ne yapmalıyım ?

hikayeler hep bir yerden tanıdık nedense
erkek olmak da zor geliyor bunları duyunca,
düşünsene en sevdiklerin karşında üzgün, biirbirlerini suçluyorlar,
sen öylece avaresin, kim ne derse ona inanıyorsun mecburen.

kv benim oğluma baktı biliyorsunuz, bir yılı geçik birlikte yaşadık, aynen görünüşte bir şey yok, herkes iyi niyetli, ama içerisi yanıyor.
benim deneyimim kısa süreliydi, pembesunun ömür boyu sürecek.
bundan sonra ya artık bu konuyu kafasının en arka yerine iteleyecek, ya da ipleri kesecek.

kişinin ben olma savaşı çok zordur gerçekten, bu amacı paylaşmayanlar elbette eleştirirler bu savaştaki kişileri. sabret, sen de abartıyorsun falanlar filanlar... ama kaç tane ömrümüz var ki sabredip feda edebileceğimiz.

İlk defa güzel bir haber duydum..Öfkeyle kalkıp o sinirle birde işinizden olmayın.Kafanız duygularınız karman çorman zaten.Ailenizin yanına gidin .

Bence bu takintidan cok yokluk gormus biri.

Yokluk gordugu icin yemek atmaya kiyamiyor yokluk gordugu icin gereksiz yanan lambaya kiyamiyor.

Konunuzun ilk sayfasini ve 25. 35. Sayfalari okudum sadece. Tamamini ve eski konularinizi okuyamadim ona gore yorum yapacagim.

Ben acikcasi bosanacak bir evlilik gormedim. 4 4 luk bir evlilik yoktur. Her evliligin sorunlari vardir. Eger evliliginizin olumlu yonleri olumsuz yonlerinden fazlaysa o evlilik devam edilebilir bence.

Kayinvalidenizin siz istemediginiz halde evinize girmesi evet bu hoş olmayan sizi rahatsiz eden bir durum haklisiniz. Onceden girip temizlik yemek felan yapiyormus istememissiniz simdi sadece girip bakip cikiyor.

Sadece girip bakip cikmasina goz yumamaz misiniz? Tamam haklisiniz ev daginik olabilir kimsenin gormemesi gereken özel seyleriniz ortada olmus olabilir ama sonucta bunu kendi istiyor birakin gorsun takmayin. Isterse laf soylesin onu da takmayin. O yokmus gibi davranin.

Bakin esiniz istemezsen annemle gorusme diyor size. Bence en iyisi kayinvalideniz yokmus gibi davranip yaptiklarini kafaya takmamak.

Anlattiklarinizdan esiniz sizi seviyor ve size yeterli gelmesede birseyler yapmaya calisiyor.
Ama o evi birakamiyor. Yanlis hatirlamiyorsam babasi olmus annesi yalniz. Ne kadar kotu de olsa o onun annesi sizin gibi onu tamamen silemez ki. Sadece sizin silmenize karismaz ki göruşmeyebilirsin annemle demis.

En guzeli bu kadini kafaya takmamak yokmus gibi davranmak. Bana soylemesi kolay diyebilirsiniz. Allah yardimciniz olsun.

Yuvası dağılıyor karısı gidiyor adam hala mutfağın derdinde.Pembesu sen onların gözünü yeterince korkutmamışsın.Kadında oğlunu kaybetme korkusu yok eşinde de seni kaybetme korkusu.Nasıl olsa karımı ikna ederim havalarında.Taşınırım demek neden bu kadar zor.

Son düzenleme:
Kimi insanın ağzına edersin katlanıyım kocamdır ailemdir der kimi insan vardır insan olduğunun bilincindedir haketmediği muameleyi görünce sabrı taşar tepki gösterir. Herkes aynı olmak zorunda değil. Siz sonuna kadar haklısınız hiç de abartmıyosunuz. Sözde sizin tarafınızda olan eşiniz tek çözüm yolunun annesinin tedavi olması gerektiğini bildiği halde neden her şeyi alttan almanız için sizi ikna etmeye çalışıyo? Çünkü annesinin yaptıkları ona normal geliyo. Yani aslında sizin tarafınızda falan değil sadece sizi sevdiği için yanınızdaymış gibi görünüyo. Kesinlikle ikili oynuyo.
Çift terapisine gitseniz ve terapist eşinize annesini tedavi ettirmesi gerektiğini söylese o kadın neler yapar tahmin bile edemiyorum.. Ne duygu sömürüleri ne inkarlar.
Ayrıca iki insanın boşanması için illa birinin diğerini dövmesi mi lazım bu ne ezikliktir. Anlaşamadıktan sonra bu adam bana dayak atmıyo bana sövmüyo diyip de mutsuz bir şekilde evliliğe devam mı etmek lazım illa? Psikolojik şiddet de kötüdür hatta öyle kötüdür ki sizden başka kimse ne yaşadığınızı anlayamıyo işte konudaki diğer insanlar gibi.

hasta ruhlu mu desem ne desem ben şok iyi mi kötü mü şizofren mi cidden psikolojik baskı ya Allah sabır versin umarım çözülür diyeceğim de zor pembe zor

o kadar lafa söze hala anahtarı vermemesi ya arsız ya yüzsüz.
bence eşinin bi hatası yok. kadın laftan sözden anlamıoyr iste. sen gördün gözünle.
kilidi değiştir. anahtarcı ile de konuş . nasıl giriyor . kilidinize göre anahtar yaptırıyor büyük ihtimalle. yüzsüz insan

Bu konu buraya açılacak bir konu değil. Zaten kendini hırpalamışsın yeterince birde buradakı yorumlarla gel gitler yaşıyorsun biri birşey diyor diğeri başka bir şey.
Bence sen olayları fazla abartıyorsun kayınvalidenin niyetini bilemem ama ortada da bu kadar velveleye verilecek bir şey göremiyorum ben.

En yakın zamanda psikolojik destek almalısın yoksa iyice çökeceksin bu gelgitlerle.

ayyyyyyyyyyyyyyyy
keşke benim kaynanam böyle olsaaaaaaaaaaa
ay kadın evi temizliyor. oy . yemek yapıyor. ütü yapıyor

canımcım. bak şimdi çocuğun yok vs .
belki kızıyorsun kadına
ama çocuklar olunca hiç bir işe yetişemiyrsun
kendine vakit kalmıyor
diyorsun ki hazır yemek olsa yesek.
ancak pide lahmacun yiyorsun. ev yemeği değil. annem kaynanam uzaktalar.

kaynananı benim üst katıma yollar mısın lütfen? benim annem olsun.

pembesu , kayınvaliden de üye olmuş, gözün aydın canım...

bide olayda su var mi ufoyu acik unutmak duzlestiriciyi acik unutmak buyuk seyler .kafinin bunlari gordukten sonra gelip sormadi ve eve sïk gormesi normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…