ne yapmalıyım ?

Benzer durumu ben yaşadım sanki
(Eski) eşimin annesi eşini kaybettikten sonra geceleri yalnız kalamıyordu (30 senedir). Ben evlenirken eşim bana dedi ki annem bizimle yaşayacak. Tamam dedim.
Ama kadın her şeyime karıştı, görünüşte o kadar iyi ki, kendisi de buna inanıyor. Örneğin sabah kızıma yumurta yapıyorum, haşlama kesinlikle yemiyor, tavada yapıyorum ben de. Bana diyor ki "haşla öyle çok seviyor". Ya annesi sen misin ben mi, benden iyi mi bileceksin nasıl sevdiğini. Tabi ben öyle demiyorum, anne sen kendi kahvaltını yap, ben hallederim diyorum. Bu sefer alınıyor, "ben ne diyorum ki sana" diyor. Ona göre hiç bir şey yok bu dediğinde.

Sonra akşam olup eşim gelince odasından çıkmıyor. Eşim odasına girip onu ağlarken bulunca "noldu anne" diye sorunca "bir şey yok evladım" diyor. Bu sefer eşim benim yanıma gelip, noldu anneme, niye üzdün sen annemi diye üstüme yastık fırlatıyor!

Dışardan bakınca çok iyi niyetli bir kv
Ama değil işte

Ahhhh ah ben anlıyorum seni de bir de eşin anlasa

hikayeler hep bir yerden tanıdık nedense :işsiz:
erkek olmak da zor geliyor bunları duyunca,
düşünsene en sevdiklerin karşında üzgün, biirbirlerini suçluyorlar,
sen öylece avaresin, kim ne derse ona inanıyorsun mecburen.
:kızgın:
kv benim oğluma baktı biliyorsunuz, bir yılı geçik birlikte yaşadık, aynen görünüşte bir şey yok, herkes iyi niyetli, ama içerisi yanıyor.
benim deneyimim kısa süreliydi, pembesunun ömür boyu sürecek.
bundan sonra ya artık bu konuyu kafasının en arka yerine iteleyecek, ya da ipleri kesecek.

kişinin ben olma savaşı çok zordur gerçekten, bu amacı paylaşmayanlar elbette eleştirirler bu savaştaki kişileri. sabret, sen de abartıyorsun falanlar filanlar... ama kaç tane ömrümüz var ki sabredip feda edebileceğimiz.

kızlar müdürümle konuştum ben istifanı kabul etmiyorum ücretsiz izne çık ne zaman istiyorsan dön dedi :KK43:
ne yapacağımı hiç bilmiyorum..

yazdıklarınızı okuyorum ama inanın diyecek bişeyim yok hiç halimde yok çünkü neyin en doğrusu olduğuna karar veremiyorum şuan.

yukarıda bi arkadaşın dediği gibi psikolojik şiddet görüyorum gibi geliyor çoğu zaman.bazen de yaşadıklarını sen büyütüyorsun diyorum.

inanın öyle zor bi ayrımdayım ki hangi tarafı seçersem seçeyim acayip mutsuz olacağım..
tam herşeyim bitti artık hayatı yaşama vakti derken bunların başıma gelmesine inanamıyorum..

İlk defa güzel bir haber duydum..Öfkeyle kalkıp o sinirle birde işinizden olmayın.Kafanız duygularınız karman çorman zaten.Ailenizin yanına gidin .

bildiğim kadarıyla hırsız olayı dışında bişey yaşmadı ama hep diken üstünde yaşıyor hayatı fazladan 2 ışık açıksa mutlaka birini kapatıyor hemen kalkıp az yemek yapıyor dökülmesin ziyan olmasın diye her konuda fazla takıntılı.

Bence bu takintidan cok yokluk gormus biri.

Yokluk gordugu icin yemek atmaya kiyamiyor yokluk gordugu icin gereksiz yanan lambaya kiyamiyor.

Konunuzun ilk sayfasini ve 25. 35. Sayfalari okudum sadece. Tamamini ve eski konularinizi okuyamadim ona gore yorum yapacagim.

Ben acikcasi bosanacak bir evlilik gormedim. 4 4 luk bir evlilik yoktur. Her evliligin sorunlari vardir. Eger evliliginizin olumlu yonleri olumsuz yonlerinden fazlaysa o evlilik devam edilebilir bence.

Kayinvalidenizin siz istemediginiz halde evinize girmesi evet bu hoş olmayan sizi rahatsiz eden bir durum haklisiniz. Onceden girip temizlik yemek felan yapiyormus istememissiniz simdi sadece girip bakip cikiyor.

Sadece girip bakip cikmasina goz yumamaz misiniz? Tamam haklisiniz ev daginik olabilir kimsenin gormemesi gereken özel seyleriniz ortada olmus olabilir ama sonucta bunu kendi istiyor birakin gorsun takmayin. Isterse laf soylesin onu da takmayin. O yokmus gibi davranin.

Bakin esiniz istemezsen annemle gorusme diyor size. Bence en iyisi kayinvalideniz yokmus gibi davranip yaptiklarini kafaya takmamak.

Anlattiklarinizdan esiniz sizi seviyor ve size yeterli gelmesede birseyler yapmaya calisiyor.
Ama o evi birakamiyor. Yanlis hatirlamiyorsam babasi olmus annesi yalniz. Ne kadar kotu de olsa o onun annesi sizin gibi onu tamamen silemez ki. Sadece sizin silmenize karismaz ki göruşmeyebilirsin annemle demis.

En guzeli bu kadini kafaya takmamak yokmus gibi davranmak. Bana soylemesi kolay diyebilirsiniz. Allah yardimciniz olsun.

aynen öyle..
sorsan kesinlikle anlıyor ama sevgimizin bütün bunlara ağır basması gerektiği görüşünde..

eskiden benim ailemin yaptığı şeyleri söylüyor seni sevmesem bende bunları bunları kabul etmezdim ama ettim bugüne kadar da lafını yapmadım diyor. kardeşinin tüm terbiyesizliklerini görmezden geldim onun için seni kırmadım diyor anlatıyor anlatıyor kendince haklı oldugu çok fazla şey var ama benim istediğim tek bişey evet sen mutsuzsun ve ben seni mutlu görmek istiyorum kalk gidelim o zaman.
bu kadar.
bunu demiyor. orada o kadar para harcadık herşey 6-7 sene önce konuştuğumuz gibi oldu o mutagı nasıl bırakcan vs vs..
ve bütün bunları beni vazgeçirmek içinde değil gerçekten o evden ayrılmak istemediği için söylüyor eşimin malı kıymetlidir çünkü..
istersen annemle görüşme hala diyor zaten.
ama benim içim mesele gurur haline geldi.

Yuvası dağılıyor karısı gidiyor adam hala mutfağın derdinde.Pembesu sen onların gözünü yeterince korkutmamışsın.Kadında oğlunu kaybetme korkusu yok eşinde de seni kaybetme korkusu.Nasıl olsa karımı ikna ederim havalarında.Taşınırım demek neden bu kadar zor.

Son düzenleme:
Kimi insanın ağzına edersin katlanıyım kocamdır ailemdir der kimi insan vardır insan olduğunun bilincindedir haketmediği muameleyi görünce sabrı taşar tepki gösterir. Herkes aynı olmak zorunda değil. Siz sonuna kadar haklısınız hiç de abartmıyosunuz. Sözde sizin tarafınızda olan eşiniz tek çözüm yolunun annesinin tedavi olması gerektiğini bildiği halde neden her şeyi alttan almanız için sizi ikna etmeye çalışıyo? Çünkü annesinin yaptıkları ona normal geliyo. Yani aslında sizin tarafınızda falan değil sadece sizi sevdiği için yanınızdaymış gibi görünüyo. Kesinlikle ikili oynuyo.
Çift terapisine gitseniz ve terapist eşinize annesini tedavi ettirmesi gerektiğini söylese o kadın neler yapar tahmin bile edemiyorum.. Ne duygu sömürüleri ne inkarlar.
Ayrıca iki insanın boşanması için illa birinin diğerini dövmesi mi lazım bu ne ezikliktir. Anlaşamadıktan sonra bu adam bana dayak atmıyo bana sövmüyo diyip de mutsuz bir şekilde evliliğe devam mı etmek lazım illa? Psikolojik şiddet de kötüdür hatta öyle kötüdür ki sizden başka kimse ne yaşadığınızı anlayamıyo işte konudaki diğer insanlar gibi.

hasta ruhlu mu desem ne desem ben şok iyi mi kötü mü şizofren mi :oha: cidden psikolojik baskı ya Allah sabır versin umarım çözülür diyeceğim de zor pembe zor

ailem geldi 35. sayfa
eşim geldi 25. sayfa..

valla nasıl başlayacağımı bilmiyorum..
gözüme uyku girmedi bütün gece sabah işe de gidemedim. evdeyim eşim işe gitti söylene söylene sanırım bende ailemin yanına gitcem bugün çünkü 1 dakika bile durmak istemiyorum bu evde..

dün kayınvalidemin annesi ve kardeşleri çaya geldiler.. normalde hafta içi misafir kabul etmiyorum ama hadi neyse gelmişler ne olacak 2 saat hizmet etsem diye düşündüm.geldiler oturduk sohbet vs ederken kayınvalidem sabah ütü yapmışsın herhalde salonun ışığı da açık kalmış kapattım dedi.

ben ilk başta algılayamadım eşim hemen nasıl kapattın anahtarı nerden buldun deyince ben içimden oha eve girmiş nasıl girdi diye geçirmeye başladım direkt kalbim sıkıştı yine mi aynı şeyler yaşanacak diye..

ne demek ışığı kapattım neyle girdin dedim anahtarım var benim dedi nerden buldun diyorum var işte hergün uyanınca girip bakıyorum sadece kontrol ediyorum evinize hiç bişey yapmıyorum yemin ederim dedi tabi kendi annesi kardeşi falan neden üstüne gidiyorsunuz ne var yani oğlunun evine girip kontrol ediyor kötü bişey mi yapıyor diye benim üstüme gelmeye başladılar.

bende burada mesele eve girip kontrol etmesi değil eğer en baştan beri yaptığı şey bu olsaydı ben zaten bu kadar paronayakça davranıp kilidi değiştirmezdim dedim. eşim nerdne buldun anahtarı bak bişey söyle pembesu benim verdiğimi sanacak ben tartışmaktan bıktım artık dedi kv de ne var sen vermişsen hayır yani ben ne yapıyorum size ışığınızı kapattım doğalgazınızı kıstım diye mi suç bende faturalarınız az geliyor diye mi bana anahtar vermiyorsunuz dedi.

sabırla tekrar aynı şeyleri söyledim eğer sen eşyalarımı değiştirmeye kalkmasaydın sana girme dedikte sen girip evimizin düzenini bozmasaydın bunlar olmayacaktı ben ahatarı da almazdım senden dedim.

ee tamam çocuğunuz olunca napacaksınız dedi bende o zaman bilcem evde olduğunu böyle hırsız gibi eve girip biz yokken kontrol etmek nedir ikisi arasında dağlar kadar fark var dedim.
sonra anneanne başladı ağlamaya vay benim kızım neler çekiyor kocası da yok zaten bi anahtarı çok görüyorlar bu kız size ne yaptı ömür boyu kv kp baktı şimdi tam hayatı yaşama zamanı , şimdide oğlu bile ona ters vay başıma gelenler.

o an gerçekten alıp çaydanlığı kafasında yamultmak istedim.. vura vura ve ben artık insanların nasıl delirip birilerini yada kendilerini parçalayabildiğini çok iyi anlıyorum dün gece sinirden kendime zarar verecektim artık.
teyzesi çok fazla olaya müdahale etmedi ama olayın onların yanında ortaya çıkması da hiç hoş olmadı zira kv kendine arka bulmuş oldu ağzından kaçırmasa belki ben yine saf saf girmiyor sanacaktım.

evden giderken eşim anahtarı ver anne dedi vermicem istiyorsanız yine değiştirin ben kötü bişey yapmıyorum sadece korkuyorum ev yanacak su basacak hırsız girecek diye kontorle giriyorum ne sizin eşyalarınızı karıştırıyorum ne de bişeyin yerini değiştiriyorum yerde yumurta görsem bile üstüne basar geçerim müdahale etmiyorum dedi. eşimde ben senin yüzünden karımla kavga mı edeyim ayrılayım mı onu mu istiyorsun gel o zaman pembe gitsin burada yaşa yoksa seni bırakayım taşınayım mı bu işi niye bu hale getiriyorsun ben nasıl arada kalıyorum görmuyor musun dedi. pembeden ayrılırsan sana hakkımı helal etmem salak salak konuşma ne ayrılması ben onu sevdiğimden yapıyorum dedi eşimde ayrılacağımdan demiyorum zaten ama kız istemiyor işte sen böyle yaptıkçada bizim aramız açılıyor kavga ediyoruz dedi kavga edecek bişey yok anne olunca anlar o da dedi. kapı eşiğinde konuşuyorlar özellikle müdahale etmedim ki eşim annesine ne diyecek merakımdan.

kadın çıktı gitti anahtarı da vermed bir daha da girmicem demedi.
eşimle tabiki kavga ettik Allah benim canımı alsında kurtulayım artık dayanamıyorum bıktım diye bağırdı en son bana bende defol git annenin koynunda yat diye attım odadan.
gece boyu ağladım sinirden bu iş bu kadar büyüdüyse sebebi annesinin laf anlamaması yaptıklarının başka biri tarafından hoş karşılanmayacak olmasını sindirememesi..

gerçekten ayrılmayı düşünüyorum çünkü eşim asla bu evden taşınmaz.. kaldı kı ben bile evi baştan aşağa yaptırdım daha yeni bitti borcum nasıl kıyıpta başka yere giderim bilmiyorum diye düşünürdüm şimdi bırak evi eşimi bırakma noktasına geldim.

sabah işe giderken lütfen biraz sakinleş ne yapabiliriz bi düşünelim dedi bende yine bir sürü laf saydım bağırdım çağırdım kapattım suratına kapıyı.

eşyalarımı toplayıp gitmeyi düşünüyorum.gerçekten çünkü bunun bi çözümü yok biliyorum.
ve ben bugüne kadar eğer evime gerçekten sadece bu şekilde girip çıkmış olsa asla bişey demezdim.
ne zaman ki eşyalarımı değiştirdi mutfagıma müdahale etti evime misafir çağırdı ben o zaman delirdim dayanamadım ve bugün hala o anahtarı nasıl aldığını bilmiyorum ne var bu evde nasıl bir takıntı yaptı bilmiyorum ama artık tahammül edemiyorum..

kardeşimle konuştum bırak ayrıl gel kendi paranı kazanıyorsun kimseye ihtiyacın yok nasılsa diyor.
annem bırak girsin yiyor mu eşyalarını kocan seni seviyor zaten çocuğa o bakacak ne bu sinir sen sözün dinlenmiyor diye bu kadar öfkelisin ben biliyorum diyor.
babam da iş kocan da bitiyor dicem ama oda elinden geleni yapıyor gibi karşında senden daha manyak biri var bırak düzenini bozma.. ama bırakcam ayrılcam baba dersen biz arkandayız ama eşinin seni ne kadar sevdiğini de biliyorum iyi düşün eğer buraya dönersen bir daha evine göndermem çocuk oyuncağı değil bu diyor..

ne yapacağımı bilmiyorum. Allah aşkına bana bişey söyleyin. daha 2 gece önce tatil rezervasyonu yaptık bebek için tahliller yaptırdık vs vs hayatımız gayet yolundaydı. ben şimdi ne yapcam bırakayım akışına diyorum bırakamıyorum sinirden bi yerleri yumruklayasım geliyor artık eşim bişeylşer yapıyor gibi gözüküyor ama içimden istese taşınır diyorum adam nasıl bırakcam annemi hadi bıraktım gittiğim yere gelmez mi sanıyorsun gelir kalır evinde çok iyi biliyorum kaçamazsın kovamazsın kovsan gitmez diyor. beni bırak diyorum ben seni niye bırakcam yıllarca biz bunun hayalini kurduk şimdi herşeye sahibiz niye senden vazgeçeyim diyor. delircem..
o kadar lafa söze hala anahtarı vermemesi ya arsız ya yüzsüz.
bence eşinin bi hatası yok. kadın laftan sözden anlamıoyr iste. sen gördün gözünle.
kilidi değiştir. anahtarcı ile de konuş . nasıl giriyor . kilidinize göre anahtar yaptırıyor büyük ihtimalle. yüzsüz insan

Bu konu buraya açılacak bir konu değil. Zaten kendini hırpalamışsın yeterince birde buradakı yorumlarla gel gitler yaşıyorsun biri birşey diyor diğeri başka bir şey.
Bence sen olayları fazla abartıyorsun kayınvalidenin niyetini bilemem ama ortada da bu kadar velveleye verilecek bir şey göremiyorum ben.

En yakın zamanda psikolojik destek almalısın yoksa iyice çökeceksin bu gelgitlerle.

merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı zaman zaman girip okudum ama anlatabilmek için işe dönmeyi bekledim..
eşim izin vermedi dolayısıyla ailemin yanına gidemedim ama eşim tam anlamıyla işi çözmediği için ailemi çağırdım..
uzun bir aradan sonra annemle babam sırf benim için aynı ortama girip eşimle ayrı kv ile ayrı konuştular.

annem bana görmezden gel idare et dediği için o konuşsun istemedim ilk başta ama sonra ben sana öyle söylüyorum onlara bu şekilde konuşmıcam dedi kv de geldi bizim eve kadın ağlıyor sürekli.
pembe bana temizlik yaptıgımda da kızıyor yemek yaptıgımda da kızıyor eve misafir çağırdım ona da kızıyor bu evde beni istemiyor diye ağlayıp durdu.
ben hiç konuşmadım eşim anlattı açık açık anne biz senin bizim evimize müdahale etmenden hoşlanmıyoruz söyledik sana ama yinede anahtar verdik ara ara evde bişeye ihtiyaç olur girer bakarsın diye ama sen nasılsa anahtar var diye hergün eve girdin pembede sürekli biz çıktıktan sonra eve giren biri var rahat değilim huzursuzum diye benim başımın etini yedi.
arada kalıyorum hep hanginizden vazgeçeyim falan dedi.
kayınvalidem de öyle bi bağırdı ki sana karından vazgeç bırak diyen mi var yada gel sürekli benimle otur benimle vakit geçir mi diyorum ben size insanların yanında saçma sapan konuşup beni yanlış tanıtıyorsun dedi.

sonra kv anlatmaya başladı ben en başta nasılsa aynı apartman bir ev gibiyiz diye onlar işe gidince kendi evimden önce inip orayı temizliyordum zaten yeni ev hemen temizleniyodu süpürüz silip çıkıyodum kendi evime varsa ütü yapıyordum yerine yerleştiriyordum sonra pembe rahatsız oldu niye yatak odama giriryorsun dedi bende ütü yapınca masanın üstüne bırakmaya başladım. sonra ütü yapmamdan rahatsız oldu evi temizleme gerek yok dedi bende temizliği ütüyü bıraktım bi kaç kez arkadaşım bana geldi bende o sırada pembenin evini temizliyordum ee gel burada kahve içelim dedim ne var oğlumun evinde 1 kahve içtiysem mutfagınımı yedim arkadaşım bişeyni mi çaldı ne oldu ( bu arkadaşı kkda beni tanıyan teyze ) dedi..

ben ayrılsınlar istesem yada pembenin psikolojisini bozmak için uğraşsam yemek yaparken onu düşünmem işten geliyor birde yemekle uğraşmasın diye ona ayrı oğluma ayrı yemekler yapıyorum ikisininde sevdiği şeyleri gidip alıyorum yemek hazırlıyorum onlara hergün.
sonra döndü bana bugüne kadar hiç oğluma özel bişey yapıp seni aç bıraktım mı dedi bende yoo bırakmadın ama kimse sana yemek yap demiyor sen bizimle vakit geçirmek için yemek yapıyorsun bize başbaşa kalma fırsatı vermiyorsun dedim eşimde bence pembe şuan sinirinden öyle söylüyor eskiden yaptıgı iyilikleri hep bana söylerdi ama şimdi annemin yaptıgı iyi şeyler bile batmaya başladı falan diyor eşim ben sesimi yükseltince annesini benim ailemin yanına küçük düşürmemek için bişeyler söyledi..

sonra ben eve giriyordum bakıyordum bazen ufo açık kalmış yanıyor oluyor bazen doğalgaz açık bazen düzelştirici ee bende kapatıyorum bunları allah korusun ev mi yansın bu çocuklara biz yardım edemedik herşeyi kendileri yaptı bende kıyamıyorum bi evleri var onlar kadar bende dikkat ediyorum dedi bende yine biz çocuk değiliz arkamızdan kontrol etmene gerek yok dedim o da siz bizim gözümüzde 60 yaşında bile çocuk olacaksınız anne olunca anlayacaksın beni dedi.

evet ben yaşadıklarımdan dolayı fazla üstlerine gidiyor olabilirim hiç kimseye bir daha bu eve girmicem diye sözde veremem pembe bu evden gitse bile ben girerim ona özel kastım yok yani yarın benim diğer oğlum otursa bu evde ona da girerim bizim bu apartmandan başka hiç bişeyimiz yok bir anlık ihmal için sokakta kalmayı göze alamam..
he oğlum bu saatten sonra bana anne sen gereçkten kötü niyetlisin ben gidiyorum derse de bişey demem küsmem darılmam istiyorsalar başka yere taşınabilirler. onlar benim çocuklarım dünyanın öbür ucunada gitseler sevmekten vazgeçmem kırılırım elbet ama gönül koymam ama oğlum benim karşıma gelip senin yüzünden ayrılıyorz dese boyuna posuna bakmadan döverim çünkü ben kayınvalidemin bana yaptıklarının hiç birini pembeye yapmadım yapmam çünkü benim kızım yok onu ben kızım yerine koydum..
şimdi bile kızmıyorum bende belki onun yerinde olsam delirirdim ama diyorum ya anne olunca anlar.
kızınızı almaya geldiyseniz oğlumuda alın gidin çünkü ben asla ayrılmalarını huzurlarını bozulmasını istemiyorum birbirlerini nasıl sevdiklerini biliyorum dedi.

bunları anlatıyor ama ben diyim 3 saat siz diyin 5 saat konuştuk aklımda kalanlar aralarda ben bağırıyorum eşim bişiler anlatıyor en sessiz babamdı o da şok oldu adam annem de kadın gittikten sonra bana aklını başına topla ben burada ne eşinden yana ne kv den yana sana karşı en ufak bir kötü niyet göremiyorum diye çemkirdi bana.
babamda haklı oldugun yerler var ama kadın laf dinliyor hiç bir zaman hayatta dört dörtlük istediklerimiz olmuyor madem o sana 10 adım gelmiş 1 adımda sen gideceksin tamma madem evime müdahale etmiyor girisn baksın ne var diyip kocanla mutlu olmaya bakacaksın.
kimse belki anne baba gibi sevmez ama ben kocanın seni nasıl sevdiğini gördüm ayrılırsan hele de sırf bu yüzden ayrılırsan çok pişman olursun dedi.
annem o gece bizde kaldı babamda gitti gece bende annemle yattım eşime de git bu gece annende kal ikimizde annelerimizle kalalım konuşalım dedim o gitmedi ben yatagımızda yatcam sen istersen annenle yatabilirsin dedi.
bende annemle biraz sohbet ettim sonra gittim yattım yatagıma.
annemi yolcu ettik kv de indi aşağıya annemle vedalaştlar kapıda bişi konuşmadılar daha.
bende eve girdm bütün pazarı evde geçirdim eşim konuşmak ister misin dedi hiç halim yok konuşmaya dedim.bütün gün tv ye baktım..
dün gece de saat 2 gibi telefonuma çağrı geldi zaten ayaktaydım baktım kv mesaj atmış kapının önüne peynirli gözleme koydum gece yemek yapmakla uğraşma yavrucum yazmış gördüm başladım ağlamaya acayip sinirlerim bozuldu.
artık kendimle çelişir duruma geldim psikolojim bozuldu kadının yaptığı iyiliklere bile ters davrandııgm için kendimden şüphe eder duruma geldim.
teşekkür ederim iyi geceler yazdım bende.
eşimde mal mal bakıyor suratıma. söyledim gece kendimi artık kötü hissediyorum diye o da üzülme sende en başta çok yıprandın o yüzden şimdi bu haldesin biraz zamana bırakalım dedi.

yemek yiyip yattık.. işte böyle...
ayyyyyyyyyyyyyyyy
keşke benim kaynanam böyle olsaaaaaaaaaaa
ay kadın evi temizliyor. oy . yemek yapıyor. ütü yapıyor

canımcım. bak şimdi çocuğun yok vs .
belki kızıyorsun kadına
ama çocuklar olunca hiç bir işe yetişemiyrsun
kendine vakit kalmıyor
diyorsun ki hazır yemek olsa yesek.
ancak pide lahmacun yiyorsun. ev yemeği değil. annem kaynanam uzaktalar.

kaynananı benim üst katıma yollar mısın lütfen? benim annem olsun.

ayyyyyyyyyyyyyyyy
keşke benim kaynanam böyle olsaaaaaaaaaaa
ay kadın evi temizliyor. oy . yemek yapıyor. ütü yapıyor

canımcım. bak şimdi çocuğun yok vs .
belki kızıyorsun kadına
ama çocuklar olunca hiç bir işe yetişemiyrsun
kendine vakit kalmıyor
diyorsun ki hazır yemek olsa yesek.
ancak pide lahmacun yiyorsun. ev yemeği değil. annem kaynanam uzaktalar.

kaynananı benim üst katıma yollar mısın lütfen? benim annem olsun.
pembesu pembesu , kayınvaliden de üye olmuş, gözün aydın canım...

bide olayda su var mi ufoyu acik unutmak duzlestiriciyi acik unutmak buyuk seyler .kafinin bunlari gordukten sonra gelip sormadi ve eve sïk gormesi normal

Back
X