bide olayda su var mi ufoyu acik unutmak duzlestiriciyi acik unutmak buyuk seyler .kafinin bunlari gordukten sonra gelip sormadi ve eve sïk gormesi normal
Yani pembesu su son mesajini okuyunca kvne acidim ya.Kadin kotu niyetli degil ,s'en biraz abartmissin.Hani evini sahiplense,kafasina gore degistirse,fesatlik yapsa tabiki vermedi anahtarini diycejtim. Hani senin Annen olsa evinin anahtarini alip girse tavrin ne olur?
Bence kv seni kizi gibi sevil sahipleniyor
Ya ama bu kv, gelini eve böyle gizli gizli girmesini istemediği halde ısrarla inatla giriyor napıyım girmeden duramam diyor. Kapının anahtarını alsalar balkondan pencereden giriyor. Kızcagız sinir krizleri ağlama krizleri geciriyor yuva yıkılma aşamasına geliyor ama kv yi kimse yenemiyor hala girecem diye tutturuyor.Yani pembesu su son mesajini okuyunca kvne acidim ya.Kadin kotu niyetli degil ,s'en biraz abartmissin.Hani evini sahiplense,kafasina gore degistirse,fesatlik yapsa tabiki vermedi anahtarini diycejtim. Hani senin Annen olsa evinin anahtarini alip girse tavrin ne olur?
Bence kv seni kizi gibi sevil sahipleniyor
Canim tum sayfalari okumadimKadın pembesu yokken evi değiştirmiş yetmemiş eve misafir de çağırıp ağırlamış.
Canim tum sayfalari okumadim
Pembesu bir kac sayfa once bir mesaj yazmis kvnin aglayarak ailesinin yaninda konusmalarini .bende okuyunca yasli kadin oglunu vé gelinini sevip sahipleniyor diye dusundum.
Hâtta pembesunun ailesi bile kv hakli bulmus ,yazdigina gore
Àma demek biraz fazla sahiplenmis misafirler, ev degistirmeler.
Aferin pembesu, kendi ellerinde mahvettin güzelim iliskiyi.
Gururunla hayat arkadaşı olursun artık. O senin hayatının askı olur.
Esinin dediklerinin altına imzamı atabilirim ben.
eşimde aynen böyle söyledi gururuna sarılıp uyursun artık dedi..
seni annen baban bile benim kadar sevmedi hiç kimsede sevmeyecek sende biliyorsun dedi. sanki canımı acıtmak için bilerek söyledi bazı şeyleri..
bugüne kadar senden sadece bunu istedim onun dışında ne istedin de olmadı neye itiraz ettim anlat dedi.
anlatamazsın yok dedi. hayatın boyunca sadece annemi görmezden gelecektin bu kadar dedi.
o kadar uzun uzun konuştu saatlerce anlattı kendini.
bi kelime daha duymak istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?