Ya işte Türk kadına öğretilen bu!Ama işte neden çile cekelim. Hastalık yokluk maddi sıkıntı gibi insanın dışında gelişen dertler olur mutlaka o zaman el ele verir çekersin de. Bencillik lerinden bana çile ektiren insanlar için hayatimi cehenneme çevirmezdim. Eşimin seviyorum ben ama annem böyle katlan dese katlanmam... o çözülebilecek bir şey elinde olan bir şey. Bunu cozmuyorsa çile çekmek saçma. Ben sevgimi cile cekip ispatlamayayim da o annesini denglesin mesela
Rahmetli babasına söz veren erkek o zaman evlenip karısının başını yakmasın.
Masum bir kızın hayatını mahvetmesin.
"görmezden gel hayatım lütfen, bak biliyorsun elimden bir şey gelmiyor anlatıyorum dinlemiyor beni" demek her soruna çare olmuyor.
Diyelim sizin kv her gün sabah akşam sizin salonun ortasına sıçıyor. Eşiniz size gelip "görmezden gel hayatım lütfen, bak biliyorsun elimden bir şey gelmiyor anlatıyorum dinlemiyor beni" dese??? Çözüm mü bu? Öylece kabul edebilecek misiniz?
Ama işte neden çile cekelim. Hastalık yokluk maddi sıkıntı gibi insanın dışında gelişen dertler olur mutlaka o zaman el ele verir çekersin de. Bencillik lerinden bana çile ektiren insanlar için hayatimi cehenneme çevirmezdim. Eşimin seviyorum ben ama annem böyle katlan dese katlanmam... o çözülebilecek bir şey elinde olan bir şey. Bunu cozmuyorsa çile çekmek saçma. Ben sevgimi cile cekip ispatlamayayim da o annesini denglesin mesela
Ya işte Türk kadına öğretilen bu!
Çile çekersen,sabırlı olursan sonunda kazanan sen olursun,yollar sonra mesela sen de kayınvalide olduğunda,kıymetin bilinir.
Allah aşkına rica ederim,sevgiyle çile çekmenin alakasız kavramlar olduğunu birileri birilerine anlatsın artık!!!!
Olur mu öyle şey?Ne yapsın adam peki? Ömrünün sonuna kadar platonik takılıp annesiyle mi otursun? Ki evlenmeden önce annesinin bu raddede oldugunu da eminim ki tahmin etmiyordur. O da pembesuyla birlikte görmüştür çoğunu.
Ben öylece kabul edin demedim ki? Cift terapisini reddetmeyin dedim, bu kadar gaza gelip isi inada bindirmeyin dedim.
Kaldı ki salonun ortasına onu yapan birini de çalıştığım haftaneye misafir ederdim.
Ben su durumda pembesunun kv'si bir sekilde yola gelmis görüyorum. Çünkü anahtari yok, fırsat bulamıyor. Bu raddeden sonra da pembesunun daha fazla inada bindirmemesi gerek. Çünkü kadın hasta, alenen hasta, bunu görmek zor değil. Davranısları bunu açıkça gösteriyor.
Uzmandan yardim aldıklarında da kayınvalideyi nasıl tedavuye ikna edeceklerini de ögrenirler.
Ama pembesunun bu inat haliyle elinde olan güzel aşkı kaybedecegi de ortada.
Olur mu öyle şey?
Adamın bir kardeşi de sabaha kadar evin balkonunda evin bekçiliğini yapıyormuş.
Bunların ailecek anormal olduğunu biz bile buradan anlıyoruz,pembe'nin eşi nasıl bilmez?
Canım siz boşansanız kv ilk iş senin evine yerleşir yeni geline yepyeni evi bırakır mı? Hem o da rahat etsin.. alsın evini başına çalsın..yok belkide üzülür belkide üzülmüş gibi yapar..
zaten emin olamıyorum artık hiç kimsenin hareketlerinin doğrulugundan.
kesinlikle o öyledir diyemiyorum çünkü hergün değişiyor herkes..
valla o çocuk nolacak zaten büyük bi merak konusu. o evlendiğinde mecbur kv ile yukarda kalır Allah şimdiden o kızacgınza sabır versin ne diyim..
Senin ailen de dogru ornek degil ki.. Hadi kardesin geliyo annen diyemiyo mu kizim gitme onlar yeni evli diye.Biz evlendikten sonra kız kardeşim 2 haftam dolmadan evimize gelip yatıya kalmaya başladı. Daha sonra canı sıkılan morali bozuk olan gelip kaldı ki aynı şehirde yaşamamıza rağmen yatıya kalıyorlardı. Bu arada annem gile bir anahtar vermiştim yemeğimi yapıp evimi temizleyip sürpriz yaptıkları da çok oldu hakkını yemiyeyimAnnem ameliyat oldu 5 aylık evliydim geldiler 5 nüfus 2 ay kaldılar. Çocuğum doğdu annem bakacak diye çok daha yakın yere taşındık yürüyüş mesafesi 10 dk falan o sırada evi tadilata verdiler 1 ay daha kaldılar baktık olacak gibi değil annem gil ısrar etti gelin alt kata taşının böyle çocuk da arabada üşütüyor hasta oluyor gelene kadar diye ben pek istemedim ama eşim taşınalım daha rahat olacağız dedi ve gerçekten de öyle. En azından eşim iş gereği şehir dışına çıkmadığı vakitler yalnız kalıyoruz gelen giden olmuyor daha mutlu huzurluyuz.
Eşinizi aynı şeyler yaşadığım için mantıklı buluyorum. Taşınırsanız daha kötü olacak, mutlaka ama mutlaka bahaneler üretip yatıya kalacak. Anne bu başka kimsesi de yok. İş inada binmiş yok yere yuvanızı yıkacaksınız işinizden ayrılacaksınız, annesi bariz bir şekilde hasta tedavi olması gerekiyor. Annesini tedaviye ikna ederse sizin için daha iyi olacak. Fevri davranıp sonradan pişman olacağınız bu kadar önemli kararlar almayın bence. Terapiste gidelim dediğiniz zaman tükürdüğümü yaladım gibi düşünmeyin. Nasıl yollardan geçip beraber oldunuz onları düşünün
2 haftalık evli insanın evinde sırf keyiften yatıya kalınırmı. bi kişide çıkıp uyarmıyomu. eşin pembesu gibi tepki göstermedimi hiçBiz evlendikten sonra kız kardeşim 2 haftam dolmadan evimize gelip yatıya kalmaya başladı. Daha sonra canı sıkılan morali bozuk olan gelip kaldı ki aynı şehirde yaşamamıza rağmen yatıya kalıyorlardı. Bu arada annem gile bir anahtar vermiştim yemeğimi yapıp evimi temizleyip sürpriz yaptıkları da çok oldu hakkını yemiyeyimAnnem ameliyat oldu 5 aylık evliydim geldiler 5 nüfus 2 ay kaldılar. Çocuğum doğdu annem bakacak diye çok daha yakın yere taşındık yürüyüş mesafesi 10 dk falan o sırada evi tadilata verdiler 1 ay daha kaldılar baktık olacak gibi değil annem gil ısrar etti gelin alt kata taşının böyle çocuk da arabada üşütüyor hasta oluyor gelene kadar diye ben pek istemedim ama eşim taşınalım daha rahat olacağız dedi ve gerçekten de öyle. En azından eşim iş gereği şehir dışına çıkmadığı vakitler yalnız kalıyoruz gelen giden olmuyor daha mutlu huzurluyuz.
Eşinizi aynı şeyler yaşadığım için mantıklı buluyorum. Taşınırsanız daha kötü olacak, mutlaka ama mutlaka bahaneler üretip yatıya kalacak. Anne bu başka kimsesi de yok. İş inada binmiş yok yere yuvanızı yıkacaksınız işinizden ayrılacaksınız, annesi bariz bir şekilde hasta tedavi olması gerekiyor. Annesini tedaviye ikna ederse sizin için daha iyi olacak. Fevri davranıp sonradan pişman olacağınız bu kadar önemli kararlar almayın bence. Terapiste gidelim dediğiniz zaman tükürdüğümü yaladım gibi düşünmeyin. Nasıl yollardan geçip beraber oldunuz onları düşünün
Biz evlendikten sonra kız kardeşim 2 haftam dolmadan evimize gelip yatıya kalmaya başladı. Daha sonra canı sıkılan morali bozuk olan gelip kaldı ki aynı şehirde yaşamamıza rağmen yatıya kalıyorlardı. Bu arada annem gile bir anahtar vermiştim yemeğimi yapıp evimi temizleyip sürpriz yaptıkları da çok oldu hakkını yemiyeyimAnnem ameliyat oldu 5 aylık evliydim geldiler 5 nüfus 2 ay kaldılar. Çocuğum doğdu annem bakacak diye çok daha yakın yere taşındık yürüyüş mesafesi 10 dk falan o sırada evi tadilata verdiler 1 ay daha kaldılar baktık olacak gibi değil annem gil ısrar etti gelin alt kata taşının böyle çocuk da arabada üşütüyor hasta oluyor gelene kadar diye ben pek istemedim ama eşim taşınalım daha rahat olacağız dedi ve gerçekten de öyle. En azından eşim iş gereği şehir dışına çıkmadığı vakitler yalnız kalıyoruz gelen giden olmuyor daha mutlu huzurluyuz.
tamamını okumadım ama eğer gerçekten ufo düzleştirici balkon kapısı açık oluyorsa kadın girmekte haklı değil mi
resmen tesadüfen yaşıyorsunuz
Ben su durumda pembesunun kv'si bir sekilde yola gelmis görüyorum. Çünkü anahtari yok, fırsat bulamıyor. Bu raddeden sonra da pembesunun daha fazla inada bindirmemesi gerek. Çünkü kadın hasta, alenen hasta, bunu görmek zor değil. Davranısları bunu açıkça gösteriyor.
Biz evlendikten sonra kız kardeşim 2 haftam dolmadan evimize gelip yatıya kalmaya başladı. Daha sonra canı sıkılan morali bozuk olan gelip kaldı ki aynı şehirde yaşamamıza rağmen yatıya kalıyorlardı. Bu arada annem gile bir anahtar vermiştim yemeğimi yapıp evimi temizleyip sürpriz yaptıkları da çok oldu hakkını yemiyeyimAnnem ameliyat oldu 5 aylık evliydim geldiler 5 nüfus 2 ay kaldılar. Çocuğum doğdu annem bakacak diye çok daha yakın yere taşındık yürüyüş mesafesi 10 dk falan o sırada evi tadilata verdiler 1 ay daha kaldılar baktık olacak gibi değil annem gil ısrar etti gelin alt kata taşının böyle çocuk da arabada üşütüyor hasta oluyor gelene kadar diye ben pek istemedim ama eşim taşınalım daha rahat olacağız dedi ve gerçekten de öyle. En azından eşim iş gereği şehir dışına çıkmadığı vakitler yalnız kalıyoruz gelen giden olmuyor daha mutlu huzurluyuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?