıgı ayrı bi etkiledi ya. Çocuk yapasım var
Meyvesizde olmuyor sanki

ahh benimde nasıl var bi bilsem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

İşte tüm bu saydığın şeylerden dolayı taşımayabilirsin belki diye düşündüm

Çok sevindim pembesu ne yalan söyleyim eşinin seni durduracağını ve başka ev tutucağını düşünmemiştim. Çok güzel şeyler oldu çok sevindim gerçekten. Umarım bebeğinde olur. Ve mutlaka bebeğine belli bir yaşa gelene kadar sen bak.

eşinizin tek suçu böyle bir ailesinin olduğunu bildiği halde o evde huzurla oturabileceğine inanması bazen aileler arası gerçekten mesafe olmalı böylece değer daha çok artar ortaya skandal kavgalar çıkmaz ... sabretmenizde fayda var başka bir eve çıkmak için...

Pembesu koli bulamazsaniz esim koli fabrikasinda calisiyor, burdan yollariz , elinizi cabuk tutunn yeterkiii :) :) :)

kadın taşınacak işte. neyin ısrarındasınız? yoksa komşusu olan kadın siz misiniz?

o olamaz o aşırı mutlu konuyuda buradan takip ediyor ve gün içinde arıyor beni ne oldu ne bitti diye..
hatta şimdi büyük bi merak içinde kv ye sordugumda acaba bana ne diyecek ne diye gittiler dicem bakayım detaylı anlayacak mı diyo

çok çok çok amin

sağol canım benim bende inanamıyorum hala çok şükür

Ben de sessiz takipçilerdendim yazdıklarınızı okuyunca öyle mutlu oldum kii ev de alınır araba da, bundan daha iyi daha güzelini de yaparsınız. Yeterki kalpler kırılmasın.
Seven adam işte böyle olur dedim. Ne güzel de empati yapmış kocanız. Allah mutluluğunuzu daim etsin, yeni evinizde isteidğiniz gibi giyinip kuşanıp haftasonları istediğiniz kadar simit yiyebilirsiniz inşallaaahh

teşekkür ederim canım benim
güzel dileklerinizi hepinize aynen iletiyorum iyiki varsınız

ortamın romantikliğini bozmak istemem ama halaya başladım, ağlayanlar bırakıp katılabilirler.
pembesu canım çok mutlu oldum,
artık eşin de bize erkek milletinin külliyen zararlı olmadığını kanıtladı,
hoş benim oğullarım var, ben hep erkek tarafıyım ( ) da işte diğer arkadaşlar için diyorum

valla bende zaman zaman ağlayıp bazen gülüyorum deli gibi ofiste herkes hayır mı diyor
deli gibiyim bugün
sagol canımcım Allah herkesi mutlu mesut etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…