Senin ailen de dogru ornek degil ki.. Hadi kardesin geliyo annen diyemiyo mu kizim gitme onlar yeni evli diye.
Kız kardeşim bana çok düşkündü baya bi ağlamıştı evlendiğim zaman eşim hiç bir zaman problem etmedi şükür benden daha çok değer veriyor kardeşlerime aileme2 haftalık evli insanın evinde sırf keyiften yatıya kalınırmı. bi kişide çıkıp uyarmıyomu. eşin pembesu gibi tepki göstermedimi hiç
Siz kadının balkondan tırmanıp gizlice girdiği kısmı kaçırdınız galiba
Anahtarı olmaması bile kadını durduramamış.
Siz kadının balkondan tırmanıp gizlice girdiği kısmı kaçırdınız galiba
Anahtarı olmaması bile kadını durduramamış.
Yani olanlar zaten yanlış da
Eve yatıya gelmek çok farklı, gizli gizli eve girmek çok farklı.
Bu konuda mesela kesinlikle objektifim.
Ben sizin yerinizde olsaydım eşimi düşünürdüm empati yapardım bu kadarına müsaade etmezdim.
Aynısını görümceniz yada kayınbiraderiniz yapsa kızardınız rahatsız olurdunuz. Eşiniz de rahatsız olabilir. Ki haklı da.
Dengeli ve ayarında olmalı. Elbette iki aileye de gidilsin gelinsin ama aşırıya da kaçmamak lazım. Anahtar hele vermem yani kendi anneme de..
Ben nasıl kendi evimde rahat olmak istiyorsam eşim de ister. Ve iki taraf da ailesiyle dengeyi sağlamalı uzun süren yatılı kalmalar zırt pırt gelmeler insanın en rahat olduğu yerde rahatsız olmasına neden oluyor. Eşlerden biri de diğerine rahatsızlık vermemeli.
Sizin aileniz abartmış yani siz de eşiniz için biraz daha dengeli olabilirdiniz bence.
eşimde annesine pembeninde babasına söz verdim kızınızı üzmicem diye o nolacak anne hiç düşünüyor musun bu kadar mı zor eline koluna gözüne sahip çıkmak demiş. oda ben eskiden yaptıgım hataların farkındayım hiç birini yapmıyorum bu kadarına da siz müsamma gösterebilirsiniz ortada hiç bişey yok bu kadar büyütecek kendime engel olamıyorum demiş.
eşimde bugüne kadar bende öyle düşünüyordum ama artık camlardan giriyorsun bu normal birinin yapacagı bişey değil istiyorsan seni doktora götüreyim demiş istemez ben deli değilim diye terslemiş.
eşimde yarın heen satılık yazarız bi kaç koli yaparız o zaman biraz biraz korkar dedi.
daha da elimden bişey gelmiyor döveyim mi kadını ne yapayım dedi..
Fırsat bulamıyor kısmına onu da katmıstım aslinda. Kapı açıksa anahtar varsa fırsat bulup giriyor, yoksa giremiyor camdan bakıp gidiyor. Bu kadın hasta ve tedavi olmasi gerek. Eger tedavi olmaya baslarsa pembesunun da sinirleri yatısacaktır eminim
Kayınvalidesi tedaviye de yanaşmıyor. Klasik ben deli değilim diyenlerden o da.
Kayınvalidesi tedaviye de yanaşmıyor. Klasik ben deli değilim diyenlerden o da.
45 yaşında, takıntılı bir insan zaten tedaviyi kabul etmeyi deliligi kabul etmek olarak görür, bu cok acayip bir sey degil ki. Hele ki türkiye sartlarında psikolojik destek dediğiniz an sanki küfredilmis gibi ters tepki veriyorlar.
Kayınvalideyi tedaviye ikna yolunu da uzman göstericek. Pembesu en iyilerinden bi cift terapisi ayarlasın, bakalım durum ne getirecek.
Ama su durumda kv muhakkak tedavi olması lazım.
Bence kadın ileri derece obsesif. O eve girmezse kötü şeyler olacağını falan düşünüyor sanırım. Zaten dile de getirmiş konu sahibi bahsetmişti. Çok ileri derece ama hani bizim aman ütüyü açık mı bıraktım hallerimizden öte. Ya balkondan girmek nedir benim sinirim bozuldu. Kadını o halde düşünüyorum bir gülme geliyor.
İnşallah dediğiniz gibi uzman biri daha parlak bir fikir vereiblir. Ama tedavi olmak istemeyen birisini çok zor götürürler. Hatta etrafa rezil bile olurlar. İnşallah ben yanılıyorumdur.
Ya bir tek ben inanmıyorum bu kadının hasta olduğuna!
Kadın numara yapıyor,hastalık bahanesine sığınıyor.
O gözlemeler bile ne kadar numaracı olduğunun göstergesi!
3 saat önce kırılıp dökülmüş,herşey. Hiç bir şey yokmuş gibi peynirli gözlemeler yapıp kapıya bırakmalar,yavruğum hitabı öyle yapmacık ki...
Bu kadının amacı belli. Kendi kocası olmadığı için evin erkeklerini yönetme ve yönlendirme hakkını kaybetmemek. Bunu da pembeye alıştırıp olayı normalleştirmek.
Olay ev,balkon,fön,ocak değil.
Kadın evliliğin içinde olmak istiyor işte!
He doktora gideceklerse gitsin tabii.
Doktor iki hap verir,biraz sakinleştirir,biraz mantıklı düşünür tamam.
Ama kadının niyeti kötü,beyin nakli mi yapalım kalp mi?
Gencecik bir çiftin yuvası yıkılıyor ayol oğlu perişan olacak sözüm ona(ki hiç sanmıyorum) insan tamam ya bana uzak Allaha yakın demez mi?
Çok karışık yazdım biliyorum.
Ama o kadının hiç bir iyi niyetine ve oğlunun sevgisine inanmıyorum.
İnanmayacağım da!
Hele ki pembe bu kadar mahvolmuş,yarın taşınsalar da kadın kapıdan da geçmese de kızcağızın içinde çok büyük yaralar kalacak!
Ne hakla bunları yaşatıyorlar bu kıza yav!!!!
Ya bir tek ben inanmıyorum bu kadının hasta olduğuna!
Kadın numara yapıyor,hastalık bahanesine sığınıyor.
O gözlemeler bile ne kadar numaracı olduğunun göstergesi!
3 saat önce kırılıp dökülmüş,herşey. Hiç bir şey yokmuş gibi peynirli gözlemeler yapıp kapıya bırakmalar,yavruğum hitabı öyle yapmacık ki...
Bu kadının amacı belli. Kendi kocası olmadığı için evin erkeklerini yönetme ve yönlendirme hakkını kaybetmemek. Bunu da pembeye alıştırıp olayı normalleştirmek.
Olay ev,balkon,fön,ocak değil.
Kadın evliliğin içinde olmak istiyor işte!
He doktora gideceklerse gitsin tabii.
Doktor iki hap verir,biraz sakinleştirir,biraz mantıklı düşünür tamam.
Ama kadının niyeti kötü,beyin nakli mi yapalım kalp mi?
Gencecik bir çiftin yuvası yıkılıyor ayol oğlu perişan olacak sözüm ona(ki hiç sanmıyorum) insan tamam ya bana uzak Allaha yakın demez mi?
Çok karışık yazdım biliyorum.
Ama o kadının hiç bir iyi niyetine ve oğlunun sevgisine inanmıyorum.
İnanmayacağım da!
Hele ki pembe bu kadar mahvolmuş,yarın taşınsalar da kadın kapıdan da geçmese de kızcağızın içinde çok büyük yaralar kalacak!
Ne hakla bunları yaşatıyorlar bu kıza yav!!!!
İyi bari şanslıymışsın ki böyle müdür her yerde,her zaman bulunmaz...kızlar müdürümle konuştum ben istifanı kabul etmiyorum ücretsiz izne çık ne zaman istiyorsan dön dedi
ne yapacağımı hiç bilmiyorum..
yazdıklarınızı okuyorum ama inanın diyecek bişeyim yok hiç halimde yok çünkü neyin en doğrusu olduğuna karar veremiyorum şuan.
yukarıda bi arkadaşın dediği gibi psikolojik şiddet görüyorum gibi geliyor çoğu zaman.bazen de yaşadıklarını sen büyütüyorsun diyorum.
inanın öyle zor bi ayrımdayım ki hangi tarafı seçersem seçeyim acayip mutsuz olacağım..
tam herşeyim bitti artık hayatı yaşama vakti derken bunların başıma gelmesine inanamıyorum..
İyi bari şanslıymışsın ki böyle müdür her yerde,her zaman bulunmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?