ne yapmalıyım ?

Bir de pembe'nin böyle garip bir samimiyeti var,yani garip diyorum da kızma da bana komik geliyordu.
Kayınvalide geldi banyoyu akıttı,duvara elini sürdü ohhhh dedi gibisinden hikayeler hatırlıyorum. Pembe izin vermese bunları nasıl yapacak,kıyamıyordu biliyorum o da.
Benim kayınvalide benim banyomda 10 dakikadan fazla kalsa ambulans çağırırım düştü mü bayıldı mı diye nerede su tutacak?
Kadının bıraktığı gözlemelere ben dellenirken pembe ağlıyordu.
Benim de kızdığım pembenin bu samimi duruşunu kullanmalarıydı.
Ben de samimi olduğumu düşünürüm ama çizgilerim çok kalındır. Pembe de maalesef yaya geçitinden başka çizgi yoktu o kadın yüzünden...
Aman pembe kıyamaz,aman pembe idare etti yine eder.
Yok ya var mı öyle dünya!
Oh çok şükür... Sonsuz kere şükür...

lale sen beni çözmüşsün tam olarak.. şimdi mutluyum uçuyorum ama inan içimden kadın garip ama üzülecek anne sonuçta diye geçiriyorum.
vallahi bak beni biraz anlasaydı ben o evden ondan uzaga gitmeyi hiç istemezdim çünkü bazen bazı hareketleri onu daha çok sevmemi sağlıyordu bazen annemden göremediğim şeyleri görüyordum ondan..
eve tutkuluydu yada garip bi şekilde bizi çocuk görüyordu bilmiyorum ama beni bu kadar sınamasaydı inan ki ben diğer oğlu evlense onu kendi evime bile alırdım ama ben bu 1 yıl boyunca hep dış kapının mandalo gibi oldum hani söylediklerimi bazen dinledi bunun karşısında ben ezildim ya geri mi versem anahtarı yazık ya dedim..
bana sevdiğim yemeği yaptı hep içimde kötülük aradım düzelt kendini dedim ama en son olayda ben iyice saygısızlık yapılıyor kimse beni adam yerine koymuyor diye içerledim..

Rahatlamanı ben bile buradan hissettim oh ya :)

Demek ki o kadar yük altındaymışsın ki şimdi sevinç çığlıkları atasın geliyor baksana, bir de insanlar abartıyorsun aferin gururuna sarıl falan diye seni suçluyordu. Yazmadım pek ama hep takip ettim konunu, ben seni çok iyi anlıyordum. Sevgi çok önemli ama saygı duyulmak aile gibi olmak daha önemli, bu sebepten ben de sevdiğim halde eşimi bıraktım.

Çok sevindim pembesu pembesu çok mutlu olun inşallah :)

lale sen beni çözmüşsün tam olarak.. şimdi mutluyum uçuyorum ama inan içimden kadın garip ama üzülecek anne sonuçta diye geçiriyorum.
vallahi bak beni biraz anlasaydı ben o evden ondan uzaga gitmeyi hiç istemezdim çünkü bazen bazı hareketleri onu daha çok sevmemi sağlıyordu bazen annemden göremediğim şeyleri görüyordum ondan..
eve tutkuluydu yada garip bi şekilde bizi çocuk görüyordu bilmiyorum ama beni bu kadar sınamasaydı inan ki ben diğer oğlu evlense onu kendi evime bile alırdım ama ben bu 1 yıl boyunca hep dış kapının mandalo gibi oldum hani söylediklerimi bazen dinledi bunun karşısında ben ezildim ya geri mi versem anahtarı yazık ya dedim..
bana sevdiğim yemeği yaptı hep içimde kötülük aradım düzelt kendini dedim ama en son olayda ben iyice saygısızlık yapılıyor kimse beni adam yerine koymuyor diye içerledim..

Pembesu pembesu pembesu.
Ailende yaşadıklarından dolayı belki bu kadına bu kadar tahammül gösterdin ama artık yapma nolursun.
Bak dişinle tırnağınla ve gözyaşlarınla geçtin yeni evine. Nolursun bu kadar kolay yumuşama ya.
Biliyorlar sen yufka yüreklisin kıyamıyorsun. Ondan kadın hastalanacak belki üzüntüden falan. Nolursun bak öyle bir şey olursa ama beni seviyor o da anne deme lütfen bak.
Merhametten maraz doğar derler çok doğru. Bu güne kadar hep maraz doğdu gördün.
Sev yine sev kayınvalideni ama deliliklerini de unutma. Yaşattıklarını da hep bir yerinde tut ki yelkenleri indirme yine.
İyi kalbin yüzünden mutsuz olma mutlu ol lütfen.

Bir de pembe'nin böyle garip bir samimiyeti var,yani garip diyorum da kızma da bana komik geliyordu.
Kayınvalide geldi banyoyu akıttı,duvara elini sürdü ohhhh dedi gibisinden hikayeler hatırlıyorum. Pembe izin vermese bunları nasıl yapacak,kıyamıyordu biliyorum o da.
Benim kayınvalide benim banyomda 10 dakikadan fazla kalsa ambulans çağırırım düştü mü bayıldı mı diye nerede su tutacak?
Ben de samimi olduğumu düşünürüm ama çizgilerim çok kalındır. Pembe de maalesef yaya geçitinden başka çizgi yoktu o kadın yüzünden...

Pembeyi enteres etmez artıkda ( stresten uzak durmak adına) kadın hazır kabul etmişken oğluda onu doktora götürse keşke.Hem kadının iyiliği hemde etrafındakilerin huzuru için pembe ve eşi ucuz kurtardı darısı diğer oğlana

Son düzenleme:
Aynı şeye sinirlenmişiz.
Ben de çoğu insana göre keskin ve vicdansız gelirim. Hiç sevmem ağlayan kayınvalide falan. İyice tersleşirim karşımda biri öyle ağlarsa. Kötü huylu gelirim herkese mizacım serttir pek sevilmem :KK70: Pembesu da tam tersi iyi kalpli, naif, düşünceli ve vicdanlı bir kadın. İki ağlasa kendini suçluyordu. Tam ideal gelin aslında merhametli falan.
Pembesunun vicdanını sızlatan, kendini sorgulamasına neden olan her şey benim tüylerimi diken diken etmişti çok sinirlenmiştim. Ben olsam mesafe koyardım pembesu mesela hastalanınca ay yazık anahtarı versem mi yine diyordu. Yada gözleme olayı bana duygu sömürüsü yapmış pis cadı dediğim bir olayken pembesuya canım yaa kıyamam oluyordu. Bu kadar temiz kalpli ve vicdanlı bir kadın biliyor ve ona oynuyordu kadın. Ben de ona sinirlenmiştim en çok.
Çok şükür ama kurtuldu oradan. Kendim ayrı eve çıksam anca bu kadar sevinirdim. Ferahladım resmen
Aynen ben de ağlama zırlama olayına hiç gelemiyorum!:KK14:
Eskisinden ben de çok çekmiştim.
Karşısında kolumu kesse kanım akmaz,gözümden damla yaşım akmazdı.
Çok gaddar bir yönüm var.:63:
Ağlayacaksa bir insan yalnız ağlamalı. Vızık vızık ne o öyle duygu sömürüsü bence tamamen samimiyetsizlik!:işsiz:
O böyle aramadan gelirdi, evi yıkardı bağırmaktan,ağlamaktan,beddualardan,küfürlerden,ben bacak bacak üstüne atıp yakardım sigaramı...:KK14: O gidince bırakırdım gözyaşlarımı...:cry:
Aslında çok da şeytan kadın değilimdir, samimiyimdir,severim eğlenceli,espirili sohbetleri. Ama hep yüzeysel derine inmeden. Alanlarıma gireleceğini hissettiğim anda örerim duvarlarımı bu defa da hasret bırakırım sesime bile...
Öğreneceksin bunları pembe!:KK3:
Teker teker öğreneceksin!!!!:super:
Üzülmece,kıyamamaca yok artık!!!
Aklına takılan her konuda bize yaz biz sana ders veririz!
Sakın pembe sakın yarım gram yumuşarsan hazırla kendini dayağa!!! :KK67:

Acaba benmi hatalıyım
Ağlayacaksa bir insan yalnız ağlamalı. Vızık vızık ne o öyle duygu sömürüsü bence tamamen samimiyetsizlik!:işsiz:
O böyle aramadan gelirdi, evi yıkardı bağırmaktan,ağlamaktan,beddualardan,küfürlerden,ben bacak bacak üstüne atıp yakardım sigaramı...:KK14: O gidince bırakırdım gözyaşlarımı...:cry:
Aslında çok da şeytan kadın değilimdir, samimiyimdir,severim eğlenceli,espirili sohbetleri. Ama hep yüzeysel derine inmeden. Alanlarıma gireleceğini hissettiğim anda örerim duvarlarımı bu defa da hasret bırakırım sesime bile...

Bende hiç sevmem ağlayan zırlayanları.Duygu sömürüsü yaparlar.Her türlü vicdanına oynayıp kendini haklı çıkartmak için.Acaba benmi hatalıyım dedirtmek için.Sonunda taviz vermemen gerektiğini anlarsın gözünden düşer.
Anne babası ayrı olduğu için daha duygusal ondan bu kadar tavizler..Beni seviyorlar değer veriyorlar diye düşünmüştür. Ama işte kadın hastalıklı sınırı bilemedi.

Son düzenleme:
Bende pembe bir konusunda pazar gün kocasıyla evde başbaşa kahvalti yapip simit yiyeceklerken kv ve bacilari tarafindan basilmalarini hatirliyorum
Cok komik anlatmisti
Kv kizkardesi pembe yuzun asık noldu dediginde ebenizin ... Oldu diyemedim tabi yazdiginda ben kopmustum
Garibim simitten de yiyememisti
Kim yediydi o simiti kv enistemi hatirlayamiyorum
Beni pembeye kitleyen konu o oldu
Allah var bende sevdim pembeyi:KK200:

Pembesu pembesu pembesu.
Ailende yaşadıklarından dolayı belki bu kadına bu kadar tahammül gösterdin ama artık yapma nolursun.
Bak dişinle tırnağınla ve gözyaşlarınla geçtin yeni evine. Nolursun bu kadar kolay yumuşama ya.
Biliyorlar sen yufka yüreklisin kıyamıyorsun. Ondan kadın hastalanacak belki üzüntüden falan. Nolursun bak öyle bir şey olursa ama beni seviyor o da anne deme lütfen bak.
Merhametten maraz doğar derler çok doğru. Bu güne kadar hep maraz doğdu gördün.
Sev yine sev kayınvalideni ama deliliklerini de unutma. Yaşattıklarını da hep bir yerinde tut ki yelkenleri indirme yine.
İyi kalbin yüzünden mutsuz olma mutlu ol lütfen.

yok yok artık kesinlikle yumuşamam ama onunda iyi olmasını bizim yüzümüzden ağlayıp üzülmesini oğluna hasret kalmasını da istemem tabi.
ev değişti artık aramızda nerden baksan 30 dk mesafe var daha dikkatli bi ilişki içinde oluruz bundan sonra..

yaptıklarını unutmam kesinlikle ama işte bende kötü tarafları hatırlarken nankör sana şunuda yaptı şunuda aldı diyen bi yer var o kızı sustursam daha emin adımlarla ilerlerim :halay:

Bende pembe bir konusunda pazar gün kocasıyla evde başbaşa kahvalti yapip simit yiyeceklerken kv ve bacilari tarafindan basilmalarini hatirliyorum
Cok komik anlatmisti
Kv kizkardesi pembe yuzun asık noldu dediginde ebenizin ... Oldu diyemedim tabi yazdiginda ben kopmustum
Garibim simitten de yiyememisti
Kim yediydi o simiti kv enistemi hatirlayamiyorum
Beni pembeye kitleyen konu o oldu
Allah var bende sevdim pembeyi:KK200:

ayy canım benim çıldırmıştım o zamanda bak hatırladım şimdiii :KK71::KK71::KK71::KK71:

ayy her cümlende seninle bi bende sevindim, hatta 2 kere okudum :KK70:
sen bu kadar inatçı ve gururlu olmasaydın, eşin hep idare et modunda olcaktı. ama adam kaybetme korkusunu fazlasıyla yaşadı aşkı üstün geldi. tebrikler enişteye :KK9:
kayınvaliden neden taşındığınız gerçeğini söylermi, seni kötü gösterirmi millete yoksa eşinin dediği gibi iş dolayısıylamı der. dinlermi eşini

ben ağlayana dayanamıyorum.
anahtarı değiştirdikten sonra eşimle 1-2 günlüğüne tatile çıkmışltık onu bırakıp vicdanım nasıl rahatsız nasıl mutsuzdum.
hiç öyle yapamıyorum hatta yüzde yüz emin oldugum halde biri karşımda o olayı kendine çeke çeke anlatsın kendime acaba sen mi yanlış düşünüyorsun derim neyse aman karşımdaki kırılmasın derim.

eşim bu yönümü çok iyi bilir hiç dayanamam..
o yüzden şok oldu zaten bu olayın bu hale gelmesine.

artık daha dikkatli olcam ama bu kadar yumuşak başlı olmıcam.. bazen inat gibi davranıyorum ama yelkenleri suya indirmem çok kısa sürüyor sorun bu :KK68:

Özür dileyerek ben diger üyeler gibi düşünmediğimi söylemek isterim. Eski konularını da okudum. Evet kv biraz yapışkan ama kötü niyetli değil bence. Asıl senin kendi annen biraz ters bir kadın ki sana 'sen istedigin olmuyo diye abartiyorsun' demis sana. En baştan soguk davranmak kafi idi. Yarın öbür gün çocuğun olacak. Bir dadidansa anneanne babaanne en iyisi. Ama sen bunu kaybettin. Bu kadar kalp kırmaya ana ogul arasını ayırmaya deger miydi? O kadın iyiniyetinden çocuğun olsa yine bakacaktır.... Ne diyim. Hayırlısı olsun. Ama bu davranışlar politik değil. :KK66:

Bu işi gurur meselesi yaptım demiştin ya , eşin ev tutmuş herşey istediğin gibi olmuş bence taşınmazsın artık

yok yahu taşıncam..
eşimle bugün giderken koli alcaz marketlerden.
evet benim içinde tüm borcu bitmiş mis gibi evimden ayrılmak zor gelecek ama en azından o evin gerekirse bi ömür beni bekleyeceğini biliyorum artık..

vallahi o ev de bişey var bak kv gibi oldum bende :KK53:
kiraya verilmiyor diye zil takıp oynamadıgım kaldı..
ya çok emek verdik herşeyini seçtim diye yada saplantılı bi şekilde çekici geliyor ev :D
tüm borcumuz da bitmişti ya neyse.. eşime bu konuda hak veriyorum aslında tam paramızı yemeğe başlıcaktık pat işler değişti..

gün doğmadan neler doğar diye boşa dememişler :cry:

ayy her cümlende seninle bi bende sevindim, hatta 2 kere okudum :KK70:
sen bu kadar inatçı ve gururlu olmasaydın, eşin hep idare et modunda olcaktı. ama adam kaybetme korkusunu fazlasıyla yaşadı aşkı üstün geldi. tebrikler enişteye :KK9:
kayınvaliden neden taşındığınız gerçeğini söylermi, seni kötü gösterirmi millete yoksa eşinin dediği gibi iş dolayısıylamı der. dinlermi eşini

kv bugüne kadar kendi kızkardeşlerine bile beni kötülemedi.
sanmıyorum taşındıgımızı sağda solda anlatsın bu yüzden diye zaten anlatırsa kendi kaybeder..

eşimde yine annesini düşündü aynı mahallede ev tutmadı millet ne der bari mantıklı bi gerekçemiz olsun diye kalktı hiç tanımadıgı mahalleden ev tuttu..
hiç beklemezdim açıkcası.
kv üzgündür eminim ama acayip korkmuştur.
herkes sen gidince evine iner mutlu olur bence demişti ama eğer ben saf salak değilsen içten içe beni sevdiğini ve asla ayrılammızdan mutluluk duymayacagını düşünüyorum..
öyle olduguna inanmak istiyorum.

yani iş yüzünden gittiler o yüzden ev boş belki dönerler bi gün der..

günaydın
işten yazıyorum.
çünkü gitmedim valizim hazır şekilde eşimin işten gelmesini bekledim saat 8 gibi evden çıktık arabaya bindim hiç bişey söylemeden valizimi koydum bagaja..

eşimde hiç konuşmadı arabayı sürmeye başladı terminal yoluna değil iş yerimizin yoluna girdi napıyorsun falan dedim araba terminale girmeyecekmiş yoldan alacakmış seni dedi inandım bende mal gibi sürüyor iş yerlerimize yakın küçük bi ilçe var araçla 10 dk işe oraya girdi buranın yazzanesinden alacaklar seni diye..
sonra bi apartmanın önünde durdu.
emin misin gitmek istediğine dedi evet eminim dedim.bırakacaksın yani beni dedi bende ben seni bırakmak senden ayrılmak istemiyorum üniversitdeki gibi yaşamak sadece seninle yaşamak istiyorum buda artık mümkün değil 3 kişilik bi evlilik yaşayacagıma yalnız kalırım daha iyi dedim..
saat 8 buçuğa geliyor nerede otobus dedim terminalden buraya 20 dk ya gelir falan dedi.
bekliyoruz.
arabada elime bi kağıt verdi ne bu dedim boşanmak için neler gerekiyormuş onları çıkarttım uğraşma bide oralarda dedi.
açtım bi baktım kira kontratı ilk başta anlamadım ne bu ya falan dedim baktım eliyle beni kendine çekti nasıl yani falan derken salya sümük nasıl ağlıdım nasıl ağladım baktım o da ağlıyor meğer dün apart topar ev aramış bulmuş.kimseye de annesiyle ilgili sorun yaşadıgımızı söylememek için iş yüzünden taşındık diyecekmiş bütün gün iş yeri civarında ev bakmış aynı zamanda beni de gerçekten gidip gitmeyeceğimi ölçmüş.. verdiği tepkiler bu yüzdenmiş.

ee bizim ev ne olacak dedim boş kalacak dedi kiraya vermeye kıyamıyorum belki bi gün yeniden döneriz sana kalmış o ev senin seni bekleyecek dedi.
dönmem sakın böyle bi beklentin olmasın dedi dönme sen bilirsin ama ne kiraya vercem ne de satcam camları kapıları kapatcaz öyle beklicek dedi tamam dedim.
haftasonu taşınıyoruz inşallah...

annesine de dün aramış söylemiş ev bakıyorum taşınırken bi rezillik çıkarma çevremizdekilere teyzelrrime bile pembe yol yüzünden çok yoruluyor bi süre yakın bi yerde oturacaklar de bu olay böyle kapansın demiş.. kv de gidin bi daha bişey demicem asla söz veriyorum bende tedavi olcam belki dönersiniz sonra falan demiş ama umrumda bile değil ne söylediği...

asla beklemiyordum böyle bişeyi hayatımda hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum hemde bu sefer mutluluktan inanamadım resmen..
anahtarı da almış girdik hemen baktım eve saçma bi ev aslında ama umrumda değil eşimin onca lafından sonra nasıl böyle bişey yaptıgını aklım hala almıyor.
he kendisi zaten normal olaylarımızda bile saçma bişey yapıyor gibi gözüküp hep istediğim şeyin fazlasını verirdi bana ama gerçekten bu sefer beklemiyordum.

sabaha kadar yatakta döndüm durdum gerçekten gidiyor muyuz diye bin kez sordum adama.
o da hadi yine iyisin sabah 20 dk fazla uyucan artık diye makara yaptı benle..
sonra neden beni kırdıgını sordum neden ben senin için bunları kabul ettim diye yüzüme vurdun dedim çünkü sen yaptıklarımı görmüyorsun ben hala annemin eve girmesini dert etmiyorum sadece camlardan girmesi girme dediğimiz halde girmesi salakça geliyor ama hiç bu kavgalar olmasaydı normal bi şekilde girseydi iyi bari arkamızdan bakan eve sahip çıkan biri var falan derdim ama baktım sen iyice uçtun bende sinirlendim bu kadar beni bırakacak kadar ne var diye düşündüm dedi sonra babanı düşündüm benim arabama ben yokken binse hiç bişey yapmasa sırf merakında gelip hergün otursa öyle mal mal oturma dediğim halde yine otursa napardım dedim ve en iyisi taşınalım biz belki bi gün yeniden döneriz diye kalktım ev tuttum dedi.
canını acıtmak istedim belki yenik düşer gitmezsin diye özür dilerim kalbini kırdıysam ama bende seni sevdiğim için bi çok şeye katlanıyorum bunu bil dedi...
sonuç olarak hala mutluluktan ağlıyorum..
sabahta işe gelmeyecektim müdürüme bi süre ankaradayım demiştim zaman belirtmemiştim çünkü hala içimde bi yerlerde bi gün dönerim gibi geliyordu.. sabah gördü beni hayrıdır kısa sürmüş dedi adamın boynuna atlayasım geldi.gitmiyorum vazgeçtim hallettik dedim ne mutlu sana o zaman dedi :)
anca yazabildim size de gece hiç girmemedim ama okudum hepsini sağolun..
dualarını eksik etmeyen herkesten binlerce kez razı olsun :KK200:
düşünüp yorum yapan elleriniz dert görmesin hepiniz iyiki varsınız
Pembesuuuuu çok sevindimmmmmm:-) Hayırlı olsun. Kocana da helal olsun. Yapman gerekeni yapmış. Cidden çok çok çok mutlu oldum.:KK200:

günaydın
işten yazıyorum.
çünkü gitmedim valizim hazır şekilde eşimin işten gelmesini bekledim saat 8 gibi evden çıktık arabaya bindim hiç bişey söylemeden valizimi koydum bagaja..

eşimde hiç konuşmadı arabayı sürmeye başladı terminal yoluna değil iş yerimizin yoluna girdi napıyorsun falan dedim araba terminale girmeyecekmiş yoldan alacakmış seni dedi inandım bende mal gibi sürüyor iş yerlerimize yakın küçük bi ilçe var araçla 10 dk işe oraya girdi buranın yazzanesinden alacaklar seni diye..
sonra bi apartmanın önünde durdu.
emin misin gitmek istediğine dedi evet eminim dedim.bırakacaksın yani beni dedi bende ben seni bırakmak senden ayrılmak istemiyorum üniversitdeki gibi yaşamak sadece seninle yaşamak istiyorum buda artık mümkün değil 3 kişilik bi evlilik yaşayacagıma yalnız kalırım daha iyi dedim..
saat 8 buçuğa geliyor nerede otobus dedim terminalden buraya 20 dk ya gelir falan dedi.
bekliyoruz.
arabada elime bi kağıt verdi ne bu dedim boşanmak için neler gerekiyormuş onları çıkarttım uğraşma bide oralarda dedi.
açtım bi baktım kira kontratı ilk başta anlamadım ne bu ya falan dedim baktım eliyle beni kendine çekti nasıl yani falan derken salya sümük nasıl ağlıdım nasıl ağladım baktım o da ağlıyor meğer dün apart topar ev aramış bulmuş.kimseye de annesiyle ilgili sorun yaşadıgımızı söylememek için iş yüzünden taşındık diyecekmiş bütün gün iş yeri civarında ev bakmış aynı zamanda beni de gerçekten gidip gitmeyeceğimi ölçmüş.. verdiği tepkiler bu yüzdenmiş.

ee bizim ev ne olacak dedim boş kalacak dedi kiraya vermeye kıyamıyorum belki bi gün yeniden döneriz sana kalmış o ev senin seni bekleyecek dedi.
dönmem sakın böyle bi beklentin olmasın dedi dönme sen bilirsin ama ne kiraya vercem ne de satcam camları kapıları kapatcaz öyle beklicek dedi tamam dedim.
haftasonu taşınıyoruz inşallah...

annesine de dün aramış söylemiş ev bakıyorum taşınırken bi rezillik çıkarma çevremizdekilere teyzelrrime bile pembe yol yüzünden çok yoruluyor bi süre yakın bi yerde oturacaklar de bu olay böyle kapansın demiş.. kv de gidin bi daha bişey demicem asla söz veriyorum bende tedavi olcam belki dönersiniz sonra falan demiş ama umrumda bile değil ne söylediği...

asla beklemiyordum böyle bişeyi hayatımda hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum hemde bu sefer mutluluktan inanamadım resmen..
anahtarı da almış girdik hemen baktım eve saçma bi ev aslında ama umrumda değil eşimin onca lafından sonra nasıl böyle bişey yaptıgını aklım hala almıyor.
he kendisi zaten normal olaylarımızda bile saçma bişey yapıyor gibi gözüküp hep istediğim şeyin fazlasını verirdi bana ama gerçekten bu sefer beklemiyordum.

sabaha kadar yatakta döndüm durdum gerçekten gidiyor muyuz diye bin kez sordum adama.
o da hadi yine iyisin sabah 20 dk fazla uyucan artık diye makara yaptı benle..
sonra neden beni kırdıgını sordum neden ben senin için bunları kabul ettim diye yüzüme vurdun dedim çünkü sen yaptıklarımı görmüyorsun ben hala annemin eve girmesini dert etmiyorum sadece camlardan girmesi girme dediğimiz halde girmesi salakça geliyor ama hiç bu kavgalar olmasaydı normal bi şekilde girseydi iyi bari arkamızdan bakan eve sahip çıkan biri var falan derdim ama baktım sen iyice uçtun bende sinirlendim bu kadar beni bırakacak kadar ne var diye düşündüm dedi sonra babanı düşündüm benim arabama ben yokken binse hiç bişey yapmasa sırf merakında gelip hergün otursa öyle mal mal oturma dediğim halde yine otursa napardım dedim ve en iyisi taşınalım biz belki bi gün yeniden döneriz diye kalktım ev tuttum dedi.
canını acıtmak istedim belki yenik düşer gitmezsin diye özür dilerim kalbini kırdıysam ama bende seni sevdiğim için bi çok şeye katlanıyorum bunu bil dedi...
sonuç olarak hala mutluluktan ağlıyorum..
sabahta işe gelmeyecektim müdürüme bi süre ankaradayım demiştim zaman belirtmemiştim çünkü hala içimde bi yerlerde bi gün dönerim gibi geliyordu.. sabah gördü beni hayrıdır kısa sürmüş dedi adamın boynuna atlayasım geldi.gitmiyorum vazgeçtim hallettik dedim ne mutlu sana o zaman dedi :)
anca yazabildim size de gece hiç girmemedim ama okudum hepsini sağolun..
dualarını eksik etmeyen herkesten binlerce kez razı olsun :KK200:
düşünüp yorum yapan elleriniz dert görmesin hepiniz iyiki varsınız
Yupppiiii:halay::halay::halay: inan rüyamda bile seni gördüm. .gitmemiştin.. o kadar sevindim dua ettim ki anlatamam. İnş çok mutlu olursunuz bebeklerinizke birlikte. .:KK66:

Back
X