ne yapmalıyım ?

Neden haklı olsun ki?
Siz her açık balkon kapısından tırmanarak içeri girer misiniz?
hayır kapatırım
kadın görünce kapatmasın mı yani
ufo açık gördüyse korkmasın mı yine bırakırlar mı diye
anlamadım ki
ufo düzleştirici nasıl açık bırakılır
kadın olmasa yangın çıkacaktı o zaman

Pembesu sen hayata manyak kaynana vre pasif koca çekmeye gelmedin.
Kaç kurtar kendini.
Kaynanan iyi niyetli gibi görünen sinsinin şark kurnazının bayrak taşıyanı.
Eşin de pasifin, pısırığın önde gideni. Yaşasın anasıyla mutlu mesut.
Hayatın boyunca bunları çekme. Millet kötü kocaya alıştığından seninki yanında sanıyor. O iş öyle değil.
Aç gözünü kurtar kendini şu manyaklardan.

ya ben çok malım onu hala iyi görüyor gözüm yada gerçekten müthiş bir oyuncu..
belki 1 sene önce konu açmıştım aslında konuşunca herşeyi çözebiliyoruz diye..
verdiğim karardan vazgeçememek için açıp eski konularımı opkuyorum bak düzelmedi bunları hep sen yazdın diyorum kendime.

eşim aslında söylemesi gereken herşeyi söyledi gibi geliyor sadece tek hamlesi olan taşınmayı yapamadı.
ilk başta tavır koyamadıgı için bütün bunlar oldu ya zaten.
zaten iş yerine de bildirdim artık..

benden sonrası tufan bundan sonra..

Bu durumda senin biraz sakin olman lazım kafanı başka şeylerle meşgul etmen lazım yoksa senin psikolojin daha beter olacak.Amaç da bu zaten .Onun için kendine bir hobi edin yada ne bileyim haftasonu için eşinle bir plan yap iki günlüğüne bir yere git.Eve gelirsek ben olsam taşınmazdım o kadar masraf yaptığım evimi bırakmazdım.Taşınınca daha mı iyi olacak bu sefer yatılı gelip gitmeye kalkarsa ne olacak daha beter.Eşin de buna izin verecek annesi sonuçta.Tedbir olarak balkona demir yaptır anahtarı değiştir hatta alarm kur ama taşınma bence.

hayır kapatırım
anlamadım ki

neredeyse tüm eşyalarımız otomatik kendini kapatıyor 1 saat sonra.. o kadar telaşlanacak bişey yok aslında...
ama işte bunlar ona hep bahaneydi bi kaç kez de açık görünce siz uyku sersemi çıkıyorsunuz bende girip bi kontrol ediyorumun arkasına sığındı..

hayır kapatırım
anlamadım ki
Ya herkesin evini kayınvalidesi mi koruyor? Ben olsam girmez ama uyarırdım bak kızım böyle böyle diye.Kadın kendine takıntı yapmış bunu bence.Acaba çocukluğunda bununla ilgili bir sıkıntı mı yaşamış ?

Ya herkesin evini kayınvalidesi mi koruyor? Ben olsam girmez ama uyarırdım bak kızım böyle böyle diye.Kadın kendine takıntı yapmış bunu bence.Acaba çocukluğunda bununla ilgili bir sıkıntı mı yaşamış ?

bildiğim kadarıyla hırsız olayı dışında bişey yaşmadı ama hep diken üstünde yaşıyor hayatı fazladan 2 ışık açıksa mutlaka birini kapatıyor hemen kalkıp az yemek yapıyor dökülmesin ziyan olmasın diye her konuda fazla takıntılı.

verdiğim karardan vazgeçememek için açıp eski konularımı opkuyorum bak düzelmedi bunları hep sen yazdın diyorum kendime.

eşim aslında söylemesi gereken herşeyi söyledi gibi geliyor sadece tek hamlesi olan taşınmayı yapamadı.

Pembesu bu kadın resmen bu evin idaresi ben de ev benim oğlan benim diyor sana.
Bu sorun çözülmeden devam etmen işleri beter hale getirir.
Burada okuyoruz torununu emziren annecim diye sevenleri, emin ol bu sefer torununu çocuk yerine koyacak bu sefer onu saplantı haline getirecek deli. Evi paylaşamadınız bu sefer çocuğunu paylaşmaya kalkacak. Çünkü kadın hiç normak bir kadın değil.
Kocan da anneci, dilinde değil ama annecinin en önde koşanı. O da ne var canım dili sürçtü demişti torununu seviyor diyecek iyice delireceksin.
Düzelmez daha da ileri taşır o kadın da bu arsızlık oldukça çünkü utanması da yok.
Arsız insan en beteridir önüne de geçemezsin.
Hiç müdürün dediği gibi değil olay.

bildiğim kadarıyla hırsız olayı dışında bişey yaşmadı ama hep diken üstünde yaşıyor hayatı fazladan 2 ışık açıksa mutlaka birini kapatıyor hemen kalkıp az yemek yapıyor dökülmesin ziyan olmasın diye her konuda fazla takıntılı.
Takıntılı birisi o zaman.Ve yanındakileri psikolojik olarak yıpratıyor senin kafanın dağılması lazım evin ile ilgili tedbirleri aldıktan sonra kafanı dağıtmak için birşeyler yapmalısın.

evt obsesif bu kadın.
hep yazdım iyi maskeliyor.
kendini böyle kabul ettirmiş herkese.
ya herkesin evini bi gözetleyen mi var Allah aşkına.
eline bi koz geçmiş ordan tutturmuş gidiyo.
koskoca insanlarsınız.
bi gün açık kalırsa yrn kapatırsınız.
kombi az yansa nolur çok yansa nolur.
ışık açık kalsa da öyle.
kv boşanma kararınızı duyunca ne yapar peki pembesu
seni aramıyo mu

O eve dönseydin kafayı yerdin.Senin istediğin sadece saygı .Evin senin özelin her isteyen istediği gibi girip çıkamaz.

Eşine üzüldüm ben onun bu kadar anlayışsız olacağını tahmin etmemiştim. Orada kalmak için ısrar yerine taşınırız diyeceğini ummuştum.

Sadece kendini ve annesini düşünüyor.Sana abartma idare et demeye getiriyor.Senin sorun olarak gördüklerin onlar için sorun değil.

Taşınmamak için söylediği bahaneler çok saçma.

Konu sahibinin kv si hasta diye belirttim zaten uzağa giderlerse yatıya kalmak gibi daha büyük sorunları olabiliceği ihtimali söyledim

İşte ben de dedim ki yatıya kalmak sorun değil aslında. Herkesin kv gelip yatılı kalabilir, insan gibi davrandıktan sonra.

Ama balkondan gizlice girmek hiç normal değil, eve girme dendiği halde üstelik!

Bu arada pembesu eğer barışırsa zaten "annenle asla görüşmem" şartı koymalı. Dolayısıyla yatıya da gelmemeli. Oğlu çok istiyorsa haftada 1 gün gidip annesinde kalsın. Pembesu ve o kadını asla karşı karşıya getirmemeli kocası.

Obsesif bir kadın var karşında bunun için yuva yıkılır mı iş bırakılır mı? Bence inat bunları sana yaptıran.. Aslında mutlu olduğunu kendinde kabul ediyorsun... Sıkıntılı bir süreç ama geçince yine mutlu olacaksın... bana sorarsan en azından hemen boşanma derim:

evt obsesif bu kadın.
hep yazdım iyi maskeliyor.
kendini böyle kabul ettirmiş herkese.
ya herkesin evini bi gözetleyen mi var Allah aşkına.
eline bi koz geçmiş ordan tutturmuş gidiyo.
koskoca insanlarsınız.
bi gün açık kalırsa yrn kapatırsınız.
kombi az yansa nolur çok yansa nolur.
ışık açık kalsa da öyle.
kv boşanma kararınızı duyunca ne yapar peki pembesu
seni aramıyo mu

aradı 2 kez az öncede aradı 3 oldu..
eminim kıyameti kopartır yada artık ben mi malım ben mi yanlış algılıyorum bilemiyorum ama üzülür çok üüzlür taşının der..
yada tamam söz bi daha yapmıcam der..
konuşur yani ama en fazla 3 ay sonra tekrar tekrar yaşanır bütün bunlar..

he şu da var ki eşime şu konuda katılıyrum ben taşınsam dahi bütün bunlar bitmeyecek gelecek ve gitmeyecek tutup kolundan sokağa fırlatamıyacağıma göre taşınsak dahi başka sıkıntılarım olacak..

annesi yüzünden eşimi tabiki bırakmak istemiyorum zatn şimdi böyle işle falan görüştüm ama o evden çıkıpta anne evine döndükten sonra nasıl hissetcem neler yaşıcam hiç kestiremiyorum..
benim sıkıntım şu ki o evde bana saygı duyulmuyor artık.

ama üzülür çok üüzlür taşının der..
yada tamam söz bi daha yapmıcam der..
konuşur yani ama en fazla 3 ay sonra tekrar tekrar yaşanır bütün bunlar..

Mesele bunlar değil ki aslında

Mesele kv'den eşinize sıçradı artık.

O sizin arkanızda değil, o size destek değil, o sizi anlamıyor.

İşte ben de dedim ki yatıya kalmak sorun değil aslında. Herkesin kv gelip yatılı kalabilir, insan gibi davrandıktan sonra.

Ama balkondan gizlice girmek hiç normal değil, eve girme dendiği halde üstelik!

Bu arada pembesu eğer barışırsa zaten "annenle asla görüşmem" şartı koymalı. Dolayısıyla yatıya da gelmemeli. Oğlu çok istiyorsa haftada 1 gün gidip annesinde kalsın. Pembesu ve o kadını asla karşı karşıya getirmemeli kocası.

yüzünü bile görmek istemiyorum aslında ama
içten içe de canımı acıtan sanki eskiden çok sevdiğim birinden bi kazık yemişim de sevgi ve nefret arasında kalmış gibiyim ona karşı.
kalbim iyiliğine inan hasta diyor aklımda hasta değil seni hasta edecek kaç kurtul diyor..

yani işin özü taşınsam bile bu kadın benim hayatımın bi parçası olmaya her daim devam edecek..
sonuçta eşimin annesi.

Ya birkere işe gidiyor kadincagiz, hangimiz sabah ise giderken evi zil duzen toplayip gidiyoruz? Illa ki yatak daginik oluyor ya da ortada esya olabiliyor. Ben de istemem k.validem ben yokken eve girsin , komple evi dolassin. Yarin belki kotu biseyde bana dicekki sen zaten daginiksin vs vs, insan sorumluluk almak ister ve kendi evini kontrol edip cikar gider. Unuttuysada onun yukunu gene onlar cekerler karı koca olarak. Hayatta boyle degilmidir, madem arkamizi biri toplicak biz neden evlendik? Neden sorumluluk aldik ve kendi hayatimizi kurduk?

Mesele bunlar değil ki aslında

Mesele kv'den eşinize sıçradı artık.

O sizin arkanızda değil, o size destek değil, o sizi anlamıyor.

aynen öyle..
sorsan kesinlikle anlıyor ama sevgimizin bütün bunlara ağır basması gerektiği görüşünde..

eskiden benim ailemin yaptığı şeyleri söylüyor seni sevmesem bende bunları bunları kabul etmezdim ama ettim bugüne kadar da lafını yapmadım diyor. kardeşinin tüm terbiyesizliklerini görmezden geldim onun için seni kırmadım diyor anlatıyor anlatıyor kendince haklı oldugu çok fazla şey var ama benim istediğim tek bişey evet sen mutsuzsun ve ben seni mutlu görmek istiyorum kalk gidelim o zaman.
bu kadar.
bunu demiyor. orada o kadar para harcadık herşey 6-7 sene önce konuştuğumuz gibi oldu o mutagı nasıl bırakcan vs vs..
ve bütün bunları beni vazgeçirmek içinde değil gerçekten o evden ayrılmak istemediği için söylüyor eşimin malı kıymetlidir çünkü..
istersen annemle görüşme hala diyor zaten.
ama benim içim mesele gurur haline geldi.

içten içe de canımı acıtan sanki eskiden çok sevdiğim birinden bi kazık yemişim de sevgi ve nefret arasında kalmış gibiyim ona karşı.
kalbim iyiliğine inan hasta diyor aklımda hasta değil seni hasta edecek kaç kurtul diyor..

yani işin özü taşınsam bile bu kadın benim hayatımın bi parçası olmaya her daim devam edecek..
sonuçta eşimin annesi.

Benzer durumu ben yaşadım sanki
(Eski) eşimin annesi eşini kaybettikten sonra geceleri yalnız kalamıyordu (30 senedir). Ben evlenirken eşim bana dedi ki annem bizimle yaşayacak. Tamam dedim.
Ama kadın her şeyime karıştı, görünüşte o kadar iyi ki, kendisi de buna inanıyor. Örneğin sabah kızıma yumurta yapıyorum, haşlama kesinlikle yemiyor, tavada yapıyorum ben de. Bana diyor ki "haşla öyle çok seviyor". Ya annesi sen misin ben mi, benden iyi mi bileceksin nasıl sevdiğini. Tabi ben öyle demiyorum, anne sen kendi kahvaltını yap, ben hallederim diyorum. Bu sefer alınıyor, "ben ne diyorum ki sana" diyor. Ona göre hiç bir şey yok bu dediğinde.

Sonra akşam olup eşim gelince odasından çıkmıyor. Eşim odasına girip onu ağlarken bulunca "noldu anne" diye sorunca "bir şey yok evladım" diyor. Bu sefer eşim benim yanıma gelip, noldu anneme, niye üzdün sen annemi diye üstüme yastık fırlatıyor!

Dışardan bakınca çok iyi niyetli bir kv
Ama değil işte

Ahhhh ah ben anlıyorum seni de bir de eşin anlasa

sonuçta eşimin annesi.
Daha önce de söylemiştim.
Çok yakın arkadaşım kayınvalideyle yanyana apartmanlarda oturuyorlar.
2008'den beri selamlaşmıyorlar bile.
Eğer kararlı olabilirsen sen de başarabilirsin.

Back
X