- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
kv yok zaten evde eşim görüpte iyice gaza gelmeyeyim diye yollamış annesini köyde ev yaptırıyormuş bana ısrarla kardeşim evlensin o gider kardeşleriyle köye yeni ev yapılıyor orada kalırlar biraz daha sabret diyor. ama inanasım gelmiyor.
çocugumuz olsaydı kesinlikle ona bırakmyacaktık eşimde söz vermişti eğer çalışmaya devam edersen bakıcı tutcaz annem bakıcıyla oturur diyordu yada işten çık sen bak o baksın diye diretmem artık diyordu..
fakat torun oldugu için çok sever bu seferde onu bahane edip sürekli bizde takılır falan diyor. ee git de diyemezsin napcaz diyor..
aman ne bileyim belki bunların da zamanı var diye beni geçiştiyiordu.
kendisi teklif etti böyle bişeyi ama hiç bi etkisi olacağını düşünmüyorum ben :/ kendi anne babam bile bana hatalısın derken başka kim bana iyi gelebilir..
Çok merak ediyorum kadın bütün apartmandaki evlere de giriyor mu acaba? Onlar da ütüyü fite bırakmış olabilir.
Asıl suç esinde zaten.. benim annem çalışan kadındı iş seyahati falan onsuz kaldığım oldu eşimin ailesinden ayrıldığı hiç olmadı. Kayınvalide eşyaları çıkarken ağlamış falan biraz abartacak oldu. Esim abartma sanki ölüme gidiyorum dedi ağlamasına sinirlendi bir daha da yapmadı onu. Esin bu kadar aman napalim o da öyle biri kabul te demese bu kadar büyümezdi bu sorunlar. Esin hala aman napalim diyor ondan bu hala gldi. Annesi de yuva yıkmak istemiyor güya ağlıyor ama inat da ediyor. Bu mantıklı mı? Bana normal gelmiyor oğluna uzulmus gibi yapacak mutlaka ama sanmıyorum ben sevdiğimi yada üzüldüğünü... sadece uyanık biri ve oğluna mazlum gorunmek için o aglamalar gerçekten uzulse kendine hakim olur sapıklık yapmaz oyle. Kocan da evliliğin devam etmesini tek başına snin omzuna yuklemezdi kndi d cabaalrdi. Ama o kolayı bulmuş sen idare et biz annemle taviz vermeyelim. İkisine de inanmabazen bende inanmıyorum samimiyetine ama bazen de kızı gibi bağrına basıp insan nasıl böyle rol yapar ya bu kadın beni gerçekten seviyor diyorum.
hangisi gerçek onu inan hala bilmiyorum. biraz benim karakterimi kullanıyorlarmış gibi hissediyorum eşimde anneside biliyor ki pembesuya bi sarıl ağla elindekini al..
kv aradı 2 kere ikisinide açmadım ne diyecekti bilmiyorum ama nedense hala içimden bi ses ayrılırsak çok üzülürmüş gibi geliyor.
hadi diyelim ayrılıktık eve artık rataça girip çıkıyor ee eşim mutsuz kim ister oğlunun mutsuz olmasını annesi ona kadınlık mı yapacak..
zaten benim bu ilişkiyi bitirme noktasına gelmemdeki tek nokta eşimin ısrarı.
tam tersi bi durum olsaydı ben 1 dakika durmaz o evden çıkar giderdim.
isterse kimsesi olmasın umrumda olmazdı. bu benim aileme kızgınlıgımdan olabilir onuda bilmiyorum.
eşimle annesi hiç ayrılmamış ve eşim üni okurken babası evde yatar annesi çalışırmış kvnin yaptıgı fedakarlıkların onda birini benim ailem bana yapmadı bu yüzden aralarında ki saçma şeyi anlayamıyorum..
dediğim gibi kvden çok eşime kızgınım.
45 yaşında kadını uyara uyara bu kıvama getirdim buna bile şükrediyordum o yüzden sorun eşimde bence.
daha önce bi konu açmıştım bi insan birini hep çok sevip hemde nefret edebilir mi diye.. ben kv ye öyleyim ayın 25 günü çok seviyorum kalan 5 gün öldüresim geliyor. bu normal değil.
Yahu pembesu niye düşünmüyorsun. Kac kisi var bu sekilde orta yolu bulan ya da dogrusunu kesfeden.
Ya kusura bakma ama cidden esinin senin pesinden kosmasıni mi istiyorsun artık? Hani ben gideyim o kolumdan tutsun, naayır nolamaz gidemezsin desin mi istiyorsun? Neden kaybediyorsun böyle karşılıklı bir sevgiyi? Bi kadının hastalıklı hali yüzünden biye bu raddeyr geliyorsunuz?
Gidin cift terapisine bi de uzman söylesin annesinin hasta oldugunu tedavi olmasi gerektigini. Esiniz de annesine rest ceksin tedavi olmasi için. Uzman sizin de hatali düşündüğünüz seyleri söyler siz de onlari farkedersiniz bisekilde kurtarırsınz evliliginizi.
evet bi kaç kişi daha söyledi gidin diye ama bilmiyorum ki etkisi olur mu.
eşim deneyelim ne çıkar diyor :/
normalde böyle şeyleri saçma bulur ama kendi teklif etti bu sefer.
olabilir aslında ama tükürdüğümü yalamak gibi geliyor şu saatten sonra attıgım her adım
O saatten sonra anlasa da gecmis olsun ama anneciğinizin hayatının en güzel zamanları gitti.. Ben gelmişim elli yaşıma beni anlasa o saatten sonra ne değişecek giden zaman geri gelmedikten sonra... inşallah pembesunun kocası o kadar geç kalmaz..pembesu esin seni ne zaman gercekten anlayacak sana soyleyeyim mi? Sizin bir kiziniz olur da yillar sonra o evlenir ve kizinizin kayinvalidesi kendi annesinin yaptiginin binde birini sizin kiziniza yaparsa iste o zaman anlar. Benim babam da ablam evlendiginde aynen boyle annemden helallik istemisti :)
evet bi kaç kişi daha söyledi gidin diye ama bilmiyorum ki etkisi olur mu.
eşim deneyelim ne çıkar diyor :/
normalde böyle şeyleri saçma bulur ama kendi teklif etti bu sefer.
olabilir aslında ama tükürdüğümü yalamak gibi geliyor şu saatten sonra attıgım her adım
Höyt o benim anam sen ne diyosun be karı! demiyor ki
O saatten sonra anlasa da gecmis olsun ama anneciğinizin hayatının en güzel zamanları gitti.. Ben gelmişim elli yaşıma beni anlasa o saatten sonra ne değişecek giden zaman geri gelmedikten sonra... inşallah pembesunun kocası o kadar geç kalmaz..
45 yaşında hayatı milletin evlerini didiklemekle geçiyor yani.orta katta ki daireye de giriyor hergün normalde amca yaşıyor o dairede ama senede 3 ay geliyorlar yurtdıısında yasadıkları için..
ona da giriyor. hiç aksatmaz önce ona sonra bizimkine istisnasız her sabah..
bi kere merakımdan bende girdim evde koltuklar örtülü perdeler kapalı napıyorsun dedim tuvaletlere bakıyor boru mu patlamış alttan üsten pislik akabilr küf olabilir vs vs her zaman bi açıklaması var yani.
Panik atak...orta katta ki daireye de giriyor hergün normalde amca yaşıyor o dairede ama senede 3 ay geliyorlar yurtdıısında yasadıkları için..
ona da giriyor. hiç aksatmaz önce ona sonra bizimkine istisnasız her sabah..
bi kere merakımdan bende girdim evde koltuklar örtülü perdeler kapalı napıyorsun dedim tuvaletlere bakıyor boru mu patlamış alttan üsten pislik akabilr küf olabilir vs vs her zaman bi açıklaması var yani.
Dese daha iyi aslında
O zaman pembesu içinde pişmanlık olmadan son verecek evliliğine
Ama bu şekilde hem annesi, hem oğlu pembesunun vicdanına oynuyorlar ve kazanıyorlar.
Ama işte neden çile cekelim. Hastalık yokluk maddi sıkıntı gibi insanın dışında gelişen dertler olur mutlaka o zaman el ele verir çekersin de. Bencillik lerinden bana çile ektiren insanlar için hayatimi cehenneme çevirmezdim. Eşimin seviyorum ben ama annem böyle katlan dese katlanmam... o çözülebilecek bir şey elinde olan bir şey. Bunu cozmuyorsa çile çekmek saçma. Ben sevgimi cile cekip ispatlamayayim da o annesini denglesin meselaİste esinin Gercekten bunca cileyi cekmeye deger biri olmasi lazim diye dusunuyorum..
Evlenmeden once de hep boyle dusunuyordum. Her ailede mutlaka bir sıkınti var, kimi sagliktan ceker kimi maddiyattan, kimi de boyle kaynanadan.. Karsilasacagim kisi, ugrunda her turlu cileyi derdi cekmeye razi olacagim bir kisi olmazsa asla evlenmem. omur boyu bekar kalirim daha iyi derdim...
Hic öyle düşünmüyorum ben. Adamin yerinde olsam ben de tek kalan anneme rest cekmeyi bırak bu kadar tepki bile veremezdim. Üstelik kardeşine de güvenmiyor adam.
Siz, pembesu "ben olsam rest cekmistim tasınmıstım" diyebilirsiniz ama karşıdaki adam siz ya da pembesu değil, onun da düşünceleri ve kendince karar mekanizmasını etkileyen dogruları var.
Bir erkek evlat rahmetli babasina söz vermis bu 1, kardeşine güvenmiyor annesini emanet etmek icin bu 2, ve belli ki merhametli ve yufka yürekli bir adam bu 3. Bunları birlestirdigimde eli kolu bağlı bir adam görüyorum ben. Annesini bırakıp gitse vicdanı rahat etmiycek asla ve gitgide sinirli huysuz bir adam olacak, pembesuyu bıraksa zaten başlı basına bir yıkım.
Ben adamın simdiye kadarki hali tavrı için gercekten tebrik ederim, dedigim gibi ben bunları dahi yapamazdm. En fazla esime "görmezden gel hayatım lutfen, bak biliyorsun elimden bir şey gelmiyor anlatıyorum dinlemiyor beni" derdim.
Panik atak...
Panik atak hastaları böyle kafasında kurup durur.
Komşuların hepsinden anahtar alsın. Mazallah ordan boru patlar sular sizlere kadar gelir falan
Ay yok yok apartman olmaz. Mahalle bekçisi olsun bence kaynanan. Size sıra gelmez
tüm apartmanı tutar süpergirl olurdeprem olursa ne yapacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?