hayır kapatırımNeden haklı olsun ki?
Siz her açık balkon kapısından tırmanarak içeri girer misiniz?
Pembesu sen hayata manyak kaynana vre pasif koca çekmeye gelmedin.
Kaç kurtar kendini.
Kaynanan iyi niyetli gibi görünen sinsinin şark kurnazının bayrak taşıyanı.
Eşin de pasifin, pısırığın önde gideni. Yaşasın anasıyla mutlu mesut.
Hayatın boyunca bunları çekme. Millet kötü kocaya alıştığından seninki yanında sanıyor. O iş öyle değil.
Aç gözünü kurtar kendini şu manyaklardan.
hayır kapatırım
kadın görünce kapatmasın mı yani
ufo açık gördüyse korkmasın mı yine bırakırlar mı diye
anlamadım ki
ufo düzleştirici nasıl açık bırakılır
kadın olmasa yangın çıkacaktı o zaman
Ya herkesin evini kayınvalidesi mi koruyor? Ben olsam girmez ama uyarırdım bak kızım böyle böyle diye.Kadın kendine takıntı yapmış bunu bence.Acaba çocukluğunda bununla ilgili bir sıkıntı mı yaşamış ?hayır kapatırım
kadın görünce kapatmasın mı yani
ufo açık gördüyse korkmasın mı yine bırakırlar mı diye
anlamadım ki
ufo düzleştirici nasıl açık bırakılır
kadın olmasa yangın çıkacaktı o zaman
Ya herkesin evini kayınvalidesi mi koruyor? Ben olsam girmez ama uyarırdım bak kızım böyle böyle diye.Kadın kendine takıntı yapmış bunu bence.Acaba çocukluğunda bununla ilgili bir sıkıntı mı yaşamış ?
ya ben çok malım onu hala iyi görüyor gözüm yada gerçekten müthiş bir oyuncu..
belki 1 sene önce konu açmıştım aslında konuşunca herşeyi çözebiliyoruz diye..
verdiğim karardan vazgeçememek için açıp eski konularımı opkuyorum bak düzelmedi bunları hep sen yazdın diyorum kendime.
eşim aslında söylemesi gereken herşeyi söyledi gibi geliyor sadece tek hamlesi olan taşınmayı yapamadı.
ilk başta tavır koyamadıgı için bütün bunlar oldu ya zaten.
zaten iş yerine de bildirdim artık..
benden sonrası tufan bundan sonra..
Takıntılı birisi o zaman.Ve yanındakileri psikolojik olarak yıpratıyor senin kafanın dağılması lazım evin ile ilgili tedbirleri aldıktan sonra kafanı dağıtmak için birşeyler yapmalısın.bildiğim kadarıyla hırsız olayı dışında bişey yaşmadı ama hep diken üstünde yaşıyor hayatı fazladan 2 ışık açıksa mutlaka birini kapatıyor hemen kalkıp az yemek yapıyor dökülmesin ziyan olmasın diye her konuda fazla takıntılı.
evt obsesif bu kadın.bildiğim kadarıyla hırsız olayı dışında bişey yaşmadı ama hep diken üstünde yaşıyor hayatı fazladan 2 ışık açıksa mutlaka birini kapatıyor hemen kalkıp az yemek yapıyor dökülmesin ziyan olmasın diye her konuda fazla takıntılı.
ya ben çok malım onu hala iyi görüyor gözüm yada gerçekten müthiş bir oyuncu..
belki 1 sene önce konu açmıştım aslında konuşunca herşeyi çözebiliyoruz diye..
verdiğim karardan vazgeçememek için açıp eski konularımı opkuyorum bak düzelmedi bunları hep sen yazdın diyorum kendime.
eşim aslında söylemesi gereken herşeyi söyledi gibi geliyor sadece tek hamlesi olan taşınmayı yapamadı.
ilk başta tavır koyamadıgı için bütün bunlar oldu ya zaten.
zaten iş yerine de bildirdim artık..
benden sonrası tufan bundan sonra..
Konu sahibinin kv si hasta diye belirttim zaten uzağa giderlerse yatıya kalmak gibi daha büyük sorunları olabiliceği ihtimali söyledim
evt obsesif bu kadın.
hep yazdım iyi maskeliyor.
kendini böyle kabul ettirmiş herkese.
ya herkesin evini bi gözetleyen mi var Allah aşkına.
eline bi koz geçmiş ordan tutturmuş gidiyo.
koskoca insanlarsınız.
bi gün açık kalırsa yrn kapatırsınız.
kombi az yansa nolur çok yansa nolur.
ışık açık kalsa da öyle.
kv boşanma kararınızı duyunca ne yapar peki pembesu
seni aramıyo mu
ama üzülür çok üüzlür taşının der..
yada tamam söz bi daha yapmıcam der..
konuşur yani ama en fazla 3 ay sonra tekrar tekrar yaşanır bütün bunlar..
İşte ben de dedim ki yatıya kalmak sorun değil aslında. Herkesin kv gelip yatılı kalabilir, insan gibi davrandıktan sonra.
Ama balkondan gizlice girmek hiç normal değil, eve girme dendiği halde üstelik!
Bu arada pembesu eğer barışırsa zaten "annenle asla görüşmem" şartı koymalı. Dolayısıyla yatıya da gelmemeli. Oğlu çok istiyorsa haftada 1 gün gidip annesinde kalsın. Pembesu ve o kadını asla karşı karşıya getirmemeli kocası.
Mesele bunlar değil ki aslında
Mesele kv'den eşinize sıçradı artık.
O sizin arkanızda değil, o size destek değil, o sizi anlamıyor.
yüzünü bile görmek istemiyorum aslında ama
içten içe de canımı acıtan sanki eskiden çok sevdiğim birinden bi kazık yemişim de sevgi ve nefret arasında kalmış gibiyim ona karşı.
kalbim iyiliğine inan hasta diyor aklımda hasta değil seni hasta edecek kaç kurtul diyor..
yani işin özü taşınsam bile bu kadın benim hayatımın bi parçası olmaya her daim devam edecek..
sonuçta eşimin annesi.
Daha önce de söylemiştim.yüzünü bile görmek istemiyorum aslında ama
içten içe de canımı acıtan sanki eskiden çok sevdiğim birinden bi kazık yemişim de sevgi ve nefret arasında kalmış gibiyim ona karşı.
kalbim iyiliğine inan hasta diyor aklımda hasta değil seni hasta edecek kaç kurtul diyor..
yani işin özü taşınsam bile bu kadın benim hayatımın bi parçası olmaya her daim devam edecek..
sonuçta eşimin annesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?