ne yapmalıyım ?

bide olayda su var mi ufoyu acik unutmak duzlestiriciyi acik unutmak buyuk seyler .kafinin bunlari gordukten sonra gelip sormadi ve eve sïk gormesi normal

Ya şu ufoyu duzestiriciyi fiste unutma meselesi nedense bana inandirici gelmiyor. Bence sirf iceri girmeyi mesrulastirmak icin bahane uydurmus. Kayinvalideden baska bunlari fiste goren var mi?

Yani pembesu su son mesajini okuyunca kvne acidim ya.Kadin kotu niyetli degil ,s'en biraz abartmissin.Hani evini sahiplense,kafasina gore degistirse,fesatlik yapsa tabiki vermedi anahtarini diycejtim. Hani senin Annen olsa evinin anahtarini alip girse tavrin ne olur?
Bence kv seni kizi gibi sevil sahipleniyor

Kadın pembesu yokken evi değiştirmiş yetmemiş eve misafir de çağırıp ağırlamış.

Ya ama bu kv, gelini eve böyle gizli gizli girmesini istemediği halde ısrarla inatla giriyor napıyım girmeden duramam diyor. Kapının anahtarını alsalar balkondan pencereden giriyor. Kızcagız sinir krizleri ağlama krizleri geciriyor yuva yıkılma aşamasına geliyor ama kv yi kimse yenemiyor hala girecem diye tutturuyor.
Kim ne derse desin bu kadın psikopat. Bu kızda sonuna kadar haklı yıpranmakta.

Kadın pembesu yokken evi değiştirmiş yetmemiş eve misafir de çağırıp ağırlamış.
Canim tum sayfalari okumadim
Pembesu bir kac sayfa once bir mesaj yazmis kvnin aglayarak ailesinin yaninda konusmalarini .bende okuyunca yasli kadin oglunu vé gelinini sevip sahipleniyor diye dusundum.
Hâtta pembesunun ailesi bile kv hakli bulmus ,yazdigina gore
Àma demek biraz fazla sahiplenmis misafirler, ev degistirmeler.

Camdan pencereden giriyor kadın hasta. Giremese de bu sefer sandalye koyup camdan bakmaya çalışıyor.
Kim ister böyle bir manyak kaynana?
Evimi biri ben yokken gezip kurcalasın istemem ben mesela özelim benim.
İlk konularda çamaşırlarını bile yıkıyordu, kirli sepetiyle bile işi var kadının.
O kendince dikkat ettiği hali güya
Hiç gelinini seven anlayışlı bir kadın değil. Damara oynayan bir sinsi

Kapiyi sonuna kadar acip acip git. Girip girip ciksin gorsun bakalim b.k mu varmis senin evinde. Terbiyesiz kadin.
Bence agzindan kacirmamis da kacirmis gibi yapmis. Anasi danasi varken bi citlatmis ufaktan.

Kayinvaliden bize geldiğinde illa biyerleri kurcalar bir değişiklik yapmaya çalışır kirli camasrım olsun hemen yıkamaya kalkar falan hiç düşünmez ayy içinde belki tangası vardır ayip falan ama Allah tan pek sık gelmez beterin beteri varmış gerçekten

Sizin burda eşinizin üstüne gitmeniz doğru olmamış annesini savunsa tamam ama adam sizi savunmuş yuvanızı yıkmayın geri kalan hayatınız boyunca mutsuz olursunuz eşinize destek olun kilidi tekrar değiştirin ve sadece iki anahtar yaptırın anahtarları yanınızdan ayırmayın eğer bulursa eşiniz vermiştir o zaman bunu bi daha düşünün. Ben olsam böyle yapardım ama eşinizin de böyle yapacağını sanmam dua edin eşiniz yanınızda.

merhaba eşim ikna oldu taşınıyoruz demeyi çok isterdim ama üzülerek söylüyorum ki ailemin yanına dönüyorum.
kendi elleriyle aldı biletimi. bu akşam dönüyorum..

hayatım boyunca pişman olacağımı kibir yaptığımı ve artık iyice abarttığımı söyledi en son.
annesine de rest çektiğini ev için fakat satılması adına imza atmayacağını söylemiş annesi kiraya verin satmayın bu apartmanda herhangi bi daireyi başkasına satmam demiş.
kendince satmayı düşündüğünü fakat baba yadigarı olan evi ne annesi ne de kendi satmak istiyormuş.
içini o kadar yaptırdıktan sonra da asla kiraya vermezmiş.. ben onu hiç anlamamışım annesinin hasta olduğunu ve elinden gelen herşeyi yaptıgını söylediği söyledi.
ilk başta sana inanmadım abattın sandım ama evet haklıyıdın şimdi yanındayım ama sen gurur yaptın gidiyorsun ömür boyu pişman olacaksın ve ben sana artık gitme demicem sen bilirsin..
sana günlerce yalvardım anlattım halimi annem için alabileceğimiz her tedbiri alalım istersen bi ömür suratına bakma eve demir alarm ne istiyorsan tak yeter ki gitme bırakma dedim ama sen bensizliği çoktan göze almışsın.
hatta bir sürü ağır şey söyledi onun için hiç kolay olmayan ama benim için yuttuğu..
bunlara da ayrıca kırıldım tabi yıllar sonra aklında tutup sanki bi gün yüzüme vurmak için takmıyormuş gibi görünüp aslında içini kemiren bir sürü şey oldugunu öğrendim..
annesi de yeminler etmiş sakın gitmesin ayrılmasın girersem senin ölünü göreyim gerekirse yine ilaç yutarım ele güne rezil etmeyin kendinizi ne emeklerle evlendiniz tek başınıza falan demiş..
benide aradı dün akşam mesaj attı ama dönmedim hiç birine.
eşimin evden neden gitmediğini çok iyi biliyorum eve harcadıgımız parayla yeni bi ev alırdık bi ev parasını oraya gömmek istemiyor ne annesine ne de başkasına o evi bırakmaz parası kıymetli çünkü..
ondan daha beterdir benim cimriliğim ama benimkide artık gurur meselesi oldu.
eşimi çok sevsem de bir ömür bir daha bu enerjiyi huzuru mutluluğu kimsede bulamayacak olsam da gidicem..

bir de ısrarla sana kim akıl veriyorsa Allahın bulsun diyor..
bende Allaha havale etmen gereken kişi annen dedim..
onu ettim zaten ama sen böyle değildin sana ne oldu nasıl kaybettin merhametini nasıl bu kadar duyarsız vicdansız oldun..
annem ameliyat oldugunda sen değil miydin girsin canım ne var gerekirse yeniden veririrm diyen dedi.

bende olayın eve girmesi değil takıntıları oldugunu ve benim psikolojimi bozduklarını söyledim.
senin sevgin böyle şeyleri görmezden gelecek kadar büyüktü en son bebek ve tatil planı yapıyorduk 2 hafta sonra tatile gidecektik anlamıyorum ne oluyor böyle deyip durdu..
o kadar çok şey söyledi ki.. gidicem daha fazla ısrar etme dedim tamam git alıyorum biletini dedi..
aldı. akşam seni kendi ellerimle bırakcam terminale bekle dedi..
20.30 da otobüsüm..

yemin ederim kalbim yerinden çıkacak gibi böyle biri eliyle kalbimi söküyormuşta kanaya kanaya ayrılıyorumusum gibi evimden.
saat 7 hiç olmasın hiç gelmesin hiç gitmeyeyim istiyorum.
ama asla dönemem artık.

Aferin pembesu, kendi ellerinde mahvettin güzelim iliskiyi.
Gururunla hayat arkadaşı olursun artık. O senin hayatının askı olur.

Esinin dediklerinin altına imzamı atabilirim ben.

Burda ne kadar güzel gaza geldigini simdi bol bol düşünmeye fırsatın olur.

Üzülüyorum ya cidden boyle ayrılığa gerek olmayacak konulardan bu raddelere gelinmesi cok acı.

Ne diyecegimi bilemedim pembesu, esin artik biriktirdiklerini suyu yuzune cikarmis sanirim, gidip gitmemenle alakali birsey soylemek istemiyorum. Ama insallah rabbim şu mubarek gunlerde hakkinizda hayirlisini verir esinle ikiniz icin.

Aferin pembesu, kendi ellerinde mahvettin güzelim iliskiyi.
Gururunla hayat arkadaşı olursun artık. O senin hayatının askı olur.

Esinin dediklerinin altına imzamı atabilirim ben.

eşimde aynen böyle söyledi gururuna sarılıp uyursun artık dedi..
seni annen baban bile benim kadar sevmedi hiç kimsede sevmeyecek sende biliyorsun dedi. sanki canımı acıtmak için bilerek söyledi bazı şeyleri..
bugüne kadar senden sadece bunu istedim onun dışında ne istedin de olmadı neye itiraz ettim anlat dedi.
anlatamazsın yok dedi. hayatın boyunca sadece annemi görmezden gelecektin bu kadar dedi.
o kadar uzun uzun konuştu saatlerce anlattı kendini.
bi kelime daha duymak istemiyorum artık.

Kusura bakmayın gercekten, esiniz haklı sonuna kadar haklı. Kadın hasta işte burda basbas söylendi size. Tek yapmanız gereken tedavi olmaya ikna etmekti, sonra zaten her sey yoluna girecekti. Gerekirse iyilesene kadar alarm vs her sey yapılırdı. Ama bu kadar cabuk vazgecmenize cidden anlam veremiyorum.

Esiniz de vazgecti artık, gecmis olsun. Büyük ihtimalle anlaşmalı bosanırsınz biran once biter davanız. Gururunuz bunu istiyordu madem artık gururlanarak yasayabilirsiniz doya doya.

Ben burda sinirlendim size. Insallah biraz daha sakin gaza gelmeden düşünüp bu durumu toparlama imkanıniz olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…