- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
Bir de pembe'nin böyle garip bir samimiyeti var,yani garip diyorum da kızma da bana komik geliyordu.
Kayınvalide geldi banyoyu akıttı,duvara elini sürdü ohhhh dedi gibisinden hikayeler hatırlıyorum. Pembe izin vermese bunları nasıl yapacak,kıyamıyordu biliyorum o da.
Benim kayınvalide benim banyomda 10 dakikadan fazla kalsa ambulans çağırırım düştü mü bayıldı mı diye nerede su tutacak?
Kadının bıraktığı gözlemelere ben dellenirken pembe ağlıyordu.
Benim de kızdığım pembenin bu samimi duruşunu kullanmalarıydı.
Ben de samimi olduğumu düşünürüm ama çizgilerim çok kalındır. Pembe de maalesef yaya geçitinden başka çizgi yoktu o kadın yüzünden...
Aman pembe kıyamaz,aman pembe idare etti yine eder.
Yok ya var mı öyle dünya!
Oh çok şükür... Sonsuz kere şükür...
lale sen beni çözmüşsün tam olarak.. şimdi mutluyum uçuyorum ama inan içimden kadın garip ama üzülecek anne sonuçta diye geçiriyorum.
vallahi bak beni biraz anlasaydı ben o evden ondan uzaga gitmeyi hiç istemezdim çünkü bazen bazı hareketleri onu daha çok sevmemi sağlıyordu bazen annemden göremediğim şeyleri görüyordum ondan..
eve tutkuluydu yada garip bi şekilde bizi çocuk görüyordu bilmiyorum ama beni bu kadar sınamasaydı inan ki ben diğer oğlu evlense onu kendi evime bile alırdım ama ben bu 1 yıl boyunca hep dış kapının mandalo gibi oldum hani söylediklerimi bazen dinledi bunun karşısında ben ezildim ya geri mi versem anahtarı yazık ya dedim..
bana sevdiğim yemeği yaptı hep içimde kötülük aradım düzelt kendini dedim ama en son olayda ben iyice saygısızlık yapılıyor kimse beni adam yerine koymuyor diye içerledim..