ne yapmalıyım ?

Buarada insallah tasinirken k.valide bi ariza cikarmaz, gerci cikarsada cok dert degil siz kararinizi verdiniz. Dun aksam seni gordumu k.validen ya da bisey soylemeye falan kalktimi?

yok evde değil eşim biz taşınırken de olma buralarda konu komşu da bilmesin olanları iş yüzünden gittiler bi kaç seneye dönerler de geç demiş.. dönmicem haaa dedim tamam yahu dönme millete öyle dicem annemin de üstüne gitmesinler şimdi dedi
Pembesu kız sen taşınıyormuşsun akşam bi geliyorsun evde kayınvaliden Gözleme yaptım da onu getirdim diyormuş kabus gibi.

ayy düşünmek bile istemiyorum evin adresini bile vermicem

YavruPancar ahh ahh en baştan beri takiptesin sende yorumlarına en çok rastaladıgım arkadaşlarımdan birisin valla nasıl oldu bende çözemedim o kadar mutluyum kii evet ev kötü ama hiç önemli değil artık hem evime de kimse oturmayacak madem içimde rahat artık :) ay bişey diyim mi o ev herkeste takıntı yapıyor galiba ben bile kiracı oturmayacak deyince bi mutlu oldum

Laale eşim son gün geceye kadar beni sınadı açık açıkta söyledi zaten ben pes etseydim gitme olayları falan olmasaydı yine ayrılmak istemeyecekti benimde gücümün son noktasıydı ama arabada bile heran vazgeçebilecek potansiyeldeydim ev tutmamış bile olsa iki sözü yerle bir ederdi beni ama ona öyle yansıtmadım heralde ki çok korkmuş gitmemden
ayyy içimde bir mutluluk böyle nasıl desem dağa taşa tırmanasım var

ohh çok şükür ya rahatladım yemin ederim
hakkınızda hayırlısı olsun

@SweetSeptember sende az uğşamadın düzenli takipçilerdendin çok sağol canımcım

Allah hepimizin gönlüne göre versin bu günlerde ettiğimiz tüm dualarımız kabul olsun inşallah

Tamam daha fazla yazma ağlıyoruz şurda

kusura bakma. kocana kızıp bir ton laf saydık. ama en azından sizin için doğru olanı yapmış. inşallah çok çok mutlu olursunuz :)

bende saydırdım neler dedim hemde yüzüne bile dün gece hadi şimdide söylesene diyor güle güle
kocaya öyle laflar edilmez bi daha duymıcam dedi ahh canım kocam
hemde canım kocam oldu anında dönüş
Enişte bey cidden utandırdı bizi. pembesu baya bir kredi kazandı ama eşin. Uzuuunca bir süre pek bir şeyine kızma :)

zaten diyor ki ben bu hareketimle nirvanaya çıktım artık senden bir atak bekliyorum bunun üstüne çıkamazsın ama diyor

yalnız eşim garip bi şekilde mutlu normalde anahtarı değiştiğimde bile morali bozulmuştu içi ezilmişti bu sefer öyle değil aksine çok mutlu. nazar değmesin dee
bence eşi annesine bir süre bizi rahatsız etme, ben sık sık seni görürüm desin açık açık.
pembesu bir rahata ersin, sefasını sürsün :)

Laale @grill bir süre geleceğini sanmıyorum eşim gidip görür sinirim geçince belki ben bile giderim görürüm ama bu evimde misafir edebilecek sabrım henüz yok galiba biraz zaman geçsin çaya gelir belki gözlerini kapatırız eve gelirken apartmanı tanımasın diye

Sonuna kadar dik durmanın ödülünü aldın, çok büyük restti ama kazandın canım, eğer bu aşamada pes etseydin eşinin sana saygısı kalmazdı ama şimdi karşısında güçlü bir kadın olduğunu biliyor

Ay boşver biraz uzak kalınca kalmaz takıntın falan :))
Çoook ilerde emekli olunca(ortada kv falan da kalmadığında) tekrar dönersin belki kim bilir

Allah hayırlı etsin inşallah :) mutlulukla oturun yeni evinizde :)

Sen cok haklisin. Ama esinede uzuldum. Bir cok adam bukadar bile tepki vermedigi gibi karisini haksiz duruma çıkarıyor. Belli adam seni kaybetmek istemiyor.
Sen yerden goge kadar haklisin. Esinede inan cok üzüldüm.

Ne yapman gerek, yapmaniz gereken herseyi yapmissiniz. Kadin anlamiyor. En iyisi evden cikarken asma kilit falan takin artik. Hayret birsey.
Kamera yerlestir. Eger birdaha girersen sana dava acacagim de. Bu yastan sonra hapishanede surunmek istiyorsan girmeye devam et de. (Esinede boyle birsey olanladigini de ki, vay sen benim annemi tutuklatmi istiyorsun demesin).

Bu bir cozum olabilir mi? Kapi onune kamera koyup sonra ona izletip. Eger birdaha girersen hakkinda sikayette bukanacagiz demen. Oglunda benimle hemfikir dersin iyice gozu korkar.

Eve giriş için erişim kodu kullanabilirsin. Şifre ile evine girer istediğinde degistirirsin diyecektim ama sanırım tasiniyorsun. :)

Dün gidicem deyince dayanamadım sana özelden mesaj atmıştım gitme diye
Sabahta gözümü açar açmaz soluğu burda aldım
Çok sevindim
İnşallah güle güle oturun evinizde
Kv tedavi olucam demesi ayrica sevindirici

Sevgi emekti Of sabah sabah duygular şelale bende. Hamile de değilim ki ne oluyor Ben de Cemşit' ciyim. Hatta ilk izlediğimde çok üzülmüştüm ya giderse bırakıp diye ama bırakmadı.

Bir de ikinci evliliğinde huzuru bulan kadınlar beni çok mutlu ediyor. Hep huzurlu olun inşallah

kadinlari mutlu etmek bu kadar zor degilki..
kiz ev tutuldu evvvvv evvvv ne asma kilidinden bahsediyosunnn pembesu kazandi kocasida kazandi aslinda ileriki gunlerde anliycak ask kazandi sevgi kazandi ohh beeee

ağlattınız bee sabah sabah

Bravo valla enişteye
KK kadınlarını şaşırttı

beni hep şaşırtır ama bu sefer kesinlikle böyle bişey beklemiyordum böyle şeyler sanki sadece filmlerde olur gibi geliyordu bana tabiki sizin yorumlarınızı gördükçe bende ağlıyorum hala içeri personel girse noluyor diyecek

evet evet gördüm :)
canım benim çok sağol sanki gitme kararı vermesem bunlar olmayacaktı ama.. o yüzden galiba en kötü karar karasızlıktan iyidir sözü bir kez daha tescillenmiş oldu benim için..çok şüküüür

kadinlari mutlu etmek bu kadar zor degilki..

kiz ev tutuldu evvvvv evvvv ne asma kilidinden bahsediyosunnn pembesu kazandi kocasida kazandi aslinda ileriki gunlerde anliycak ask kazandi sevgi kazandi ohh beeee
Evet. Yorum yazdiktan sonra okudum :) mesaj degisecektim ki zaten akinti yapmışsın. Arkadas adina nekadar cok sevindim . Ben esimi ikna edemedim baska yere tasinmayi. Arkadas kötü tecrubeler ile ikna etmissin.
Cok sevindimm o sevinci resmen icimde hissettim.

ALLAH ins. Mutluluklarini daim eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…