ne yapmalıyım ?

Ya işte Türk kadına öğretilen bu!
Çile çekersen,sabırlı olursan sonunda kazanan sen olursun,yıllar sonra mesela sen de kayınvalide olduğunda,kıymetin bilinir.
Allah aşkına rica ederim,sevgiyle çile çekmenin alakasız kavramlar olduğunu birileri birilerine anlatsın artık!!!!

Son düzenleme:

Ne yapsın adam peki? Ömrünün sonuna kadar platonik takılıp annesiyle mi otursun? Ki evlenmeden önce annesinin bu raddede oldugunu da eminim ki tahmin etmiyordur. O da pembesuyla birlikte görmüştür çoğunu.

Ben öylece kabul edin demedim ki? Cift terapisini reddetmeyin dedim, bu kadar gaza gelip isi inada bindirmeyin dedim.

Kaldı ki salonun ortasına onu yapan birini de çalıştığım haftaneye misafir ederdim.

Ben su durumda pembesunun kv'si bir sekilde yola gelmis görüyorum. Çünkü anahtari yok, fırsat bulamıyor. Bu raddeden sonra da pembesunun daha fazla inada bindirmemesi gerek. Çünkü kadın hasta, alenen hasta, bunu görmek zor değil. Davranısları bunu açıkça gösteriyor.

Uzmandan yardim aldıklarında da kayınvalideyi nasıl tedavuye ikna edeceklerini de ögrenirler.

Ama pembesunun bu inat haliyle elinde olan güzel aşkı kaybedecegi de ortada.

Yok cile cekmek derken sunu kastettim. Sen evlenmeden once mesela nisanliyken hersey dort dortluk olur ama evlendikten sonra hayatin hic beklemedigin sekilde tepetaklak olur. Bu durumda da esin oyle cok sevdigin biri olmali ki onun hatirina her zorluga gogus gerebilesin. Yoksa kimse cile cekeyim diye evlenmiyor elbette. Hepimiz ne guzel hayaller kurarak evleniyoruz, gel gelelim evlendikten sonra da hayatin gercekleri karsimiza dikiliveriyor...

Ama sunu biliyorum ki daha az kiymet verdigim biri icin ben evlilik riskine girmezdim cunku evlilik gercekten bir kumar.

Kimse kimseyi veya annesinin sacmaliklarini cekmek zorunda degil elbette. Evlenmemis olanlar burada yazanlari okuyorsa onlar da onceden bunu dusunsunler diye birazda soyluyorum bunlari. Nisanliniz veya sevgilinizle hersey toz pembeyken evlilik cok guzel gorunuyor olabilir ama ben bu adam icin herseye razi miyim diye iyice emin olmadan karar vermeyin. Sonrasinda bosansan dert bosanmasan dert...

Kocana ben bile tahammul edemedim artik. Okadar pesinden gelmis agvalara ama hala annemdir tasinamam mi dedi e niye geldin be adam. Ben zaten bunlari biliyodum deseydin keske.

Tasinma olayinda size gelip kalmasi evden cikaramamakta nedir? Bu da cok anlamsiz geldi bana. Zaten 1000km uzaga gitmezsinki. Ya 2 sokak asagiya gidersin yada bi sonraki semte tasinirsin. Hemen neden 1 hafta kaliniyoki? En olmadi kocan dicek 'anne gec oldu seni birakiyim evine'.

Ah işte senelerce kadınları sindire sindire o hale getiriyorlar. Kimse kimsenin kahrını çekmesini halbuki... ama bu konuda bile kumarı yoksa dovmuyorsa manyak annesine tahammül et deniyor o kadar kadının her şeyi cekmesi normalleşmis. Kim ister en özeli evi kurcalansin dusundukce deliriuorum en mahrem yer ev yahu buna bile aman nolcak dovmuyorsa ya kocan katlan diyorlar. Adam niye emek vermiyor da kadina katlan diyor neden hep kadın katlaniyor??

Terapinin de ise yarayacagini sanmam. Karsinda yuzsuz bir kadin var. oglu da anasina baka baka huyunu almis. Seni ne hallere soktu hala tasinmam diyo. E terapistte tasin veya kv tedavi olsun diycek. Sanki o zaman kosa kosa yapicaklar mi? Hayir yine yapmayacaklar. Yani bu da cocuk gosterisi gibi olucak. Senin yine hayallerin suya dusucek. En basa tekrar saricaksin. Fazla bile dayandigini dusunuyorum ben senin.

Kadin 45 inde. Sende 25 filansindir. Yani en iyi ihtimalle 30 sene yasar bu kadin. 1 yilda yasadiklarina bak ve ona gore kararini ver. Is yine bulunur koca yine bulunur. Erkek kitligi yok.

Olur mu öyle şey?
Adamın bir kardeşi de sabaha kadar evin balkonunda evin bekçiliğini yapıyormuş.
Bunların ailecek anormal olduğunu biz bile buradan anlıyoruz,pembe'nin eşi nasıl bilmez?

Olur mu öyle şey?
Adamın bir kardeşi de sabaha kadar evin balkonunda evin bekçiliğini yapıyormuş.
Bunların ailecek anormal olduğunu biz bile buradan anlıyoruz,pembe'nin eşi nasıl bilmez?

İçinde olduğundan dolayı bilemeyebilir, sanırım pembenin eşi de temizlik takıntısı olan biri. Yani adam bunları göre göre büyüdüyse yadırgamayabilir.

Tüm bunların cevabını cift terapisiyle alabilirler.

çift terapisinin işe yarayacağını ben de sanmıyorum çünkü eşi çok normal davranıyor, sakin orta yolu bulduğunu sanan bir tip. terapisti de tıpkı pembenin ailesini tavladığı gibi tavlayacaktır ve pembeyi suçlu tahammülsüz olarak yansıtacaktır gibi geliyor. bu durumda kız yine katlanmaya çalışacak, belki çocuk da yapacak ve işler iyice sarpa saracak. o evden ve kadından tamamen uzaklaşmadan mutlu olamazlar.

hala başka yere taşınsak, annem orayada gelir 1 hafta kalır diyo. taşınalım bundan sonra annemle görüşme, evimize girmesinede izin vermicem, ben gider görüşürüm sen muhattap etmem. çocuk olursada arada onuda görtürürm, çocuğun hiç bişeyine karışamaz demesi lazım. böyle yaşayan çok insan var. ama hala pembesu idare et.
kadın ben kaynanamın bana yaptıklarını asla sana yapmam diyo, ama buda farklı şekilde eziyet ediyo huzur bozuyo işte. kendi kaynanasından ne farkı var, keşke bunu görebilse.
çift terapisine gidilse ne olur. kaynana tedaviyi doktora gitmeyi kabul etmedikten sonra. terapiye git gel, karşında yine yok sel olur, yangın çıkar diye eve girmeye çalışna kadın.
bekar kardeş ne diyo bu olaylara, kimden yana. yoksa sadece gündüz uyuyp gece bekçilikmi yapıyo. pasifmi

Canım siz boşansanız kv ilk iş senin evine yerleşir yeni geline yepyeni evi bırakır mı? Hem o da rahat etsin.. alsın evini başına çalsın..

Biz evlendikten sonra kız kardeşim 2 haftam dolmadan evimize gelip yatıya kalmaya başladı. Daha sonra canı sıkılan morali bozuk olan gelip kaldı ki aynı şehirde yaşamamıza rağmen yatıya kalıyorlardı. Bu arada annem gile bir anahtar vermiştim yemeğimi yapıp evimi temizleyip sürpriz yaptıkları da çok oldu hakkını yemiyeyim Annem ameliyat oldu 5 aylık evliydim geldiler 5 nüfus 2 ay kaldılar. Çocuğum doğdu annem bakacak diye çok daha yakın yere taşındık yürüyüş mesafesi 10 dk falan o sırada evi tadilata verdiler 1 ay daha kaldılar baktık olacak gibi değil annem gil ısrar etti gelin alt kata taşının böyle çocuk da arabada üşütüyor hasta oluyor gelene kadar diye ben pek istemedim ama eşim taşınalım daha rahat olacağız dedi ve gerçekten de öyle. En azından eşim iş gereği şehir dışına çıkmadığı vakitler yalnız kalıyoruz gelen giden olmuyor daha mutlu huzurluyuz.

Eşinizi aynı şeyler yaşadığım için mantıklı buluyorum. Taşınırsanız daha kötü olacak, mutlaka ama mutlaka bahaneler üretip yatıya kalacak. Anne bu başka kimsesi de yok. İş inada binmiş yok yere yuvanızı yıkacaksınız işinizden ayrılacaksınız, annesi bariz bir şekilde hasta tedavi olması gerekiyor. Annesini tedaviye ikna ederse sizin için daha iyi olacak. Fevri davranıp sonradan pişman olacağınız bu kadar önemli kararlar almayın bence. Terapiste gidelim dediğiniz zaman tükürdüğümü yaladım gibi düşünmeyin. Nasıl yollardan geçip beraber oldunuz onları düşünün

Senin ailen de dogru ornek degil ki.. Hadi kardesin geliyo annen diyemiyo mu kizim gitme onlar yeni evli diye.

Allah sana sabir versin benim kayinvalidem de tam tersi asla dolabimi acip bakmaz ben evde yokken dolaptaki yemegi cikarip yemez oturur oyle ac ac saatlerce

2 haftalık evli insanın evinde sırf keyiften yatıya kalınırmı. bi kişide çıkıp uyarmıyomu. eşin pembesu gibi tepki göstermedimi hiç

Yani olanlar zaten yanlış da

Eve yatıya gelmek çok farklı, gizli gizli eve girmek çok farklı.

Bence terapiste gitmelisin, esin disaridan sizin nasil gorundugunu anlamis olur. Sonucta belki hicbirsey degismez.
Senin icin rahatlar. Bunu da denedim dersin. Devam etsen de bitirsende terapi iyi gelir.
En son terapiden sonra resti cekersin ciddi oldugunu anladiginda, seni kaybettigini farkettiginde yuzde elli geri adim atar, yakinlara tasinir.

tamamını okumadım ama eğer gerçekten ufo düzleştirici balkon kapısı açık oluyorsa kadın girmekte haklı değil mi
resmen tesadüfen yaşıyorsunuz

Neden haklı olsun ki?
Siz her açık balkon kapısından tırmanarak içeri girer misiniz?

Siz kadının balkondan tırmanıp gizlice girdiği kısmı kaçırdınız galiba
Anahtarı olmaması bile kadını durduramamış.

Bu konuda mesela kesinlikle objektifim.
Ben sizin yerinizde olsaydım eşimi düşünürdüm empati yapardım bu kadarına müsaade etmezdim.
Aynısını görümceniz yada kayınbiraderiniz yapsa kızardınız rahatsız olurdunuz. Eşiniz de rahatsız olabilir. Ki haklı da.
Dengeli ve ayarında olmalı. Elbette iki aileye de gidilsin gelinsin ama aşırıya da kaçmamak lazım. Anahtar hele vermem yani kendi anneme de..
Ben nasıl kendi evimde rahat olmak istiyorsam eşim de ister. Ve iki taraf da ailesiyle dengeyi sağlamalı uzun süren yatılı kalmalar zırt pırt gelmeler insanın en rahat olduğu yerde rahatsız olmasına neden oluyor. Eşlerden biri de diğerine rahatsızlık vermemeli.
Sizin aileniz abartmış yani siz de eşiniz için biraz daha dengeli olabilirdiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…